kanty írta:Egy meccsét nézd csak meg és látni fogod.

Olyan Kobe Bryant, CR magasságokba van Djokovic is. Viszont nekem ez nem annyira zavaró, sokkal inkább, h rengeteg stikivel játszik. Ha szoros a meccs és adogat, akkor lepattintja a labdát 30-szor, labdamenetek között húzza az időt és hasonlók.
Szerintem az, ha megnyersz egy döntőt, 6 óra játék után és letéped magadról a ruháidat, és önfeledten ordibálsz, meg vicsorítasz, nem hiszem, hogy e miatt CR-i magasságokba kéne emelni!
Én személy szerint Nadal adogatásainál szoktam elaludni. Múltkor épp figyeltem, hogy mennyi kell Neki míg megüti az adogatást. Nem hiszem, hogy Djokovic sokkal többet pattogtatna.
Ezt már egyszer régen Djoko is lenyilatkozta, hogy tudja, hogy sokat pattogtatja a lasztit, de próbál ellene tenni. Szerintem ma már ez nem akkora probléma Nála.
csababarca írta:
Csak egy meccsét nézd meg,és rájössz. kegyetlen nagyképű pali,és ilyen volt amikor még semmi oka nem volt rá. Most már persze van,mert felnőtt Nadalék szintjéhez.
Mire érted hogy nagyképű? Vagy miket csinál(t) amiért ilyen pejoratív jelzőkkel illeted?
ozsimiki írta:
Egyetértek teljesen. Szerintem még GS-t se nyertek úgy,hogy rendre meccslasztija van vmelyik ellenfelének, van,h többnek is. Ő meg már a 4.ért fog menni, úgy, hogy párszor azért óriási makkon múlt,hogy egyáltalán döntőbe került. Mind azok mellett,hogy tényleg nagyot fejlődött, és főleg mentálisan egész magas szintre jutott. De ilyen történelmi dolgot nem szeretném ha pont Ő vinne véghez, főleg nem úgy tényleg,hogy sokszor nem a saját kezében volt a "sorsa". Persze ezek az ellenfeleire nézve gázak, arról nem tehet, de ilyen kaliberű tettet jobban szeretném ha úgy vinne véghez valaki, hogy teljesen rajta múltak a dolgok, és nem azon pl, hogy Tsonga egy egyszerű elütés helyet a hálóba teszi, vagy Nadal egy rutin fonákot 1 cmre ki. Vagy akár,hogy Federer első szervájánál brahiból beleüt egy nagyot, és elcsípi a vonalat. Csak, hogy 3at említsek, ezek közül egyik nem valósul meg, már szó se lenne itt ilyesmiről.
Most akkor mák, vagy az ellenfelek bénázása?
Nem teljesen értek ezzel egyet! Szerintem lehetetlen úgy véghez vinni egy győzelmet, hogy csak rajtad múlnak a dolgok! Akkor minek az ellenfél? Ahhoz hogy valaki nyerjen, az ellenfél rontásai és rosszabb játékai kell. Hogy Tsonga, Federer vagy Nadal nem nyerték meg a meccset, azt saját maguknak köszönhetik meg. Meg volt a lehetőségük, nem éltek vele.
Brahiból ráütni a vonalra, szerintem nem mák volt, hanem bátorság. Az lett volna mák, ha kerettel a háló mögé üti a labdát. Még ha nem is volt tudatos a dolog, akkor sem nevezném máknak!
Viszont elkezdődött a döntő! AJDE NOLE!