USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.14. 12:48:43

Kép

Na erről a Arenas szituról lemaradtam teljesen, pedig nézni szoktam a memphis meccseit is.

Kép
:lol:
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.14. 12:41:00

http://www.onlinegames.com/basketball/
Ezzel készülök a PO-ra, 150 eddig a rekordom, bár régebb asszem volt jobb is. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.14. 12:30:12

Ismét csak remek lett a podcast!
Ha a következőben Boshról is lesz szó, már gyanakodni fogok, hogy Bazskáék olvassák ezt a topikot :D

Mourinhos téma itt off, nekem ugyanaz a véleményem mint Bazskálknak!Viszont egy percig sem bánom, hogy Pep az edzőnk!Mounrho tényleg a futballtörténelem egyik legnagyobb szemétládája :D
De a pali amit erről a játékról tud,s a hogy minden csapatát felépíti az elképesztően tudatos!Emberként, amit mutat magából (bár láttuk már az "angyali" formáját, akár volt játékosaival akár családjával stb-stb) -2, de edzőként páratlan zseni!

Nyugati sorrendet pont nemrég beszéltük ki, illetve a Houston náluk is elérte a borzasztó szimpatikus társaság címet és várhatóan az idei PO és az alapszakasz hajrá egyik legszerethetőbb csapata címet!

PP-s beszólásokon sírtam, az ember aki 10 emelkedésből nem ér el egy zsákhoz szükséges felugrást :lol: A rutincápa :mrgreen: És tényleg 1456ikra is megetet mindenkit a dobócselével :D
Stiemsma meg van rettenve az élettől :D
Év edzője díjnál egyébként Doc eddig egész évben nem nagyon volt ott!Én is azt mondom, amit idén összehozott Doc az megint zseniális!De én Popovichnak adnám, a mérleg miatt, s tényleg olyanokról akikről már mindenki lemondott, ő megint játékosokat csinált!Persze Doc is, s haza is húz a szívem, de mégis Popovich!Aki ráadásul az év poénját is bejátszotta nálam azzal, amikor Duncan-t pihentette!Indok Tim Duncan DNP-OLD :lol:

Tegnap egyébként nagyon érdekes meccsek voltak!Mi kikaptunk Torontoban, én az nba1.hu-n is írtam eltudom képzelni, hogy ebből a Raptors-Nets-Bobcats "csak" 1et nyerünk!Eddig sajnos áll még a tippem :D
Viszont nem volt igazán nagy pihentetés, egyszerűen kijött a fásultság, de azért Doc meg akarta fogni ezt a meccset, de a 3ik negyedben elment a hajó!
Atlanta nyert Orlandoban, ami látva a Magic teljes összeomlását nem meglepő, illetve Howard sérülése miatt a következő meccseken sem fog valószínűleg játszani, s msot sem játszott, de ez egy fontos meccs volt a Magicnek, viszont L a vége!NY-Miami-OK kiütötte a kicsiket :D Milwaukee életben tartotta a reményeit!Hornets legyőzte a Jazz-t ezzel a zenészek szerintem elszálltak!Nyert a Lakers a Dallas és ami fontos a Suns nyerni tudott Houstonban!És így a Rockets gyorsan 2 fontos meccset bukott egymás után először a Jazz majd a Suns ellen!A PHX meg küzd hajt becsülettel meglátjuk mire lesz elég!
Viszont még a Phillyre visszatérve,m egyre kevesebbet bakizhat a Sixers, óriási mélyrepülésben vannak, s tényleg ott tartunk, hogy a Philly senkit nem képes legyőzni el fog menni a PO, ha az utolsó utáni vaktöltényeket is ellövik főleg otthon!Egy Netset otthon egy PO-ért hajtó csapatnak le kell győzni!A Bucks nagyon jön most jön nekik 2 Indiana meg most mennek Orlandoba a botrányos formában lévő 2 csapat találkozóját megvívni!2 meccs az előnyük a Bucks-szal szemben, de még lesz egy Milwaukee-Philadelphia meccs az alaspszakasz végén!Lehet ott fog csak eldőlni ki kerül be!Kár a Phillyért, de most tényleg egyszerűen ha semlegesként kellene választanom a Bukcs jobban megérdemelné a PO-t!Botrány ami a Sixersnél van (bocs Eazzy, szvsz)!

Pár videó amit nem szeret a fórum rendszere :D de itt még nem votlak
Bynum kergeti Blake-t:
http://www.youtube.com/watch?v=rwDluFZQ ... re=related
Blake ööö védekezése:
http://www.youtube.com/watch?v=fRqZJsXma80
Mayo se tudja éppen hol van:
http://www.youtube.com/watch?v=Jp2Dx53n ... re=related
Hivatalosan is ki lehet jelenteni Mcgee egy betegség neve, olyan mint az Alzheimer kór :lol:
Csőrike megtalálta a legjobb helyet egy NBA meccsnézéshez:
http://www.youtube.com/watch?v=bjxPqAER ... AAAAAAAGAA
Iblocka:
http://www.youtube.com/watch?v=SWff8IQj ... AAAAAAAIAA

És miről is szól a PO:
http://www.youtube.com/watch?v=PagbXdKH ... AAAAAAAFAA

KOBE kijut, de egyedül :D Ez kész :D

Kép :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.14. 12:44:27-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.14. 11:37:46

