Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.30. 23:06:55

El fanático írta:szponzort, ami elkél most, hogy a Santander lelépett a színről. Más értelmét nem látom.
Nem lépett le a Santander, továbbra is támogatja a McLarent is!
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
El fanático
Entrenador del Barça

2009.09.30. 22:58:35

ozsimiki írta:Sokkal jobban érdekel,h Kimi mit fog mutatni a Mekinél Hamiltonhoz képest, meg persze bízok abban,h Massa felveszi a kesztyűt. elmúlt 2 év alapján nem féltem, bár Alonsonak nem lesznek motivációs gondjai,mint voltak Kiminek.
Őszintén nem értem, hogy a McLarennél miért akarják Kimit, amikor jobbnál jobb, motivált pilóták vannak, akiket szerződtethetnek. Úgy volt, hog legyen német, de Rosberg inkább a Brawnhoz megy, akkor ott van Glock, de akár Kubica is -bárki jobb, mint az unott, flegma Kimi.
Persze neki már van "neve" és valószínúleg hoz pár szponzort, ami elkél most, hogy a Santander lelépett a színről. Más értelmét nem látom.

Alo és Massa - mint a kutya meg a macska, ott tesznek majd keresztbe egymásnak, ahol tudnak! Alo amúgy sem csapatjátékos és nagyon fog hajtani a VB címért.
Massa szintén, nagyon meg akarja majd mutatni, hogy érdemes volt bizalmat adni neki.
A ferka feladata, hogy kezelje majd a helyzetet, de biztosan nem Briatore-szintjén fogják Alot kényeztetni.
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.09.30. 21:07:43

Rivaldo11 írta:
gekkodan írta:Tegnap még csak álmodoztam erről, most már végre hivatalosan is igaz a hír!!! Nagyon nagy reményekkel várom a jövő évet, végre visszakerülhet a trónra Fernando, akit bár sokan utálnak, a mezőny egyik, ha nem a legjobb pilótája. Nagyon örülök a hírnek, jó lesz végre már a Ferrarinak is szurkolni :wink:

Veled tartok Fernando!

FORCA FERNANDO - FORCA FERRARI!!!! :wink: :lol:
Én is örülök a hírnek, bár a legjobban egy Vettel-Ferrari házasságnak örültem volna. Alonsonak minden esélye meglesz újra vb-t nyerni, tutira veszem, hogy olyan autót kap, amellyel ez lehetséges lesz.
Azért eddig sem spóroltak a Ferrarinál a konstrukciós munkán és tőkén.
Az egész fejlesztő csapat derekát letörte volna Montezemolo, ha nem tesznek meg mindent Kimiért és Felipéért is.
Ha csak Fernando személye miatt kötnék fel az alsóneműt, akkor mélységesen csalódnék a Scuderia Italia-ban.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.09.30. 20:55:07

gekkodan írta:Tegnap még csak álmodoztam erről, most már végre hivatalosan is igaz a hír!!! Nagyon nagy reményekkel várom a jövő évet, végre visszakerülhet a trónra Fernando, akit bár sokan utálnak, a mezőny egyik, ha nem a legjobb pilótája. Nagyon örülök a hírnek, jó lesz végre már a Ferrarinak is szurkolni :wink:

Veled tartok Fernando!

Én is örülök a hírnek, bár a legjobban egy Vettel-Ferrari házasságnak örültem volna. Alonsonak minden esélye meglesz újra vb-t nyerni, tutira veszem, hogy olyan autót kap, amellyel ez lehetséges lesz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
fcgigi
Jugador del Barça

2009.09.30. 20:51:34

Én se csapatnak szurkolok, hanem pilótának/pilótáknak... Már a kezdetektől Raikkönen nálam az első, Hakinen után ö vált a kedvencemmé. A mostani pilóták közül őt tartom a legjobbnak, és nem azért mert a kedvencem. Hanem szerintem képességekben ő van az élen, csak hiányzik belőle valami... és én elég pechesnek is érzem... szegényt... Nem tudom, hogy mi lesz a McLarennél... de nem hinném, hogy Raikkönen bele megy majd abba, hogy 2. számú pilótaként kezeljék... szerintem majd most fog felébredni benne a bizonyítási vágy... és reménykedem hogy újra a csúcsra tör. Annak a nagyképü beképzelt Hamiltonnak meg remélem megmutatja ki az úr a háznál... :D érdekes lesz a jövő évi F1 az egyszer biztos :)
O-le-le, o-la-la, ser del Barca es el millor que hi ha
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
gianni
Entrenador del Barça

