USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.30. 21:34:49

Na akkor Lets Go Celtics!
Ma egész jól alakultak a dolgok eddig, kiegyeznék egy 7 pontos győzelemmel.... :lol:
http://www.streamhub.tv/channels/V1.php
OKC-Miami se rossz meccs, de az igazi csata most jön!
BEAT LA :lol:
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.29. 12:15:28

Dotn93 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nb ... is-2062139

Lemészárolták a nagyokat (a miamit kivéve :() ebben a fordulóban

Ez a Howard egyre ponterősebb :shock:

Sajnálom a vereséget a Sunstól, kíváncsi leszek a meccsre, mert nem olyan jó a phoenix, hogy ennyivel megverjen minket, ráadásul a heat meg nyert (1 ponttal...) de hát egyszer fent egyszer lent!

Az a kétszeri hosszabbításos mecs a Wizard és a Thunder közt meg :lol:

Szerény NBA-t követő pályafutásom során ilyennel még nem találkoztam :)

szerk: a Sport TV-n amikor meccset közvetítenek, akkor van a szünetek közt valami zene, ami első hallásra tetszik, nem tudja valaki, hogy mi a szám címe?
Igen sajnos kikaptunk a Suns-tól!
Igazából soha nem is feküdt a Phoenix játéka a C's-nek, mert ezt a rohangálós kosárlabdát nem bírják az "öregek"!
Lakers haza pályás veresége meglepő a Kings-től
Miami meg be tudta húzni, de hálát adhatnak a jó Istennek, mert az a 3 mp-vel a vége előtti tiszta zsák hogy maradt ki?
Pedig tökéletes play hívás, s végrehajtás volt!
Chicago meg nagyon fontos csatát nyert a Magic ellen!Nagyon nem mindegy ki lesz a 3ik Keleten, s a Bulls borzasztó erős idén!
Na a Celtics meccset majd valamikor megnézem, de a 71 dobott pont nem sok jót mutat!
És ajánlom figyelmedbe :http://www.youtube.com/watch?v=gigjm4C2s5Y
Ez csak egy összefoglaló, de ez egy hihetetlen kis meccs volt, mint ahogy az egész párharc (5 hosszabbításos meccs vagy 4 már nem emlékeszem pontosan, meg 2OT meg simák is voltak!! :lol: És ezt a 6ik meccset 2szer megnyerhette volna PP :evil:
Vagy előtte a Magic Lakers döntőben amit Lee kihagyott alley oop és OT-ben meg nyert a LA!
Na de ez már történelem!
Vasárnap LAKERS-CELTICS L.A-ben 21-30 (magyar idő szerint) ABC, de lesz a neten pár stream
:lol:
Aztán nemsokára Magic, majd Lakers, s Heat!
:lol:

szerk: na az összefoglalót láttam....
Először is el is felejtettem, hogy back 2 back meccs volt...így mondhatni nem lepődik meg az ember a vereségen!
Sajnos ez nálunk döntő szempont....Mi sem mutatja jobban a fáradságot, mint a 2/18as 3 pontos mutató!!!!
Gortat kiemelkedő volt, Pietrus-t meg én nagyon szerettem a Magicben még amikor döntősek voltak, de ahogy felpiszkálta most Garnettet, az nem volt szép!
Persze KG-nek tényleg elpattant az agya, s nem kellett volna dobás közben tökön csapni Frye-t :lol:
Doc-ot is leküldték, szóval totális összeomlás, de most van idő pihenni 1 napot, s BEAT L.A :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
Dotn93
Jugador d'estrella

2011.01.29. 08:32:26

http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... g-2062157/

Lemészárolták a nagyokat (a miamit kivéve :() ebben a fordulóban

Ez a Howard egyre ponterősebb :shock:

Sajnálom a vereséget a Sunstól, kíváncsi leszek a meccsre, mert nem olyan jó a phoenix, hogy ennyivel megverjen minket, ráadásul a heat meg nyert (1 ponttal...) de hát egyszer fent egyszer lent!

