Nincs itt semmi csalás, Brown a jelenkor Forma-1ének (is) a legnagyobb zsenije, pontosan tudja hogy mi az ami még átmegy, és mi az ami nem. Vagy kifejleszthetik a többiek is, vagy elveszik mindenkitől, hogy ne legyen ennyire nagy előnyük, de biztosan nem olyan elem ez, amire bárki azt mondhatná, csalás. Tuti hogy nem ütközik konkrétan semmiféle szabályozásba, különben nem csinálták volna.Sharky írta:Jó kis futam volt, hihetetlenül örülök Button győzelmének![]()
A "csaló"-dumára meg nem vagyok kíváncsi...
Ez a fékenergia visszaforgató sincs mindenkinek (még), egyszerűen ennyivel előrébb vannak a fejlesztésben.
És szerintem enélkül is legjobbak lehettek volna ma, mintha azt hallottam vna hogy nem ér ez olyan nagyon sokat, legalábbis ekkora különbséget nem eredményez.
Buttonnak nagyon örülök én is, simán tudnék talán szurkolni neki az idényben. Mondjuk csak azért mert Brown keze alatt van, és nem a mezőny végén kullog.
Kubica hülye, Vettel indokolatlanul agresszív. Mindkettejüket imádom, de ezt nagyon elszúrták, mérges is voltam. Az a dobogó hármas nagyon tetszett volna.
szerk: japánokat továbbra sem engednék versenyezni.