Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen sajnos kikaptunk a Suns-tól!Dotn93 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nb ... is-2062139
Lemészárolták a nagyokat (a miamit kivéve) ebben a fordulóban
Ez a Howard egyre ponterősebb![]()
Sajnálom a vereséget a Sunstól, kíváncsi leszek a meccsre, mert nem olyan jó a phoenix, hogy ennyivel megverjen minket, ráadásul a heat meg nyert (1 ponttal...) de hát egyszer fent egyszer lent!
Az a kétszeri hosszabbításos mecs a Wizard és a Thunder közt meg![]()
Szerény NBA-t követő pályafutásom során ilyennel még nem találkoztam
szerk: a Sport TV-n amikor meccset közvetítenek, akkor van a szünetek közt valami zene, ami első hallásra tetszik, nem tudja valaki, hogy mi a szám címe?
Mekkora film ,s van haja Ray Ray-nek:lol: 2000es évek elejei Allen-t annyira nem láttam, örültem ha Celtics meccset tudok nézniKalap1988 írta:Most nem írnék hosszan, mert az utolsó szavadig adom, amit írtál. Allenhez még annyit, hogy azért fiatalabb korában, mondhatnám, hogy fénykorában,ha csak az egyéni játékát nézném, látványos volt ő. Ha nem is Kobe szinten, de egy-egy is volt, zsák is és sok más. A teste inkább egy irányítóé ( magas irányítóé), de ennek ellenére a 20-es éveiben járó Ray bárkit megtudott verni 1-1ben is, mert hihetetlen képzett. Ezt láttuk a Játék ördögében is.
Olvasd el a szerkesztett részétBob_Marley írta:Na akkor utána nézek!Kalap1988 írta: Az Association filmek egyike sincs fent az általad megadott linkekenA tuberól törölték az elsőt, a másodikból pedig 3 percet lehet megnézni kb, mert fizetős. Mivel az első már többször lement az ESPN-en ezért azt azért megtaláltam, de a másodikat csak a fizetős formában. Az első nagyon tetszett, szeretem én is a kulisszák és a sportolók "mögött" rejtező embert megnézni.
A másodikban van Allen ahogy készül 1-1 meccsre 4 órával már előtte, meg egyéb jó kis dolgok!
Na akkor utána nézek!Kalap1988 írta: Az Association filmek egyike sincs fent az általad megadott linkekenA tuberól törölték az elsőt, a másodikból pedig 3 percet lehet megnézni kb, mert fizetős. Mivel az első már többször lement az ESPN-en ezért azt azért megtaláltam, de a másodikat csak a fizetős formában. Az első nagyon tetszett, szeretem én is a kulisszák és a sportolók "mögött" rejtező embert megnézni.
Perk visszatérése nagyon jó, innentől, ha Shaq sem lesz annyit sérült, akkor azért domináns centereink vannak. Én el tudnék képzelni egy "kézilabdás megoldást is: Perk védekezik, Shaq támad.. Persze nem folyamatosan így cserélve, de ez mindkettőjüket kímélné és mindkettő azt csinálhatná, amihez ma a legjobban ért. Hiszen Shaq rutinja és dominanciája a támadópalánk alatt még mindig nagyon sokat számít, Perkins pedig egy hihetetlen domináns és fizikálisan erős védő. D12-öt csak ő tudta eddig egy egész párharcon keresztül normálisan fogni. Az Association filmek egyike sincs fent az általad megadott linkekenBob_Marley írta:Nem egy nagy „skalp”, de megvertük a Cavs-et!
És a mi a legfontosabb visszatért Perkins!
Hála a jó Istennek![]()
Hatalmas pillanat volt mikor pályára lépett!
Állva tombolt a Garden
Nagyon fontos, hogy Kendrick visszatért, mivel JO sérült, s Shaq is játszik párat majd sérült 5öt…..Perk meg még azért fiatal, s remélhetőleg bírja a gyűrődést!
6 pattanót szedett 17 perc alatt!![]()
Múltkor már „ecseteltem”, milyen gyengén állunk pattanókban, s ez első meccsre gyönyörű!
Legközelebb csütörtökön Portlandbe megyünk, s csütörtökön NY-ba megy a Heat, na az nagyon jó kis meccsnek ígérkezik!Ha abból indulok, ki hogy szerintem az alapszakasz legjobb meccse a Knicks-Celtics volt, fel van adva a lecke LBJ-éknek![]()
Vasárnap meg Lakers-Cletics!Nagyon jó lesz a február![]()
2szer Lakers, majd Mavs, Magic, s Heat!
Szóval fel kell kötni azt a bizonyosat, mert ezeken a meccseken már PO csaták várhatóak!![]()
Ui:
Kalap remélem megnézted az Association of Boston Celtics filmet, amit linkeltem![]()
Mindig érdekes bele kukkantani a kulisszák mögé!
Volt RZ védekezésünkrszergej írta: A red zone-os „védekezésünk” meg még mindig bennem vannak.
Remélem, hogy tesznek is valamit ezért, mert a legjobban a defense pumpálta állandóan az agyvizemet. Nem érdekel, hogy ki és honnan, de valami értelmes ember kell oda, aki beleveri (tőlem úgy csinálhatná, ahogy akarjaNah, most hogy kiesett a Bears, nekünk (Philly) meg pont egy DC-re van szükségünk, meg lehetne interjúvolni a Bears-től valakit, mondjuk az LB vagy DL edzőt. Gondolom a DC-jük tabu Laughing
Sexy Rexy korszak ékkövelluisllach89 írta:Az komolyBob_Marley írta: Soha nem felejtem el 4 vagy 5 épve úgy nyert a Bears meccset, hogy nem volt az offensenek first downja
Gondolom nem volt egy pont-gazdag meccs, bár ki tudja