Az a kétszeri hosszabbításos mecs a Wizard és a Thunder közt meg :lol:

Szerény NBA-t követő pályafutásom során ilyennel még nem találkoztam :)

Ha okosan csinálja az OKC és még egy jó centert is szereznek, akkor kegyetlen erősek lehetnek hosszú évekig (ez a Durant-Westbrook kettős hihetetlen, 40 illetve 35 pont most is, elképesztő).

szerk: a Sport TV-n amikor meccset közvetítenek, akkor van a szünetek közt valami zene, ami első hallásra tetszik, nem tudja valaki, hogy mi a szám címe?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.26. 18:28:25

Kalap1988 írta:Most nem írnék hosszan, mert az utolsó szavadig adom, amit írtál. Allenhez még annyit, hogy azért fiatalabb korában, mondhatnám, hogy fénykorában,ha csak az egyéni játékát nézném, látványos volt ő. Ha nem is Kobe szinten, de egy-egy is volt, zsák is és sok más. A teste inkább egy irányítóé ( magas irányítóé), de ennek ellenére a 20-es éveiben járó Ray bárkit megtudott verni 1-1ben is, mert hihetetlen képzett. Ezt láttuk a Játék ördögében is.
Mekkora film ,s van haja Ray Ray-nek:lol: 2000es évek elejei Allen-t annyira nem láttam, örültem ha Celtics meccset tudok nézni :lol: Azt is gyaorlatilag a PO-ban (ha elvergődtünk odáig), lehetett elcsípni!Sonicsos Allen sajna kimaradt, de videókból látszik, hogy nem volt akkoriban sem ügyetlen!És tökéletesen igaz, hogy testre irányító!Tavaly a nagy döntőben is mutatta tud ő PG-t játszani, nem is akárhogy!
Egy szó mint száz, Ray Allen hatalmas sportember, s nemsokára történelmet írhat :lol:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.26. 18:16:37

Most nem írnék hosszan, mert az utolsó szavadig adom, amit írtál. Allenhez még annyit, hogy azért fiatalabb korában, mondhatnám, hogy fénykorában,ha csak az egyéni játékát nézném, látványos volt ő. Ha nem is Kobe szinten, de egy-egy is volt, zsák is és sok más. A teste inkább egy irányítóé ( magas irányítóé), de ennek ellenére a 20-es éveiben járó Ray bárkit megtudott verni 1-1ben is, mert hihetetlen képzett. Ezt láttuk a Játék ördögében is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.26. 17:34:47

Látom most már a szerket :lol:
Harangody szerintem egész jó dolgokat csinál!Tiszta Big Baby csak fehérben!
Esik kell egész meccsen, de olyat, hogy elveszett labda (hál istennek) kitörölték a szótárából!Be tudja dobni a 3ast, s a közép távolit is!Persze nagyon keveset fog kapni a PO-ban, de pár év és nagyon hasznos lehet!
Azért PFként még megeszik, de ha ugyanilyen lelkesedéssel küzd akkor lehet belőle valami!
És nem hiába draftolták, meg mint a filmben is volt, külön play is van Luke-ra!
Olyan dobógép nekem is kellene :lol:
Tényleg ezért is szeretem Perket is, mert szívét lelkét kiteszi , s igaz, hogy még életemben nem láttam mosolyogni, de egy szerethető figura!És imádják is a csapattársak :lol:

