nismopedro írta:Alonso meg a hideg vér...jóhogy nem azt írod h Kiminél is nyugodtabb...annyira elvagytok néhányan(tisztelet a kivételnek) ájulva Alonsotól hogy az valami hihetetlen,jókor volt jóhelyen és 2 vb cím...számomra ennyi a nagy Fernando...
Ha lehet ilyen ökörségeket ne írjál többet. Vki nem azért hidegvérű, mert nem szólal meg egész verseny közben... Kimi barátunk ilyen volt. Egyébként minden tiszteletem az övé, mert ő is nagy klasszis volt. De azért álljon már meg a menet. 2x volt jó helyen? Akkor te nem tudom melyik bajnokságokat nézted? Az első évében a McLaren egyértelműen sokkal gyorsabb volt náluk, csak a megbízhatósággal akadtak gondjaik. Ha jól emlékszem Fisiconak fele annyi pontja volt, mint Fernandonak

Aztán a 2. évében pedig a Ferrari volt jóval gyorsabb. Nem is értem most se, hogyan sikerült megcsinálnia. Olyanra meg nem tudom hányan képesek, hogy a nála 2 mp-vel gyorsabb még formában lévő Schumit 15 körön át tartja maga mögött. Visszatérve erre a 2 leesett VB-re, Schumi nem úgy szerzett 4 VB győzelmet, hogy csak a Ferrari volt? Még annál is jóval nagyobb előnye volt, mint a Brawnnak, vagy az RB-nek. Alonsonak legalább volt ellenfele...Aztán ezt nem te írtad, hanem az előtted író mondta, hogy rászoltak Hamira. Ez így igaz, hogy gyorsabb volt, de nem tudom hol előzte volna meg? Erre válaszoljon bármelyikőtök is. Láthattuk, hogy Alonsonak és Buttonnak még DRS-sel sem sikerült a náluk 1 mp-vel lassabb Vettelt megelőzni. Akkor Lewis barátunknak, hogy sikerült volna ez a mutatvány?