Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.10. 20:34:38

Ezt be kell húzni, mindegy, h hogyan, de ezt egyszerűen nem szabad elveszíteni. Többet kell kezdeményeznie Rafának és magabiztosabban kell játszania. Most inkább hagyom, h egy esetleges vereség mit vonna maga után.
VAMOS!!! :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csdewl
Capitá del Barça

2012.06.10. 20:06:05

Holnap 1-kor folyt. köv.
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Replay
Director del Fútbol

2012.06.10. 19:34:53

ozsimiki írta: de ez túltenne azon, ha 2-0ról...és breakelőnyből...
...salakon...RG döntőben.

Nem lesz itt már folytatás.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.10. 18:58:08

Első két szettől függetlenül, ez az időjárás Rafának nagyon nem kedvez, pörgetéseit nagyban befolyásolja, vhogy meglett az első kettő így is. Utána viszont Djoko feljebb kapcsolt, Rafa meg kicsit meg van illetődve, kb azóta nem is próbál meg irányítani tenyeressel, pedig erre a Djokora is van válasza.

Sajnos az időjárás nagyon nagy fegyverét hatástalanítja Rafának,de vhogy be kellene húzni azért 2-0ról ezt a döntőt!

A hibákat minimalizálni kell, és nem ártana ,ha lenne első szervája, ami a 3.szettől fogva vmi katasztrofális sajnos. Ezek pedig fejben dőlnek el, egyelőre nem vagyok derülátó, fel kell ébredni Rafának,és elkezdeni operálni a tenyereseivel.

VAMOS RAFA!!!

azért a Nadal fanoknak már kicsit sok lenne zsinórban 4 GS döntőt bukni, főleg úgy, ahogy pl Ausztrál Opent elbukta, de ez túltenne azon, ha 2-0ról...és breakelőnyből...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.10. 18:53:05

eső... most mondjuk Rafanak jól jön, rendezni kell a gondolatait. Innen nem lehet ezt elbukni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.10. 17:48:19

Óriási ponttal Rafa behúzta a 2.at is!

6-4,6-3!

VAMOS! 3.ban el kell!!! dönteni, nem szabad,hogy + erőket kapjon Djoko egy esetleges szett győzelemmel...

szerk: úgy van...hozzuk fel a szerbet...aki láthatóan rizikózik végig, most kellene az,hogy Nadal nem üt ki nem kényszerített hibát,de ez egyelőre nem sikerül, 2-1 lesz szettben, nagyszerű. Remélem normális taktikával jön ki a 4.szettre Rafa.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.10. 17:20:01

De rosszkor jött ez a szünet, pedig reménykedtem, h szett végéig engedik a játékot.
Amúgy elég gyenge meccs, sok a hiba, igaz hatalmas a nyomás.
Ezt a szettet be kell húzni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.10. 17:13:42

Még mi fog segíteni Djokonak? Jég, Hó?

Persze remélem Rafa nem enged ki fejben, csak egyszer kell hozni a szerváját,hogy meglegyen a 2-0. Viszont az egyre ideg betegebb szerb rendbe rakhatja a gondolatait, remélem már későn.

Vamos!

u.i. azért a megadott pontért respekt Djokonak, a többiért meg dádá.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2012.06.10. 16:58:27

NOLE: Respect!!!
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.10. 16:21:05

Na megvan az első szett.
Eddig egyik sem játszik igazán jól. Djoko feljött, de szerencsére Rafa kézben tartotta a dolgokat a szett végén.
Ha valamelyik is feljavul, akkor a másik elég komoly gondba kerülhet.

Boksz:

Utálom az összeesküvés elméleteket, de szerintem Arum ezt elintézte. Látta, h a May-Pac meccs nem jön össze, így pedig kihozza a maxot Pacból. Lesz visszavágó, lesz nagy felhajtás, sokkal több lesz a pénz, ez neki csak jó. Visszavágón Pacman szerintem simán nyer.
Replay
Director del Fútbol

2012.06.10. 16:20:19

ozsimiki írta: Tenisz.

Sok teniszt nézhettél, ha Djoko és Nadal közül Rafa az unszimpatikus:D Pedig Te elvileg nem bírod a Jose karaktereket, nahát Djoko hozzá hasonlít (persze annyi,és akkora "patkányságai" nincsenek), Nadal meg kb Pephez.

de hajrá:D
Borzaszót szimpatikus mindkét srác, Nadal hihetetlen tisztasziv/sportszerü, igazi sportember. Személy szerint csak a madridizmusát nem tudom megemészteni.