Sanama írta: MWP-t vinné Csabi, de a legnagyobb az volt, hogy Kobe tuti kijutna, csak egyedül :twisted:
Ez tényleg nagyon jó volt. :lol:
Rendben volt az egész, jók a srácok.
Zlatan könyv engem is érdekelne. :)
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.14. 11:16:48

fcbarca0827 írta:
Sanama írta:Sok Barcás fog bedurcizni rájuk :D
Most lett vége. Talán az eddigi legjobb rész volt. :D Én a Barcás részen is röhögtem. :D

Amúgy én is MWP-t választanám. :mrgreen:
Én is röhögtem, csak lehet páran nem fognak :D
A Zlatan könyv viszont érdekelne, hogy angolul hol lehet beszerezni mert sehol sem találom

MWP-t vinné Csabi, de a legnagyobb az volt, hogy Kobe tuti kijutna, csak egyedül :twisted:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.14. 11:13:46

Sanama írta:Sok Barcás fog bedurcizni rájuk :D
Most lett vége. Talán az eddigi legjobb rész volt. :D Én a Barcás részen is röhögtem. :D

Amúgy én is MWP-t választanám. :mrgreen:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.14. 10:51:54

Sok Barcás fog bedurcizni rájuk :D
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.14. 09:59:34

Háhá, már ma feltették. 8)

http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/04/14/alleyoop6

Jó hallgatást, én most kezdem.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.13. 18:25:20

neobarca írta:Podcast-ról nem tudtok valamit? Mondták, h késni fog, na de ennyit? :lol:
azt mondták a héten felveszik

Szaniszló Csaba ‏ @szcsaba Close
Az Alley-oop 6. már elkészült. Holnap reggel fel is kerül az oldalra. Lakatlan szigeten a Lakers-játékosokkal? Nem az esetem.
PCsabi
aka Game90

2012.04.13. 18:17:30

Többször megnézve Watson tripláját a végén...
http://www.youtube.com/watch?v=x9Ejjg0Svj8
...azért itt katasztrófa volt a Heat védekezése, elváltások, Battier lemarad, Bosh azt sem tudja, hogy hol van (1x nézzétek meg úgy a videót, hogy csak őt figyelitek).

De a legnagyobb kérdés, hogy amikor Boozer megkapta a labdát, akkor Battier miért nem ütötte őt le, mint a büdös szrt? +3-nál egy 70%-kal büntetőző Boozer dobhatna kettőt, na bumm.
neobarca írta:Podcast-ról nem tudtok valamit? Mondták, h késni fog, na de ennyit? :lol:
Csabi írta twitteren, hogy ma délután veszik fel, aztán valószínűleg hétfőn teszik ki.

Mi ez a Heat szidás itt? :D 3-4 hete még mindenki tuti bajnoknak mondta őket, mindenki elvolt ájulva tőlük :) De tény, az all-star gála óta 13-10-zel (!!!) állnak, kicsit csalódás a játékuk, védekezésük szétesett, mintha beleszrnának az egészbe. Csak ha már így van, akkor a James - Wade - Bosh hármas inkább pihenjen 1-1 meccset, mint a Spurs-ben Duncan, aztán a PO-ban legalább fittebbek lennének, az alapszakaszban már úgysem tudják elbukni a keleti 2. helyet.

Keretüket 5 felé osztanám:
1. James, Wade: LBJ-nek az utóbbi hetekben volt pár gyengébb meccse, de a szezon nagy részét god-mode-ban nyomta végig, rá szerintem nem lehet panasz. Wade-tól azért kicsit többet vártam idén, mondjuk ő sokszor volt sérült, szerintem most sem 100%-os. PO-ban sokkal több kell tőle.
2. Bosh, Battier: nekem mindkettő csalódás. Amikor Wade kihagyott x meccset, akkor CB nagyon jól játszott, elfogadható second option volt, aztán kb. ennyi. Én bírom őt a pussy-sága ellenére is, de amikor nem sülnek a középtávoli dobásai, akkor egyszerűen használhatatlan. Battier-t meg azért hozták ide, mert rohadt jó védő és jól dobja a triplát. De ezekből sokat nem lehet látni, MM és JJ szerintem sokkal hasznosabb nála.
3. Chalmers, Haslem: tőlük szerintem nem várható se több, se kevesebb, egy elfogadható szintet mindig hoznak.
4. Joel Anthony, Turiaf, Juwan Howard, Pittman: verőemberek.
5. James Jones, Norris Cole, Mike Miller: sajnos ők nagyon kikerültek a rotációból, pedig JJ 2-3 triplára jó lenne meccsenként és Cole is mutatott szép dolgokat a szezon első felében. MM-ről pedig nem írnék még semmit, alig játszott a szezonban a sérülése miatt, de ha megtalálja a dobóformáját, akkor nagyon hasznos tagja lehet a Heat-nek (rich man's Steve Novak).

Spoelstra meg olyan ötösöket tud felküldeni a pályára, hogy fogom a fejem, valami koncepciót kitalálhatna már. De a legnagyobb hibájuknak én is azt tartom, hogy a cserepadon nincsen olyan emberük, aki mindig képes 10-15 pontot dobni.