2009.09.30. 20:26:19

Végre!
Remélem jó döntés volt,nem úgy mint amikor a mekihez igazolt.
Az idei év legjobb pillanata.
GO FERNANDO GO!!!!!!!!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.09.30. 20:17:59

Sokkal jobban érdekel,h Kimi mit fog mutatni a Mekinél Hamiltonhoz képest, meg persze bízok abban,h Massa felveszi a kesztyűt. elmúlt 2 év alapján nem féltem, bár Alonsonak nem lesznek motivációs gondjai,mint voltak Kiminek.
Belegondolva, igaz. Érdekes párosítás van a Mekinél is. Ha ütőképes lesz a verda akkor menni fog Kimi Hamiltonnal, viszont ha bukdácsolni fognak egy középszintű autóval, akkor, szerintem Lewis elkalapálja a finnt. Neki jó autó kell, akkor piszok gyors, különben beleszürkül a mezőnybe(mármint Kimi).
Hát de hülye ez a Ferrari istenem!!!! Most komolyan szerintettek Raikönnen nincs olyan jó pilóta, mint ez a beképzelt lóképü spanyol???? Komolyan mondom hogy hihetetlen, amit ezek müvelnek itt. Nem elég hogy 1 sz@....r az autó,és nem hogy azzal foglalkoznának ehelyett inkább elcserélik a legjobb pilótájukat egy kevéssbé jobbra(legalábbis számomra).Hát gratula nekik!!!!!no nem baj,Whitmarshék legalább most jól kiröhögik ezt a társaságott,mert sajnos van is miért.Ennél mélyebbre már nem süllyedhet a Ferrari legalábbis nálam az biztos.....
Ezt elég komolytalan hozzáállásnak érzem. A személyes szimpátiád bezavar a józan itélőképességedbe :) Nem kedvelem különösebben Alonsot de soha nem tudnám kétségbevonni a képességeit. Piszok gyors és emellett,( ami szerintem Kimiből hiányzik) együtt dolgozik a csapattal, követi a fejlesztéseket és nem utolsó sorban örökké motivált. Ha elér egy célt, mindig talál egy új kihivást. Kiminek egy célja volt, hogy világbajnok legyen. Azóta nagyon kényelmes lett, néha mikor felhúzták, odalépett, de semmi több.
Amúgy a vastagbetűs mondatnak az ok-okozati összefüggését nem igazán értem :roll: :)
Mint Ferrari szurkoló, határozottan bízom benne, hogy erősen pozitív hatással lesz Alonso a csapatra. Nem hiszem, hogy Alo-Ham konfliktus megismétlődne, azt Dennis eléggé elcses.zte Év elején Alonsot nyomta (Ausztrália, Monaco), mivelhogy friss kétszeres világbajnok, majd amikor látta, hogy Ham is gyors, fordult a kocka és inkább "nevelt fiát" támogatta Alonsoval szemben. Egyenlő bánásmód nem nagyon volt azalatt az 1 év alatt. A Ferrarinál szerintem nem követik el ezt a hibát.

Amúgy Vettelt szivesebben elnézegettem volna vörös overallban, majd talán annak is eljön az ideje.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.30. 19:43:10

Tegnap még csak álmodoztam erről, most már végre hivatalosan is igaz a hír!!! Nagyon nagy reményekkel várom a jövő évet, végre visszakerülhet a trónra Fernando, akit bár sokan utálnak, a mezőny egyik, ha nem a legjobb pilótája. Nagyon örülök a hírnek, jó lesz végre már a Ferrarinak is szurkolni :wink:

Veled tartok Fernando!

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.09.30. 18:34:40

Háát.. mit mondjak, érdekes lesz az biztos. Hosszú-hosszú időbe telik majd, amíg megemésztem ezt, de érthető, a régi nagy ellenfelet, most tűzpirosban látni.. Én csak azt merem remélni, hogy Felipével jó kapcsolatot fognak ápolni és jó teljesítménnyel feledteti majd, az emlékeket és azt a képet ami róla kialakult bennem.

