Utolsó gondolat ehhez, hogy a 2008as bajnokcsapat egyik erőssége a padban rejlett!A 2010es nagydöntőbe jutó csapatnál már vékonyka volt a kispad, de még mindig jöttek az extrák!
S ha ezekre gondolok, meg arra milyen jól megy mostanában, még jobban szétver az ideg, hogy 3 out of season játékosunk van....
Ok akkor KG lehet soha nem játszana centert, s nem született volna ujjá (de 4es poszton is tudna alkotni mert remek kondiban van idén, csak nem lennének ilyen jó statjai, 2-3 ponttal kevesebbet átlagolna szerintem és pattanó is 7-8 körül lenne, mert most gyakorlatilag egy 18-10es játékos centerben

) viszont a Green-Bass a padról érkezve megspékelve Bradleyvel gyilok lenne!És még Pietrus is!
Néztem ezt a rohadt Bullst, s tényleg félelmetes a padjuk Asik, Gibson pont azok a kis értékes emberek, akik szép csöndben nem nyavalyognak, felmennek a pályára a szívüket-lelküket kiteszik, minden hustle playbe 4 méterről beleugranak, védekezésben meg 200%os égnek!
Tavaly Green elég bágyadtan kezdett, de aztán mikor belelendült, ugyan ezeket tudta felmutatni!
De kár ezen persze keseregni,csak olyan rossz belegondolni, hogy milyen erősek lehetnénk
Ha már szóba kerültünk meg én amúgy is felszoktam hozni

2ik kör a realitás, DE

továbbra is azt mondom, ha a Bullst eltudjuk kerülni a 2ik körben, akkor van esély továbbmenni!Ellenük a palánk alatt meg Thibo mester ismer minden Celtics trükköt

nem menne a dolog!De ahogy a Miami ellen a 4:1 ellenére mi percszámban többet vezettünk mint ők

csak ugye minden meccsen elfogyott az energy, s főleg KG készült el általában a végére teljesen!De én is nagyon titkon bizakodó vagyok főleg Garnett miatt, mert Rondoról ezt tudjuk amit mutat, sőt szerintem ennél van feljebb is!Nem a 20 assistnál

de pontokban is ha kell ő nagyon elő tud már lépni idén, s valamelyest javult a tempója!Bradleynek nem szabad becsokizni a PO-ban, ugyanezt a tökös benyomást kell mutassa amit mostanában, mert ha belesik a letargiába, akkor ugyanott vagyunk mint szezon elején...Mert megtudja csinálni, ez látható!
PP remek formában, ő is fizikálisan rendbe jött!Bass remek iparos, én szeretem, s megbízható középtávolis, s büntetőző!KG egy állat

Allen viszont aggasztó, mert még a szezonban is írtam, hogy nálunk alig hagyott ki meccset mióta Bostonban játszik, s ez a bokasérülés meg nem hagyja békén!És egy egészséges Ray-Ray nagyon kell!Félnek tőle mint a tűztől

Ha csak leveszed róla a szemed jön a tríí!És azért ez fontos, hogy széthúzza a védelmet!És többet is tudna gyűrűre törni, mert benne azért még van, csak ez a vacak boka miatt lábon a megszokottnál is kevesebb!
Meg persze van még 2 hét a Po-ig sok minden változhat, de én is úgy érzem ha nem is jön össze a nagydöntő, de idén is tisztességes Po-t fogunk hozni!
S reménykedni meg mindig lehet, mert alapvetően annyira erős ez a kis mag ami még megmaradt a régi csapatból, hogy bárki ellen veszélyes, s szerintem a nem elcserélések még jobban rendbe tette a kis lelkeket!
S a Celtics Pride mindig ott van, s annyi balszerencsénk volt idén, hogy kicsit segíthetne fortuna onnan fentről
Kezdődhetne már tényleg a PO, mert most megy a szekér, mindenkit ütnénk most

És Nyugaton ne felejtsük tényleg a macikat!Ők tipikus az a csapat, hogy a mérleget felejtsük el, retteg tőlük mindenki!A Gasol-Randolph kettős (főleg Zacsi mostanában már többet is játszik hozza a meccseket) ha összeáll akkor ott a festékben nagy a baj!
Gay meg egy Mayoval...Tavaly úgy meneteltek, hogy nem volt Gay!Ebből a szempontból is iszonyat érdekes a PO mindig, mert kifoghastz egy olyan matchup ellenfelet, aki ellen megszívod, miközben a 29 ellenfeledből 28at vernél....A Macik meg rohadt rossz matchup pl a Spursnek ezt tavaly is láthattuk!