Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem lépett le a Santander, továbbra is támogatja a McLarent is!El fanático írta:szponzort, ami elkél most, hogy a Santander lelépett a színről. Más értelmét nem látom.
Őszintén nem értem, hogy a McLarennél miért akarják Kimit, amikor jobbnál jobb, motivált pilóták vannak, akiket szerződtethetnek. Úgy volt, hog legyen német, de Rosberg inkább a Brawnhoz megy, akkor ott van Glock, de akár Kubica is -bárki jobb, mint az unott, flegma Kimi.ozsimiki írta:Sokkal jobban érdekel,h Kimi mit fog mutatni a Mekinél Hamiltonhoz képest, meg persze bízok abban,h Massa felveszi a kesztyűt. elmúlt 2 év alapján nem féltem, bár Alonsonak nem lesznek motivációs gondjai,mint voltak Kiminek.
Azért eddig sem spóroltak a Ferrarinál a konstrukciós munkán és tőkén.Rivaldo11 írta:Én is örülök a hírnek, bár a legjobban egy Vettel-Ferrari házasságnak örültem volna. Alonsonak minden esélye meglesz újra vb-t nyerni, tutira veszem, hogy olyan autót kap, amellyel ez lehetséges lesz.gekkodan írta:Tegnap még csak álmodoztam erről, most már végre hivatalosan is igaz a hír!!! Nagyon nagy reményekkel várom a jövő évet, végre visszakerülhet a trónra Fernando, akit bár sokan utálnak, a mezőny egyik, ha nem a legjobb pilótája. Nagyon örülök a hírnek, jó lesz végre már a Ferrarinak is szurkolni![]()
Veled tartok Fernando!
FORCA FERNANDO - FORCA FERRARI!!!!![]()
Én is örülök a hírnek, bár a legjobban egy Vettel-Ferrari házasságnak örültem volna. Alonsonak minden esélye meglesz újra vb-t nyerni, tutira veszem, hogy olyan autót kap, amellyel ez lehetséges lesz.gekkodan írta:Tegnap még csak álmodoztam erről, most már végre hivatalosan is igaz a hír!!! Nagyon nagy reményekkel várom a jövő évet, végre visszakerülhet a trónra Fernando, akit bár sokan utálnak, a mezőny egyik, ha nem a legjobb pilótája. Nagyon örülök a hírnek, jó lesz végre már a Ferrarinak is szurkolni![]()
Veled tartok Fernando!
FORCA FERNANDO - FORCA FERRARI!!!!![]()
Belegondolva, igaz. Érdekes párosítás van a Mekinél is. Ha ütőképes lesz a verda akkor menni fog Kimi Hamiltonnal, viszont ha bukdácsolni fognak egy középszintű autóval, akkor, szerintem Lewis elkalapálja a finnt. Neki jó autó kell, akkor piszok gyors, különben beleszürkül a mezőnybe(mármint Kimi).Sokkal jobban érdekel,h Kimi mit fog mutatni a Mekinél Hamiltonhoz képest, meg persze bízok abban,h Massa felveszi a kesztyűt. elmúlt 2 év alapján nem féltem, bár Alonsonak nem lesznek motivációs gondjai,mint voltak Kiminek.
Ezt elég komolytalan hozzáállásnak érzem. A személyes szimpátiád bezavar a józan itélőképességedbeHát de hülye ez a Ferrari istenem!!!! Most komolyan szerintettek Raikönnen nincs olyan jó pilóta, mint ez a beképzelt lóképü spanyol???? Komolyan mondom hogy hihetetlen, amit ezek müvelnek itt. Nem elég hogy 1 sz@....r az autó,és nem hogy azzal foglalkoznának ehelyett inkább elcserélik a legjobb pilótájukat egy kevéssbé jobbra(legalábbis számomra).Hát gratula nekik!!!!!no nem baj,Whitmarshék legalább most jól kiröhögik ezt a társaságott,mert sajnos van is miért.Ennél mélyebbre már nem süllyedhet a Ferrari legalábbis nálam az biztos.....
Kérdés, hogy a balesete után mennyire fogja nyomni a gázpedált.mindorokke_barca írta:Ez a Massa már nem az a Massa aki 2006ban Schumacher árnyékában körözgetett. Szerintem komoly vetélytarsa lesz Alonsonak.Igazából várható volt, csak az időpont volt kérdéses. Kivi vagyok hogy akkor Massa-t szépen visszasorolják 2. számú pilótának vagy X-ről indulnak. Ha X-ről akkor arra hogy esetleg lesz e ujabb Alonso hiszti, balhé vagy nem.
Ez a Massa már nem az a Massa aki 2006ban Schumacher árnyékában körözgetett. Szerintem komoly vetélytarsa lesz Alonsonak.Igazából várható volt, csak az időpont volt kérdéses. Kivi vagyok hogy akkor Massa-t szépen visszasorolják 2. számú pilótának vagy X-ről indulnak. Ha X-ről akkor arra hogy esetleg lesz e ujabb Alonso hiszti, balhé vagy nem.
Ne ennek nagyon örülök. Alonso a kedvencem. A Ferrari talán a legnagyobb istálló, ami mindig harcban van a győzelemért. Az idei év nekik sem jött ki igazán jól, így jövőre nagyon várom a produkciójukat, pláne, hogy Alonso már az ő fedélzetükön lesz.Kralo írta:A Ferrari megerősítette Alonso érkezését.
http://www.ferrari.com/English/News/Pag ... ews_2.aspx
Igazából várható volt, csak az időpont volt kérdéses. Kivi vagyok hogy akkor Massa-t szépen visszasorolják 2. számú pilótának vagy X-ről indulnak. Ha X-ről akkor arra hogy esetleg lesz e ujabb Alonso hiszti, balhé vagy nem.Kralo írta:A Ferrari megerősítette Alonso érkezését.
http://www.ferrari.com/English/News/Pag ... ews_2.aspx
Ühüm. Az az 5-6 legyen 3. Ilyet pedig tapasztalhattunk mind Kiminél, mind Haminál, mind Massanál, mind Alonsonál.ozsimiki írta:volt olyan,h Massa szétnyerte magát,majd Kimi 5-6 futamon keresztül szívatta? Nem, fordítva se. egy adott idényről beszélek. nem szezon előtti esélyekről.Kralo írta:
Massa vs. Kimi? Hamilton vs. Alonso (igaz nem lettek vb-k akkor, de esélyük volt)?
Hami-Alonso esetében se volt ilyen, ott felváltva történtek a dolgok,és elejétől látszott,h kevés van köztük.
volt olyan,h Massa szétnyerte magát,majd Kimi 5-6 futamon keresztül szívatta? Nem, fordítva se. egy adott idényről beszélek. nem szezon előtti esélyekről.Kralo írta:
Massa vs. Kimi? Hamilton vs. Alonso (igaz nem lettek vb-k akkor, de esélyük volt)?
Pedig előfordul az ilyen, ha nincs egyértelműen kijelölve az első számú pilóta.ozsimiki írta: Mihii! ezúttal nem igen értek egyet,h egyértelműen ő érdemelné meg a vébét, én még nem láttam olyat,h egy vébéaspiránst a saját csapattársa úgy veri bucira futamok óta (amikor még egyáltalán nem dőlt el semmi sem) mint őt Barichello. elején megdolgozott az előnyért, utána pedig kellett rengeteg dolog,h maradjon is ilyen szép számú pont belőle, ami egyáltalán nem rajta múlott.
ettől függetlenül nincs bajom vele,de hogy nem egy kész bajnokra emlékeztet az tuti.