Allen vagy Garnett, hát mindkettő olyan sportember, s példakép, hogy azt meg sem lehet fogalmazni!Allen dobása egyedül álló, s komolyan élvezetes a játéka!Tényleg nem félreértés véget, de rajta látszik, hogy nem egy fizikailag kialakított prototípus kosaras, hanem rengeteg gyakorlással jutott el idáig!Ritkán 1-1zik, nem egy látványos 2-es, ritkán zsákol, de amit melózik védekezésben és támadásban az hihetetlen!És nem derogál neki, hogy 35 évesen is lemenjen, s igenis gyakoroljon ha kell 4 órát egy meccs előtt!Természetesen ez sok mindenkire igaz az NBA-ben is, de gondolná az ember, végre megnyer 1 gyűrűt, s kevésbé koncentrál, de ő is KG is Pierce is, ugyanúgy ég mint 3 éve!
KG meg mint mondták is a filmben a VEZÉR!Olyan tűz van a szemében, engem mindig egy Raptorra emlékeztet :lol: Habzó szájjal várja az ellenfelet :D
Egyszer nyilatkozta, mikor megkérdezték, hogy mire jó az, hogy fújás van, s valaki rádobja poénból, s ő még azt is elüti!
És ő mondta, hogy kosarat csak úgy dobhat az ellenfél, ha legyőzi KG-t!Meg a mellveregetés, meg minden, ÁÁÁÁÁÁ hatalmas ember!
S Pierce-t se lehet kihagyni, aki hány és hány clutch-ot dobott már te jó ég, s tavaly LBJ rémálma volt :lol:
Mindenki nagyon fontos, a kis ugri bugri Robinsonnal, a "benga" Davis-szel, Daniels, mindenki, na meg R9, aki látszik, hogy mennyit tanult Doc-tól, s hát nem lehet egyszerű ennyi sztárral együtt pattogtatni, s lehet "mondani", könnyű ennyi assistot adni ha ilyenek vannak a pályán, de Rondo igazi karmester, s mindent csinál, pattanózik, labdát lop, osztogat, de hát nem kell bemutatnom!
Nehéz lenne döntenem kit szeret jobban az ember!Pierce maga a Celtics, Rondo a látvány, KG az energia, Allen meg az elegancia, Perk meg a komorság!
De legyen Allen, mert most nagyon fut az "öreg", csak bírja ki a bokája júniusig, s zsebben a 18ik! :lol:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.26. 16:22:55

Bob_Marley írta:
Kalap1988 írta: Az Association filmek egyike sincs fent az általad megadott linkeken :D A tuberól törölték az elsőt, a másodikból pedig 3 percet lehet megnézni kb, mert fizetős. Mivel az első már többször lement az ESPN-en ezért azt azért megtaláltam, de a másodikat csak a fizetős formában. Az első nagyon tetszett, szeretem én is a kulisszák és a sportolók "mögött" rejtező embert megnézni.
Na akkor utána nézek!
A másodikban van Allen ahogy készül 1-1 meccsre 4 órával már előtte, meg egyéb jó kis dolgok!
Olvasd el a szerkesztett részét :wink: Megtaláltam a másodikat is. Nicks meccs előtt 4 órával készül. Na meg Perkins is benne van, illetve Harangody.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.26. 15:05:13

Kalap1988 írta: Az Association filmek egyike sincs fent az általad megadott linkeken :D A tuberól törölték az elsőt, a másodikból pedig 3 percet lehet megnézni kb, mert fizetős. Mivel az első már többször lement az ESPN-en ezért azt azért megtaláltam, de a másodikat csak a fizetős formában. Az első nagyon tetszett, szeretem én is a kulisszák és a sportolók "mögött" rejtező embert megnézni.
Na akkor utána nézek!
A másodikban van Allen ahogy készül 1-1 meccsre 4 órával már előtte, meg egyéb jó kis dolgok!
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.26. 14:32:07