Djokovic óriási arc, hihetetlen humorérzékkel.

Első szett Nadal-é, nála a lelki előny is, nem tudom Djokovic bele tud-e bármibe kapaszkodni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.10. 16:05:28

gergo9 írta:Boksz.
Mégjó hogy leírtam hogy pontozással nem nyerhet :DD.
Erre elpontozták olyan pofátlanul hogy nem igaz. Mondjuk a Marquez utáni meccs(ek) után egyenlítettek a pontozók vagy a sors.
De Pacman a meccset meggyőzően nyerte viszont nem volt meggyőző olyan téren hogy May ellen odarakják már.
Pénzügyileg a May csapatnak még az eddiginél is nagyobb pofája lesz.

Tenisz.
Nekem Nadal olyan a teniszbe mint Pacman bokszba. Abszolút unszimpatikus úgyhogy hajrá Djokovic.
Maynak a pofája most nőhet ismét, amúgy legalább annyira tojik Pactől, mint fordítva, sőt. De most a bírák elintézték neki valszeg,h ki se kelljen állnia.

Tenisz.

Sok teniszt nézhettél, ha Djoko és Nadal közül Rafa az unszimpatikus:D Pedig Te elvileg nem bírod a Jose karaktereket, nahát Djoko hozzá hasonlít (persze annyi,és akkora "patkányságai" nincsenek), Nadal meg kb Pephez.

de hajrá:D
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.10. 16:02:20

kanty írta:Dupla breakel kezd Rafa.
Eddig csak ő van a pályán, de még nagyon-nagyon sok van hátra.
jól kezdett,de visszahozta a szettet a szerbnek... :roll:
de nehéz lesz ez :?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.10. 15:33:55

Dupla breakel kezd Rafa.
Eddig csak ő van a pályán, de még nagyon-nagyon sok van hátra.
gergo9
Director del Fútbol

2012.06.10. 15:27:28

Boksz.
Mégjó hogy leírtam hogy pontozással nem nyerhet :DD.
Erre elpontozták olyan pofátlanul hogy nem igaz. Mondjuk a Marquez utáni meccs(ek) után egyenlítettek a pontozók vagy a sors.
De Pacman a meccset meggyőzően nyerte viszont nem volt meggyőző olyan téren hogy May ellen odarakják már.
Pénzügyileg a May csapatnak még az eddiginél is nagyobb pofája lesz.

Tenisz.
Nekem Nadal olyan a teniszbe mint Pacman bokszba. Abszolút unszimpatikus úgyhogy hajrá Djokovic.
Primitive
Entrenador del Barça

2012.06.10. 15:18:48

kanty írta:Egy meccsét nézd csak meg és látni fogod.:D Olyan Kobe Bryant, CR magasságokba van Djokovic is. Viszont nekem ez nem annyira zavaró, sokkal inkább, h rengeteg stikivel játszik. Ha szoros a meccs és adogat, akkor lepattintja a labdát 30-szor, labdamenetek között húzza az időt és hasonlók.
Szerintem az, ha megnyersz egy döntőt, 6 óra játék után és letéped magadról a ruháidat, és önfeledten ordibálsz, meg vicsorítasz, nem hiszem, hogy e miatt CR-i magasságokba kéne emelni! :roll:

