Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.30. 20:55:28

samy85 írta:Nem értem.. sokan eltemetik alonsot, és azt írják h talán :!: a dobogo elérhető... hát akkor emlékezzünk vissza, hogy a barcelonai nagydíj rajtján, helyből átugrotta Vettelt-Webbert... igaz most "csak" 5-ik, de egy jó rajt benne van a spanyolban.... helyezkedni is elég jól tud.... Tocy! most meg kezded a Ferrari "vádolását?" :) Hool és mikor előzi meg massát alonso? a rajtnál... amikor a 2 mekit is... :D
kár, h ott a végén mégis lekörözték, mikor első volt... :?
amúgy olyan rajtot valaki 1 évben egyszer csinál. :)
de legyen igazad!
még jó, h nem poros ívről rajtol. :)
samy85
Capitá del Barça

2011.07.30. 20:37:26

Nem értem.. sokan eltemetik alonsot, és azt írják h talán :!: a dobogo elérhető... hát akkor emlékezzünk vissza, hogy a barcelonai nagydíj rajtján, helyből átugrotta Vettelt-Webbert... igaz most "csak" 5-ik, de egy jó rajt benne van a spanyolban.... helyezkedni is elég jól tud.... Tocy! most meg kezded a Ferrari "vádolását?" :) Hool és mikor előzi meg massát alonso? a rajtnál... amikor a 2 mekit is... :D
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.07.30. 16:02:41

Szerintem a rajtnál még Button is lerajtolhatja Hamiltont, de a többiekre is figyelnie kell, a poros oldalról itt elég nehéz a rajt(én még nem tapasztaltam, csak a látottak alapján :) ), Vettel jól szokott rajtolni, így azt várom, hogy könnyedén elmegy, utána meg megelőzni nagyon nehéz lesz ezen a pályán. Igaz az eső még felboríthatja ezt papírformát, csak ne SC mögül legyen...
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
miihii
KHAL

2011.07.30. 15:53:10

Jó kis edzés volt, végén szorítottam a karfát,de sajna Hami pici rontása a pole-ba került :cry: Túl szép lett volna,h igaz legyen,de azért nem rossz pozíciókból indulhatnak a Mekik.A rajt nagyon fontos momentuma lesz ennek a futamnak (is),mivel kevés lehetőség lesz az előzésre.Gyorsan meg kellene enni Vettelt,Jensonnak meg figyelni,h minimum megtartsa a pozícióját.Talán lehet itt is keresnivaló a RB-ok ellen...

Az meg mondjuk tényleg vicc,h ha vki nem szuperlatívuszokban beszél a nagy Vettelről,akkor úgy kell kezelni,mintha válogatott szitkokkal degradálta volna le a németet :lol: Akut üldözési mánia jelei tapasztalhatóak... :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.30. 15:51:59

ilyen nincs...
semmi nem jött össze a ferrarinak a Q3-ban. :?
pedig a második körében Alonsonak 2 tized előnye volt a 2. szektorban. :?
még a pole is elérhető lett volna, ha nem rontja el a végét. :(
5. helyről nagyon nehéz lesz előre jönni, de azért a dobogó elérehtő közelben van. :) Massa remélem nem tartja fent a rajtnál.

rajt utáni ilyen sorrendet elfogadnék:
1.hami
2.vettel
3.alonso
4.massa
5.button
6.webber. :)

Vamos Alo! :wink:
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.07.30. 15:21:32

Tocy írta:
Scooby Bent Bwoy írta:Megint sajnos Vettel, Hamilton meg Alonso pont az a kört rontotta el, ami a legfontosabb lett volna, Vettelnek meg az sikerült a legjobban, pedig ha nincs ez a hiba, akkor simán Hamiltoné a pole, de ez hihetetlen mindig összejön az RB-nek, de az élen lévők közül csak Hamilton spórolt meg egy szuperlágyat. Az mondjuk mekkora köre volt a 2. etapban, hogy ugyanannyit ment lágyon, mint Vettel szuperlágyon...
Ha Vettel hibázik, akk szerencsétlen középszerű senki, ha Hamilton akkor mákos RB? A kettős mérce továbbra is él...

