Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
visca el barca
Presidente del Barça

2013.06.27. 17:53:23

egy kis motogp

lorenzot a mai asseni szabadedzésen ledobta a gépszörny magáról, kulcscsont törés, pár hét biztos kimarad neki

http://www.nemzetisport.hu/motogp/video ... ta-2257461
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.27. 14:32:40

Primitive írta:(ettől a kieséstől azért még mindig Rozser a legnagyobb király :P )
Ez egyértelmű. 8) :)

Közben megy a Tomic-Blake összecsapás, lessétek meg, elég jó kis meccs, az első szettet 6-3-ra az ausztrál nyerte, úgyhogy Blake-nek össze kéne kapnia magát.
Szurkolok neki, régen egyik legnagyobb kedvencem volt, de még most is nagyon bírom. :)
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.27. 13:51:12

Elkezdődött ma is, ott ahol tegnap befejezték:

Seppi - Llodra :arrow: Llodra 1. szett után feladta. Én nem tudom mi van itt, de lassan már több mérkőzés marad el, mint amennyit lejátszanak! :roll: :roll:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
piton
Capitá del Barça

2013.06.26. 21:50:37

bence-barca írta:
Primitive írta:
(ettől a kieséstől azért még mindig Rozser a legnagyobb király :P )
Egyáltalán felmerült valakiben, hogy nem? :wink: :P
Ez egyértelmű! Ő a legnagyobb akármi is történjen! Soha senki nem veheti el azt amit ő elért.
A visszaesés az sajnos törvényszerű.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.26. 21:46:24

Primitive írta:
Egyáltalán felmerült valakiben, hogy nem? :wink: :P
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.26. 21:43:23

Hol kezdjem? :roll: :roll:

Mivel Rozsé kiesését végigtárgyaltátok, ezért ehhez nem tennék hozzá semmit. Annyit, hogy a MA a jobb ment tovább. Evidens, hogy Roger 100x jobb játékos, mint ukrán ellenfele, de Stahovsky ma extázisban tolta, és nagyon jó volt. Megérdemelten van ott a következő körben. Sajnálom kicsit az "öreget", mert ez Neki az otthona, lassan el kellene gondolkodni... Nem fejezem be, mert nem szeretnék szélmalomharcot vívni. :P

Sorjában: Isner a térde miatt adta fel Stepanek a combja miatt volt kénytelen feladni a meccset, Tsonga is feladni kényszerült (erről semmit nem tudok), Darcis vállproblémák miatt ki sem állt ma valamint Cilic sem volt képes ma teniszezni. AZ MI? :shock: :roll: :roll: :roll:

A nők sem "tétlenkedtek", Azarenka nem állt ki, ahogy Kvitova sem, Wozniacki pedig sérülés miatt kapott ki.. (lehet egyébként is kikapott volna, de kiment a bokája csúnyán!)

8 meccs ment ma a süllyesztőbe, ez azért nem annyira megszokott. Kohlschreiber elvileg hányt, meg minden baja volt, lehet Tőle kapták el. :lol: :oops: :roll:

Továbbá:

Hewitt kiesett, Mahut nagy menetelésének is elejét vette Robredo, Federert meg tudjuk.

Nőknél az Ivanovic, Janovic kettős búcsúzott, Tőlük elvileg gyengébb ellenfelektől, Sharapova szintén kikapott De Britotól...

Van itt minden kérem szépen. :lol: :lol:

A Djoko - Murray döntő nálam garantált, ott meg nyerni fog a szerb. 8) :P :P Nőknél meg Serena, így már könnyedén. Azarenka, Sharapova off, többieknek esélyük sem lenne ellene.

Hú, hát történtek itt ma dolgok bőven, nem győzöm megemészteni. :roll: :roll:

Már látom előre, hogy Bobby kiüti Djokovicot 5. szett 12-10-re. :lol: :cry: Viccet félretéve, hatalmas lehetőség előtt Murray, hogy döntőbe jusson. Eltakarították előle az ellenfeleket. Akit meg nem takarítottak el, az meg lesérült és/vagy ki sem állt.

AJMO NOLE!

