Sokkal jobban érdekel,h Kimi mit fog mutatni a Mekinél Hamiltonhoz képest, meg persze bízok abban,h Massa felveszi a kesztyűt. elmúlt 2 év alapján nem féltem, bár Alonsonak nem lesznek motivációs gondjai,mint voltak Kiminek.
Belegondolva, igaz. Érdekes párosítás van a Mekinél is. Ha ütőképes lesz a verda akkor menni fog Kimi Hamiltonnal, viszont ha bukdácsolni fognak egy középszintű autóval, akkor, szerintem Lewis elkalapálja a finnt. Neki jó autó kell, akkor piszok gyors, különben beleszürkül a mezőnybe(mármint Kimi).
Hát de hülye ez a Ferrari istenem!!!! Most komolyan szerintettek Raikönnen nincs olyan jó pilóta, mint ez a beképzelt lóképü spanyol???? Komolyan mondom hogy hihetetlen, amit ezek müvelnek itt. Nem elég hogy 1 sz@....r az autó,és nem hogy azzal foglalkoznának ehelyett inkább elcserélik a legjobb pilótájukat egy kevéssbé jobbra(legalábbis számomra).Hát gratula nekik!!!!!no nem baj,Whitmarshék legalább most jól kiröhögik ezt a társaságott,mert sajnos van is miért.Ennél mélyebbre már nem süllyedhet a Ferrari legalábbis nálam az biztos.....
Ezt elég komolytalan hozzáállásnak érzem. A személyes szimpátiád bezavar a józan itélőképességedbe

Nem kedvelem különösebben Alonsot de soha nem tudnám kétségbevonni a képességeit. Piszok gyors és emellett,( ami szerintem Kimiből hiányzik) együtt dolgozik a csapattal, követi a fejlesztéseket és nem utolsó sorban örökké motivált. Ha elér egy célt, mindig talál egy új kihivást. Kiminek egy célja volt, hogy világbajnok legyen. Azóta nagyon kényelmes lett, néha mikor felhúzták, odalépett, de semmi több.
Amúgy a vastagbetűs mondatnak az ok-okozati összefüggését nem igazán értem
Mint Ferrari szurkoló, határozottan bízom benne, hogy erősen pozitív hatással lesz Alonso a csapatra. Nem hiszem, hogy Alo-Ham konfliktus megismétlődne, azt Dennis eléggé elcses.zte Év elején Alonsot nyomta (Ausztrália, Monaco), mivelhogy friss kétszeres világbajnok, majd amikor látta, hogy Ham is gyors, fordult a kocka és inkább "nevelt fiát" támogatta Alonsoval szemben. Egyenlő bánásmód nem nagyon volt azalatt az 1 év alatt. A Ferrarinál szerintem nem követik el ezt a hibát.
Amúgy Vettelt szivesebben elnézegettem volna vörös overallban, majd talán annak is eljön az ideje.