De HA:
- Bosh feljavul
- a kiegészítő játékosok megtalálják a dobóformájukat (azért Battier, Miller, James Jones is jó dobónak számít)
- és újra összekapják a védekezésüket
akkor én még mindig a legnagyobb esélyesnek tartom őket. De hatalmas tippelgetésekbe nem mennék még bele, először legyen vége az alapszakasznak, aztán majd utána. De nem tagadom, egy Heat - Thunder döntőnek örülnék a legjobban, egy Celtics - Spurs-ért nem igazán maradnék fent éjjelente :)

Viszont Battier gusztusos :D :
http://www.youtube.com/watch?v=RIozWCwSvRw

Griffin...
http://i721.photobucket.com/albums/ww21 ... flop-1.gif
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.04.13. 18:47:48-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.04.13. 16:51:12

Én Heat-drukkerként mondom, hogy nem leszünk idén bajnokok. Oldalakban tudnám ecsetelni az okokat, de nem akarok senkit sem untatni :D Lényeg, hogy az egész igazából Spo-ra vezethető vissza: 1.)képtelen összerakni az egyébként brutálisan jó keretet normálisra. A kezdőnk talán a legerősebb a ligában, ehhez jön még padról Cole-Battier-Miller-Haslem-Turiaf ( vagy Anthony, attól függ ki kezd ). Plusz ott van még JJ. Ezzel a kerettel Doc vagy Popovich kb 56-10-zel vinné az alapszakaszt, és végigsöpörné a PO-t...mindenki tud védekezni, a sztárjaink majd megszakadnak a hajtásban, senki nem nagyképű, senki sem önző, egyedül Bosh hozzáállása nem megfelelő, de őt még motiválni is tudná egy jó edző. Magas posztokon kissé vékony a dolog, de még így is sztem top1 keret. 2.) Logikátlanul rotál teljesen. Battier is kimaradt egy ideig, aztán Miller, aztán JJ ( aki most meg miket szór...), Harrisnek is voltak jó meccsei az utóbbi időben, mikor több időt kapott. Ki kellene alakítani hogy kit mennyi ideig használ, aztán ha nem megy, akkor vmit változtatni, de ez az oda-vissza ugrálás baromság. JJ semmivel sem volt rosszabb, mikor teljesen kikerült az aktív rotációból, mint most, mikor visszakerült. Na mind1...

Szerintem idén a Bulls ellen kiesünk a konf. döntőben, és akkor bizony el kell küldeni Spoelstrát. A keretet én próbálnám együtt tartani először, egy normális edzővel bepróbálni a dolgot. Ha nem megy, akkor viszont Bosh pá...bár az is lehet, hogy Spoval együtt lesz neki pá. Ő az egyetlen, aki kilóg a sorból, ahogy lejjebb is írtátok 20-25 jó meccse van egy szezonban, az nem ér 16 millió dollárt. Pezsgőt bontanék, ha KG jövőre aláírna ide...

Kissé "hazaárulás", de a kosárlabda csúcsa nekem is a Spurs-Celtics lenne :D Heat után a két kedvenc csapatom az edzők és a rendkívül intelligens játék, játékosok miatt. Az lenne az igazi :) OKC-Heat sztem tuti nem lesz, erre mernék fogadni is, előbb lesz Bulls-Spurs.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.13. 16:40:50

Utolsó gondolat ehhez, hogy a 2008as bajnokcsapat egyik erőssége a padban rejlett!A 2010es nagydöntőbe jutó csapatnál már vékonyka volt a kispad, de még mindig jöttek az extrák!
S ha ezekre gondolok, meg arra milyen jól megy mostanában, még jobban szétver az ideg, hogy 3 out of season játékosunk van....
Ok akkor KG lehet soha nem játszana centert, s nem született volna ujjá (de 4es poszton is tudna alkotni mert remek kondiban van idén, csak nem lennének ilyen jó statjai, 2-3 ponttal kevesebbet átlagolna szerintem és pattanó is 7-8 körül lenne, mert most gyakorlatilag egy 18-10es játékos centerben :D) viszont a Green-Bass a padról érkezve megspékelve Bradleyvel gyilok lenne!És még Pietrus is!

Néztem ezt a rohadt Bullst, s tényleg félelmetes a padjuk Asik, Gibson pont azok a kis értékes emberek, akik szép csöndben nem nyavalyognak, felmennek a pályára a szívüket-lelküket kiteszik, minden hustle playbe 4 méterről beleugranak, védekezésben meg 200%os égnek!
Tavaly Green elég bágyadtan kezdett, de aztán mikor belelendült, ugyan ezeket tudta felmutatni!

De kár ezen persze keseregni,csak olyan rossz belegondolni, hogy milyen erősek lehetnénk :?

Ha már szóba kerültünk meg én amúgy is felszoktam hozni :D
2ik kör a realitás, DE :D továbbra is azt mondom, ha a Bullst eltudjuk kerülni a 2ik körben, akkor van esély továbbmenni!Ellenük a palánk alatt meg Thibo mester ismer minden Celtics trükköt :D nem menne a dolog!De ahogy a Miami ellen a 4:1 ellenére mi percszámban többet vezettünk mint ők :D csak ugye minden meccsen elfogyott az energy, s főleg KG készült el általában a végére teljesen!De én is nagyon titkon bizakodó vagyok főleg Garnett miatt, mert Rondoról ezt tudjuk amit mutat, sőt szerintem ennél van feljebb is!Nem a 20 assistnál :D de pontokban is ha kell ő nagyon elő tud már lépni idén, s valamelyest javult a tempója!Bradleynek nem szabad becsokizni a PO-ban, ugyanezt a tökös benyomást kell mutassa amit mostanában, mert ha belesik a letargiába, akkor ugyanott vagyunk mint szezon elején...Mert megtudja csinálni, ez látható!
PP remek formában, ő is fizikálisan rendbe jött!Bass remek iparos, én szeretem, s megbízható középtávolis, s büntetőző!KG egy állat :D
Allen viszont aggasztó, mert még a szezonban is írtam, hogy nálunk alig hagyott ki meccset mióta Bostonban játszik, s ez a bokasérülés meg nem hagyja békén!És egy egészséges Ray-Ray nagyon kell!Félnek tőle mint a tűztől :D Ha csak leveszed róla a szemed jön a tríí!És azért ez fontos, hogy széthúzza a védelmet!És többet is tudna gyűrűre törni, mert benne azért még van, csak ez a vacak boka miatt lábon a megszokottnál is kevesebb!

