A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Én úgy érzem most meg lesz neki, most is jól kezdett.ozsimiki írta:O'Sullivan túllépet Robertsonon
GO THE ROCKET!
Bár szerintem sajna idén sem nyeri meg, pedig ha végig ott lenne a fejben, egyszerűen nem lenne vetélytársa.
Hatalmas kár érte. Pedig megmutatta, hogy mi mindenre képes még mindig, ha fejben toppon van! Ezzel a valaha volt legnagyobb búcsúzik és nekem személy szerint nem az utolsó meccse marad meg az utolsó VB-jéről, hanem a 147! Gratula neki az egész pályafutásához! (ha valóban végleg vége)LG írta:Most mondták az Eurosporton, h Hendry bejelentette a visszavonulását. Akkor szomorú, h az utolsó meccse ilyenre sikeredett.

Én rádióban hallottam, kicsit meg is ijedtem: meghalt Gyurta Dániel...legnagyobb riválisa. RIP.visca el barca írta:egy ujabb infarktus... hihetelen basszus![]()
http://www.nemzetisport.hu/london_2012/ ... sa-2128268

ha idény végén o'sullivan is szögre akasztja, akkor lezárul egy korszak a snooker történelmében... a tűz és a víz, az utobbi évtized két legnagyobb alakja...LG írta:Most mondták az Eurosporton, h Hendry bejelentette a visszavonulását. Akkor szomorú, h az utolsó meccse ilyenre sikeredett.

Hendry fejben valahol teljesen máshol jár. Ahogy az előző 2 fordulóban játszott, az bőven elég lett volna (az amúgy jelenleg szintén elég gyenge) Maguire legyőzéséhez. Viszont így, hogy gyakorlatilag többször hibázik, mint ahány golyót lelök....(ennyire szétesni rég láttam)LG írta:Úgy látszik, Hendry teljesen elfogyott.
Szerk: Na, legalább megvan a szépítés, jó lenne, ha még a következőt is be tudná húzni, lélektanilag jól jönne a következő szakaszra.
Szerk2: De nem. 7-1.Este nagyon nagy fordulat kell, különben Maguire rövidre fogja zárni.
Trumpnak kell még egy kis rutin, de 1-2 éven belül biztos, hogy világbajnok lesz. Carteren csodálkoztam, (na jó egy kis szerencséje is volt) mert ő pont az a figura, aki fejben nem bírja el a nehéz meccseket és most a kiesés széléről jött vissza nem is akárki ellen. Grat neki.LG írta: Bele-bele nézik én is, a Trump-Carter meccs végét pl. láttam, az komoly volt. Trumpnak a kezében lehetett volna a győzelem, de hibázott, és Carter megindult. Mikor újra Trump jöhetett, már 4 snooker kellett neki, és három sikerült is, Carter már elég idegbeteg volt. De aztán ismét Trump hibázott, állást hagyott, és onnan már Carter büntetett.
Bele-bele nézik én is, a Trump-Carter meccs végét pl. láttam, az komoly volt. Trumpnak a kezében lehetett volna a győzelem, de hibázott, és Carter megindult. Mikor újra Trump jöhetett, már 4 snooker kellett neki, és három sikerült is, Carter már elég idegbeteg volt. De aztán ismét Trump hibázott, állást hagyott, és onnan már Carter büntetett.P.U.Y.O.L. írta:
Snooker: kissé egyedül maradtam a témával(pedig Ozsi koma benned bíztam!)
Trump óriási meglepetésre búcsúzott, pedig 12-9re vezetett Carter ellen, a vége 12-13 lett .
Kösz kanty a linket. Én sajnos pont a döntőt nem tudtam megnézni, hamar pótolom. Grat Rafának! Elég jól kezdődik egyelőre az idei év neki. Jó lenne, ha behúzná a Garrost is.kanty írta:Két szoros szettben behúzta Rafa.Igazi spanyolos, salakos döntő volt.
Aki nem látta és pótolni szeretni, itt egy megnézheti, egész meccs + HD":
http://www.youtube.com/watch?v=dXtb-Wr_ ... r_embedded
Go Rafa!P.U.Y.O.L. írta:Rafa ismét döntőben!
A Barcelonai fináléban Ferrer lesz az ellenfele. Eddig 3-szor találkoztak a Barcelonai verseny döntőjében és mind a hármat Nadal nyerte. Remélem nem most fog megszakadni ez a sorozat.
én most csak azért nézem, ill megy a háttérben,hogy talán ismétlik a 147et.P.U.Y.O.L. írta:Stuart Bingham 1-8 Stephen Hendry
Most megy élőben az Eurosporton...
Én sajnos nem tudom nézni, mert most ülök le filmezni az asszonnyal, de 2 frame-et már csak behúz...

Élőben volt tegnap. 6-1re vezetett, aztán nem tudom, hogy miként alakult, mert el kellett mennem. Nem hittem a szememnek! 99 óta drukkolok neki. Reális esélye sajnos nincs, de remélem egy elődöntőbe legalább belefigyel.ozsimiki írta:élőben mutatták? ill van róla felvétel? mert akkor a napokban láthatjuk pár meccs szünetébenP.U.Y.O.L. írta:Snooker VB-t nézi valaki? Hendry már az 1. körben lökött egy maximumot! Remélem messze jut.
amúgy be fogok kapcsolódni természetesen.
Go The Rocket & Trump!
szerk: ahogy nézem, pl Higgins csak 10-9el jutott tovább...
élőben mutatták? ill van róla felvétel? mert akkor a napokban láthatjuk pár meccs szünetébenP.U.Y.O.L. írta:Snooker VB-t nézi valaki? Hendry már az 1. körben lökött egy maximumot! Remélem messze jut.