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
piton
Capitá del Barça

2013.06.26. 21:39:46

Ezzel a vereséggel pedig megszakadt egy nem kis rekordja, azaz hogy zsinórban 36! alkalommal jutott negyeddöntőbe grand slam tornán, ezen belül van egy zsinórban 23 GS elődöntő rekord is. Utoljára 2004-ben a Roland Garroson esett ki a 3. Körben. Az majdnem 10 éve volt.
Egyszer persze minden véget ér, de hogy pont most kellett Wimbledonban... :(
Vhogy össze kellene még szednie magát, játéka meg van a győzelmekhez.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.26. 21:21:35

Na, szép...
Nadal után Federer is búcsúzik. Azt hiszem lehet mondani ez a Wimbledon most nem jó. :D
Pedig szurkoltam Rogernek nagyon, kedvencem a tenisz világból.
Ezek után viszont most azt mondom nyerjen inkább Murray. Hazai közönség előtt kijárna neki a siker.
piton
Capitá del Barça

2013.06.26. 21:11:32

Gyerünk Roger! Fordítani kell! Break nélkül nehéz lesz.

Közvetítés: tavaly óta adja a Digi, nekem nincs bajom velük, de a sport tv-s közvetítéseket jobban szerettem, sokat röhögtem a Taroczy Kaplár pároson. :D

Szerk.: Ááá, kész vége, kiesett Roger is. Ezt igazán bánhatja! Megint rengeteg lehetőséget mulasztott el. Stahovsky viszont remekül játszott, megérdemelten nyert. :( :(
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.26. 21:00:55

Most látom megy a Federer meccs gondolom belenézek. Látom kivételesen ezt sem tudom nézni a tv-n, hála a diginek. Köszönöm. O:)
Most így belegondolva, mintha már tavaly is ők közvetítették volna, nem? :-k
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.26. 20:51:07

piton írta:Közben Federer is bajban van, 1-2 re megy Stahovsky. Nagyon jol játszik az ukrán, Ferderer viszont nem igazán, megint hozza a szokásost, azaz break pontoknal nem tud labdamenetet nyerni, de ha az ellenfele jut egyszer el break labdáig akkor egyből el is veszi Federer adogatását. Ez igy nem megy. Emelni kell a színvonalon, mert különben jöhet az újabb meglepetés.
A negyedik szettben el is vette Roger adogatását az ukrán... Nem lesz ez így jó... :cry:
Gyerünk, Fed!

szerk.: Ott van a break! Egy tie-breaket még ki lehet hozni ebből, így meglehet a szett!
piton
Capitá del Barça

2013.06.26. 20:32:39

Közben Federer is bajban van, 1-2 re megy Stahovsky. Nagyon jol játszik az ukrán, Ferderer viszont nem igazán, megint hozza a szokásost, azaz break pontoknal nem tud labdamenetet nyerni, de ha az ellenfele jut egyszer el break labdáig akkor egyből el is veszi Federer adogatását. Ez igy nem megy. Emelni kell a színvonalon, mert különben jöhet az újabb meglepetés.
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.26. 15:42:17

Gareth Tello írta: 5 szett lesz ebből.

Amúgy sajnos nem tudom annyit nézni a Wimbledont, mint terveztem, úgyhogy nyomassad csak az értékeléseket, meccsösszefoglalókat, Primitive. 8) :D
Brown megoldotta a 4. szettet simán húzta be duplabrék előnnyel! 8) 8)

Kép

Következő körben jöhet Mannarino, sokkal könnyebb ellenfél lesz, mint volt Léjton. (aki valamiért elég antipatikussá vált számomra.. nem csak ez a meccs miatt mondom ! ! ! )

Milyen Djoko? :lol: :lol:

HAJRÁ DUSTIN BROWN! :oops: :oops:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.26. 14:40:32

Primitive írta:2-0 Brown 3-2 a 3. szett brék nélkül! Gyerünk Dustin!
6-4, 6-4, a harmadik szettben pedig jön a tie-break! Mindent bele, Dustin! Nekem is egyik kedvencem. :D
Áhh, Hewitté...
5 szett lesz ebből.

