Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:én pedig meg lennék, Schumi nem szokott a szurkolóival játszadozni, lehet,h börniék igen,de neki nincs szüksége ilyesmikre.Kralo írta:Nem lennék meglepve, ha végig tudták volna, hogy nem indul.![]()
Nagy pénzcsinálók Börniék.
én pedig meg lennék, Schumi nem szokott a szurkolóival játszadozni, lehet,h börniék igen,de neki nincs szüksége ilyesmikre.Kralo írta:Nem lennék meglepve, ha végig tudták volna, hogy nem indul.![]()
Nagy pénzcsinálók Börniék.
Cimbi!ozsimiki írta:továbbra se értem miért fáj egyeseknek, az,h páran nagyon is vártuk a visszatérését, majd ha a saját kis kedvence, egy ilyen karrier után, pár évre rá visszaülhetne a gépbe pár futamig, kíváncsi lennék mennyire várná.
más boldogságát leszólni elég butaság, + ha megnézed több reális vélemény volt mint nem az. én már örültem volna,ha Kimit megközelíti ilyen kevés felkészülés után.
mind1, sajnálom,h nem jön össze,és azt meg még jobban,h párotoknak még az is baj ha örülni mertünk,és várni a régi nagy kedvencünket, akit mellesleg kis túlzással a SPORT szakma 80%-a is várt.
Jaja,biztos hatalmas színfolt lett volna,mert ezzel a ferrarival ő képes lett volna mindenkit bedarálni,háromszor körbeautózni,mert hát akkora császár...Forcabarca8 írta:de gáz... pedig már úgy rákészültem, h a király visszatér. most megint nézhetem az előzés mentes hétvégét... michael legalább színt volna bele. unalmas már ez a forma-1. így megint marad a:Replay írta:Valenciában biztosan nem tér vissza Michael Schumacher, ezt a saját weboldalán is megerősitette.
És mennyire igaza is van. Azért mert ő a nagy Schumi nem tehet kivételt a Forma 1. Állítólag a régi autóval ment pár kört, de az új gumikkal...Kralo írta:Félve teszem be ezt ide (nehogy megint elmenjen olyan vitába, amibe nem kellene):
Az energiaital-gyáros Dietrich Mateschitz, aki a Red Bull Racing, valamint a Toro Rosso tulajdonosa is egyben, egy korábbi példával érvelve utasítja vissza a Ferrari kérvényét.
"Amikor Alguersuari teszteléséhez kértünk engedélyt a Magyar Nagydíj előtt, elutasították. Így most miért kellene nekünk kivételt tennünk egy hétszeres világbajnokkal?"
"Schumacher elég tapasztalt ahhoz, hogy gyors és igen versenyképes legyen az új autóban is. Az, hogy megengedjük neki, hogy plusz tesztet csináljon, nem egyezik a szabályokkal. Ráadásul, ha a múlt heti gyakorlásánál GP2-es gumikkal ment, az már hatalmas különbséget jelent. Mi a szabályok alapján szeretnénk eljárni, így nem egyezhetünk bele Michael tesztelési lehetőségébe. És nem csak mi vagyunk ezen a véleményen."
de gáz... pedig már úgy rákészültem, h a király visszatér. most megint nézhetem az előzés mentes hétvégét... michael legalább színt volna bele. unalmas már ez a forma-1. így megint marad a:Replay írta:Valenciában biztosan nem tér vissza Michael Schumacher, ezt a saját weboldalán is megerősitette.
"Tegnap este arról kellett tájékoztatnom Luca di Montezemolót és Stefano Domenicalit hogy nem tudom helyettesíteni Felipét. Mindent elkövettem annak érdekében, hogy ilyen rövid idő alatt felkészüljek, de sajnálatos módon nem sikerült. Sajnos a mugellói teszt után nyaki fájdalmaim voltak, és nem sikerült megoldani a problémát, pedig mindent kipróbáltunk ami csak lehetséges."
Miért? Neki szabad?Bányász írta:Az mennyire magyar,h Sumit a felvezető rendőrei jelentették fel vezetés közbeni mobilozásért....
150ezres bírságra számíthat a híradó szerint.