Én is ezen tanakodtam a nba1-en, hogy jövőre lehet akár 3 lottery pickünk is, mert a Minnyié is nálunk van, ami 12.ig védett, szóval arra elég kevés az esély szerintem.
Jut eszembe Minny. Pekoviccal akarnak valamit kezdeni? Vagy Dieng PF lesz, Towns meg Pekovic pedig elég center posztra? Ígéretes keretük van, kíváncsi vagyok a jövőben mire viszik.
Wolves pick az esélytelen. Towns-szal sem fognak akkorát javulni (ráadásul eddig elég csalódás az SL-ben), hogy szignifikánsan előrelépjenek. PO-ba nem jutnak, és akkor már nem is nagyon van miről beszélni a top12 védettség kapcsán. Sima második körös választás lesz az jövőre.
Harmadik lottery cetli lehet a sajátunk.

Tudom, hogy te PO-ot alapnak tartod és én is csak poénnak szántam, de akár még ez is benne lehet. Persze ne legyen, meg úgy gondolom, hogy a PO meglehet, de feltétlenül cserélni kell majd.
Ezzel kapcsolatban büszke vagyok úgymond a ligára, mert a Celtics, Magic, Philly, Minnesota és a Bucks egy rendkívül szimpatikus módon képzelik el az újjáépítést, jó irányba halad a liga ilyen téren, nyomják szépen lefele a nagy piacokat a kis piacok.
Szerintem nem feltétlenül nyomják le a kis piacok a nagy piacokat és a felsorolt példák nem igazán voltak jók, mert a Buckson kívül egyik csapathoz se ment kiemelkedő FA játékos. Monroe az egyedüli, aki a felsorolt csapatok közül az egyikbe ment. Az viszont igaz, hogy manapság már a pénz kisebb motivációt jelenthet , bár adózás szempontból azért továbbra is egy Miami vagy Texas nagyon jó célpont és az FA-k is szívesen igazoltak ezekre a helyekre. A draftról építkezés meg nem új keletű, máshogy nem is nagyon lehet előre jutni. Egyedül az volt a meglepetés, hogy a Lakers nem igazolt hú de nagy nevet, de ebben változott a felfogás, hogy csak pénzzel nem lehet csapatot építeni. Koncepció nélküliséget egyik játékos sem díjazza.
Megnéztem a Spurs elleni nyári ligás meccsünket, ami miatt csak még jobban várom már, hogy láthassam a teljes csapatot akcióban.
Smart-nak jót tett az 1 meccs pihi, a dobószázaléka sokkal jobb volt, szép passzokat osztogatott, és védő oldalt is kiosztott egy látványos blokkot, remélem szezon közben majd bontogatja ki a szárnyait, és tud majd átlagolni 15 pont körül.
Rozier piszkosul gyors, azonnal felér a labdával, aztán vissza védekezni. Dobómozdulata tetszetős, reméljük majd fejlődik idővel a % is. Pick'n'roll/pop játékra és periméter védekezésre tökéletes lesz.
Hunter bevert mindent, kiosztott egy blokkot is, meglátjuk ő mire viszi.
Mickey tud dobni középtávolról, motivációval nem lesz gond nála, de kell neki idő míg be lehet vetni majd az NBA-ben is szerintem, főleg hogy van előtte 124 ember a posztján.
Let's GO!
Spurs elleni szerintem azért nem mérvadó, mert kevés olyan játékost vonultatnak fel, akik NBA felé kacsintgatnak. Smart valóban jókat mutatott idáig, s én is nagyon bízok benne, elég régóta mondogatom, hogy NEM SZABAD elcserélni. Rozier viszont eddig azt hozta, amit vártam. Tényleg nagyon gyors, de borzasztó szertelen és olyan idióta dolgai vannak, hogy hihetetlen. A bemegyek 8 ember közé és felteszem lehetetlen szögben próbálkozásai elég elkeserítőek.

Elég egy IT a csapatba. Mickey-t eddig is nagyon promóztam, ezután is fogom, mert borzasztó jónak tűnik eddig. Remélem valahogy sikerül helyet kapnia a rotációban akár 5-10 percekre is, mert van a srácban. Hunterről nem tudok bővebben nyilatkozni én pont azokon a meccseken láttam, amikor nagyon gyenge volt és pontot se dobott.
A legnagyobb csalódás viszont James Young....Nagyon fogadkoztak vele kapcsolatban, hogy sokat javult fizikálisan és játékban, de eddig ezt nem nagyon lehet látni. Tudtuk, hogy ő egy hosszabb projekt, de ez így nem igazán lesz jó. Nálam ő azon játékosok egyike, akit nem cserélnék el semmilyen körülmények között (nyilván ésszerűség határain belül, de top5 játékos úgy se jön szóba), de kezd meginogni ez a dolog. Egyszerűen nincs nála fejlődés, s baromi aggasztó ez így.
Embiid meg jó peches és tudom, hogy sokszor bírálom a Phillyt is, de ez tényleg balszerencse. Viszont valamilyen szinten meg pont hogy visszaüt a sok rombolás, ami csináltak.