Na! Tegap bealudtam, így a lényeget pont nem láttam már. Ez a 4. negyed kicsit elgondolkodtatott. Azon gondolkodtam, hogy mostanában kellett-e a Spurs-nek olyan igazi, durva pitbull védekezés ellen játszania és arra jutottam, hogy szerintem nem. Azért az most látszódott, hogy ki lehet zökkenteni őket is, és ha az OKC jobban koncentrált volna a végén, akkor lehetett volna ez még szoros is. Kíváncsi leszek, hogy mit kezdnek majd magukkal a Spurs játékosok, ha kapnak egy jó kis keleti védelmet.
Nem playoff-os téma: Ma lesz a lottery húzás, nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki hova kerül.
Ehhez kapcsolódó pletyka, hogy a Nets(akit szezon közben 1 oldalas kommentben eltemettem:D) reménykedik benne, hogy bemákolják az 1/1-et,(kemény 7,5%-uk van rá, szal nemtom miben reménykednek) megszerzik a Magic-ből távozni akaró(hasra estem a meglepetéstől!!:D) Howardot és így megtartják D-Will-t. Szerintem Howard-ra reális esélyük is van, így azért elég kemény tényezővé válna a Nets és nem biztos az sem, hogy a Magic rosszul jár Lopezel. Egyrészt valamennyivel fiatalabb is, másrészt sokkal motiváltabb, mint az újdonsült celebcenter.
A másik ami kiégetett,(és főleg az indoklás része) hogy a Pacers nem megy rá Eric Gordon-ra, mert a tulajdonosnak nem stílusa a szabadügynökök leigazolása.
2 órával ezelőtti twitter bejegyzés:
Celtics not here for shootaround yet, but Ray Allen already on the court, shooting 3s. Making nearly all of them.
Nagyon fogom sajnálni ezt a Celtics-t, ha kiesnek. Sőt, bárki nyer a végén, maradéktalanul nem fogok örülni, mert én a mostani 4-ből 3 csapatnak nagyon odaadnám a gyűrűt. A Bostoni nagy 3-as megérdemelne még egy utolsó elismerést az eddigi dolgaiért és azért a szívért amivel még most sem adják fel és kifulladásig küzdenek a sok nehézség ellenére. A miami is megérdemelné szerintem, egyrészt én kimaradtam az átigazolási mizériából, szal a negatív dolgok nincsenek meg, csak annyit látok, hogy van 3 srác, aki hajlandó volt éves szinten 4-5 millióról lemondani, hogy együtt játszhassanak, ami nekem nagyon szimpatikus. Másrészt a sok negatív kritika ellenére én azt látom, hogy iszonyatosan akarnak és nagyon profin végzik a dolgukat, a végletekig koncentrálva és mindent beleadva játszanak. A Spurs szintén az idősek miatt és az miatt ahogy összeálltak, ahogy csapatként, egymást segítve egy más szintre emelték a mostani kosárlabdás és megmutatták, hogy van más út is a győzelemhez, mint az ösztönös tehetség és a szuper-atléta genetika. Az OKC-t hagytam ki, valszeg az OKC szurkolók nem nagyon értenének velem egyet és természetesen valahol ők is megérdemlik, de én azt mondom, hogy nekik még nem most kell nyerniük. Iszonyatosan tehetséges csapat, sőt tehetségben talán ők a legerősebbek, de nekik még nagyon sok idejük van és számomra még nem tűnnek annyira érettnek és profinak, mint a szintén a tehetségre építő Miami. (Igazából ezt az uccsó részt nemtom mire és miért írtam, de jól esett.

)
szerk.:
Socio: Idén náluk mindenki iszonyatos formában van. A közvetítés alatt mondták, hogy Duncan olyan mint 5 éve, Parker valsze élete szezonját futja (elképesztő volt ezen a meccsen amit művelt, komolyan, mintha nem is kosármeccset néztem volna. Kígyózott az emberek között össze-vissza, végül csak üresen maradt és kb amit elengedett bedobott. Őt és a könnyedségét nézve rohadt egyszerűnek tűnik ez a kosárlabda. Fontos még, hogy a kiegészítő emberek nagy része idén jött és a SAS mostani játékában nekik iszonyat nagy szerepük van. + fura ilyet mondani, de szerintem jól jött nekik Ginobili sérülése. Nagyon sokat számít náluk, hogy van egy iszonyat jó kezdőjük+ a 6. emberük ennyire jó. Csodálkoztam is amúgy, hogy ő hogy nem jött számításba sehol az év 6. embere szavazáson, nálam TOP3 idén.
Bob: Akkor Tony Allen már nem is jó védő?:D:D Egyébként ha a Miami esetleg meg tudja szorítani majd a SAS-t, akkor ott szerintem nem feltétlen az lesz a kulcs, hogy James meg Wade ilyen jó védő, hanem hogy akik mellettük vannak, azok papíron mind jó védők így 1-1 embernek talán kevesebbet kell majd átsegítenie és a SAS játékosoknak nehezebb lesz üres embert találniuk, sok passzos játék ide, gyors labdajáratás oda. Most az OKC azért van kakiban, mert 1-1-ben nem elég jók, hogy megfogják a SAS játékosait, ezért a sok besegítés, kettőzés miatt mindig hagynak egy rést a védelmükön, ezt pedig a SAS könyörtelenül megtalálja és kihasználja.