Én személy szerint Nadal adogatásainál szoktam elaludni. Múltkor épp figyeltem, hogy mennyi kell Neki míg megüti az adogatást. Nem hiszem, hogy Djokovic sokkal többet pattogtatna.
Ezt már egyszer régen Djoko is lenyilatkozta, hogy tudja, hogy sokat pattogtatja a lasztit, de próbál ellene tenni. Szerintem ma már ez nem akkora probléma Nála.
csababarca írta: Csak egy meccsét nézd meg,és rájössz. kegyetlen nagyképű pali,és ilyen volt amikor még semmi oka nem volt rá. Most már persze van,mert felnőtt Nadalék szintjéhez.
Mire érted hogy nagyképű? Vagy miket csinál(t) amiért ilyen pejoratív jelzőkkel illeted?
ozsimiki írta: Egyetértek teljesen. Szerintem még GS-t se nyertek úgy,hogy rendre meccslasztija van vmelyik ellenfelének, van,h többnek is. Ő meg már a 4.ért fog menni, úgy, hogy párszor azért óriási makkon múlt,hogy egyáltalán döntőbe került. Mind azok mellett,hogy tényleg nagyot fejlődött, és főleg mentálisan egész magas szintre jutott. De ilyen történelmi dolgot nem szeretném ha pont Ő vinne véghez, főleg nem úgy tényleg,hogy sokszor nem a saját kezében volt a "sorsa". Persze ezek az ellenfeleire nézve gázak, arról nem tehet, de ilyen kaliberű tettet jobban szeretném ha úgy vinne véghez valaki, hogy teljesen rajta múltak a dolgok, és nem azon pl, hogy Tsonga egy egyszerű elütés helyet a hálóba teszi, vagy Nadal egy rutin fonákot 1 cmre ki. Vagy akár,hogy Federer első szervájánál brahiból beleüt egy nagyot, és elcsípi a vonalat. Csak, hogy 3at említsek, ezek közül egyik nem valósul meg, már szó se lenne itt ilyesmiről.
Most akkor mák, vagy az ellenfelek bénázása?
Nem teljesen értek ezzel egyet! Szerintem lehetetlen úgy véghez vinni egy győzelmet, hogy csak rajtad múlnak a dolgok! Akkor minek az ellenfél? Ahhoz hogy valaki nyerjen, az ellenfél rontásai és rosszabb játékai kell. Hogy Tsonga, Federer vagy Nadal nem nyerték meg a meccset, azt saját maguknak köszönhetik meg. Meg volt a lehetőségük, nem éltek vele.

Brahiból ráütni a vonalra, szerintem nem mák volt, hanem bátorság. Az lett volna mák, ha kerettel a háló mögé üti a labdát. Még ha nem is volt tudatos a dolog, akkor sem nevezném máknak!

Viszont elkezdődött a döntő! AJDE NOLE!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.10. 14:44:50

kanty írta:Federernek már elég rég nem a tenisz az első számú. Ott a család, gyerekek, neki már ez a legfontosabb. Megnyert mindent, talán minden idők legjobbja, de ha nem is, akkor is ott van a szűk elitben.
Pl ha ő csinált volna GS-t az nem zavart volna annyira, mintha most Djokovicnak összejön.
Egyetértek teljesen. Szerintem még GS-t se nyertek úgy,hogy rendre meccslasztija van vmelyik ellenfelének, van,h többnek is. Ő meg már a 4.ért fog menni, úgy, hogy párszor azért óriási makkon múlt,hogy egyáltalán döntőbe került. Mind azok mellett,hogy tényleg nagyot fejlődött, és főleg mentálisan egész magas szintre jutott. De ilyen történelmi dolgot nem szeretném ha pont Ő vinne véghez, főleg nem úgy tényleg,hogy sokszor nem a saját kezében volt a "sorsa". Persze ezek az ellenfeleire nézve gázak, arról nem tehet, de ilyen kaliberű tettet jobban szeretném ha úgy vinne véghez valaki, hogy teljesen rajta múltak a dolgok, és nem azon pl, hogy Tsonga egy egyszerű elütés helyet a hálóba teszi, vagy Nadal egy rutin fonákot 1 cmre ki. Vagy akár,hogy Federer első szervájánál brahiból beleüt egy nagyot, és elcsípi a vonalat. Csak, hogy 3at említsek, ezek közül egyik nem valósul meg, már szó se lenne itt ilyesmiről.

Nah de ez a múlt, remélem ma nem az egyik fél óriási hibáján fog múlni, (ezzel nem azt mondom,h Djoko mindig így nyert, mielőtt vki belekötne) hanem győz aki jobban játszik, és azt is remélem,hogy ez Rafa lesz!

VAMOS!!!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.10. 14:02:46

Federernek már elég rég nem a tenisz az első számú. Ott a család, gyerekek, neki már ez a legfontosabb. Megnyert mindent, talán minden idők legjobbja, de ha nem is, akkor is ott van a szűk elitben.
Pl ha ő csinált volna GS-t az nem zavart volna annyira, mintha most Djokovicnak összejön.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.10. 14:02:12

csababarca írta:
Sanama írta: Ozsi a videót megnéztem, ott mondja,hogy Djokovic az egó. Hogy kapta ezt a becenevet? Mármint nem ismerem annyira, sok meccsét se láttam, akkora egója van?! :D

