Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
...salakon...RG döntőben.ozsimiki írta: de ez túltenne azon, ha 2-0ról...és breakelőnyből...
Borzaszót szimpatikus mindkét srác, Nadal hihetetlen tisztasziv/sportszerü, igazi sportember. Személy szerint csak a madridizmusát nem tudom megemészteni.ozsimiki írta: Tenisz.
Sok teniszt nézhettél, ha Djoko és Nadal közül Rafa az unszimpatikus:D Pedig Te elvileg nem bírod a Jose karaktereket, nahát Djoko hozzá hasonlít (persze annyi,és akkora "patkányságai" nincsenek), Nadal meg kb Pephez.
de hajrá:D
Maynak a pofája most nőhet ismét, amúgy legalább annyira tojik Pactől, mint fordítva, sőt. De most a bírák elintézték neki valszeg,h ki se kelljen állnia.gergo9 írta:Boksz.
Mégjó hogy leírtam hogy pontozással nem nyerhet :DD.
Erre elpontozták olyan pofátlanul hogy nem igaz. Mondjuk a Marquez utáni meccs(ek) után egyenlítettek a pontozók vagy a sors.
De Pacman a meccset meggyőzően nyerte viszont nem volt meggyőző olyan téren hogy May ellen odarakják már.
Pénzügyileg a May csapatnak még az eddiginél is nagyobb pofája lesz.
Tenisz.
Nekem Nadal olyan a teniszbe mint Pacman bokszba. Abszolút unszimpatikus úgyhogy hajrá Djokovic.
jól kezdett,de visszahozta a szettet a szerbnek...kanty írta:Dupla breakel kezd Rafa.
Eddig csak ő van a pályán, de még nagyon-nagyon sok van hátra.
Szerintem az, ha megnyersz egy döntőt, 6 óra játék után és letéped magadról a ruháidat, és önfeledten ordibálsz, meg vicsorítasz, nem hiszem, hogy e miatt CR-i magasságokba kéne emelni!kanty írta:Egy meccsét nézd csak meg és látni fogod.Olyan Kobe Bryant, CR magasságokba van Djokovic is. Viszont nekem ez nem annyira zavaró, sokkal inkább, h rengeteg stikivel játszik. Ha szoros a meccs és adogat, akkor lepattintja a labdát 30-szor, labdamenetek között húzza az időt és hasonlók.
Mire érted hogy nagyképű? Vagy miket csinál(t) amiért ilyen pejoratív jelzőkkel illeted?csababarca írta: Csak egy meccsét nézd meg,és rájössz. kegyetlen nagyképű pali,és ilyen volt amikor még semmi oka nem volt rá. Most már persze van,mert felnőtt Nadalék szintjéhez.
Most akkor mák, vagy az ellenfelek bénázása?ozsimiki írta: Egyetértek teljesen. Szerintem még GS-t se nyertek úgy,hogy rendre meccslasztija van vmelyik ellenfelének, van,h többnek is. Ő meg már a 4.ért fog menni, úgy, hogy párszor azért óriási makkon múlt,hogy egyáltalán döntőbe került. Mind azok mellett,hogy tényleg nagyot fejlődött, és főleg mentálisan egész magas szintre jutott. De ilyen történelmi dolgot nem szeretném ha pont Ő vinne véghez, főleg nem úgy tényleg,hogy sokszor nem a saját kezében volt a "sorsa". Persze ezek az ellenfeleire nézve gázak, arról nem tehet, de ilyen kaliberű tettet jobban szeretném ha úgy vinne véghez valaki, hogy teljesen rajta múltak a dolgok, és nem azon pl, hogy Tsonga egy egyszerű elütés helyet a hálóba teszi, vagy Nadal egy rutin fonákot 1 cmre ki. Vagy akár,hogy Federer első szervájánál brahiból beleüt egy nagyot, és elcsípi a vonalat. Csak, hogy 3at említsek, ezek közül egyik nem valósul meg, már szó se lenne itt ilyesmiről.
