Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
miihii
KHAL

2009.08.16. 21:32:24

Drigo írta:A világcsúcsot biztos megfutja, 160k$ jár érte, az meg azért nem semmi, meg gondolom kap még minden szponzortól, ha megfutja, na meg nem hiszem, hogy beérné egy sima győzelemmel.
ÁMEN 8)
Jajjj,de kezdődjön már az Ágyugolyó Futam :P

Még egy tipp:
WR 9.67
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.16. 21:31:32

Az én tippem:
1. Bolt, 2.Bailey, 3.Powell,
4.Gay, 5.Thompson, 6.Patton, 7.Burns, 8.Chambers
! :wink:
Szerintem 9.5-tel fog kezdődni az első hely... :shock:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Drigo
Eurobarca Staff

2009.08.16. 21:23:42

A világcsúcsot biztos megfutja, 160k$ jár érte, az meg azért nem semmi, meg gondolom kap még minden szponzortól, ha megfutja, na meg nem hiszem, hogy beérné egy sima győzelemmel.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
miihii
KHAL

2009.08.16. 21:19:26

kanty írta: Boltba szerintem benne van egy világcsúcs.Remélem végig fútja nem úgy, mint Pekingbe.
Én is ettől tartok.Ezért is bízom benne,h Gay és Powell rákényszerítik,h fusson a végéig.És akkor emberfeletti WR lehet ebből. 8)
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.16. 21:04:39

Szerintem is Bolt fog Nyerni.Ő a legerősebb és már számtalanszor megmutatta, h fejben is nagyon ott van.

Számomra a Barca mecsek mellett ez a férfi 100 az év sporteseménye.

Nagyon várom már.

Boltba szerintem benne van egy világcsúcs.Remélem végig fútja nem úgy, mint Pekingbe.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.16. 20:59:33

Én nem tippelek de remélem Bolt nyer. :)

Egyébként szerintem most nagyon odafogja tenni magát.Szóval iszonyat nagy futás lesz.Legalábbis remélem.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
miihii
KHAL

2009.08.16. 20:57:27

Cirka fél óra és robbannak a rajtgépekből a leggyorsabbak.
Néztem este az elődöntőket.
BOLT 40 sprint,20 futás és 40 kocorászással ment egy 9.89-et :shock:
A másik ágon Gay nyert Asafa előtt,de Powell erősen kiengedett az utsó métereken.Egy kicsit erősebb futás volt a második,többet adtak ki magukból,így szemre a nagyok és így lett 9.93 és 9.95.
Szal naon úgy tűnik,h BOLTnak egy ellenfele lehet:Usain Bolt. :P
Kacagva futhat világcsúcsot,kérdés,h akar e ill. h rá lesz e kényszerítve.
Én már borzasztóan várom (tenyérdörzsölős szmájli miért nincs? :lol: )...

Tippem:
BOLT
Powell
Gay
miihii
KHAL

2009.08.16. 16:42:33

socio66 írta:
miihii írta: Batistutáról lemaradtam
akkor tekintsd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=Zje0NDU7A00
:lol:
Jááájjjjjj :oops:
Ekkora amatőr hibát,asszem szép fejmosást kapott a csapattól,amiért ilyen csodásan szétzúzta a vasat :twisted:
"Mit ér az erő,ha nem uralod!" :mrgreen:

Köszi a linket! :wink:
socio66

2009.08.16. 16:27:41

miihii írta: Batistutáról lemaradtam
akkor tekintsd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=Zje0NDU7A00
:lol:
miihii
KHAL

2009.08.16. 16:12:59

socio66 írta:Lorenzo sajnos még nem elég erős fejben ahhoz,hogy megverje a doktort,de azért elismerésre méltó,hogy most is-mint mindig egyébként-tartani tudta Rossi tempóját,sőt,versenyre késztette egészen a bukásáig.
remélem ezektől a folyamatos 'vereségektől' nem lesz frusztrált Jorge,hiszen nagyon fiatal még,előtte a jövő,a jelenlegi és talán a mindenkori legjobb motorostól pedig nem szégyen kikapni,még ha ez most sorozatban többször is megtörténik.
A vb trófea ezzel már félig Rossi kezében van,látva az eddigi versenyzését,az idei formáját,szinte kizárt,hogy leadna ötven pontot a kövi pár versenyen.
Miihii,Fabrizio-val kapcsolatban tényleg igazad lett végül is,ha végigmegy,akkor sem ért volna el különösebben eredményt. Mondjuk én eleve azt hittem,hogy ő egy fiatalabb versenyző,aki lehetőséget kapott itt Stoner kiválásával,valahogy úgy,mint a mi Németh Balázsunk. (tényleg,Neki is hatalmas gratula az első pontjaihoz!).Nem tudtam,hogy egy érett versenyző gyakorlatilag,aki egyébként is egy Ducatit ül meg hétről hétre,igaz,más kategóriában.
más:
Bautistát láttátok..? :lol:
a levezető körében annyira ünnepelte a harmadik helyét,hogy felkapta a motort egykerékre,a manőver viszont nem sikerült,így összevissza törte a motort és egy másik versenyzőnek kellett bevinni őt a boxba. :lol:
ritka szerencsétlen jelent volt :)
Bele sem akarok gondolni,milyen nehéz lehet VALE ellen versenyezni.Az Ő tudását,gyorsaságát,rutinját a váratlanokkal teletűzdelt ROSSI FAKTORt borzasztó nyomasztó lehet ellenfélként betudni. 8) Főleg egy ilyen szezonban,amit Jorge produkál.Az egyetlen versenyző,aki tudja tartani Vele a lépést az idény során.A gyorsasága megvan,h tartani tudja a Dokit,de az a plusz,ami ahhoz kell,h a FAKTORT legyőzze,nincs meg benne egyelőre.Gondolom önmagában az is elég frusztráló lehet,h milyen idegtépő csaták után kapott már ki idén milliméterekkel a spanyol,de ezek meg pláne,mint a mai.Ott lehetett volna az újabb esély,egy picikét gyorsabbnak tűnt abban a fázisban,de rajtavesztett a saját hibájából.Érthető,h szétdobálta a bukás után a cuccait.Ezt nehéz lehet megélni. :twisted:

Ez az 50 pont igen masszívnak tűnik,de én még egyáltalán nem gondolok rá,h ez már megvan.Amíg egy győzelemmel 25 pontot lehet hozni egy technikai sportban,és van hátra 6 futam még (150 pont)...Még azért melóznia kell az olasznak,de valóban kicsit nagyobb lélegzetvételhez jutott mostanra.Nem kell szétszaggatni a gépet,elég lehet,ha a dobogó alsóbb fokain végezne.De persze azért minél többet meg kellene nyernie,hisz a pillanatnyilag legerősebb gépen ül a legnagyobb tudással rendelkező pilóta.Szal nagyon közelinek tűnik,de nem szabad inni a maci bürkére :D
(De ha így megy tovább,akkor hamarosan be kell izzítanom vmelyik banner májsztert,h alakítsa át nekem az aláírásképemet :P 8) )

Batistutáról lemaradtam,de komoly lehetett :shock: :P

Jah,és valóban grat Németh Balázsnak! =D>
socio66

2009.08.16. 15:28:58

Lorenzo sajnos még nem elég erős fejben ahhoz,hogy megverje a doktort,de azért elismerésre méltó,hogy most is-mint mindig egyébként-tartani tudta Rossi tempóját,sőt,versenyre késztette egészen a bukásáig.
remélem ezektől a folyamatos 'vereségektől' nem lesz frusztrált Jorge,hiszen nagyon fiatal még,előtte a jövő,a jelenlegi és talán a mindenkori legjobb motorostól pedig nem szégyen kikapni,még ha ez most sorozatban többször is megtörténik.
A vb trófea ezzel már félig Rossi kezében van,látva az eddigi versenyzését,az idei formáját,szinte kizárt,hogy leadna ötven pontot a kövi pár versenyen.
Miihii,Fabrizio-val kapcsolatban tényleg igazad lett végül is,ha végigmegy,akkor sem ért volna el különösebben eredményt. Mondjuk én eleve azt hittem,hogy ő egy fiatalabb versenyző,aki lehetőséget kapott itt Stoner kiválásával,valahogy úgy,mint a mi Németh Balázsunk. (tényleg,Neki is hatalmas gratula az első pontjaihoz!).Nem tudtam,hogy egy érett versenyző gyakorlatilag,aki egyébként is egy Ducatit ül meg hétről hétre,igaz,más kategóriában.
más:
Bautistát láttátok..? :lol:
a levezető körében annyira ünnepelte a harmadik helyét,hogy felkapta a motort egykerékre,a manőver viszont nem sikerült,így összevissza törte a motort és egy másik versenyzőnek kellett bevinni őt a boxba. :lol:
ritka szerencsétlen jelent volt :)
miihii
KHAL

2009.08.16. 14:47:40

ROOOOSSIII ROOOOSSIII ROOOOSSIII ROOOOSSIII ROOOOSSIII
8)
Újabb diadal a Legnagyobbtól.LEegyszerűsítette a végén Jorge bukása,egy végletekig kijátszott finistől fosztott meg minket.VALE a mumus neki,úgy tűnik.Megint volt esélye,de aztán nem tudott felnőni a feladathoz.
Nem bánom,mert így óriási lépést tett a DOKTOR ezzel a 25 ponttal :P
50 az előny.Ez volt a 160. dobogós helye az olasz fenoménnak!

DOVI nagyot küzdött a kis spanyollal,előbb a 4. helyért,majd a dobogós helyért.NEm sikerült megvernie Eliast,így marad a 4. pozíció...

TALMA-Fabrizio ügyben részben igazam lett. 8)
Nem tudott körbemenni az újonc,márpedig ennek tettem függvényébe az értékelést.Gábor legalább igen,bár nem igazán sikerült előre jönnie,cs a bukottak miatt...De 3 pont a kasszában ezzel a 13 hellyel.És a lényeg az,h továbbra is körbe tud érni,így acélosodik a rutinja.
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.16. 07:05:15

Master Series, Montreal, elödöntő:

Del Potro-Roddick 4-6 6-2 7-5

Del Potro hatalmas formában van.Egy héten belül másodszor győzi le Roddickot.Hasonló nyarat produkál eddig, mint tavaly az argentin.

Remélem a döntőben képes lesz legyőzni Murrayt.

Nálam Del Potro a US Open egyik favoritja.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.08.16. 03:07:19

Vasárnap 21:30-tól az m2-n illetve az Eurosporton lehet számítani a
férfi 100 méter döntőjére!
A szuperkupa-odavágó előtt némi csillagparádé nem árt!
Ja, a női négyest és Kovács Katit senki nem dícsérte meg?
A kanadai kajak-kenu világbajnokságon a négyes 500 méteren lett
világbajnok, majd ezután Kati 1000 egyesben győzött!
Katink ezzel 24×-es világbajnokunk!!!
K.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.16. 00:32:13

Atlétika VB:

délután néztem a futó selejtezőket is többek között, és eléggé felhúztam magam a hülye szabályokon, legalább jövőre itt is úgy lesz, ahogy az úszóknál, azaz elsőre aki hibázik kizárják. az se lesz a legigazságosabb,de ennél tuti jobb!

most aki elsőnek hibázott ugye rajtolhatott másodszor, így esett ki az a francia gyerek,aki első fehérként mehetett volna 10alá, mivel másodszor ő ugrott ki (de elsőnek ő okés volt :idea: ) és az benne a "szép",h egy másikat is kizártak még mellette,aki valószínű a kiugrás hatására indult el, azaz magától nem ugrott volna ki :? :roll:

Bolt,Gay,Powell természetesen tovább ment, Asafa se lazáskodta el ezúttal, mert előselejtezőn majdnem megégett, 2en is leelőzték,de most figyelt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.15. 23:17:52

kanty írta:
Tsongának ha annyira jó feje lenne, mint amilyen jó keze van simán TOP3as teniszező lehetne.Ő csak akkor játszik jól, ha kedve van:Fantasztikus dolgokra képes, de nincs meg a játékában a folytonosság, ha ezen a téren nem fejlődik akkor ennél többre sose lesz képes.El lesz könyvelve, mint egy tehetséges játékos aki nem hozta ki magából a maximumot.
Djoko is ugyanez, csak ő ott is volt a top3ban egy ideig, szerintem max akkor kerül vissza,ha Federer visszavonul, de még akkor sem venném biztosra, (DelPotro, Roddick)

ilyen szintem minden fejben dől el, első 10-15ben (sőt...) bárki képes hihetetlen ütésekre,csak is a koncentráción múlik,h ki tudja a fontos pillanatokban is alkalmazni azokat. ebben világelső Nadal,és nem mind1,h vki úgy kerül le az első helyről,h nem is lép pályára, vagy úgy,h játszik.

ezt a versenyt pedig Murray nyeri szerintem, bár remélem Andy visszavág előbb az argentínnak (washingtonban kikapott a döntőben tőle),majd vhogy megveri a skótot is.

VAMOS RAFA!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.15. 23:12:42

Masters Seres Montreal, elödöntő:

Murray-Tsonga 6-4 7-6(11-9)

Ezzel a győzelemmel Murray a döntőbe jutott és egyuttal megelőzte a világranglistán Rafat :cry: Ha Nadal egészséges lesz akkor nem lesz gond, mert szerintem vissza kerül oda ahova igazán való vagyis az első helyre :wink:

Murray annyit adottt ki magából amennyi a győzelemhez kellett, nem játszott látványosan(mikor szokott :roll: )

Tsongának ha annyira jó feje lenne, mint amilyen jó keze van simán TOP3as teniszező lehetne.Ő csak akkor játszik jól, ha kedve van:Fantasztikus dolgokra képes, de nincs meg a játékában a folytonosság, ha ezen a téren nem fejlődik akkor ennél többre sose lesz képes.El lesz könyvelve, mint egy tehetséges játékos aki nem hozta ki magából a maximumot.
miihii
KHAL

2009.08.15. 20:02:06

socio66 írta:a brnoi nagydíj időmérőjén rossi,jorge,pedrosa a sorrend,gyakorlatilag a papírforma.
talma 17.,ami most egy kicsit gázos,hiszen egy full újonc is megelőzte.. :?
viszont ha meg azt nézem,hogy mindössze egy mp. a különbség a hetedikhez képest,akkor akát pozitívan is fel lehet fogni a dolgokat.
viszont ezt a fabrizio gyereket nem tudom hova tenni. lehet az,hogy valaki ilyen gyorsan felveszi a tempót..? :o
ja és hozzáteszem,hogy a mezőny egyik leggyengébb motorjával megy,tehát nem is nagy technika van alatta..
szóval,ez elég fura nekem..
miihii,többiek,mit gondoltok?
Az biztos,h meglepő,mivel elsőre ilyen jól ment a srác.Ha Talma első időmérőjéhez viszonyítjuk,akkor azért bőven nagyobb volt a difi az elsőkhöz képest.De azért messzemenő következtetést nem lehet ebből levonni.LEhet,h eltalálták a beállításait,v csak szimplán jó napot fogott ki.Esetleg ekkora tehetség...(Bár már 25 éves,uh nem az a feltörekvő,félelemmentes ifjonc,akit lehet még tehetségként említeni :wink: )
De azért,mert egy tizeddel meg tudta verni Gábort időmérésen,még semmit sem jelent.Az már más tészta lesz,h a futamon mire lesz képes.Ha körbemegy,az már nagy szó,ha pedig előrébb lép,akkor elgondolkodtató...
Én abban bízom továbbra is,h Gaborino futamon megmutatja neki és még egy-két előttük állónak,h azért ott van ő is a pályán :wink: Érzékelhető továbbra is,h apránként talán gyorsul,kérdés,h meddig és milyen mértékben fog ez menni.Reméljük a legjobbakat!

Annak meg rettenetesen örülök,h VALE megint behúzta a pole-t 8) Pedig a vége felé elfutott alóla a paci :?
socio66

2009.08.15. 18:09:55

a brnoi nagydíj időmérőjén rossi,jorge,pedrosa a sorrend,gyakorlatilag a papírforma.
talma 17.,ami most egy kicsit gázos,hiszen egy full újonc is megelőzte.. :?
viszont ha meg azt nézem,hogy mindössze egy mp. a különbség a hetedikhez képest,akkor akát pozitívan is fel lehet fogni a dolgokat.
viszont ezt a fabrizio gyereket nem tudom hova tenni. lehet az,hogy valaki ilyen gyorsan felveszi a tempót..? :o
ja és hozzáteszem,hogy a mezőny egyik leggyengébb motorjával megy,tehát nem is nagy technika van alatta..
szóval,ez elég fura nekem..
miihii,többiek,mit gondoltok?
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.15. 13:19:03

ozsimiki írta:
kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/tenisz/feder ... el-271825/

Nem volt rossz mecs. :) Federer elég hosszú idő óta újra kikapott :wink:

A lényeg, h Rafa verje meg Del Potrot :wink:

VAMOS RAFA!!!!!
most megy felvételről, eredményt nem tudom, úgy írom be, most lett vége 1.szettnek, DelPotro nyerte 7-6ra,de Nadal megnyerhette volna, egyszerűen tőle szokatlanul sok hiba van a fontosabb pillanatokban,de szerintem a meccshiánynak is köszönheti. pl rövidítésben 5-2re vezetett, innen nem igen kap ki egy Nadal. főleg úgy nem,h ebből kettőt ő rontott el.

VAMOS RAFA!

szerk: 2. lehet sima lesz az Argentinnak, nembaj, első tornának a sérülés után nem volt olyan rossz, US Openre remélem megközelíti valós tudását.

GO RAFA!
Szerintem is jó volt első tornának.Látszik a játékán, h eléggé sokat kihagyott.A US Openre szerintem majd jobb lesz, de szerintem még ott sem szabad 100% várni Rafatól :wink:

VAMOS RAFA!!!!!
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.15. 13:15:25

miihii írta:Nah,ma kezdődik az atlétika VB.
10 órától indul a bugi,élőben a Sport2-n és az Eurosporton.
Ma lesznek a 100 méteres férfi síkfutás előfutamai,11:40től.
Powell heat 3,BOLT heat 9,Gay heat 11.

Férfi kalapácsvetés 13:20tól,Pars Krisztiánnal.
Az első kör véget ért férfi százon. A nagyok '' lazáztak'', okosabb senki se lett.Attkins és Zakari megérdemli, h kiesnek, bután versenyeztek.

A francia fiú meglepett, van benne valami, h ő lehet az első fehérember aki 10mp belül fut.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.15. 12:55:56

kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/tenisz/feder ... el-271825/

VAMOS RAFA!!!!!
most megy felvételről, eredményt nem tudom, úgy írom be, most lett vége 1.szettnek, DelPotro nyerte 7-6ra,de Nadal megnyerhette volna, egyszerűen tőle szokatlanul sok hiba van a fontosabb pillanatokban,de szerintem a meccshiánynak is köszönheti. pl rövidítésben 5-2re vezetett, innen nem igen kap ki egy Nadal. főleg úgy nem,h ebből kettőt ő rontott el.

VAMOS RAFA!

szerk: 2. lehet sima lesz az Argentinnak, nembaj, első tornának a sérülés után nem volt olyan rossz, US Openre remélem megközelíti valós tudását.

GO RAFA!
Kép
miihii
KHAL

2009.08.15. 09:49:32

Nah,ma kezdődik az atlétika VB.
10 órától indul a bugi,élőben a Sport2-n és az Eurosporton.
Ma lesznek a 100 méteres férfi síkfutás előfutamai,11:40től.
Powell heat 3,BOLT heat 9,Gay heat 11.

Férfi kalapácsvetés 13:20tól,Pars Krisztiánnal.
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.15. 00:02:14

http://www.nemzetisport.hu/tenisz/feder ... el-271825/

VAMOS RAFA!!!!!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.14. 15:17:55

Bányász írta:Az IAAF honlapján azt írják,h 16.án azaz most vasárnap 21.35-től lesz a férfi 100 döntője.

És úgy tudom,h az m2-ő közvetíti a versenyeket.Na meg természetesen az eurosport is.

(a 200 meg 20.án 20.35-től lesz.)
Illetve a Sport 1 (vagy 2) is adja mindennap a délelőtti versenyeket, selejtezőket! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Válasz küldése