Meg persze van még 2 hét a Po-ig sok minden változhat, de én is úgy érzem ha nem is jön össze a nagydöntő, de idén is tisztességes Po-t fogunk hozni!
S reménykedni meg mindig lehet, mert alapvetően annyira erős ez a kis mag ami még megmaradt a régi csapatból, hogy bárki ellen veszélyes, s szerintem a nem elcserélések még jobban rendbe tette a kis lelkeket!

S a Celtics Pride mindig ott van, s annyi balszerencsénk volt idén, hogy kicsit segíthetne fortuna onnan fentről :D

Kezdődhetne már tényleg a PO, mert most megy a szekér, mindenkit ütnénk most :twisted: :mrgreen:
És Nyugaton ne felejtsük tényleg a macikat!Ők tipikus az a csapat, hogy a mérleget felejtsük el, retteg tőlük mindenki!A Gasol-Randolph kettős (főleg Zacsi mostanában már többet is játszik hozza a meccseket) ha összeáll akkor ott a festékben nagy a baj!
Gay meg egy Mayoval...Tavaly úgy meneteltek, hogy nem volt Gay!Ebből a szempontból is iszonyat érdekes a PO mindig, mert kifoghastz egy olyan matchup ellenfelet, aki ellen megszívod, miközben a 29 ellenfeledből 28at vernél....A Macik meg rohadt rossz matchup pl a Spursnek ezt tavaly is láthattuk! :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.04.13. 16:16:17

Szerintem kicsit túl van dramatizálva ez a Miami vereség. Oké, h most jó volt a Bulls és a pad is remekelt. De nagy pénzt nem tennék arra, h ez így fog történni a rájátszásban is. A konferencia döntőben összejön szerintem a Bulls-Heat, de ott kb. azt az eredményt várom, mint tavaly. Talán még simább is lesz, a Heat jobban együtt van, míg a bikáknál a rájátszás kb. Rose-ról fog szólni, aki idén azért jóval gyengébb, mint az előző évben.
Én továbbra is tartom, amit a szezon elején mondtam: ez a Heat idén bajnok lesz. Persze azok a hiányosságok, amiket felhoztatok valósak. Az edző tényleg nem egy taktikai zseni, de egy ilyen csapatban nem is biztos, h erre van szükség. A pad sem annyira gyenge szerintem, egyedül magas ember poszton vannak kicsit bajban. Bosh elég soft, pedig nem lenne ő rossz. Egy-két pofon kéne neki és igazi golyók.
Tehát én a Heatre teszem a voksom, még mindig. Egyszerűen azért, mert legtöbb esetben, amikor akarnak játszani és fontos egy erődemonstrációt mutatnak be.
Nyugat. Kicsit most haza fogok beszélni. :) Írtátok, h a Heat még nem kész, én inkább e Thunderre mondanám ezt. Amikor őket nézem, legtöbbször az ugrik be, h a rájátszásban mi lesz RW ámokfutásaival. Nem nagyon hiszem, h ott is fognak jönni zsinórban a 25 pontos meccsek. Nagyon sokszor nagyon bután játszik, ha visszavonultabban játszana, több labdával tömné a társakat, akkor az a csapat szempontjából hatékonyabb lenne. Azt gondolom, h az OKC-nek idén is a konferencia döntő lesz a végállomás. Ott pedig vagy Lakers :) vagy Spurs ejti majd ki őket. Pár napja simén vertük a Spurts, de nem hiszem, h egy 4 nyertig tartó párharc nagy részében ilyen szinten tudnánk a palánk alatt dominálni.(Bynum nem fog mindig 30 lepattanós meccseket hozni.) Viszont mégis úgy gondolom és egyben reménykedem is, h meglepetést fogunk okozni. Kobe rápihen a PO-ra, Bynum egészséges lesz, Gasol harapni fog, MWP MVP formában játszik, Sessions okosan osztogat. Pont. Ennyit szeretnék. :D
Ja csak mellékesen, nem szoktak bejönni a megérzéseim. 8)
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.13. 16:07:10

Bob_Marley írta:Mondjuk én pont emiatt nem szeretem a Miamit, mert nem rossz keret, de csapatként pl sokkal inkább egy Bulls!vannak lukak itt is ott is, Bullsnál a kettes poszton a "gáz", de viszont csapatként jobbak!
És nem mellesleg Thibo papa jobb mint Spoelstra :D Viszont tavaly is láthattuk a 2 gigasztár ellen ez olykor kevés!

Na meg a nyerünk 2 millió bajnoki címet csinagratta sem volt túl baráti, de arra azt mondom kell a show, meg ez Amerika!

A 3 gonddal is egyet értek!
Spoelstra-t én tavaly végig savaztam, idén már nem akarom, nehogy azt higgyétek, hogy én mindenkit utálok :D
Ugyanezek a problémák jöttek elő, csak akkor még megvolt spékelve sírásokkal, James lökdösődéssel stb.....Miami borzasztó erős, legfőképpen a 2 ember ezt tudjuk, Haslem nagyon hasznos lehet, az ő teljesítménye is rohadt ingadozó!Miller is többet sérült mint egészséges!Battier csalódás!De a PO tudjuk más :D
Én is úgy gondolom, hogy alapból a Miami a nagy esélyes, de ez a csapat koránt sincs készen!Összeálltak kellett 1 év mire el lett osztva Wade-James, idénre ez megvan, most jön a többiekkel való gond :D
Én azért továbbra is tartom, hogy a Miami megnyeri keletet és ott lesz a döntőben, viszont a bajnoki címükre idén sem fogadnék!