Kimi pedig a mekinél mire megy majd Hamiltonnal, az más tészta.. Azért sajnálom, hogy ennyire motiválatlan lett, bár amikor leigazoltuk akkor is volt egy megérzésem, be is jött aztán..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
barca0417
Entrenador del Barça

2009.09.30. 18:33:24

Én McLarenes vagyok és bár szimpatikus Raikkonen, én Rosberget szeretném inkább Hamilton mellé. Raikkonen meg mehetne a Brawnhoz.
Raikkonen már volt a McLarennél, de ez még nem probléma, viszont Rosberget sokkal sikeréhesebbnek érzem. De lehet hogy pont emiatt nem merik Hamilton mellé rakni. nehogy úgy járjanak mint Alonsoval. Bár Hamilton és Rosberg jó haverok.....szóval nem tudom...de kíváncsian várom mi lesz ebből az Alonso által elindított láncreakcióból.
Kép
szbalint88
Jugador del Barça

2009.09.30. 18:30:35

mindorokke_barca írta:
Igazából várható volt, csak az időpont volt kérdéses. Kivi vagyok hogy akkor Massa-t szépen visszasorolják 2. számú pilótának vagy X-ről indulnak. Ha X-ről akkor arra hogy esetleg lesz e ujabb Alonso hiszti, balhé vagy nem.
Ez a Massa már nem az a Massa aki 2006ban Schumacher árnyékában körözgetett. Szerintem komoly vetélytarsa lesz Alonsonak.
Kérdés, hogy a balesete után mennyire fogja nyomni a gázpedált.

Alonso jó igazolás a Ferrarinak, ő karakteres pilóta, hasonlít Schumacherre, képes késztetni a csapatát a jobb eredmény elérésére. Kimi sztem tehetségesebb nála ( sőt talán a jelenlegi pilóták közül mindenkinél), de nála már motivációs problémák merültek fel. Nem is értem, miért nem próbálja meg a ralizást hosszabb távon, jól állna neki sztem.
Zlatan Boy
Barça B

2009.09.30. 18:19:29

Hát de hülye ez a Ferrari istenem!!!! :shock: :shock: :shock: Most komolyan szerintettek Raikönnen nincs olyan jó pilóta, mint ez a beképzelt lóképü spanyol???? :? Komolyan mondom hogy hihetetlen, amit ezek müvelnek itt.:shock: Nem elég hogy 1 sz@....r az autó,és nem hogy azzal foglalkoznának ehelyett inkább elcserélik a legjobb pilótájukat egy kevéssbé jobbra(legalábbis számomra).Hát gratula nekik!!!!!no nem baj,Whitmarshék legalább most jól kiröhögik ezt a társaságott,mert sajnos van is miért.Ennél mélyebbre már nem süllyedhet a Ferrari legalábbis nálam az biztos..... :cry:
Kép
Ferry Corsten:Fontos, hogy igazán higyj abban, amit csinálsz és ne arra törekedj mindenáron, hogy trendi legyél. A lényeg, hogy próbálj egyedi lenni és figyelj oda arra, hogy ne koppints másokat.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.30. 17:53:25

Sokkal jobban érdekel,h Kimi mit fog mutatni a Mekinél Hamiltonhoz képest, meg persze bízok abban,h Massa felveszi a kesztyűt. elmúlt 2 év alapján nem féltem, bár Alonsonak nem lesznek motivációs gondjai,mint voltak Kiminek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Titinho
Director del Fútbol

2009.09.30. 17:38:39

Alonso :arrow: Ferrari Hivatalos!

A következő napokban úgy néz ki:
Kimi :arrow: McLaren :?
Kubica :arrow: Renault
Rosberg :arrow: Brawn GP

A Toyota lehet, hogy kiszáll az F1-ből.

Igazából Häkkinen visszavonulása óta Kiminek drukkolok (sőt már a Saubernél is szurkoltam neki). Nagyon örültem neki amikor Mika után Kimit vitték a McLarenhez. De ez idővel megváltozott. Amikor ilyen félszezonosak voltak a McLaren autói 2005 és 2006-ban akkor megharagudtam a wokingiakra és szurkoltam neki (Kiminek), hogy ő váltsa Schumit a Ferrarinál. Így is történt. Legszebb F1-es évem volt a 2007-es amikor az utolsó Brazil nagydíjat megnyerve végre világbajnok lett. Sose fogom elfelejteni azt a futamot és azt az évet!

Most óriási csalódás számomra, hogy visszamegy a McLarenhez. Nagyon csalódott vagyok, mert az évek alatt nagyon unszimpatikus csapat lett számomra a McLaren. Gondolok itt pl. a Hamilton-Alonso csatára, vagy magára Hamiltonra akit én nagyon nem szeretek. És most vele együtt fog harcolni (ha fog és meg nem teszik 2. számú pilótává Hamilton segítőjének) a vb címért. Eddig örültem, mert külön autóban viaskodtak egymással. De most... :? Mert azt nekem ne mondja senki, hogy Hamilton nem élvez elsőbbséget a McLarennél. Nagyon sajnálom Kimit, de továbbra is szurkolni fogok neki, hogy megmutassa, hogy igenis van még vér a pucájában és felveszi majd a kesztyűt Lewissal szemben.