Csak egy meccsét nézd meg,és rájössz. kegyetlen nagyképű pali,és ilyen volt amikor még semmi oka nem volt rá. Most már persze van,mert felnőtt Nadalék szintjéhez.
Azért mert csinálja a show-t még nem biztos, h nagyképű! Bár ha nagyképű is, engem az sem zavar, szeretem az ilyen egyéniségeket.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.10. 13:59:41

kanty írta:
Sanama írta:
köszi!
Ozsi a videót megnéztem, ott mondja,hogy Djokovic az egó. Hogy kapta ezt a becenevet? Mármint nem ismerem annyira, sok meccsét se láttam, akkora egója van?! :D
Egy meccsét nézd csak meg és látni fogod. :) Olyan Kobe Bryant, CR magasságokba van Djokovic is. Viszont nekem ez nem annyira zavaró, sokkal inkább, h rengeteg stikivel játszik. Ha szoros a meccs és adogat, akkor lepattintja a labdát 30-szor, labdamenetek között húzza az időt és hasonlók.

Nagyon remélem, h Rafa behúzza. Nem akarok itt vitába kerülni senkivel, de ne egy Djokovic legyen az, aki megcsinálja a GS-et.

Remélem ma esni fog, legyen holnap a döntő, akkor még látni is fogom. :)
VAMOS RAFA!!!!
Djokovic sem passzol? :twisted:

Egyébként másik dolog,hogy Federer szépen halkan ereszt lefelé, szerintem pár év és köszöni szépen búcsúzik.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.10. 13:57:06

Sanama írta: Ozsi a videót megnéztem, ott mondja,hogy Djokovic az egó. Hogy kapta ezt a becenevet? Mármint nem ismerem annyira, sok meccsét se láttam, akkora egója van?! :D

Csak egy meccsét nézd meg,és rájössz. kegyetlen nagyképű pali,és ilyen volt amikor még semmi oka nem volt rá. Most már persze van,mert felnőtt Nadalék szintjéhez.

Én is úgy gondolom amúgy,hogy ha fejben tiszta lesz Nadal,és elvonatkoztatja magát ha nem is teljesen,de valamennyire a korábbi GS döntőtől,akkor simán hozhatja,mert salakon sokkal jobb a szerbnél,meg az egész mezőnynél.
Remélem ez is lesz a forgatókönyv.

VAMOS RAFA!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.10. 13:56:37

Sanama írta:
köszi!
Ozsi a videót megnéztem, ott mondja,hogy Djokovic az egó. Hogy kapta ezt a becenevet? Mármint nem ismerem annyira, sok meccsét se láttam, akkora egója van?! :D
Egy meccsét nézd csak meg és látni fogod. :) Olyan Kobe Bryant, CR magasságokba van Djokovic is. Viszont nekem ez nem annyira zavaró, sokkal inkább, h rengeteg stikivel játszik. Ha szoros a meccs és adogat, akkor lepattintja a labdát 30-szor, labdamenetek között húzza az időt és hasonlók.

Nagyon remélem, h Rafa behúzza. Nem akarok itt vitába kerülni senkivel, de ne egy Djokovic legyen az, aki megcsinálja a GS-et.

Remélem ma esni fog, legyen holnap a döntő, akkor még látni is fogom. :)
VAMOS RAFA!!!!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.10. 13:55:09

LG írta:
Sanama írta:
köszi!
Aha, nagyon nagy arc! Én ezért is bírom. Már akkor a kedvencem volt, mikor még 1 db GS győzelme sem volt. Sőt, miatta kezdtem el nézni rendszeresen a teniszt. 8)
Akkor már csak az arca miatt is üsse ki őt Rafa :twisted: :twisted:

Mondjuk tényleg érdekes lesz. Ha Nadal ki tudja zárni az utóbbi 3 döntőt, akkor maximum 4 szettben kéne nyernie. Ha viszont nem, akkor érdekes lesz nagyon.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.10. 13:46:11

Sanama írta:
köszi!
Aha, nagyon nagy arc! Én ezért is bírom. Már akkor a kedvencem volt, mikor még 1 db GS győzelme sem volt. Sőt, miatta kezdtem el nézni rendszeresen a teniszt. 8)
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.10. 13:38:52

bence-barca írta:
Sanama írta:Miért ne tartanák meg? szakad az eső,vagy mi?
A találkozó napjára rossz időt jósoltak a meteorológusok, ezért a szervezők fejében megfordult a gondolat, hogy el kellene halasztani a mérkőzést hétfőre, de jelen állás szerint mégis megrendezik a döntőt.

Reméljük megtartják!
Én inkább a szerbnek szurkolok!
Mivel sajnos Federer már kiesett :(
köszi!
Válasz küldése