Viszont akkor lehet borul a bili, s Spoelstra nem hiszem, hogy marad!

Amúgy ami múltkor elő került, egy Spurs-Celtics döntő lenne az igazi csodás álom idénre!
És nem csak mert Celtics szurkoló vagyok, de az a kosárlabda csúcsa lenne számomra!
2 tökéletesen összerakott CSAPAT, finomságokkal, nem pl mint egy OKC-Miami-n az menne, hogy Durant-Westbrook-Harden 94 pont kontra James-Wade-Bosh 95....2 kiemelkedő edzővel mind a Spursnál mind a Celticsnél!Ráadásul a 2 veterán csapat utolsó véres küzdelme!
De lehetne Lakers-Celtics is :P :D Csak ott megint Kobe Bryant az egyszemélyes csapat, s Mike Brown se edzőzseni :D
Hát igen, egy Spurs-Celtics :d Itt előttetek megfogadom, hogy ha bejutunk a Nagydöntőbe ( akkor már úgy is nyerünk :D ), akkor veszek egy szép kis KG mezt ( gondolkodtam, hogy kiét vegyem meg, de legyen ő). Ez nem tűnik nagy áldozatnak, de aki ismer engem, az tudja, hogy nem szokásom, bármennyire is rajongom egy csapatért. Nem szeretem viselni, mert nem érzem annyira jól magamat ezekben a cuccokban, hiszen, akkor sokszor másképp néznek rám. Ez rigolya és nem is magyarázom sokáig, de tényleg nincs egyetlen egy darab feliratos cuccom sem ( annyit pontosítanék, hogy pl a cipőm Duncanes, de nincs rajta felirat, csak a 21-es szám, plusz van egy Adidas gatyám, ami még T-Mac-es, de azon sincs feltűnő felirat, le volt árazva nagyon annak idején :D Na meg még egy: Középiskolában még nem volt mezem és mentünk egy középiskolás hobbi kupára, kellett egy fekete ujjatlan felső, nem volt itthon, na akkor vettem egy T-Mac 1-es számú felsőt, de azt már évek óta nem nagyon hordtam, akkor sem sokat és ez sem mez volt, csak egy feliratos póló).
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.13. 15:38:37

Mondjuk én pont emiatt nem szeretem a Miamit, mert nem rossz keret, de csapatként pl sokkal inkább egy Bulls!vannak lukak itt is ott is, Bullsnál a kettes poszton a "gáz", de viszont csapatként jobbak!
És nem mellesleg Thibo papa jobb mint Spoelstra :D Viszont tavaly is láthattuk a 2 gigasztár ellen ez olykor kevés!

Na meg a nyerünk 2 millió bajnoki címet csinagratta sem volt túl baráti, de arra azt mondom kell a show, meg ez Amerika!

A 3 gonddal is egyet értek!
Spoelstra-t én tavaly végig savaztam, idén már nem akarom, nehogy azt higgyétek, hogy én mindenkit utálok :D
Ugyanezek a problémák jöttek elő, csak akkor még megvolt spékelve sírásokkal, James lökdösődéssel stb.....Miami borzasztó erős, legfőképpen a 2 ember ezt tudjuk, Haslem nagyon hasznos lehet, az ő teljesítménye is rohadt ingadozó!Miller is többet sérült mint egészséges!Battier csalódás!De a PO tudjuk más :D
Én is úgy gondolom, hogy alapból a Miami a nagy esélyes, de ez a csapat koránt sincs készen!Összeálltak kellett 1 év mire el lett osztva Wade-James, idénre ez megvan, most jön a többiekkel való gond :D
Én azért továbbra is tartom, hogy a Miami megnyeri keletet és ott lesz a döntőben, viszont a bajnoki címükre idén sem fogadnék!

Viszont akkor lehet borul a bili, s Spoelstra nem hiszem, hogy marad!

Amúgy ami múltkor elő került, egy Spurs-Celtics döntő lenne az igazi csodás álom idénre!
És nem csak mert Celtics szurkoló vagyok, de az a kosárlabda csúcsa lenne számomra!
2 tökéletesen összerakott CSAPAT, finomságokkal, nem pl mint egy OKC-Miami-n az menne, hogy Durant-Westbrook-Harden 94 pont kontra James-Wade-Bosh 95....2 kiemelkedő edzővel mind a Spursnál mind a Celticsnél!Ráadásul a 2 veterán csapat utolsó véres küzdelme!
De lehetne Lakers-Celtics is :P :D Csak ott megint Kobe Bryant az egyszemélyes csapat, s Mike Brown se edzőzseni :D
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.13. 15:27:53

Bob_Marley írta:Csak kiegészíteném azzal, hogy Bosh volt szabad azon az FA piacon (hozhatták volna még Boozert...na bumm :D)!
Illetve domináns centerre mindenkinek szüksége lenne :D
Nekem ez hiányzik a legjobban a mostani NBA-ből, hogy nincsenek kemény centerek, már a centerek is kint állnak, s dobálják a 3asokat....Oké labdaügyesek meg minden, de bent a darálóban meg súlytalan az összes...Howard él, de ha olyan korszak lenne, hogy Mourning-Ewing-Olajuwon és sorolhatnám emberek kellene aprítani, akkor lehet Howardot is lecsapnák :D