Én Alonsotól vártam többet, azt hittem, meg lesz az első pole neki idén. De úgy elrontotta, ahogy kell...meg Lewis is. Kíváncsi leszek, szerintem a Mekik és a Ferrarik is gyorsabbak lesznek Vettelnél, Webber meg...inkább nem írok róla semmit. Kíváncsi leszek, Alonso hogy és mikor kerül Massa elé.
Én mindig is elismertem Vettelt, egy szóval sem mondtam, hogy középszerű, a szerencse szót se használtam, úgyhogy ezt nem értem. Amit írtam, hogy összejön az RB-nek mindig, azt arra értettem, hogy a 2 ember, aki megverhette volna, az pont a legrosszabbkor hibázott, ugyanakkor Vettel meg ment egy fantasztikusat. Nem kellenek az ilyen félremagyarázások...
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.30. 15:13:28

Scooby Bent Bwoy írta:Megint sajnos Vettel, Hamilton meg Alonso pont az a kört rontotta el, ami a legfontosabb lett volna, Vettelnek meg az sikerült a legjobban, pedig ha nincs ez a hiba, akkor simán Hamiltoné a pole, de ez hihetetlen mindig összejön az RB-nek, de az élen lévők közül csak Hamilton spórolt meg egy szuperlágyat. Az mondjuk mekkora köre volt a 2. etapban, hogy ugyanannyit ment lágyon, mint Vettel szuperlágyon...
Ha Vettel hibázik, akk szerencsétlen középszerű senki, ha Hamilton akkor mákos RB? A kettős mérce továbbra is él...

Én Alonsotól vártam többet, azt hittem, meg lesz az első pole neki idén. De úgy elrontotta, ahogy kell...meg Lewis is. Kíváncsi leszek, szerintem a Mekik és a Ferrarik is gyorsabbak lesznek Vettelnél, Webber meg...inkább nem írok róla semmit. Kíváncsi leszek, Alonso hogy és mikor kerül Massa elé.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.07.30. 15:08:20

Megint sajnos Vettel, Hamilton meg Alonso pont az a kört rontotta el, ami a legfontosabb lett volna, Vettelnek meg az sikerült a legjobban, pedig ha nincs ez a hiba, akkor simán Hamiltoné a pole, de ez hihetetlen mindig összejön az RB-nek, de az élen lévők közül csak Hamilton spórolt meg egy szuperlágyat. Az mondjuk mekkora köre volt a 2. etapban, hogy ugyanannyit ment lágyon, mint Vettel szuperlágyon...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.30. 15:04:07

Ez mekkora időmérő volt :shock: Borzasztó szoros volt, s igaz nem sikerült a pole, de Lewis óriási formában, s ahogy Németországban most is "altatott" a McLaren, s csak a q3ban volt idők alapján jó a kocsi!
És kiszorította Button is a RB-kat!
Holnap egy jó rajt, s tapadni kell a kicsi németre!
GO LEWIS 8)

szerk: kár azért az apró hibáért, így is csak szűk 2 tizedre Lewis Vetteltől!
Valószínű érdekes időjárás lesz, s közel a kocsik, kevés az előzési pont de pl Hamilton 2 éve bemutatta, hogy lehet itt is oktatni!Jó versenynek nézünk elébe
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.30. 14:16:20

Red Bull-Ferrari-McLaren eddig ismét egyformának tűnik, nagy verseny lehet ebből megint :)
Sanama
Llegenda del Barça

2011.07.30. 13:54:24

Kicsit off:
Csak szerintem hasonlít Jenson Button a Coldplay énekesére Chris Martinra? :D

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... vYIUzPu3uQ

http://www.theepochtimes.com/n2/images/ ... 086908.jpg
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.07.30. 00:40:39

Isten éltessen Fernando!!

Egyben remélem hogy ez az utolsó, max az utolsó előtti éved itt.

