A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
ÁMENDrigo írta:A világcsúcsot biztos megfutja, 160k$ jár érte, az meg azért nem semmi, meg gondolom kap még minden szponzortól, ha megfutja, na meg nem hiszem, hogy beérné egy sima győzelemmel.
Én is ettől tartok.Ezért is bízom benne,h Gay és Powell rákényszerítik,h fusson a végéig.És akkor emberfeletti WR lehet ebből.kanty írta: Boltba szerintem benne van egy világcsúcs.Remélem végig fútja nem úgy, mint Pekingbe.

Jááájjjjjjsocio66 írta:akkor tekintsd meg:miihii írta: Batistutáról lemaradtam
http://www.youtube.com/watch?v=Zje0NDU7A00
Bele sem akarok gondolni,milyen nehéz lehet VALE ellen versenyezni.Az Ő tudását,gyorsaságát,rutinját a váratlanokkal teletűzdelt ROSSI FAKTORt borzasztó nyomasztó lehet ellenfélként betudni.socio66 írta:Lorenzo sajnos még nem elég erős fejben ahhoz,hogy megverje a doktort,de azért elismerésre méltó,hogy most is-mint mindig egyébként-tartani tudta Rossi tempóját,sőt,versenyre késztette egészen a bukásáig.
remélem ezektől a folyamatos 'vereségektől' nem lesz frusztrált Jorge,hiszen nagyon fiatal még,előtte a jövő,a jelenlegi és talán a mindenkori legjobb motorostól pedig nem szégyen kikapni,még ha ez most sorozatban többször is megtörténik.
A vb trófea ezzel már félig Rossi kezében van,látva az eddigi versenyzését,az idei formáját,szinte kizárt,hogy leadna ötven pontot a kövi pár versenyen.
Miihii,Fabrizio-val kapcsolatban tényleg igazad lett végül is,ha végigmegy,akkor sem ért volna el különösebben eredményt. Mondjuk én eleve azt hittem,hogy ő egy fiatalabb versenyző,aki lehetőséget kapott itt Stoner kiválásával,valahogy úgy,mint a mi Németh Balázsunk. (tényleg,Neki is hatalmas gratula az első pontjaihoz!).Nem tudtam,hogy egy érett versenyző gyakorlatilag,aki egyébként is egy Ducatit ül meg hétről hétre,igaz,más kategóriában.
más:
Bautistát láttátok..?![]()
a levezető körében annyira ünnepelte a harmadik helyét,hogy felkapta a motort egykerékre,a manőver viszont nem sikerült,így összevissza törte a motort és egy másik versenyzőnek kellett bevinni őt a boxba.![]()
ritka szerencsétlen jelent volt

Djoko is ugyanez, csak ő ott is volt a top3ban egy ideig, szerintem max akkor kerül vissza,ha Federer visszavonul, de még akkor sem venném biztosra, (DelPotro, Roddick)kanty írta:
Tsongának ha annyira jó feje lenne, mint amilyen jó keze van simán TOP3as teniszező lehetne.Ő csak akkor játszik jól, ha kedve van:Fantasztikus dolgokra képes, de nincs meg a játékában a folytonosság, ha ezen a téren nem fejlődik akkor ennél többre sose lesz képes.El lesz könyvelve, mint egy tehetséges játékos aki nem hozta ki magából a maximumot.

Az biztos,h meglepő,mivel elsőre ilyen jól ment a srác.Ha Talma első időmérőjéhez viszonyítjuk,akkor azért bőven nagyobb volt a difi az elsőkhöz képest.De azért messzemenő következtetést nem lehet ebből levonni.LEhet,h eltalálták a beállításait,v csak szimplán jó napot fogott ki.Esetleg ekkora tehetség...(Bár már 25 éves,uh nem az a feltörekvő,félelemmentes ifjonc,akit lehet még tehetségként említenisocio66 írta:a brnoi nagydíj időmérőjén rossi,jorge,pedrosa a sorrend,gyakorlatilag a papírforma.
talma 17.,ami most egy kicsit gázos,hiszen egy full újonc is megelőzte..![]()
viszont ha meg azt nézem,hogy mindössze egy mp. a különbség a hetedikhez képest,akkor akát pozitívan is fel lehet fogni a dolgokat.
viszont ezt a fabrizio gyereket nem tudom hova tenni. lehet az,hogy valaki ilyen gyorsan felveszi a tempót..?![]()
ja és hozzáteszem,hogy a mezőny egyik leggyengébb motorjával megy,tehát nem is nagy technika van alatta..
szóval,ez elég fura nekem..
miihii,többiek,mit gondoltok?
Szerintem is jó volt első tornának.Látszik a játékán, h eléggé sokat kihagyott.A US Openre szerintem majd jobb lesz, de szerintem még ott sem szabad 100% várni Rafatólozsimiki írta:most megy felvételről, eredményt nem tudom, úgy írom be, most lett vége 1.szettnek, DelPotro nyerte 7-6ra,de Nadal megnyerhette volna, egyszerűen tőle szokatlanul sok hiba van a fontosabb pillanatokban,de szerintem a meccshiánynak is köszönheti. pl rövidítésben 5-2re vezetett, innen nem igen kap ki egy Nadal. főleg úgy nem,h ebből kettőt ő rontott el.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/tenisz/feder ... el-271825/
Nem volt rossz mecs.Federer elég hosszú idő óta újra kikapott
![]()
A lényeg, h Rafa verje meg Del Potrot![]()
VAMOS RAFA!!!!!
VAMOS RAFA!
szerk: 2. lehet sima lesz az Argentinnak, nembaj, első tornának a sérülés után nem volt olyan rossz, US Openre remélem megközelíti valós tudását.
GO RAFA!
Az első kör véget ért férfi százon. A nagyok '' lazáztak'', okosabb senki se lett.Attkins és Zakari megérdemli, h kiesnek, bután versenyeztek.miihii írta:Nah,ma kezdődik az atlétika VB.
10 órától indul a bugi,élőben a Sport2-n és az Eurosporton.
Ma lesznek a 100 méteres férfi síkfutás előfutamai,11:40től.
Powell heat 3,BOLT heat 9,Gay heat 11.
Férfi kalapácsvetés 13:20tól,Pars Krisztiánnal.
most megy felvételről, eredményt nem tudom, úgy írom be, most lett vége 1.szettnek, DelPotro nyerte 7-6ra,de Nadal megnyerhette volna, egyszerűen tőle szokatlanul sok hiba van a fontosabb pillanatokban,de szerintem a meccshiánynak is köszönheti. pl rövidítésben 5-2re vezetett, innen nem igen kap ki egy Nadal. főleg úgy nem,h ebből kettőt ő rontott el.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/tenisz/feder ... el-271825/
Nem volt rossz mecs.Federer elég hosszú idő óta újra kikapott
![]()
A lényeg, h Rafa verje meg Del Potrot![]()
VAMOS RAFA!!!!!

Illetve a Sport 1 (vagy 2) is adja mindennap a délelőtti versenyeket, selejtezőket!Bányász írta:Az IAAF honlapján azt írják,h 16.án azaz most vasárnap 21.35-től lesz a férfi 100 döntője.
És úgy tudom,h az m2-ő közvetíti a versenyeket.Na meg természetesen az eurosport is.
(a 200 meg 20.án 20.35-től lesz.)