Egyetértek teljesen. Szerintem még GS-t se nyertek úgy,hogy rendre meccslasztija van vmelyik ellenfelének, van,h többnek is. Ő meg már a 4.ért fog menni, úgy, hogy párszor azért óriási makkon múlt,hogy egyáltalán döntőbe került. Mind azok mellett,hogy tényleg nagyot fejlődött, és főleg mentálisan egész magas szintre jutott. De ilyen történelmi dolgot nem szeretném ha pont Ő vinne véghez, főleg nem úgy tényleg,hogy sokszor nem a saját kezében volt a "sorsa". Persze ezek az ellenfeleire nézve gázak, arról nem tehet, de ilyen kaliberű tettet jobban szeretném ha úgy vinne véghez valaki, hogy teljesen rajta múltak a dolgok, és nem azon pl, hogy Tsonga egy egyszerű elütés helyet a hálóba teszi, vagy Nadal egy rutin fonákot 1 cmre ki. Vagy akár,hogy Federer első szervájánál brahiból beleüt egy nagyot, és elcsípi a vonalat. Csak, hogy 3at említsek, ezek közül egyik nem valósul meg, már szó se lenne itt ilyesmiről.kanty írta:Federernek már elég rég nem a tenisz az első számú. Ott a család, gyerekek, neki már ez a legfontosabb. Megnyert mindent, talán minden idők legjobbja, de ha nem is, akkor is ott van a szűk elitben.
Pl ha ő csinált volna GS-t az nem zavart volna annyira, mintha most Djokovicnak összejön.
Azért mert csinálja a show-t még nem biztos, h nagyképű! Bár ha nagyképű is, engem az sem zavar, szeretem az ilyen egyéniségeket.csababarca írta:Sanama írta: Ozsi a videót megnéztem, ott mondja,hogy Djokovic az egó. Hogy kapta ezt a becenevet? Mármint nem ismerem annyira, sok meccsét se láttam, akkora egója van?!
Csak egy meccsét nézd meg,és rájössz. kegyetlen nagyképű pali,és ilyen volt amikor még semmi oka nem volt rá. Most már persze van,mert felnőtt Nadalék szintjéhez.
Djokovic sem passzol?kanty írta:Egy meccsét nézd csak meg és látni fogod.Sanama írta:
köszi!
Ozsi a videót megnéztem, ott mondja,hogy Djokovic az egó. Hogy kapta ezt a becenevet? Mármint nem ismerem annyira, sok meccsét se láttam, akkora egója van?!Olyan Kobe Bryant, CR magasságokba van Djokovic is. Viszont nekem ez nem annyira zavaró, sokkal inkább, h rengeteg stikivel játszik. Ha szoros a meccs és adogat, akkor lepattintja a labdát 30-szor, labdamenetek között húzza az időt és hasonlók.
Nagyon remélem, h Rafa behúzza. Nem akarok itt vitába kerülni senkivel, de ne egy Djokovic legyen az, aki megcsinálja a GS-et.
Remélem ma esni fog, legyen holnap a döntő, akkor még látni is fogom.![]()
VAMOS RAFA!!!!
Sanama írta: Ozsi a videót megnéztem, ott mondja,hogy Djokovic az egó. Hogy kapta ezt a becenevet? Mármint nem ismerem annyira, sok meccsét se láttam, akkora egója van?!
Egy meccsét nézd csak meg és látni fogod.Sanama írta:
köszi!
Ozsi a videót megnéztem, ott mondja,hogy Djokovic az egó. Hogy kapta ezt a becenevet? Mármint nem ismerem annyira, sok meccsét se láttam, akkora egója van?!
Akkor már csak az arca miatt is üsse ki őt RafaLG írta:Aha, nagyon nagy arc! Én ezért is bírom. Már akkor a kedvencem volt, mikor még 1 db GS győzelme sem volt. Sőt, miatta kezdtem el nézni rendszeresen a teniszt.Sanama írta:
köszi!
Ozsi a videót megnéztem, ott mondja,hogy Djokovic az egó. Hogy kapta ezt a becenevet? Mármint nem ismerem annyira, sok meccsét se láttam, akkora egója van?!
Aha, nagyon nagy arc! Én ezért is bírom. Már akkor a kedvencem volt, mikor még 1 db GS győzelme sem volt. Sőt, miatta kezdtem el nézni rendszeresen a teniszt.Sanama írta:
köszi!
köszi!bence-barca írta:A találkozó napjára rossz időt jósoltak a meteorológusok, ezért a szervezők fejében megfordult a gondolat, hogy el kellene halasztani a mérkőzést hétfőre, de jelen állás szerint mégis megrendezik a döntőt.Sanama írta:Miért ne tartanák meg? szakad az eső,vagy mi?
Reméljük megtartják!
Én inkább a szerbnek szurkolok!
Mivel sajnos Federer már kiesett