jelwaz írta:ozsimiki írta:Hiába, ha a Williams tesók ott vannak fejben, akkor nem igen lehet megverni őket
Hát szerintem az ő játékuk nem éppen ész kérdése (az ellenfelüknek meg csak ez a járható út, ha le akarják győzni őket), erőből játszanak, és engem konkrétan idegesít Serena jelenléte a teniszben, férfi mezőnyben kellene indulnia, esküszöm eljutna2-3. körig
Amúgy csak én érzem úgy, hogy Rafa még nincs csúcsformában, de Federer meg félelmetesen játszik. Én azt gondolom, hogy míg a csúcsformában lévő Nadal egyértelműen esélyesebb a csúcsformában lévő Federerrel szemben, de a mostani Rafa és Federer közül utóbbi esélyesebb (nem csak a borítás miatt). De azért remélem, hogy ezt is behúzza és szurkolok.
Vamos Rafa!
ott van fejben = csak a teniszre koncentrál az év folyamán,és az adott meccsen 100%ig NÁLAM. márpedig ha ez megtörténik,akkor esélyesek bárhol. valóban nem a nőiesség mintapéldányai, de szerintem nem csak erőtenizsből élnek, olyan lasztikat is tudnak,h csak nézünk, igaz az erőfölényük nagy fegyvertény.
Amúgy szerintem Federer igaz,h jobban tolja mint tavaly,de egyáltalán nem nyűgöz le, ellenfelei majd mind barna gatyával álltak ki ellene,és alapdolgokat rontottak el. fontos pillanatokban.
Nadal lényegesen fáradtabb lesz, ennek nem örülök, de azért bízok így is egy nagy meccsben,és Rafa győzelemben.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.