Boshhoz csak annyit, neki alapvetően annyit kellene csinálnia, hogy zárásokból leválva, vagy csak simán belépve a passzsávokba csinálhatna 20-25 pontot!Ez valamikor működik is, de mostanában a tempóit is rendre kihagyja!Védekezése meg nem elég kemény!De ezt mint írtam a mostani generációra unbloc írható szerintem!Ezért pl egy Ibaka vagy Howard aranyat ér!6ik embernek szerintem tuti nem ülne le a padra!
Alapvetően a Miami rosterrel nagy baj nincsen, persze vannak lukak, náluk is a magas állományban!De chalmers tökéletes a gépezetbe, megtudja oldani, továbbpasszolja Wade-knek, s a 3asokat meg bedobálja!És nem labdaigényes!Battier egyenlőre a nagy talány, de PO-ra tuti összeszedi magát, s Miller-Haslem is impact lesz!

Annyira nem kell szerintem kongatni a vészharangokat, az viszont tény Boshnál jobb embert is találhatnak, de a kérdés kit!

offseasonben meg úgyis valamelyik veterán odafog hozzájuk kuncsorogni :D Én félek tőle, hogy tőlünk is a KG-Allen párosból jövőre az egyik Floridában fog pattogtatni....

Tavaly is ezt mondtuk achilles pontnak, hogy mit alkot a pad, s midnen bajnokesélyes csapatnál ez fontos a Po-ban!
Miami a Bulls padhoz képest egyértelműen vékonyabb, de azért a Po más!

Viszont tegnapról padoknál Watson +38 túloldalt Battier -34 :shock: :lol:
Ha adnak 2 gateorade-t én is összehozok -34-t 10ed ennyi pénzért is ha kell :D
Ja Bob, csak a te -34-edben nincs benne ( ahogy Battierében sem), hogy hány pontot dobott rólad a matchupod :D Mondjuk, ha azt mondom, hogy annyit, amennyit akar, az reális igaz ? :D Bármelyikünk esetében természetesen.
Boshal kapcsolatosan: Azért lenne a piacon olyan ember, ha nem is centerdomináns időszakot élünk. Nem fogok tippelni, de valamit kezdeniük kell. Emellett valóban gyenge a padjuk, Spoeltsra rotálásában sincs semmi logika. Kíváncsi leszek. Ez a keret egyértelműen bajnokesélyes, de 3 "apróbb" puzzle hiányzik: 1. Bosh jó teljesítménye, vagy inkább helyette valaki 2. Vastagabb pad illetve 3. ez a pad normálisan rotálva, tehát egy másik edző, vagy egy jól meccselő Spoelstra ( de ebben már egyre kevésbé hiszek). Gondoljunk csak bele milyen hektikusan rotál, akármilyen jól teljesít mondjuk James Jones stb. Ez tanácstalanságra utal.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.13. 15:12:47

Csak kiegészíteném azzal, hogy Bosh volt szabad azon az FA piacon (hozhatták volna még Boozert...na bumm :D)!
Illetve domináns centerre mindenkinek szüksége lenne :D
Nekem ez hiányzik a legjobban a mostani NBA-ből, hogy nincsenek kemény centerek, már a centerek is kint állnak, s dobálják a 3asokat....Oké labdaügyesek meg minden, de bent a darálóban meg súlytalan az összes...Howard él, de ha olyan korszak lenne, hogy Mourning-Ewing-Olajuwon és sorolhatnám emberek kellene aprítani, akkor lehet Howardot is lecsapnák :D

Boshhoz csak annyit, neki alapvetően annyit kellene csinálnia, hogy zárásokból leválva, vagy csak simán belépve a passzsávokba csinálhatna 20-25 pontot!Ez valamikor működik is, de mostanában a tempóit is rendre kihagyja!Védekezése meg nem elég kemény!De ezt mint írtam a mostani generációra unbloc írható szerintem!Ezért pl egy Ibaka vagy Howard aranyat ér!6ik embernek szerintem tuti nem ülne le a padra!
Alapvetően a Miami rosterrel nagy baj nincsen, persze vannak lukak, náluk is a magas állományban!De chalmers tökéletes a gépezetbe, megtudja oldani, továbbpasszolja Wade-knek, s a 3asokat meg bedobálja!És nem labdaigényes!Battier egyenlőre a nagy talány, de PO-ra tuti összeszedi magát, s Miller-Haslem is impact lesz!

Annyira nem kell szerintem kongatni a vészharangokat, az viszont tény Boshnál jobb embert is találhatnak, de a kérdés kit!

offseasonben meg úgyis valamelyik veterán odafog hozzájuk kuncsorogni :D Én félek tőle, hogy tőlünk is a KG-Allen párosból jövőre az egyik Floridában fog pattogtatni....

Tavaly is ezt mondtuk achilles pontnak, hogy mit alkot a pad, s midnen bajnokesélyes csapatnál ez fontos a Po-ban!
Miami a Bulls padhoz képest egyértelműen vékonyabb, de azért a Po más!

