Látom most már a szerket
Harangody szerintem egész jó dolgokat csinál!Tiszta Big Baby csak fehérben!
Esik kell egész meccsen, de olyat, hogy elveszett labda (hál istennek) kitörölték a szótárából!Be tudja dobni a 3ast, s a közép távolit is!Persze nagyon keveset fog kapni a PO-ban, de pár év és nagyon hasznos lehet!
Azért PFként még megeszik, de ha ugyanilyen lelkesedéssel küzd akkor lehet belőle valami!
És nem hiába draftolták, meg mint a filmben is volt, külön play is van Luke-ra!
Olyan dobógép nekem is kellene
Tényleg ezért is szeretem Perket is, mert szívét lelkét kiteszi , s igaz, hogy még életemben nem láttam mosolyogni, de egy szerethető figura!És imádják is a csapattársak
Allen vagy Garnett, hát mindkettő olyan sportember, s példakép, hogy azt meg sem lehet fogalmazni!Allen dobása egyedül álló, s komolyan élvezetes a játéka!Tényleg nem félreértés véget, de rajta látszik, hogy nem egy fizikailag kialakított prototípus kosaras, hanem rengeteg gyakorlással jutott el idáig!Ritkán 1-1zik, nem egy látványos 2-es, ritkán zsákol, de amit melózik védekezésben és támadásban az hihetetlen!És nem derogál neki, hogy 35 évesen is lemenjen, s igenis gyakoroljon ha kell 4 órát egy meccs előtt!Természetesen ez sok mindenkire igaz az NBA-ben is, de gondolná az ember, végre megnyer 1 gyűrűt, s kevésbé koncentrál, de ő is KG is Pierce is, ugyanúgy ég mint 3 éve!
KG meg mint mondták is a filmben a VEZÉR!Olyan tűz van a szemében, engem mindig egy Raptorra emlékeztet

Habzó szájjal várja az ellenfelet
Egyszer nyilatkozta, mikor megkérdezték, hogy mire jó az, hogy fújás van, s valaki rádobja poénból, s ő még azt is elüti!
És ő mondta, hogy kosarat csak úgy dobhat az ellenfél, ha legyőzi KG-t!Meg a mellveregetés, meg minden, ÁÁÁÁÁÁ hatalmas ember!
S Pierce-t se lehet kihagyni, aki hány és hány clutch-ot dobott már te jó ég, s tavaly LBJ rémálma volt
Mindenki nagyon fontos, a kis ugri bugri Robinsonnal, a "benga" Davis-szel, Daniels, mindenki, na meg R9, aki látszik, hogy mennyit tanult Doc-tól, s hát nem lehet egyszerű ennyi sztárral együtt pattogtatni, s lehet "mondani", könnyű ennyi assistot adni ha ilyenek vannak a pályán, de Rondo igazi karmester, s mindent csinál, pattanózik, labdát lop, osztogat, de hát nem kell bemutatnom!
Nehéz lenne döntenem kit szeret jobban az ember!Pierce maga a Celtics, Rondo a látvány, KG az energia, Allen meg az elegancia, Perk meg a komorság!
De legyen Allen, mert most nagyon fut az "öreg", csak bírja ki a bokája júniusig, s zsebben a 18ik!