Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony bizony....azok nagyon szép idők voltak...egyszer egy tányér is bánta azt hogy én időmérőt néztem...mondtam hogy ha Hakkinen most megelőzi Schumit akkor földhöz b.szom a tányértAtesz írta:Ez tényleg igaz Shandor!!!
Amúgy számomra a jelenlegi időmérő rendszer is egy rakás [auto_cenzúra]...Sokkal jobb volt a régi 1 órás, amikor összesen lehetett menni 12 kört. Persze az első fél óra unalom volt, de emlékezzetek vissza az utsó 5 percre!!!![]()
Alonso mezőnyből még nem nagyon csinált olyat, mint Raikonnen vagy Schumi nagyon sokszor (pl Schumi utolsó futama volt életem egyik nagy F1-es élménye; vagy Raikonnen állandó motorcseréi hoztak csak valami színt a versenyekbe). Tény: tehetsége van, remek pilóta, akár egy gép, védekezni is nagyon tud.. de pont az előzései miatt szeretni? most is mindenki "lefeküdt" neki az első kanyarban, nem a pálya közepén vették be a kanyart, hanem szinte kihúzódtak előle..Kralo írta:Másrészt az előzései miatt (Nálam ez nélkülözhetetlen az autóversenyzésből.), és a vezetési stílusa miatt.
Na ez a mondat a lényeg...tehát nem azért szereted ahogy viselkedik hanem ahogy vezet...így már más a leányzó fekvése...így már megértem teljes mértékbenKralo írta: Ha F1-et nézek, akkor számomra az az elsődleges, hogy a pályán mi folyik.
Hazugságot sosem kértem, én is írtam már le egy-két ellenfelet. Csupán megfogalmazásban egy kicsit visszafoghatna magát egy-két ember.
Én előre leszögezem hogy hatalmas MS fan vagyokbarca99 írta:Én sem csipázom ezt a Fernando gyereket, de anno próbált egy kis színt vinni a pirosba. 2000 - 2004 között ha nem akartál Schumi drukker lenni, akkor szinte ő volt a(z egyik) remény. Azóta nem lett szimpatikusabb... de ha valaki ott megszerette az nem fogja ilyenekért "otthagyni". Mint ahogy a régi Schumacher-fanok sem pártoltak el a német mellől pl.: '94-ben, pedig az a nagybetűs sportszerűtlenség, gerinctelenség etc. példája volt.
Ezt kell végiggondolni...
Már nagyon nagyon régen foglalkoztat engem az hogy vajon mit lehet annyira szeretni Alonso-ban. Mivel látom te nagy Alonso fan vagy így le tudnád nekem írni hogy mit szeretsz benne? Most direkt nem fogok példálózni Schumival mert ő az aki nagyon megosztja az F1-es szurkolókat (pedig nekem ő AZ F1-es pilótaKralo írta:Ha őt nem is tiszteled, talán a szurkolóit megtisztelhetnéd azzal, hogy más hangnemben írsz.varga tamás írta: Hát, a Ferrariba ne is menjen ez a patkány.
Nagyon nem vágom mire reagáltál most.ozsimiki írta:
Kralo: az a hisztis kislányt (nálad=Hami) a bámulatos spanyol kedvenced,jópárszor sikertlenűl próbálta legyőzni mind edzésen,mind versenyen (pl U.S.A.), ez akkor egy ügyes kislány...és a nagy fiú meg mi![]()
![]()
![]()
Ezt tedd be aláírásnak, hogy el ne felejtsükozsimiki írta:Alonso a Ferrarinál: itt megfogadom,ha odamegy,akkor nem nézek több F1-et,így ide sem írok be
Én meg remélem, hogy mivel "Merci nevelés", ezért nem fog a Ferrariba menni.LG írta:Én akkor lennék nagyon boldog, ha Hamilton eljönne a Ferrariba. Hihetetlen jo pilota + nagyon szimpatikus. Azért valoszinü, h nem lex belőle semmi, de nekem nagy álmom Hamit a Ferkában látni
Mint versenyző jó, de mint ember tényleg egy patkány, nincs rá jobb szó.Egész évben hisztizett, mert most h jött Hamilton végre Alonso is rájött h nem ő az egyetlen nagyon jó pilóta a világon, mindig van egy jobb.Szánalmas. Hamiltont már sokkal inkább jöhetne a Ferrariba, neki örülnék, csak az a kérdés h ki helyére...Kralo írta:Ha őt nem is tiszteled, talán a szurkolóit megtisztelhetnéd azzal, hogy más hangnemben írsz.varga tamás írta: Hát, a Ferrariba ne is menjen ez a patkány.
Ha őt nem is tiszteled, talán a szurkolóit megtisztelhetnéd azzal, hogy más hangnemben írsz.varga tamás írta: Hát, a Ferrariba ne is menjen ez a patkány.
Buttont én is sajnálom, remélem eligazol és megmutatja mire is képes!Game90 írta:Alonso ne jöjjön a FerrarihozNagyon jó pilóta (jobb, mint Kimi vagy Massa sztem...), de hát tudjuk, hogy milyen
Jobban örülnék Hamiltonnak
![]()
Buttont és a Hondát én is sajnálomAmit idén művelnek...