Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kár, h ott a végén mégis lekörözték, mikor első volt...samy85 írta:Nem értem.. sokan eltemetik alonsot, és azt írják h talána dobogo elérhető... hát akkor emlékezzünk vissza, hogy a barcelonai nagydíj rajtján, helyből átugrotta Vettelt-Webbert... igaz most "csak" 5-ik, de egy jó rajt benne van a spanyolban.... helyezkedni is elég jól tud.... Tocy! most meg kezded a Ferrari "vádolását?"
Hool és mikor előzi meg massát alonso? a rajtnál... amikor a 2 mekit is...
Én mindig is elismertem Vettelt, egy szóval sem mondtam, hogy középszerű, a szerencse szót se használtam, úgyhogy ezt nem értem. Amit írtam, hogy összejön az RB-nek mindig, azt arra értettem, hogy a 2 ember, aki megverhette volna, az pont a legrosszabbkor hibázott, ugyanakkor Vettel meg ment egy fantasztikusat. Nem kellenek az ilyen félremagyarázások...Tocy írta:Ha Vettel hibázik, akk szerencsétlen középszerű senki, ha Hamilton akkor mákos RB? A kettős mérce továbbra is él...Scooby Bent Bwoy írta:Megint sajnos Vettel, Hamilton meg Alonso pont az a kört rontotta el, ami a legfontosabb lett volna, Vettelnek meg az sikerült a legjobban, pedig ha nincs ez a hiba, akkor simán Hamiltoné a pole, de ez hihetetlen mindig összejön az RB-nek, de az élen lévők közül csak Hamilton spórolt meg egy szuperlágyat. Az mondjuk mekkora köre volt a 2. etapban, hogy ugyanannyit ment lágyon, mint Vettel szuperlágyon...
Én Alonsotól vártam többet, azt hittem, meg lesz az első pole neki idén. De úgy elrontotta, ahogy kell...meg Lewis is. Kíváncsi leszek, szerintem a Mekik és a Ferrarik is gyorsabbak lesznek Vettelnél, Webber meg...inkább nem írok róla semmit. Kíváncsi leszek, Alonso hogy és mikor kerül Massa elé.
Ha Vettel hibázik, akk szerencsétlen középszerű senki, ha Hamilton akkor mákos RB? A kettős mérce továbbra is él...Scooby Bent Bwoy írta:Megint sajnos Vettel, Hamilton meg Alonso pont az a kört rontotta el, ami a legfontosabb lett volna, Vettelnek meg az sikerült a legjobban, pedig ha nincs ez a hiba, akkor simán Hamiltoné a pole, de ez hihetetlen mindig összejön az RB-nek, de az élen lévők közül csak Hamilton spórolt meg egy szuperlágyat. Az mondjuk mekkora köre volt a 2. etapban, hogy ugyanannyit ment lágyon, mint Vettel szuperlágyon...
kár, h akkor lesz a barca is.barca99 írta:Már fent van, hatkor a Herta - Real, nyolckor az F1-es gálameccs lesz.Bob_Marley írta:Ma van a "meccs" 20-kor a Szusza F. stadionban!Elvileg a Duna Tv élőben közvetít, de port.hu-n nincs fent, sőt Hetha-Real meccset írnak 18 órára![]()
Már fent van, hatkor a Herta - Real, nyolckor az F1-es gálameccs lesz.Bob_Marley írta:Ma van a "meccs" 20-kor a Szusza F. stadionban!Elvileg a Duna Tv élőben közvetít, de port.hu-n nincs fent, sőt Hetha-Real meccset írnak 18 órára![]()
Úgy, hogy lebontja a fél mezőnyt totálkárraBarcaman1993 írta:Akkor Lewis barátunknak, hogy sikerült volna ez a mutatvány?
Ha lehet ilyen ökörségeket ne írjál többet. Vki nem azért hidegvérű, mert nem szólal meg egész verseny közben... Kimi barátunk ilyen volt. Egyébként minden tiszteletem az övé, mert ő is nagy klasszis volt. De azért álljon már meg a menet. 2x volt jó helyen? Akkor te nem tudom melyik bajnokságokat nézted? Az első évében a McLaren egyértelműen sokkal gyorsabb volt náluk, csak a megbízhatósággal akadtak gondjaik. Ha jól emlékszem Fisiconak fele annyi pontja volt, mint Fernandonaknismopedro írta:Alonso meg a hideg vér...jóhogy nem azt írod h Kiminél is nyugodtabb...annyira elvagytok néhányan(tisztelet a kivételnek) ájulva Alonsotól hogy az valami hihetetlen,jókor volt jóhelyen és 2 vb cím...számomra ennyi a nagy Fernando...
Ma van a "meccs" 20-kor a Szusza F. stadionban!Elvileg a Duna Tv élőben közvetít, de port.hu-n nincs fent, sőt Hetha-Real meccset írnak 18 óráraS.Agüero írta:Massa is szokott focizni!![]()
egyébként melyik nap és hánykor lesz a meccs?
adja a meccset vmi?
Ezt nagyon bírom