Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja igen jó öreg BeasleyP.U.Y.O.L. írta:Nem rossz kis összeállítás, bár Michael Beasley erősen hiányzik!![]()
Vele nálam tényleg csak McGee veheti fel a versenyt!
Hát nem véletlen voltam szomorú én semBob_Marley írta:Eazzy oké én elnéztem Kempet (igazad van Puyol tudom gáz, de nem tehetek róla mint írtam ránéztem a képre nekem Kempnek tűnt) de az hogy valaki ne ismerje fel Patrick Ewingot, ráadásul régi nagy NBA fanként.....
Mi volt veled?Buli volt tegnap vagy mi?
Uhh...könnyebb lett volna, ha csak vezetéknevet kellet volna írnom.Bob_Marley írta:P.U.Y.O.L
Tudom, hogy epic azon a képen, megláttam egyből ez ő, írtam nem fogadta el (egyébként elég volt csak a vezetéknév![]()
) Mondom wtf, nem volt sok időm ezzel babrálni léptem tovább
Aztán megnéztem és éreztem, hogy gáz
Meg tudom a kedvenced is ráadásul, de azon a képen az Kemp
Akiről egyébként nem tudod ki volt, én is így vagyok, csak nem "mertem" írni, nehogy beégjek, de hogy neked se így már OK![]()
Elég laza ott a gyeplő, ezért pl én kevésbé is szeretem.Anyázás megy nem egyszerTocy írta:
Ez itt nagyon off, de akkor miért fórumozhat még? Itt egy olyan hsz után kapná a banánt, az fix...
Jobban ment, mint gondoltam, bár egy-két névnél babráltam egy ideig, amíg eszembe jutott, hogy hogyan kell leírni.Bob_Marley írta: nba1.hu-ról játék:
http://www.sporcle.com/games/jonesjeffum/nbaplayers
44 összejöttMutombo-t nem akarta elfogadni Kempnek, pedig ezen a képen egy az egyben ő.
![]()
Ez itt nagyon off, de akkor miért fórumozhat még? Itt egy olyan hsz után kapná a banánt, az fix...Bob_Marley írta:Nem akarok senkiről túlnegatívat írni, meg itt nem is látja, meg nem is ismerhetjük, de vannak elborulásai, s pl én is akármennyire utálom a Heatet azért ribancozni nem mennék át de a többiek se a celtics topikból, főleg, hogy neki van előélete több helyen ezért ezekkel még rátesz egy lapáttal.Tocy írta:Bob, pedig éppen kérni akartam valami programot, ami kitakarja a hsz-eit, mert el nem tudom mondani, hogy mennyi felidegesít![]()
Na most meghallgatom a podcastet.
Nekem is van "ellenségem" odaátBrisco most Statmelo aki rendszeresen iszonyat lekezelően beszél a celtics szurkolókról és a Bostonról, így néha kicsit visszapörkölök neki a mi a helyzet a showtime Knicks-szel kérdéssel.
Én is szoktam akár itt foglalkozni más csapatokkal, de szerintem azért van egy határ amíg el lehet menni, s amikor már átmegy valaki mondanivalója sértőbe meg roppant cinikusba az nem járja.Na Garnett94 is átesik nem egyszer a ló túloldalára, de nála még extra, hogy a saját csapatával szemben is
Nem akarok senkiről túlnegatívat írni, meg itt nem is látja, meg nem is ismerhetjük, de vannak elborulásai, s pl én is akármennyire utálom a Heatet azért ribancozni nem mennék át de a többiek se a celtics topikból, főleg, hogy neki van előélete több helyen ezért ezekkel még rátesz egy lapáttal.Tocy írta:Bob, pedig éppen kérni akartam valami programot, ami kitakarja a hsz-eit, mert el nem tudom mondani, hogy mennyi felidegesít![]()
Na most meghallgatom a podcastet.
Artest is alap valóban a detroiti mészárosSanama írta:Bob, ezt Bazskáék mondták poénkodva
Amúgy suttyó teamról annyit tudok mondani,hogy Artest kezdőben!
Jó kis játék, a fehér játékosok valahogy nem mentek, kevertem őket, az első két sor még sikerült, onnantól viszont Barry, West, Thomas, Gervin, Havlicek, Cousy, Pettit, Wilkins és Dwight Howard nem. Utóbbi kettőt valahogy nem sikerült felismernem, pedig mennyit láttam őket játszani. Így 41.Bob_Marley írta:nba1.hu-ról játék:
http://www.sporcle.com/games/jonesjeffum/nbaplayers
44 összejöttMutombo-t nem akarta elfogadni Kempnek, pedig ezen a képen egy az egyben ő.
Nem tudom meghallgatni majd délután, de tetszik az ALL-Suttyó csapat választásSanama írta:http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/06/10/alleyoop10
Rondo és Garnett miért tudnak jól játszani a Heat ellen?
Mert utálják őket mint a sz.rt(akkor lehet nekem is menne
)
Döntőben akkor hajrá OKC! Bár egyiket sem szeretem,de a Heat-et utálom mint .... Garnették