LG írta:
Bele-bele nézik én is, a Trump-Carter meccs végét pl. láttam, az komoly volt. Trumpnak a kezében lehetett volna a győzelem, de hibázott, és Carter megindult. Mikor újra Trump jöhetett, már 4 snooker kellett neki, és három sikerült is, Carter már elég idegbeteg volt. De aztán ismét Trump hibázott, állást hagyott, és onnan már Carter büntetett.
Trumpnak kell még egy kis rutin, de 1-2 éven belül biztos, hogy világbajnok lesz. Carteren csodálkoztam, (na jó egy kis szerencséje is volt) mert ő pont az a figura, aki fejben nem bírja el a nehéz meccseket és most a kiesés széléről jött vissza nem is akárki ellen. Grat neki.
Lassan elkezdődnek majd a negyeddöntők. Engem nyilván a skót párharc érdekel a legjobban, de a többi se ígérkezik rossznak! Tetszik egyelőre ez a VB. Hendry szárnyal és rengeteg a meglepetés. Kell ennél több?
szerk: Maguire 3-0 Hendry! Egyelőre nincs is ott Hendry, alap lökéseket hibázik, gyakorlatilag semmit se lök be, nagggggyon remélem, hogy kilábal belőle. Maguire egyelőre szintén nem játszik valami parádésan, de bőven elég (sajnos) neki egyelőre ez is...
szerk 2.: kritikán aluli..... Egy Maguire hiba után oda se állt az asztalhoz Hendry úgy, hogy csak 1 snooker kellet volna neki!!!!! Ez sok mindent elárul Hendry jelenlegi állapotáról. Borzalmas... Pedig annak alapján, amit a másik skót nyújt simán verhetné Hendry, de nem így.