Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Spursnek szorítok nyugaton a PO eleje óta, de ebből a tegnapi/mai meccsre már kezd kialakulni afféle igazi szurkolás, mert ha nem is minden pontnál, de egy jó pár hármasnál felugrottam még így betegen is, és Timmy zsákolásánál én is felsikítottamsocio66 írta:a harmadik negyed szenzációs volt, percenként nyúltam a földre az államért, ott szerintem érdekeltségtől függetlenül mindenki mosolyogva nézte a tévét, mert zseniális dolgokat lehetett látni[/color]
Cumbee ha még sok ilyet írsz a Celticsről még a végén megkedvellekCumbee írta:...
Celtics not here for shootaround yet, but Ray Allen already on the court, shooting 3s. Making nearly all of them.
Azok a szemüvegek még mindig ölnek. De Westbrook szerintem gyűjti az ilyen ingeket. Rondo, Wade, Amare nagyon kemény.Bob_Marley írta: NBA divat, azért 1-2 emberrel elbeszélgetnék style ügyben
http://www.youtube.com/watch?v=2V0330Dr ... =g-all-lik
Azért az nem egészen úgy megy, hogy Sefolosha hozzárak még 10 pontot és akkor nyertek. 1 labda van a pályán, ha Sefolosha-nak 5 rádobással többje lett volna, akkor Durantnek mondjuk 5-el kevesebb. És ha már választhatok én is Durantet dobatom.csababarca írta:Csak megjegyeztem,hogy ki hány pontot dobott,semmiféle következtetést nem vontam le. csak összehasonlítottam két-két magasembert, plusz az OKC dobóit,a Spursével. nekem mint minden más sportban itt se a védekezés megfigyelése az első. persze,egy-egy Ibaka blokknál nincsen szebb![]()
Azt se mondtam,hogy az offense a hibás, csak én Sefoloshától több pontot vártam volna. mert általában valamivel többet dob. és ha rá is lehet számítani,akkor lehet hogy támadásban lekerül egy kisebb teher pl Durantról,vagy RW-ról,és LEHET jobbat tudtak volna nyújtani védekezésben.
Ez nem más aspektus, hanem totál ellentétes ( és sokak szerint rossz ) következtetéseket vontál le, és rossz dolgokat néztél. De tényleg, 100+ pont, és az offense a hibás, miközben a Spurs 120 pontot rakott?csababarca írta:Annyi,hogy nem néztem volna ki a Spursből,hogy 120 pontot tud szórni.
Azért Sefolosha se kettes átlagokat hozott eddig pályafutásában,vagy igen?
Attól,hogy törvényszerű a hullámvölgy. mint minden sportban,itt is. persze kérdés ez mekkora lesz,illetve ki tudják e használni az ellenfelek. láttuk,hogy az OKC az első meccsen nem tudta kihasználni.
Duncant meg azért emeltem ki,mert az OKC 2 kezdő magas emberét hasonlítottam pontszerzésben a SAS két magas emberéhez.
Nem tudom miért kell egyből letámadni valakit,csak mert más aspektusból néz egy meccset...
Mi az hogy 120 pontot összekaparászni? A Sursnak a liga legjobb támadójátéka, a kosarainak nagy része kijátszott akcióból van, nem úgy mint a sztárokra tamaszkodó csapatok, amelyeknek a kosarainak többsége azok zsenialitásábol születik.csababarca írta:OKC-SAS 111-120.
Egészen elképesztő a Spurs. Hogy honnan tudnak összekaparászni 120 pontot az számomra rejtély. de úgyis az lesz,hogy amikor tényleg kéne,a nagydöntőben (feltehetőleg sajnos a Miami ellen) majd szépen elfogynak.
Harden most rendben volt,Durant is mint mindig,RW is 27p,8 assist. Sefolosha betli volt,ha még ő hozta volna magát meglehetett volna. Fisher megint odarakott 10 pontot,nem rossz. De magasból is szereztünk mindössze 11 pontot (Perk-Ibaka) a másik oldalon Leonard 18,Duncan 11, plusz Parker god módban játszott.
Ilyen még nem volt, sőt aki az első két körben söpört (mióta 4 meccses az első kör is) az a 3ikban kiesett.visca el barca írta:volt már amugy olyan az nba történelmében, h vki végigsöpörte az egész PO-t?
Nem. A Lakers kezdett kétszer 11-0-val, egyszer meglett a bajnokság, egyszer pedig a döntött elveszítettük.visca el barca írta:volt már amugy olyan az nba történelmében, h vki végigsöpörte az egész PO-t?
Csaba! Az a baj, hogy itt és most te arról beszélsz, hogy mi kellett volna még ahhoz támadásban, hogy nyerjen az OKC. Semmi, 111 pont bőven elég, sok is, védekezni kellett volna és éppen ezért bár hány pontot dobott Westy, Harden vagy Durant, ők sem játszottak igazán jól, mert nincs az a csapat, akinek 120 pontot szabad engedni. Ez egy óriási betli volt. Nézz meg mondjuk csak az összefoglalóban, amikor Manu a háta mögött kiteszi Parkernek a sarokba 3-asra. Vagy 3 másodpercig nézi Parker a gyűrűt és aztán veri be. Ez mi? Aztán nézd meg a Boston Miami meccset, ahol sem a festékben, sem kint még egy másodperc gondolkodási idő sem nagyon van.... ettől függetlenül elképesztő csapat a Spurs, őket nem hibáztatom a 111 pontért, mert épp az a csapat ereje, hogy alkalmazkodnak mindig az ellenfélhez. Ha 80-81-re kell nyerni mondjuk egy Celtics ellen, akkor ez is sikerülhet nekik, ha viszont 120-111-re kell verni az örülten rohanó OKC-t, akkor ezt teljesítik. Le a kalapom előttük, ha nem jut be a Boston a döntőbe, akkor nyerjék ők!csababarca írta:OKC-SAS 111-120.
Egészen elképesztő a Spurs. Hogy honnan tudnak összekaparászni 120 pontot az számomra rejtély. de úgyis az lesz,hogy amikor tényleg kéne,a nagydöntőben (feltehetőleg sajnos a Miami ellen) majd szépen elfogynak.
Harden most rendben volt,Durant is mint mindig,RW is 27p,8 assist. Sefolosha betli volt,ha még ő hozta volna magát meglehetett volna. Fisher megint odarakott 10 pontot,nem rossz. De magasból is szereztünk mindössze 11 pontot (Perk-Ibaka) a másik oldalon Leonard 18,Duncan 11, plusz Parker god módban játszott.
Most ugye jönnek a meccs Oklahomában,ha egyik is bukta akkor vége a párharcnak sajnos.