A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026

Nem lépett le a Santander, továbbra is támogatja a McLarent is!El fanático írta:szponzort, ami elkél most, hogy a Santander lelépett a színről. Más értelmét nem látom.
Őszintén nem értem, hogy a McLarennél miért akarják Kimit, amikor jobbnál jobb, motivált pilóták vannak, akiket szerződtethetnek. Úgy volt, hog legyen német, de Rosberg inkább a Brawnhoz megy, akkor ott van Glock, de akár Kubica is -bárki jobb, mint az unott, flegma Kimi.ozsimiki írta:Sokkal jobban érdekel,h Kimi mit fog mutatni a Mekinél Hamiltonhoz képest, meg persze bízok abban,h Massa felveszi a kesztyűt. elmúlt 2 év alapján nem féltem, bár Alonsonak nem lesznek motivációs gondjai,mint voltak Kiminek.

Azért eddig sem spóroltak a Ferrarinál a konstrukciós munkán és tőkén.Rivaldo11 írta:Én is örülök a hírnek, bár a legjobban egy Vettel-Ferrari házasságnak örültem volna. Alonsonak minden esélye meglesz újra vb-t nyerni, tutira veszem, hogy olyan autót kap, amellyel ez lehetséges lesz.gekkodan írta:Tegnap még csak álmodoztam erről, most már végre hivatalosan is igaz a hír!!! Nagyon nagy reményekkel várom a jövő évet, végre visszakerülhet a trónra Fernando, akit bár sokan utálnak, a mezőny egyik, ha nem a legjobb pilótája. Nagyon örülök a hírnek, jó lesz végre már a Ferrarinak is szurkolni![]()
Veled tartok Fernando!
FORCA FERNANDO - FORCA FERRARI!!!!![]()
Én is örülök a hírnek, bár a legjobban egy Vettel-Ferrari házasságnak örültem volna. Alonsonak minden esélye meglesz újra vb-t nyerni, tutira veszem, hogy olyan autót kap, amellyel ez lehetséges lesz.gekkodan írta:Tegnap még csak álmodoztam erről, most már végre hivatalosan is igaz a hír!!! Nagyon nagy reményekkel várom a jövő évet, végre visszakerülhet a trónra Fernando, akit bár sokan utálnak, a mezőny egyik, ha nem a legjobb pilótája. Nagyon örülök a hírnek, jó lesz végre már a Ferrarinak is szurkolni![]()
Veled tartok Fernando!
FORCA FERNANDO - FORCA FERRARI!!!!![]()
Belegondolva, igaz. Érdekes párosítás van a Mekinél is. Ha ütőképes lesz a verda akkor menni fog Kimi Hamiltonnal, viszont ha bukdácsolni fognak egy középszintű autóval, akkor, szerintem Lewis elkalapálja a finnt. Neki jó autó kell, akkor piszok gyors, különben beleszürkül a mezőnybe(mármint Kimi).Sokkal jobban érdekel,h Kimi mit fog mutatni a Mekinél Hamiltonhoz képest, meg persze bízok abban,h Massa felveszi a kesztyűt. elmúlt 2 év alapján nem féltem, bár Alonsonak nem lesznek motivációs gondjai,mint voltak Kiminek.
Ezt elég komolytalan hozzáállásnak érzem. A személyes szimpátiád bezavar a józan itélőképességedbeHát de hülye ez a Ferrari istenem!!!! Most komolyan szerintettek Raikönnen nincs olyan jó pilóta, mint ez a beképzelt lóképü spanyol???? Komolyan mondom hogy hihetetlen, amit ezek müvelnek itt. Nem elég hogy 1 sz@....r az autó,és nem hogy azzal foglalkoznának ehelyett inkább elcserélik a legjobb pilótájukat egy kevéssbé jobbra(legalábbis számomra).Hát gratula nekik!!!!!no nem baj,Whitmarshék legalább most jól kiröhögik ezt a társaságott,mert sajnos van is miért.Ennél mélyebbre már nem süllyedhet a Ferrari legalábbis nálam az biztos.....

Kérdés, hogy a balesete után mennyire fogja nyomni a gázpedált.mindorokke_barca írta:Ez a Massa már nem az a Massa aki 2006ban Schumacher árnyékában körözgetett. Szerintem komoly vetélytarsa lesz Alonsonak.Igazából várható volt, csak az időpont volt kérdéses. Kivi vagyok hogy akkor Massa-t szépen visszasorolják 2. számú pilótának vagy X-ről indulnak. Ha X-ről akkor arra hogy esetleg lesz e ujabb Alonso hiszti, balhé vagy nem.

Ez a Massa már nem az a Massa aki 2006ban Schumacher árnyékában körözgetett. Szerintem komoly vetélytarsa lesz Alonsonak.Igazából várható volt, csak az időpont volt kérdéses. Kivi vagyok hogy akkor Massa-t szépen visszasorolják 2. számú pilótának vagy X-ről indulnak. Ha X-ről akkor arra hogy esetleg lesz e ujabb Alonso hiszti, balhé vagy nem.
Ne ennek nagyon örülök. Alonso a kedvencem. A Ferrari talán a legnagyobb istálló, ami mindig harcban van a győzelemért. Az idei év nekik sem jött ki igazán jól, így jövőre nagyon várom a produkciójukat, pláne, hogy Alonso már az ő fedélzetükön lesz.Kralo írta:A Ferrari megerősítette Alonso érkezését.
http://www.ferrari.com/English/News/Pag ... ews_2.aspx

Igazából várható volt, csak az időpont volt kérdéses. Kivi vagyok hogy akkor Massa-t szépen visszasorolják 2. számú pilótának vagy X-ről indulnak. Ha X-ről akkor arra hogy esetleg lesz e ujabb Alonso hiszti, balhé vagy nem.Kralo írta:A Ferrari megerősítette Alonso érkezését.
http://www.ferrari.com/English/News/Pag ... ews_2.aspx

Ühüm. Az az 5-6 legyen 3. Ilyet pedig tapasztalhattunk mind Kiminél, mind Haminál, mind Massanál, mind Alonsonál.ozsimiki írta:volt olyan,h Massa szétnyerte magát,majd Kimi 5-6 futamon keresztül szívatta? Nem, fordítva se. egy adott idényről beszélek. nem szezon előtti esélyekről.Kralo írta:
Massa vs. Kimi? Hamilton vs. Alonso (igaz nem lettek vb-k akkor, de esélyük volt)?
Hami-Alonso esetében se volt ilyen, ott felváltva történtek a dolgok,és elejétől látszott,h kevés van köztük.
volt olyan,h Massa szétnyerte magát,majd Kimi 5-6 futamon keresztül szívatta? Nem, fordítva se. egy adott idényről beszélek. nem szezon előtti esélyekről.Kralo írta:
Massa vs. Kimi? Hamilton vs. Alonso (igaz nem lettek vb-k akkor, de esélyük volt)?