Én nem csapatnak szurkolok, hanem egyénnek. Ebben az esetben továbbra is Kimi Raikkonen az illető. Illetve ott van még a másik nagy spíler akit nagyon bírok és sokra tartok: Sebastian Vettel. Nekik kettőjüknek fogok szurkolni jövőre!

GO KIMI & SABASTIAN GO :!:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.09.30. 17:14:58

Igazából várható volt, csak az időpont volt kérdéses. Kivi vagyok hogy akkor Massa-t szépen visszasorolják 2. számú pilótának vagy X-ről indulnak. Ha X-ről akkor arra hogy esetleg lesz e ujabb Alonso hiszti, balhé vagy nem.
Ez a Massa már nem az a Massa aki 2006ban Schumacher árnyékában körözgetett. Szerintem komoly vetélytarsa lesz Alonsonak.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.09.30. 17:10:36

Kralo írta:A Ferrari megerősítette Alonso érkezését.

http://www.ferrari.com/English/News/Pag ... ews_2.aspx
Ne ennek nagyon örülök. Alonso a kedvencem. A Ferrari talán a legnagyobb istálló, ami mindig harcban van a győzelemért. Az idei év nekik sem jött ki igazán jól, így jövőre nagyon várom a produkciójukat, pláne, hogy Alonso már az ő fedélzetükön lesz. :D :wink:
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
ab1daL
Director del Fútbol

2009.09.30. 17:09:37

"Büszkék vagyunk rá, hogy a csapatunkban üdvözölhetünk egy újabb győztes pilótát, aki lenyűgöző tehetségét már bizonyította azzal, hogy eddigi pályafutása alatt már kétszer is megnyerte a világbajnokságot"- kezdte a hivatalos közleményben a Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali.

"Természetesen szeretnénk megköszönni mindent Kiminek, amit a Ferrariért tett a nálunk töltött idő alatt: első évében rögtön világbajnok lett, amivel beírta magát a Ferrari történelmébe, és jelentős szerepet játszott abban, hogy a csapat konstruktőri világbajnok lett 2007-ben és 2008-ben"- méltatta a szezon végén távozó finn pilótát a csapatfőnök. Így van! Köszönünk mindent Kimi, sok sikert a jövőben! :) ;) :( Üdv Fernando! FORZA FERRARI!
gergo9
Director del Fútbol

2009.09.30. 17:08:23

Kralo írta:A Ferrari megerősítette Alonso érkezését.

Kralo
Entrenador del Barça

2009.09.30. 16:42:22

A Ferrari megerősítette Alonso érkezését.

Kralo
Entrenador del Barça

2009.09.29. 19:03:43

Az idei év ( :) ) utolsó hat futama pontokban:

Német Nagydíj
Button 4 pont
Barrichello 3 pont

Magyar Nagydíj
Button 2 pont
Barrichello 0 pont

Európa Nagydíj
Button 2 pont
Barrichello 10 pont

Belga Nagydíj
Button 0 pont
Barrichello 2 pont

Olasz Nagydíj
Button 8 pont
Barrichello 10 pont

Szingapúri Nagydíj
Button 4 pont
Barrichello 3 pont

szerk: az a 2 (német,és magyar) is megér egy misét,h hogy alakult úgy,de pontokkal kapcsolatban azoknál igazad van, lehet,h téged csak az érdekel :)

mostantól lehet Alonsonak adok igazat,mert akkor majd te megcáfolod. jó jövő évet :) Ozsi

Azt mondtad befejezted. :P
Barri győzelme is megért egy misét Valenciában.

Csak azt cáfolom meg, amivel nem értek egyet, felőlem mondhatja azt Alonso is. Még nem tudom, hogy nézzem-e jövőre. Kezdek kiábrándulni az egészből. :( Kralo

"Barri győzelme is megért egy misét Valenciában. "

Továbbra is Bari-Button összefüggésben írok, nehéz megérteni, bari 2.helyével is megverte buttont nem? :P Ozsi

Csak jeleztem, hogy én sem szimplán pontokban látom az ügyet. Azon a futamon tényleg el lett verve nem kicsit - persze hozzátartozik ahhoz a történethez is, hogy az elején pozíciókat vesztett Button, amikor vissza illett/kellett adnia a helyet a sikánvágás miatt. -
De ez még mindig csak a 3ból (nem 6) az egyik, melyen csudamód el lett verve Button.