Amúgy sajnos nem tudom annyit nézni a Wimbledont, mint terveztem, úgyhogy nyomassad csak az értékeléseket, meccsösszefoglalókat, Primitive. 8) :D
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.26. 13:42:35

Primitive írta:
Holnapi napon Hewitt a német Brownnal fog meccselni. Remélem lesz közvetítés, mert Dustin barátomat szeretem nézni.
:oops: :oops: :lol:
Nem tudum ki nézi vagy ki nem, de aki teheti az nézzen bele. :lol: :lol: Hewitt szetthátrányban, és a barátom jó helyzetben!

Gyerünk Dustin meg lehet ez! :lol:

2-0 Brown 3-2 a 3. szett brék nélkül! Gyerünk Dustin!
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.25. 23:10:16

Jövök megint néhány meccsel:

2. NAP

Dodig - Kohlschreiber: 2-2-nél Kohlschreiber feladta

Eléggé nézhetetlen volt a meccs, nem túl színvonalas, de jobb híján maradt ez. 2-0 volt Kolbásznak, majd Dodig a 3. szettet simán, a 4. szettet kicsit karcosabban, de behúzta. Az 5. szettben 1-1-nél brékelt Dodig, majd érthetetlen módon a német feladta, semmilyen előjel nélkül. Nemes egyszerűséggel odament a horváthoz, és kezet fogott Vele. Nem tudom mi baja lehetett, de gyanítom, hogy semmi. :oops: :oops:
Következő körben Dodig az amerikai Kudlával fog játszani. Láttam Denist teniszezni Tsonga ellen, nem volt rossz, viszont szerintem Dodó továbbmegy majd.

Blake - De Bakker: 3-0

Nem néztem a meccset, csak gondoltam vannak itt olyanok akik régebbről követik a teniszt, és Nekik azért Blake neve nem ismeretlen. De Bakker képtelen volt brékelni Jamest, aki a következő körben Australian Open Tomical fog találkozni. Remélem Tomic apja nem fogja lefejelni Jamest. (sok esélye nem lesz az amcsinak)

Djokovic - Mayer: 3-0

Papírforma győzelem. Mayer nagyot nőtt a szememben. Sok-sok látványos ponttal gazadagították a nézőket, és engem is. Novák nagyon jól játszott, nyílván ettől majd a későbbiekben több kell, de az 1. körben ez ideális volt. (hozzáteszem egy Mayert kapni 1. körben... nem hiszem, hogy sokan örültek volna Neki) Djoko az amerikai Reynoldsszal fog találkozni a következő körben.

Simon - Lopez: 0-3 :lol: :lol:

A meccs csak azért volt jó, mert a számomra teljesen fogalmatlan Simont alázták. És ezt értsétek szó szerint. Nem tudom honnan, és ki tanította meg Lopezt játszani, de labdamenetekben is nagyon ott volt. A jellemző nem ez volt rá... Hosszú labdamenetekben Ő nem sok pontot hozott. Simonnak a 3. szettben 5 játszmalabdája volt a tie-brékben. A rövidítésnél 6-5-nél Ő adogatott.. A másik 4 szettlabdája Lopez adogatásainál volt. :arrow: :lol: :lol: :lol: Következő körben Lopez - Mathieu. Tovább fog jutni a spanyol, meggyőződésem!

A teljesség igénye nélkül, itt találjátok a többi meccs eredményét.

Babos Timinek nem sikerült magát a következő körbe kvalifikálnia. A francia Johansson 3 szettben verte meg a magyar lányt. Élő közvetítés nem volt, így nyilatkozni nem tudok. Az 1. szettet viszont Timi nyerte, innen talán illett volna behúzni, de a mélyrepülés tovább folytatódik. Timi utoljára 1 hónapja nyert meccset... :roll: :roll:

Amilyen nagy tehetségnek volt kikiáltva, annyira kezd eltűnni a leányzó. :oops: :oops:

Holnapi napon Hewitt a német Brownnal fog meccselni. Remélem lesz közvetítés, mert Dustin barátomat szeretem nézni.
:oops: :oops: :lol:

Kép

A Nadalt kiejtő Darcis a lengyel Kubottal fog megmérkőzni. Egyeltalán nem csodálkoznék, ha kipottyanna, sőt.. Ez szokott történni azokkal, akik bravúrgyőzelmet aratnak.