Nagyon jó, de nem ELÉG jó!!
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.29. 21:50:59

MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.27. 15:26:47

barca99 írta:
Bob_Marley írta:Ma van a "meccs" 20-kor a Szusza F. stadionban!Elvileg a Duna Tv élőben közvetít, de port.hu-n nincs fent, sőt Hetha-Real meccset írnak 18 órára :P :lol:
Már fent van, hatkor a Herta - Real, nyolckor az F1-es gálameccs lesz.
kár, h akkor lesz a barca is.
pedig vicces meccsek szoktak azok lenni. :D
emlékszem valamelyik évben a meccsen Schumi még szinészkedett is. :lol:

Amúgy ilyen gálameccs minden futam előtt van nekik, vagy csak Mo-n?
barca99
Llegenda del Barça

2011.07.27. 15:25:11

Bob_Marley írta:Ma van a "meccs" 20-kor a Szusza F. stadionban!Elvileg a Duna Tv élőben közvetít, de port.hu-n nincs fent, sőt Hetha-Real meccset írnak 18 órára :P :lol:
Már fent van, hatkor a Herta - Real, nyolckor az F1-es gálameccs lesz.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.07.27. 11:36:55

Barcaman1993 írta:Akkor Lewis barátunknak, hogy sikerült volna ez a mutatvány?
Úgy, hogy lebontja a fél mezőnyt totálkárra :lol:
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.27. 09:20:29

nismopedro írta:Alonso meg a hideg vér...jóhogy nem azt írod h Kiminél is nyugodtabb...annyira elvagytok néhányan(tisztelet a kivételnek) ájulva Alonsotól hogy az valami hihetetlen,jókor volt jóhelyen és 2 vb cím...számomra ennyi a nagy Fernando...
Ha lehet ilyen ökörségeket ne írjál többet. Vki nem azért hidegvérű, mert nem szólal meg egész verseny közben... Kimi barátunk ilyen volt. Egyébként minden tiszteletem az övé, mert ő is nagy klasszis volt. De azért álljon már meg a menet. 2x volt jó helyen? Akkor te nem tudom melyik bajnokságokat nézted? Az első évében a McLaren egyértelműen sokkal gyorsabb volt náluk, csak a megbízhatósággal akadtak gondjaik. Ha jól emlékszem Fisiconak fele annyi pontja volt, mint Fernandonak :!: Aztán a 2. évében pedig a Ferrari volt jóval gyorsabb. Nem is értem most se, hogyan sikerült megcsinálnia. Olyanra meg nem tudom hányan képesek, hogy a nála 2 mp-vel gyorsabb még formában lévő Schumit 15 körön át tartja maga mögött. Visszatérve erre a 2 leesett VB-re, Schumi nem úgy szerzett 4 VB győzelmet, hogy csak a Ferrari volt? Még annál is jóval nagyobb előnye volt, mint a Brawnnak, vagy az RB-nek. Alonsonak legalább volt ellenfele...Aztán ezt nem te írtad, hanem az előtted író mondta, hogy rászoltak Hamira. Ez így igaz, hogy gyorsabb volt, de nem tudom hol előzte volna meg? Erre válaszoljon bármelyikőtök is. Láthattuk, hogy Alonsonak és Buttonnak még DRS-sel sem sikerült a náluk 1 mp-vel lassabb Vettelt megelőzni. Akkor Lewis barátunknak, hogy sikerült volna ez a mutatvány?
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.27. 07:51:22

S.Agüero írta:Massa is szokott focizni! :wink:
egyébként melyik nap és hánykor lesz a meccs?
adja a meccset vmi? :oops:
Ma van a "meccs" 20-kor a Szusza F. stadionban!Elvileg a Duna Tv élőben közvetít, de port.hu-n nincs fent, sőt Hetha-Real meccset írnak 18 órára :P :lol:
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.26. 23:24:54

Massa is szokott focizni! :wink:
egyébként melyik nap és hánykor lesz a meccs?
adja a meccset vmi? :oops:
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.07.26. 22:29:44

Bob_Marley írta:Fogjuk fel viccesen Eazzy:
http://www.youtube.com/watch?v=vKU90BSH ... re=related
:lol:
Ezt nagyon bírom :lol:
Süt a videóról, hogy mennyire is utálják egymást, ja bocs, a média azt mondja... :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.26. 20:47:21