Bob_Marley írta:Nem egy nagy „skalp”, de megvertük a Cavs-et!
És a mi a legfontosabb visszatért Perkins!
Hála a jó Istennek [-o<
Hatalmas pillanat volt mikor pályára lépett!
Állva tombolt a Garden
Nagyon fontos, hogy Kendrick visszatért, mivel JO sérült, s Shaq is játszik párat majd sérült 5öt…..Perk meg még azért fiatal, s remélhetőleg bírja a gyűrődést!
6 pattanót szedett 17 perc alatt! :lol:
Múltkor már „ecseteltem”, milyen gyengén állunk pattanókban, s ez első meccsre gyönyörű!
Legközelebb csütörtökön Portlandbe megyünk, s csütörtökön NY-ba megy a Heat, na az nagyon jó kis meccsnek ígérkezik!Ha abból indulok, ki hogy szerintem az alapszakasz legjobb meccse a Knicks-Celtics volt, fel van adva a lecke LBJ-éknek :lol:
Vasárnap meg Lakers-Cletics!Nagyon jó lesz a február :lol:
2szer Lakers, majd Mavs, Magic, s Heat!
Szóval fel kell kötni azt a bizonyosat, mert ezeken a meccseken már PO csaták várhatóak! :lol:

Ui:
Kalap remélem megnézted az Association of Boston Celtics filmet, amit linkeltem :lol:
Mindig érdekes bele kukkantani a kulisszák mögé!
Perk visszatérése nagyon jó, innentől, ha Shaq sem lesz annyit sérült, akkor azért domináns centereink vannak. Én el tudnék képzelni egy "kézilabdás megoldást is: Perk védekezik, Shaq támad.. Persze nem folyamatosan így cserélve, de ez mindkettőjüket kímélné és mindkettő azt csinálhatná, amihez ma a legjobban ért. Hiszen Shaq rutinja és dominanciája a támadópalánk alatt még mindig nagyon sokat számít, Perkins pedig egy hihetetlen domináns és fizikálisan erős védő. D12-öt csak ő tudta eddig egy egész párharcon keresztül normálisan fogni. Az Association filmek egyike sincs fent az általad megadott linkeken :D A tuberól törölték az elsőt, a másodikból pedig 3 percet lehet megnézni kb, mert fizetős. Mivel az első már többször lement az ESPN-en ezért azt azért megtaláltam, de a másodikat csak a fizetős formában. Az első nagyon tetszett, szeretem én is a kulisszák és a sportolók "mögött" rejtező embert megnézni.
Szerk: közben megtaláltam a második részt is és szintén élvezetes. Ez a Harangody gyerek bár rookie, de úgy néz ki, mint egy 40 éves :D Nem sokat láttam játszani, te mit tudsz róla? tehetséges?
Más: Az a labdaszedő palánk, amire Perk dobált nagyon bejön, jó lenne egy az udvarba, akkor dobókirály lennék :D Nem kell fizetni labdaszedőt sem a srácoknak :twisted:
Egyébként nem tudom, hogy miként vagy vele Bob,de nekem egyre inkább Ray a kedvencem a csapatból. Az embersége és a hozzáállása miatt. Garnettet is szeretem, ő egy más kategória, egy szent örült :D Illetve természetesen sorolhatnám a többieket is, de most számomra mind a játéka, mind az emberi mivolta miatt a Ray a n1.
Ja és 21 tripla és bye-bye Reggie :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.26. 13:24:35

Azóta nem írtam, pedig néztem mindkét főcsoportdöntőt, a Steelersnek nagyon örülök, míg a másikon csak élveztem a meccset.

A döntőben is BigBenéknek fogok drukkolni,de nálam teljesen 50-50% az esélyek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.26. 07:51:08

Nem egy nagy „skalp”, de megvertük a Cavs-et!
És a mi a legfontosabb visszatért Perkins!
Hála a jó Istennek [-o<
Hatalmas pillanat volt mikor pályára lépett!
Állva tombolt a Garden
Nagyon fontos, hogy Kendrick visszatért, mivel JO sérült, s Shaq is játszik párat majd sérült 5öt…..Perk meg még azért fiatal, s remélhetőleg bírja a gyűrődést!
6 pattanót szedett 17 perc alatt! :lol:
Múltkor már „ecseteltem”, milyen gyengén állunk pattanókban, s ez első meccsre gyönyörű!
Legközelebb csütörtökön Portlandbe megyünk, s csütörtökön NY-ba megy a Heat, na az nagyon jó kis meccsnek ígérkezik!Ha abból indulok, ki hogy szerintem az alapszakasz legjobb meccse a Knicks-Celtics volt, fel van adva a lecke LBJ-éknek :lol:
Vasárnap meg Lakers-Cletics!Nagyon jó lesz a február :lol:
2szer Lakers, majd Mavs, Magic, s Heat!
Szóval fel kell kötni azt a bizonyosat, mert ezeken a meccseken már PO csaták várhatóak! :lol:

Ui:
Kalap remélem megnézted az Association of Boston Celtics filmet, amit linkeltem :lol:
Mindig érdekes bele kukkantani a kulisszák mögé!
Kép
Kép
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.01.25. 21:24:18

Gary Bettman NHL-főnök, illetve Roger Goodell az NFL nagykutyája igazán megbeszélhették volna egymással, hogy ki mikor tartsa az All Star-mérkőzését!
Sajnos az NHL All Star Game vasárnap 21:45-től lesz a Sport2-n, az NFL Pro Bowl pedig 00:45-től a Sport1-en.
Az NHL All Star Game enyhén szólva belenyúl a végével a Pro Bowl elejébe, a felvezetésbe, így a celebrális részt nem látja az, aki az NHL All Start végignézi.
Hogy miét sikerült ilyen amatőrizmust végrehajtani, azt nem tudom!
Mondjuk múlt nyáron az NBA és az NHL nagydöntő mérkőzései is sokszor egyidőben zajlottak.
Minta egyik major-liga a másik ellensége volna!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.01.24. 22:43:36

rszergej írta: A red zone-os „védekezésünk” meg még mindig bennem vannak.
Volt RZ védekezésünk :?: :shock: Muti már!

Viccet félre téve, less rá Casey Matthews-ra, Clay öccsére...idén lesz a drafton, és azt mondják sokadik körös lesz, úgyhogy van rá esélyünk...

Tessék egy elég rossz minőségű videó róla, de a lényeg látszik:
http://www.youtube.com/watch?v=KUz2o2a_OXA
rszergej
Capitá del Barça

2011.01.24. 21:06:51

Nnah, jól van. Így már nem is vagyok olyan mérges a Phillyre, nagyon jó ez a Packs. Együtt vannak rendesen. Azért szívesebben nézegetném Clay Matthews játékát az Eaglesben (+ még 1-2 emberét az ottani D-ből :)) De hát ez van.
Esélyesebbnek tartom jelen pillanatban a Green Bay-t, de az SB-ig még 2 teljes hét van, no meg az mégis csak a SB-lesz, és ráadásul két olyan csapat lesz ott, akik közt alig van különbség vmelyik javára.
Nah, most hogy kiesett a Bears, nekünk (Philly) meg pont egy DC-re van szükségünk, meg lehetne interjúvolni a Bears-től valakit, mondjuk az LB vagy DL edzőt. Gondolom a DC-jük tabu Laughing
Remélem, hogy tesznek is valamit ezért, mert a legjobban a defense pumpálta állandóan az agyvizemet. Nem érdekel, hogy ki és honnan, de valami értelmes ember kell oda, aki beleveri (tőlem úgy csinálhatná, ahogy akarja :lol:) a védőkbe azt, hogy higgyék már el, még mindig jobb nem kapni TD-t, mint igen. A red zone-os „védekezésünk” meg még mindig bennem vannak.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.01.24. 18:34:42

Nah, most hogy kiesett a Bears, nekünk (Philly) meg pont egy DC-re van szükségünk, meg lehetne interjúvolni a Bears-től valakit, mondjuk az LB vagy DL edzőt. Gondolom a DC-jük tabu :lol:
PCsabi
aka Game90

2011.01.24. 03:25:05

Úgy néz ki, hogy Packers - Steelers SB lesz. Jets előtt most ott volt az esély, de nem éltek vele...

Na, lehet még itt fordulat, Jets +2 pont ill. övék a labda.

