Lorenzo sajnos még nem elég erős fejben ahhoz,hogy megverje a doktort,de azért elismerésre méltó,hogy most is-mint mindig egyébként-tartani tudta Rossi tempóját,sőt,versenyre késztette egészen a bukásáig.
remélem ezektől a folyamatos 'vereségektől' nem lesz frusztrált Jorge,hiszen nagyon fiatal még,előtte a jövő,a jelenlegi és talán a mindenkori legjobb motorostól pedig nem szégyen kikapni,még ha ez most sorozatban többször is megtörténik.
A vb trófea ezzel már félig Rossi kezében van,látva az eddigi versenyzését,az idei formáját,szinte kizárt,hogy leadna ötven pontot a kövi pár versenyen.
Miihii,Fabrizio-val kapcsolatban tényleg igazad lett végül is,ha végigmegy,akkor sem ért volna el különösebben eredményt. Mondjuk én eleve azt hittem,hogy ő egy fiatalabb versenyző,aki lehetőséget kapott itt Stoner kiválásával,valahogy úgy,mint a mi Németh Balázsunk. (tényleg,Neki is hatalmas gratula az első pontjaihoz!).Nem tudtam,hogy egy érett versenyző gyakorlatilag,aki egyébként is egy Ducatit ül meg hétről hétre,igaz,más kategóriában.
más:
Bautistát láttátok..?
a levezető körében annyira ünnepelte a harmadik helyét,hogy felkapta a motort egykerékre,a manőver viszont nem sikerült,így összevissza törte a motort és egy másik versenyzőnek kellett bevinni őt a boxba.
ritka szerencsétlen jelent volt