Rendben túltárgyaltuk, ha valaki nagyon szívére vette a dolgokat, akkor elnézést tőle!
Fátylat a múltra, s koncentráljunk a következő futamra, elvégre a második helyért eléggé szoros a csata!
Fogjuk fel viccesen Eazzy:
http://www.youtube.com/watch?v=vKU90BSH ... re=related
:lol:
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.07.26. 18:57:12

Szerintem Alonso egyértelműen a mezőny egyik legjobbja a két vb-címe se véletlen volt, de azóta is nagyon jól teljesít, még amikor gyengébb kocsiban volt akkor is. 2007-ben viszont nem a csapat támogatta Hamiltont jobban, hanem Hamilton volt a gyorsabb, a szezon nagy részében vezette a pontversenyt, stabilan versenyzett, nem lett volna lehetőség Alonsót támogatni ugyanis ő volt hátrébb (Monacóban még Hamiltonnak mondták ne próbálja előzni Fernandót), a végén meg nem csak Hamilton, hanem a csapat rontotta el neki, de újoncként nagyon nagy teljesítmény, hogy a mezőny legjobb pilótáját kapta csapattársnak, aki sokkal tapasztaltabb ennek ellenére Lewis jobb volt nála. Én a GP2-es szezonjától szurkolok neki, azután azt vártam, hogy pár időmérőn megelőzi Alonsót, és a versenyeken jól teljesít, megszerzi első győzelmét, vb 4.-nél nem vártam előrébb, de ezt jócskán túlteljesítette.
nismopedro
Barça C

2011.07.26. 17:47:16

Nincs semmi,csak kicsit túlzásnak éreztem azt, hogy Hami azért jobb, mert több pontot szerzett abban a 2 évben, mikor Alo a Renault-nál volt. Én mind2-őt világklasszisnak tartom. Ha választanom kéne, akkor azt mondanám, hogy Alo, mert hideg fejjel végignyomja a versenyeket. Viszont ha Lewis le tud nyugodni és nyugodtan végig tud futni egy versenyt, akkor nem tudnék választani közöttük. Egyszerűen a mezőny fölé nőtték ki magukat :!:[/quote]

Alonso meg a hideg vér...jóhogy nem azt írod h Kiminél is nyugodtabb...annyira elvagytok néhányan(tisztelet a kivételnek) ájulva Alonsotól hogy az valami hihetetlen,jókor volt jóhelyen és 2 vb cím...számomra ennyi a nagy Fernando...
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.26. 17:30:12

Nem hiszek a szememnek, egyszer nem Vettelt szidjátok, hanem az eddigi "hőslovagokat". :D Amúgy én Hamiltont jobban bírom, és szurkolok is neki, de szerintem igazából nem lehet különbséget tenni köztük...mindketten világbajnokok, mindketten bizonyítottak gyengébb autóval is, szerintem pályafüggő, hogy melyikük a jobb.
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.07.26. 17:26:16

Eddig poén volt, amiket írkáltunk egymásnak, hogy melyik kedvenc jobb több más sportban, erre bekavarod ezt...

Több pontja volt? Magad válaszoltad meg, hogy két év a Renaulnál...

2007 nem bírja elviselni, hogy van jobb nála? Mégis miben volt jobb?
Ha én kétszeres vb-ként odamegyek egy csapathoz, ahol kapok egy újonc csapattársat, akkor evidensnek érzem, hogy valamilyen szinten engem támogatnak jobban, mert bizonyítottam, hogy éles szituban is jól teljesítek. Dennis a komisz nem így tett, és szépen el is cseszte a végén a tapasztalatlan Hami. Ha hagyják nyugodtan versenyezni Alot, simán behúzza a vb-t.
Hungaroringen meg igencsak Lévisz volt a hunyó, mert addig felváltva kaptak egy körrel többet minden időmérőn, és most Alo jött volna, a kis majom (nem azért mert fekete) viszont ezt máshogy akarta. Alo meg megleckéztette. Sajna bukott rajta.
Válasz küldése