A Tsonga - Gulbis meccs viszont jónak ígérkezik. Murray a japán Lu-val játszik majd, Federer pedig az ukrán Stakhovskyval.

Holnapra nem várok meglepetést. Murray, Federer továbbjutást várok, és egy hatalmas Tsonga - Gulbis csatát!
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.24. 23:44:34

1. nap:

Jönnék egy kis értékelővel én is, azokról a meccsekről, amit néztem. (gondlom rajtam kívül nem fog sokmindenkit érdekelni :lol: )

Fognini - Melzer: 1-3

Ezt a Fogninit, addig verném, amig mozog. Jó, tehetséges játékos, de egy akkora bohóc, hogy az hihetetlen. Ennyire elpazarolni ezt a tehetséget... A mérkőzés pont a szieszta idejére esett, gondolom megszokta, hogy ilyenkor pihenni kell. ](*,) [-X

Hanescu - Federer: 0-3

Nagy formában van Fedex, még ha Victor nem is egy akkora kaliber. Jól játszik, jól mozog, érzi a pályát az "öreg". Ettől jobb 1. körös meccse nem is lehetett volna. Bemelegítésnek megtette.

Isner - Donskoy: 3-0

Ezt a meccset nem sokáig bírtam, de az 1. szettbe belenéztem. A meccs pikantériáját az adta, hogy pontosan 1 hete Donskoy verte Isnert, szetthátrányból. Azt hittem, hogy ma is összejöhet, de a colos jenki megtáltosodott. Néztem is, hogy ezmeg? Megtanult teniszezni? :lol:

Nadal - Darcis: 0-3

Mondanám, hogy örülök, de nem. Sajnálom Nadalt... Az a sérülés az azt hiszem nagy korlátokat tett a karrierjébe. Ami salakon működik, az a gyorsabb borításon nem. Sokat rontott Rafa, tenyeressel alig ütött nyerőt, és hogy nem tudta kiszerválni a 2. szettet, az sem rá vall. :roll: Az igazság az, hogy a salakos borításon kívül nem igazán tud már favorit lenni. Federer, Djoko, Murray, szerintem mind megvernék gyorsabb borításon. :oops:
Durcás érdemeit is szeretném kiemelni. Nem tojta össze magát a lehetőség kapujában. Jól játszott, nagyon jól adogatott, és behúzta a meccset. Grat Neki, élete legjobb napja volt a mai, ebben biztos vagyok.

Becker - Murray: 0-3

Rühellem a vöröst, viszont el kell ismerni, hogy füvön kiváló játékot produkál. Beckerrel találkoztak szintén egy hete kb. akkor is simán verte, ma is erre számítottam. Kíváncsi vagyok Murray-re a továbbiakban. Ő az, aki képes agyhalott lenni, és akkor nyitva áll az ellenfeleknek a siker kapuja.

Hewitt - Wawrinka: 3-0

Nem tudnék objektívan nyilatkozni a meccsről, mert Wawrinkán pénzem volt. Az eredmény magáért beszél... A különbség nem volt ekkora, Hewitt mákolt pár pontot, Wawa megköszönheti magának, hogy ekkora suttyó. :roll: =D> =D>

Azzal, hogy a továbbiakban mi lesz, még nem szeretnék foglalkozni, megvárnám a másik ágat is. Ezzel, hogy Nadal kiesett nem borult semmi, mert nálam nem volt az esélyesek között a torna megnyerésére.

Holnapi meccsek, amik szerintem jók lehetnek:

Llodra-Nieminen
Simon-Lopez
Djokker-Mayer
Mattek-Sands-Kerber :arrow: Ezért érdemes lehet belenézni :lol: Na meg azért is, mert nem mindennapi nőszemély az amerikai "lány". :D
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.24. 22:57:52

[quote="piton"][/quote]

Értem köszi.

