Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy érzem most meg lesz neki, most is jól kezdett.ozsimiki írta:O'Sullivan túllépet Robertsonon
GO THE ROCKET!
Bár szerintem sajna idén sem nyeri meg, pedig ha végig ott lenne a fejben, egyszerűen nem lenne vetélytársa.
Hatalmas kár érte. Pedig megmutatta, hogy mi mindenre képes még mindig, ha fejben toppon van! Ezzel a valaha volt legnagyobb búcsúzik és nekem személy szerint nem az utolsó meccse marad meg az utolsó VB-jéről, hanem a 147! Gratula neki az egész pályafutásához! (ha valóban végleg vége)LG írta:Most mondták az Eurosporton, h Hendry bejelentette a visszavonulását. Akkor szomorú, h az utolsó meccse ilyenre sikeredett.
Én rádióban hallottam, kicsit meg is ijedtem: meghalt Gyurta Dániel...legnagyobb riválisa. RIP.visca el barca írta:egy ujabb infarktus... hihetelen basszus![]()
http://www.nemzetisport.hu/london_2012/ ... sa-2128268
ha idény végén o'sullivan is szögre akasztja, akkor lezárul egy korszak a snooker történelmében... a tűz és a víz, az utobbi évtized két legnagyobb alakja...LG írta:Most mondták az Eurosporton, h Hendry bejelentette a visszavonulását. Akkor szomorú, h az utolsó meccse ilyenre sikeredett.
Hendry fejben valahol teljesen máshol jár. Ahogy az előző 2 fordulóban játszott, az bőven elég lett volna (az amúgy jelenleg szintén elég gyenge) Maguire legyőzéséhez. Viszont így, hogy gyakorlatilag többször hibázik, mint ahány golyót lelök....(ennyire szétesni rég láttam)LG írta:Úgy látszik, Hendry teljesen elfogyott.
Szerk: Na, legalább megvan a szépítés, jó lenne, ha még a következőt is be tudná húzni, lélektanilag jól jönne a következő szakaszra.
Szerk2: De nem. 7-1.Este nagyon nagy fordulat kell, különben Maguire rövidre fogja zárni.
Trumpnak kell még egy kis rutin, de 1-2 éven belül biztos, hogy világbajnok lesz. Carteren csodálkoztam, (na jó egy kis szerencséje is volt) mert ő pont az a figura, aki fejben nem bírja el a nehéz meccseket és most a kiesés széléről jött vissza nem is akárki ellen. Grat neki.LG írta: Bele-bele nézik én is, a Trump-Carter meccs végét pl. láttam, az komoly volt. Trumpnak a kezében lehetett volna a győzelem, de hibázott, és Carter megindult. Mikor újra Trump jöhetett, már 4 snooker kellett neki, és három sikerült is, Carter már elég idegbeteg volt. De aztán ismét Trump hibázott, állást hagyott, és onnan már Carter büntetett.
Bele-bele nézik én is, a Trump-Carter meccs végét pl. láttam, az komoly volt. Trumpnak a kezében lehetett volna a győzelem, de hibázott, és Carter megindult. Mikor újra Trump jöhetett, már 4 snooker kellett neki, és három sikerült is, Carter már elég idegbeteg volt. De aztán ismét Trump hibázott, állást hagyott, és onnan már Carter büntetett.P.U.Y.O.L. írta:
Snooker: kissé egyedül maradtam a témával(pedig Ozsi koma benned bíztam!)
Trump óriási meglepetésre búcsúzott, pedig 12-9re vezetett Carter ellen, a vége 12-13 lett .
Kösz kanty a linket. Én sajnos pont a döntőt nem tudtam megnézni, hamar pótolom. Grat Rafának! Elég jól kezdődik egyelőre az idei év neki. Jó lenne, ha behúzná a Garrost is.kanty írta:Két szoros szettben behúzta Rafa.Igazi spanyolos, salakos döntő volt.
Aki nem látta és pótolni szeretni, itt egy megnézheti, egész meccs + HD":
http://www.youtube.com/watch?v=dXtb-Wr_ ... r_embedded
Go Rafa!P.U.Y.O.L. írta:Rafa ismét döntőben!
A Barcelonai fináléban Ferrer lesz az ellenfele. Eddig 3-szor találkoztak a Barcelonai verseny döntőjében és mind a hármat Nadal nyerte. Remélem nem most fog megszakadni ez a sorozat.
én most csak azért nézem, ill megy a háttérben,hogy talán ismétlik a 147et.P.U.Y.O.L. írta:Stuart Bingham 1-8 Stephen Hendry
Most megy élőben az Eurosporton...
Én sajnos nem tudom nézni, mert most ülök le filmezni az asszonnyal, de 2 frame-et már csak behúz...
Élőben volt tegnap. 6-1re vezetett, aztán nem tudom, hogy miként alakult, mert el kellett mennem. Nem hittem a szememnek! 99 óta drukkolok neki. Reális esélye sajnos nincs, de remélem egy elődöntőbe legalább belefigyel.ozsimiki írta:élőben mutatták? ill van róla felvétel? mert akkor a napokban láthatjuk pár meccs szünetébenP.U.Y.O.L. írta:Snooker VB-t nézi valaki? Hendry már az 1. körben lökött egy maximumot! Remélem messze jut.
amúgy be fogok kapcsolódni természetesen.
Go The Rocket & Trump!
szerk: ahogy nézem, pl Higgins csak 10-9el jutott tovább...
élőben mutatták? ill van róla felvétel? mert akkor a napokban láthatjuk pár meccs szünetébenP.U.Y.O.L. írta:Snooker VB-t nézi valaki? Hendry már az 1. körben lökött egy maximumot! Remélem messze jut.
Azért, mert most már idén 3. éve lesz egy külön ilyen PPV, ahol van külön egy létrás meccs a SD, külön egy a RAW pankrátorainak. Valóban az egyik leglátványosabb meccstípus, és általában aki megnyeri, az a top pankrátorok közé emelkedhetik. Anno pl. Edge, v. CM Punk karrierjét os egy MITB győzelem indította be, az elmúlt években pedig The Miz, és Del Rio lett így top sztár.Money int the bank meccs miért nem volt? Vagy már ez megszűnt, ha igen kár érte, évről-évre az egyik leglátványosabb meccset hozták ott össze a srácok.