:arrow: 24-19!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zolinho1
Barça B

2011.01.24. 00:41:26

Kedden államvizsgázok. Most vagy tanulnom kéne vagy aludnom de semmiképpen nem NFL-t néznem. :D

Na mindegy úgyse bírom ki hogy ne nézzem szóval hajrá Steelers!!! :P
FC Barcelona Campions Del Mon
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.24. 00:25:45

A GB azért is nyert,mert kiegyensúlyozott. Jó a defense,jó az offense.
A bearsnél a defense kiemelkedik, az offense Cuttlerrel viszont hullámzó. Legalábbis én ezt láttam azon a néhány bears meccsen,amit idén láttam.

Fel kell kötnie a Steelersnek vagy a Jetsnek a gatyáját,mert bizony ez a GB nagyon erős.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.24. 00:16:20

A kuytafáját!
Grat a Packersnek!
Á de kár azért az időkérésért, de nem ezen múlott!
A defense megmutatta hogy a legjobb, az Offense sajnos csak a 4ikben éledezett fel!
Összességében megérdemelte a GB......innentől talán a Jetsnek szurkolok, de ajnos így nem az igazi, hogy kiesett a Ravens és a Bears is :cry:
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.24. 00:03:00

2:53 vissza, meg lehet az egyenlítés,de ahhoz nagyot kell húzni,és kell 1 nagy play minimum.

Megpróbálták,nem jött össze.
Sajnálom a macikat,mert Cuttlert nem szeretem,de ez a 3. számú irányító szimpatikus volt.
Sok volt az a 3 negyed pontok nélkül.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.24. 00:02:15

Na ezért a Bears a legjobb csapat!
A SZÍV!!!!!!!!!
Valahogy könyörgöm vigyük be és OT-ben megnyerjük :lol:
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.23. 23:59:49

Nem lett onside kick,ami várható volt,sok van még, inkább bíznak a defenseben,ami érthető is.

Én nem örülök egyiknek se,egyik csapatot sem szeretem. Kiestek a kedvenceim,így a jó meccseknek drukkolok,ami itt meg is lett itt az utolsó negyedre.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.23. 23:57:15

Na akkor egy Onside KICK!
Gould basszus az életed múlik rajta :lol:
Meg kell szerezni a kicket
szerk: bár Smith lehet sima kicket választ, de van még remény csaba nehogy korán örülj :lol:
Mondhatnám azt is nehogy előre igyál a medve bőrére :lol:
Érzek egy Fumble recoveryt, azt ma még nem mutatta be a csapt
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.23. 23:54:10

Byebye macik.
Raji int TD.
Örülök,mert nem szeretem a Chicagot.
De amit a defense művelt a meccsen az megint lenyűgöző volt,de az offense Cuttlerrel is kumma gyenge volt...

Szerk.: Hopp,elkiabáltam,mekkorát bakizott Collins :shock:

4:43, a macik védelme adni fog még esélyt az offensenek, úgyhogy lehet itt még bármi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.01.23. 23:58:02-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.23. 23:35:20

lluisllach89 írta:
Bob_Marley írta: Soha nem felejtem el 4 vagy 5 épve úgy nyert a Bears meccset, hogy nem volt az offensenek first downja :lol:
Az komoly :D

Gondolom nem volt egy pont-gazdag meccs, bár ki tudja :D
Sexy Rexy korszak ékköve :lol: De volt pont rendesen!!!!Ha jól emlékszem 3 TD-t hozott a Defense és 1-et a speciális egység, ez kellene ma is!
ÁÁÁÁÁ PEPPERS, poicit lejjebb és Rodgers ott marad, s nem is fújnak!

szerk: Na most van baj :?
6 perc 2 támadás különbség!
Der büszke vagyok a csapatra, mert a védelem ma is megmutatja mi is az a Defense, kár hogy a speciális egység ma gyengébb, egy kis plusszal tudott volna valamit hozni, mert az Offense csak a "szokásos"
De nem is az Offense miatt szeretem a Bearst
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.01.23. 23:55:46-kor.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése