Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg szerintem az is benne van a pakliban, h bizonyos játékosoknak fekszik x, y játéka.Federer többnyire 10-böl 8 szor simán szokta verni roddickot.Vagy Blake ellen akit szintén oktatni szokott többnyire, ugyanakkor Nadalnak negatív a mérlege az amerikai ellen, aspanyolnak viszont a svájci játéka jobban fekszik.ozsimiki írta:Ezzel kicsit nekem adsz igazatszergoka írta:Mivel borzalmes lehet elviselni mindazt mentálisan, h a legjobb ütésed is kevés ellene, mindent befut és elüt melletted. De ez Nadal érdeme is, csakúgy mint Federeré.![]()
mivel Roger ellenfelei nem tartottak ott egyáltalán,h legjobb formájuk is kevés a svájci ellen,mert gyér formában kezdték,folytatták,és fejezték be a meccset ellene
Nadal meg megmelózik érte, amit te is írsz, h talán a meccs vége felé már feladják,de ahhoz az kell,h addig jól játszanak,és az se legyen elég Rafa ellen. ez a nem mind1. na de tényleg se eleje se vége, te kicsit máshogy látod, én is.
Ezzel kicsit nekem adsz igazatszergoka írta:Mivel borzalmes lehet elviselni mindazt mentálisan, h a legjobb ütésed is kevés ellene, mindent befut és elüt melletted. De ez Nadal érdeme is, csakúgy mint Federeré.
Ez igy rendben van.Csak szerintem Nadal ellen is ugyanígy fosnak az ellenflei és egy-két elvesztett szett után vagy tán elötte feladják fejben a meccset.Mivel borzalmes lehet elviselni mindazt mentálisan, h a legjobb ütésed is kevés ellene, mindent befut és elüt melletted. De ez Nadal érdeme is, csakúgy mint Federeré.ozsimiki írta:Jó értem, szerintem egy Del Potro nem ennyire képes, ha nem más jár az eszében, gondolom nem véletlen,hogy tavaly 4 tornát nyert zsinórban. Szerintem egy Roddick, nem üt ennyi nem kikényszerített hibát nagy helyzetben,és nemcsak a 3. szettben próbál agresszívabban játszani, amikor már minden mind1.
Nadalnak is voltak könnyebb meccsei, bár az ő ellenfelei szerintem saját tudásuktól nem voltak olyan távol,mint Del Potro, és Roddick pl.
na sebaj, nem erre adják a trófeákat, holnap lássunk egy jó meccset,és én bízok benne,h nem a fáradtság fog dönteni.
Verdasco meg az utolsó pillanatban megijedt a lehetőségtől mikor szervált.ozsimiki írta:hú de rossz példa.
láttad a meccset? Federer enyhén nevetségesen játszott első két szettben,azért veszítette el! Nadal-Verdasco meccsen ki játszott rosszul?![]()
részemről ezt be is fejeztem, szerencsére páran párszor leírták 'hivatalosan' is a tényeket.
Ja Federer azért nyert Berdych ellen nehezen 5 szettben mert a cseh megijedt.ozsimiki írta:jah valószínű azért lett 5óra 14perces csatája,mert annyira bebarnult ellene Verdascoszergoka írta:
Csak úgy mint Nadal ellenfelei.
jah valószínű azért lett 5óra 14perces csatája,mert annyira bebarnult ellene Verdascoszergoka írta:
Csak úgy mint Nadal ellenfelei.
ott van fejben = csak a teniszre koncentrál az év folyamán,és az adott meccsen 100%ig NÁLAM. márpedig ha ez megtörténik,akkor esélyesek bárhol. valóban nem a nőiesség mintapéldányai, de szerintem nem csak erőtenizsből élnek, olyan lasztikat is tudnak,h csak nézünk, igaz az erőfölényük nagy fegyvertény.jelwaz írta:Hát szerintem az ő játékuk nem éppen ész kérdése (az ellenfelüknek meg csak ez a járható út, ha le akarják győzni őket), erőből játszanak, és engem konkrétan idegesít Serena jelenléte a teniszben, férfi mezőnyben kellene indulnia, esküszöm eljutna2-3. körigozsimiki írta:Hiába, ha a Williams tesók ott vannak fejben, akkor nem igen lehet megverni őket![]()
Amúgy csak én érzem úgy, hogy Rafa még nincs csúcsformában, de Federer meg félelmetesen játszik. Én azt gondolom, hogy míg a csúcsformában lévő Nadal egyértelműen esélyesebb a csúcsformában lévő Federerrel szemben, de a mostani Rafa és Federer közül utóbbi esélyesebb (nem csak a borítás miatt). De azért remélem, hogy ezt is behúzza és szurkolok.
Vamos Rafa!
Hát szerintem az ő játékuk nem éppen ész kérdése (az ellenfelüknek meg csak ez a járható út, ha le akarják győzni őket), erőből játszanak, és engem konkrétan idegesít Serena jelenléte a teniszben, férfi mezőnyben kellene indulnia, esküszöm eljutna2-3. körigozsimiki írta:Hiába, ha a Williams tesók ott vannak fejben, akkor nem igen lehet megverni őket
Esetleg az Eurobarca főoldalán..videoval együtt,megfelelne?boixosnoisbarca írta:Nem tudjátok,hogy holt találok olyan képet amin Kobe Bryant Braca mezben feszeng?
Igen Ez jó kép!De a Chriss of the Quasar kép is zsír:)