Ha elindul egy fűvevéspályás versenyen azzal sem lett volna sokkal beljebb szerintem, ne gondold, hogy nem edzett fűvőn eleget. Sőt a térdei miatt már nagyon meg kell gondolnia, hogyan osztja be a naptárat.

A pontok és a világranglista szerintem már nem nagyon érdekli. Perszer szeretné, ha vezetne, ha minél előrébb lenne, de nem ez a legfontosabb. Volt már világelső, gondolom neki jelenleg a GS-ek jelentenek prioritást.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
piton
Capitá del Barça

2013.06.24. 22:01:58

kanty írta::?
Meccset nem láttam. Valaki összefoglalná, hogy mi történt. Találkozott egy szervakirállyal vagy egy sráccal, aki élete napját fogta ki? Vagy csak simán gyenge volt?
Még ha szervakirály lett volna! Egy Nadalnál is alacsonyabb játékosról van szó, sztem semmi extra nincs benne, értem úgy,h nincs nagy szervája, vagy fonákja, a tenyerese jól működött, de nem olyan bődületesen erős az se.
Jól játszott, keveset hibázott, jól mozgott a pályán.

Nadal viszont nem volt formában, nagyon nem érezte a pályát, a borítást. Jobban tette volna, ha korábban indult volna vmelyik füves atp tornán, hogy ráérezzen a játékra.
Akárhogy nézem, hatalmas meglepetés ez a vereség rögtön az első fordulóban úgy h még szettet sem nyert, ilyet nem nagyon szabadna megengednie magának. Rengeteg pontot nyerhetett volna mivel tavaly is korán kiesett, de így még vmennyit bukott is.

Federer viszont könnyedén nyert, Nadal kiesésével az útja is vmivel egyszerűbb lett az elődöntőig, de így sem lesz sétagalopp. Jó lenne behúzni 8-szor is!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.24. 19:38:43

:?
Meccset nem láttam. Valaki összefoglalná, hogy mi történt. Találkozott egy szervakirállyal vagy egy sráccal, aki élete napját fogta ki? Vagy csak simán gyenge volt?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.06.24. 19:34:17

Game90 írta:Sőt, a másodikat is behúzta, 7-6-ra.
Sőt, a harmadikat is behúzta, 6-4-re. :D
Nagyon meglepett Rafa szereplése, tényleg rendkívül gyenge volt, Darcisnak viszont hatalmas grat, hogy nem ijedt meg az árnyékától.

Tsonga, Gulbis, Verdasco és Cilic is továbbment. :)
ferninho
Madridista

2013.06.24. 19:06:50

vége, kikapott Nadal.

15-15nél Darcis megnyert egy nagy labdamenetet, azt ott el is dőlt.

40-15nél meg ütött egy ászt Darcis...
hát ez meglepett.
madridista
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.24. 19:03:40

ferninho írta:
bence-barca írta:egyenlőre
[gra.... :lol:

amúgy rossz nézni Nadalt.. szó szerint szenved... :?
azt hittem, hogy jobban fog szerepelni egy ilyen Garros után...
[BAN... :evil: :lol:

Igazad van teszem hozzád, ezt elnéztem.
Hát igen, engem is meglepett. Jövök fel a fórumra látom, h rosszul áll. Azóta livescore-n nézem mi van vele. Ha jól látom a meccsért adogat az ellenfele most? :shock:

szerk.:
na igen...
meg is van a torna első nagy meglepetése!
Rafael Nadal 6 6 4
Steve Darcis 7 7 6
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence-barca 2013.06.24. 19:07:56-kor.
ferninho
Madridista

2013.06.24. 18:57:42

bence-barca írta:egyenlőre
[gra.... :lol:

amúgy rossz nézni Nadalt.. szó szerint szenved... :?
azt hittem, hogy jobban fog szerepelni egy ilyen Garros után...
madridista
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.06.24. 18:51:17

Valaki nézi a Nadal meccset? Mi van vele?
3. szettben is egyenlőre 4-2-re vezet az ellenfele. :shock:

Mondjuk így Federernek könnyebb lesz megnyernie a tornát. 8) :mrgreen:

Persze nem lepődnék meg, ha a spanyol behúzná így is.
Válasz küldése