Viszont tegnapról padoknál Watson +38 túloldalt Battier -34 :shock: :lol:
Ha adnak 2 gateorade-t én is összehozok -34-t 10ed ennyi pénzért is ha kell :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.13. 15:31:07-kor.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.13. 14:57:16

Azt mondták, hogy a héten meg lesz, úgy hogy még időben vannak :D Egyébként gyanítom, hogy pl Tőrös Balázs a hétközi munkája miatt nem ért rá eddig ( Sz. Csaba bent van sokat a Sport tv-ben, de ő nem) és a hétvégén veszik majd fel.
Cumbee! Lehet, hogy ez az oka, de ezt nem lehet elfogadni. Ebben gondolom egyetértünk. Aki így gondolkodik és alibizik, ha mindhárman a pályán vannak, az nem igazán sportember a szememben. Na mindegy :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.13. 14:51:16

Podcast-ról nem tudtok valamit? Mondták, h késni fog, na de ennyit? :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.13. 14:49:48

Kalap1988 írta:Sok mindenben egyetértek veled, de ezt a 3-ik vagy 2-ik opció kérdését Bosh esetében nem tudom elfogadni. Sokan mondják ezt, de csak mentegetésnek érzem. A Celtics ellen csak a 4-ik negyedben tett hozzá valamit a meccshez támadásban ( védekezésben végig 0 volt... és úgy egyébként sem erőssége, ami luxus a Miaminál, mert gyengék magas poszton), akkor is elhomályosította a Garnett, de nem azért, mert előtte nem volt labdája, nem voltak tiszta helyzetből elengedett dobásai. Hanem azért, mert nem dobta be, nem elég jó játékos ehhez. Ez független attól, hogy egyébként elismerem, hogy mennyire tehetséges, csak mindezt egy 66 meccses alapszakasz kb 20-30 meccsén látom rajta csak, a PO-ban pedig szökőévenként. Ha idén sem lesznek bajnokok, akkor azt hiszem mennie kell, csak az a baj, hogy az ellenértéke sem lesz nagy... Faramuci helyzet. Egy Garnett-Duncan típusú "nyugdíjassal", bármennyire is öregek, már sokkal, de sokkal többet elértek volna. Nem beszélve a fiatal feltörekvő PF-ekről. Én nem hiszek Boshban, a legjobb korban van, de ezt túl ritkán bizonyítja és nem kell mentegetni azzal, hogy hányadik opció. Garnett sem 1. és 2. opció a Celticsben ( mostanság talán igen, de általánosságban nem), ahogy már Duncan sem az a SAS-ban, mégis sokkal, de sokkal többet hozzátesznek. Pedig gyanítom, hogy Bosh több labdát kap, mint ők, még így is...
Na ebben teljesen igazad van. Szerintem is jobban járnának mindkettővel.:D A 3. opciót amúgy nem a kevés labdára értettem, mert az tény, hogy simán van nála annyi, amennyi kell. Én nála ezt inkább ilyen lelki dolognak érzem. Ha nincs Wade, akkor ő James mögött a 2. legfontosabb ember és ilyenkor szerintem elég jól játszik. Ha viszont mind3-an pályán vannak, akkor én úgy érzem, hogy magában átkapcsol valami féle potyautas üzemmódban, mondván van mellette 2 sztár, úgyis ők játszogatnak itt és ilyenkor full eltűnik. Totál dekoncentráltnak, időnként még de motiváltnak is tűnik. Egyébként az elcserélését én a Howard story kellős közepén csak poén szinten megemlítettem, de azt jelenleg is tartom, hogy ha Howardért nem is lehet elpasszolni(több ok miatt sem) én a Miami helyében bármikor elcserélném egy palánk alatt domináns centerért. Alapból nem is értem, hogy 2 ilyen ügyes, de labdaigényes játékos mellé, miért kellett egy harmadik ügyes, de totál erőtlen magasember a miami-nak.
Az idei drafton valszeg magast fognak húzni, de annyira hátulról nem tudom, hogy találnak-e majd egy olyan centert, aki meghatározó tud majd lenni, bármennyire is mély lesz az idei kínálat. Ettől függetlenül egyébként szerintem Bosh-al kezdeniük kell valamit, vagy más szerepet kell kapnia, vagy el kell cserélniük, vagy nemtom, mert egyelőre nekem ő is inkább egy porszemnek tűnik a gépezetben, mint húzóembernek.
Én is várom már nagyon. Iszonyatosan rákattantam, mintha valami sorozat lenne, amit minden héten nézni kell.:D Reméltem, hogy hét közben összedobnak 1-et, de szerintem ha eddig nem tették meg, akkor kihagynak egy hetet és majd csak a vasárnapi közvetítés előtt rakják össze az újat, ahogy szokták is. (De ez csak 1 tipp, azért még reménykedem.:D)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.04.13. 14:58:01-kor.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.13. 14:31:57

Cumbee írta:
Van még több ilyen karaoke-s, bár azok nem ennyire jók.:D
pl:
http://www.youtube.com/watch?v=DPvYAWz2 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=JLAdE6w8 ... re=related

Ezt viszont minden képen be akartam linkelni. Valszeg sokan látták már, mert régi videó, én most találtam és valami eszméletlen.:D
http://www.youtube.com/watch?v=XXjNkFvZcaw

