ozsimiki írta:továbbra se értem miért fáj egyeseknek, az,h páran nagyon is vártuk a visszatérését, majd ha a saját kis kedvence, egy ilyen karrier után, pár évre rá visszaülhetne a gépbe pár futamig, kíváncsi lennék mennyire várná.
más boldogságát leszólni elég butaság, + ha megnézed több reális vélemény volt mint nem az. én már örültem volna,ha Kimit megközelíti ilyen kevés felkészülés után.
mind1, sajnálom,h nem jön össze,és azt meg még jobban,h párotoknak még az is baj ha örülni mertünk,és várni a régi nagy kedvencünket, akit mellesleg kis túlzással a SPORT szakma 80%-a is várt.
Cimbi!
Továbbra sem az fáj nekem,h várjátok a számotokra etalon pilótát!Teljesen érthető ez,én is biztos így lennék,ha mondjuk anno Mansell,Hill,Hakkinen térhetett volna vissza pár kanyarra.
Engem az a része bosszant fel pöppet,ami túlzásba hajló.Az ilyenek,h a király visszatérésével a kaksi F1 megint húdejó lesz,meg oktatni fog,és a többi.H az unalmas,semmitelen Forma1ből puccparádé lesz,mert Miska visszagurul a pályára
Ezért is idéztem a kiváltó hsz-t,h ezzel ne általánosítsak pölö Rád meg a többi higgadtan örvendező fanra.
Sokan vagytok,akik visszavárnátok,és ennek a többsége azért nem emelkedik el a talajtól.De akik igen,azoktól meg néha le tudnám kaparni magam
Szal sztem egyáltalán nem szóltam le a boldogságotokat (pedig a hátamon feláll a szőr a gondolatától is annak,aminek Ti naon vidul/ná/tok

),csak azt már nehéz tolerálnom,ha ilyen nagyzó kommentek érkeznek.
Sejtem,h a szemetekben én reagálom túl,ez lehet,h igaz.De nem titkoltan MS rajta van az első számú közellenségeim élbolyában,így rá különösen "gerjedek".Eddig is megpróbáltam nem túl erősen fogalmazni és nem túlságoan szítani az indulatokat,de van amire azért kinyílik nekem is a csipám
Esküszöm,tényleg nem az zavar,ha örültök neki,megértem!De azért vannak,akik átlépik az ingerküszöbömet.(Szerencsére ez a réteg a kisebbség

)