A kiegyensúlyozottságához pedig ennyit még:

"Mindenki azt mondja, már Japánban megnyerhetem a bajnokságot, ha öt ponttal többet szerzek, mint Rubens. Tudom, hogy így van, de a célom, hogy megnyerjem a világbajnokságot, és nem fogok extra kockázatot vállalni. Ugyanúgy fogok vezetni, mint eddig, és remélhetőleg az is elegendőnek bizonyul majd"- idézi Buttont az autosport.com.

Szerintem pontosan tudja mit csinál, és ellenfeleivel szemben jól, szinte hibátlanul viszi véghez.

Nah, de én kivonnám magam ebből a történetből. Kralo

jah pontosan tudja mit csinál, csak édeskevés lenne ha nem lenne mellé szerencséje is, szép, hogy nem vállalt extra kockázatokat,de nem emiatt ment tönkre kismilliószor a RedBull,vagy nem emiatt jön be neki megfelelő pillanataban a safety car,stb,stb,stb. Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.29. 18:50:00

Kralo, nem nincs, ettől még messze nem úgy tekintem ezt az elsőséget ,mint pár másik esetet, akik jóval kiegyensúlyozottabban nyomták végig az évet,és nem került feléjük hosszabb ideig a saját csapattársa.

amúgy meg még mindig messze megbízhatóbb a verdája,mint a red bullok, ha ebben nem lett volna végig előnyük,akkor is lehet megvan neki,de tuti,h sokkal jobban a nyakán lenne Vettel pl.

az az 5-6 meg 5-6 és nem 3, az idei évről beszélek. és 5-6 verseny meg elég nagy részét teszi ki egy évadnak, főleg egymás után!

részemről befejeztem.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.09.29. 18:39:51

ozsimiki írta:
Kralo írta:

Massa vs. Kimi? Hamilton vs. Alonso (igaz nem lettek vb-k akkor, de esélyük volt)?
volt olyan,h Massa szétnyerte magát,majd Kimi 5-6 futamon keresztül szívatta? Nem, fordítva se. egy adott idényről beszélek. nem szezon előtti esélyekről.

Hami-Alonso esetében se volt ilyen, ott felváltva történtek a dolgok,és elejétől látszott,h kevés van köztük.
Ühüm. Az az 5-6 legyen 3. Ilyet pedig tapasztalhattunk mind Kiminél, mind Haminál, mind Massanál, mind Alonsonál.
Ne tévesszen meg, hogy ezúttal nem az első 4 helyen tanyázik végig a vb esélyes. Button most már joggal autózik úgy, hogy megszerezze a szükséges pontokat aztán kezét csókolom van, mint Alonsonál 05ben.

Egyébként van olyan szerinted, aki jobban megérdemelné nála idén a négy (már csak 3) esélyes pilóta közül?
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.29. 18:11:52

Hát sok Ferraris barátommal leszek ismét nagy spanban futamok alatt, de ez így még jobb. Alonso végre oda kerül, ahova valszeg évek óta vágyik és ahova a képességei is irányították. A Ferrari a legjobb konstruktőri csapat ezt magasan állítom, ilyen pilótával, ilyen fejlesztési tapasztalattal nem tudom elképzelni, hogy még egy évig a dobogó alján vesztegelnének.

Már alig várom, hogy hivatalos legyen tényleg, borzasztó régen vágytam erre a hírre :wink:

GO ALONSO!

(go ferrari? :lol: )
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.29. 17:55:10

Kralo írta:

Massa vs. Kimi? Hamilton vs. Alonso (igaz nem lettek vb-k akkor, de esélyük volt)?
volt olyan,h Massa szétnyerte magát,majd Kimi 5-6 futamon keresztül szívatta? Nem, fordítva se. egy adott idényről beszélek. nem szezon előtti esélyekről.

Hami-Alonso esetében se volt ilyen, ott felváltva történtek a dolgok,és elejétől látszott,h kevés van köztük.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.09.29. 16:44:34

ozsimiki írta: Mihii! ezúttal nem igen értek egyet,h egyértelműen ő érdemelné meg a vébét, én még nem láttam olyat,h egy vébéaspiránst a saját csapattársa úgy veri bucira futamok óta (amikor még egyáltalán nem dőlt el semmi sem) mint őt Barichello. elején megdolgozott az előnyért, utána pedig kellett rengeteg dolog,h maradjon is ilyen szép számú pont belőle, ami egyáltalán nem rajta múlott.

ettől függetlenül nincs bajom vele,de hogy nem egy kész bajnokra emlékeztet az tuti.
Pedig előfordul az ilyen, ha nincs egyértelműen kijelölve az első számú pilóta.

Közeleg...
http://www.vezess.hu/forma1/f1_40_milli ... nso/20739/

:-k
Válasz küldése