És hogy ne legyen annyira off: A tegnapi Miami-Chicago meccset nem láttam élőben, most délután pótlom a hiányosságot, viszont egy ideig néztem az eredményt, simán ment a Miami, erre ma arra kelek, hogy 10 pontos vereség. Ránézve a Box score-ra egyébként [auto_cenzúra]án látszik a legnagyobb gyenge pontja a miami-nak. Van a nagy 3, Chalmerst néha fejbeverik az öltözőben és akkor hasít, de rajtuk kívül egyszerűen nincs ember, aki képes pontokat dobni. A Chicago-nál 3 embernek nem ment a kezdőből, erre jött a padról 3 ember, aki betette a közösbe amit kell. 3 ember 10 fölött, Watson majdnem dupla dupla, ezzel szemben ott van a Miami oldalról 3 játékos, mind több időt voltak pályán, mint a Chicago padról bárki, Battier 2 pont, Turiaf 0, Millernek meg sikerült összehoznia egy 9-ből 1-et. Amíg nem lesznek értelmes emberek a 2. sorban, addig nem lesz itt bajnoki cím szvsz. Nézegetem a meccseiket, James és Wade majd meg szakadnak, elvonják az embereket, erre a leosztott labdákból a többiek akkora openeket hagynak ki, hogy már nekem ég az arcom, hogy 2-3 másodpercnyi rákészüléssel nem tudják bedobni. Nagyon kéne nekik egy Hardenhez hasonló értelmes 6. ember. Ha Terryt meg tudnák olcsón szerezni, akkor szerintem tényleg megállíthatatlanok lennének. Vagy én még azt is el tudnám képzelni, hogy ha nem lennének ennyire lukasak magas poszton, akkor Bosh mehetne 6. embernek. 3. opcióként nyilván valóan szinte semmit nem tud hozzátenni, vétek erre elpazarolni. Amikor viszont nincs Wade és 2. opció, akkor általában megtáltosodik, szal nekem jó ötletnek tűnik, hogy padról szálljon be, így többnyire lehetne 2. opció. A gond ezzel az, hogy nem tudják ezt meghúzni, mert rajta kívül nincs értelmes magasuk.
Sok mindenben egyetértek veled, de ezt a 3-ik vagy 2-ik opció kérdését Bosh esetében nem tudom elfogadni. Sokan mondják ezt, de csak mentegetésnek érzem. A Celtics ellen csak a 4-ik negyedben tett hozzá valamit a meccshez támadásban ( védekezésben végig 0 volt... és úgy egyébként sem erőssége, ami luxus a Miaminál, mert gyengék magas poszton), akkor is elhomályosította a Garnett, de nem azért, mert előtte nem volt labdája, nem voltak tiszta helyzetből elengedett dobásai. Hanem azért, mert nem dobta be, nem elég jó játékos ehhez. Ez független attól, hogy egyébként elismerem, hogy mennyire tehetséges, csak mindezt egy 66 meccses alapszakasz kb 20-30 meccsén látom rajta csak, a PO-ban pedig szökőévenként. Ha idén sem lesznek bajnokok, akkor azt hiszem mennie kell, csak az a baj, hogy az ellenértéke sem lesz nagy... Faramuci helyzet. Egy Garnett-Duncan típusú "nyugdíjassal", bármennyire is öregek, már sokkal, de sokkal többet elértek volna. Nem beszélve a fiatal feltörekvő PF-ekről. Én nem hiszek Boshban, a legjobb korban van, de ezt túl ritkán bizonyítja és nem kell mentegetni azzal, hogy hányadik opció. Garnett sem 1. és 2. opció a Celticsben ( mostanság talán igen, de általánosságban nem), ahogy már Duncan sem az a SAS-ban, mégis sokkal, de sokkal többet hozzátesznek. Pedig gyanítom, hogy Bosh több labdát kap, mint ők, még így is...
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.04.13. 14:20:26

Van még több ilyen karaoke-s, bár azok nem ennyire jók.:D
pl:
http://www.youtube.com/watch?v=DPvYAWz2 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=JLAdE6w8 ... re=related

Ezt viszont minden képen be akartam linkelni. Valszeg sokan látták már, mert régi videó, én most találtam és valami eszméletlen.:D
http://www.youtube.com/watch?v=XXjNkFvZcaw

És hogy ne legyen annyira off: A tegnapi Miami-Chicago meccset nem láttam élőben, most délután pótlom a hiányosságot, viszont egy ideig néztem az eredményt, simán ment a Miami, erre ma arra kelek, hogy 10 pontos vereség. Ránézve a Box score-ra egyébként [auto_cenzúra] látszik a legnagyobb gyenge pontja a miami-nak. Van a nagy 3, Chalmerst néha fejbeverik az öltözőben és akkor hasít, de rajtuk kívül egyszerűen nincs ember, aki képes pontokat dobni. A Chicago-nál 3 embernek nem ment a kezdőből, erre jött a padról 3 ember, aki betette a közösbe amit kell. 3 ember 10 fölött, Watson majdnem dupla dupla, ezzel szemben ott van a Miami oldalról 3 játékos, mind több időt voltak pályán, mint a Chicago padról bárki, Battier 2 pont, Turiaf 0, Millernek meg sikerült összehoznia egy 9-ből 1-et. Amíg nem lesznek értelmes emberek a 2. sorban, addig nem lesz itt bajnoki cím szvsz. Nézegetem a meccseiket, James és Wade majd meg szakadnak, elvonják az embereket, erre a leosztott labdákból a többiek akkora openeket hagynak ki, hogy már nekem ég az arcom, hogy 2-3 másodpercnyi rákészüléssel nem tudják bedobni. Nagyon kéne nekik egy Hardenhez hasonló értelmes 6. ember. Ha Terryt meg tudnák olcsón szerezni, akkor szerintem tényleg megállíthatatlanok lennének. Vagy én még azt is el tudnám képzelni, hogy ha nem lennének ennyire lukasak magas poszton, akkor Bosh mehetne 6. embernek. 3. opcióként nyilván valóan szinte semmit nem tud hozzátenni, vétek erre elpazarolni. Amikor viszont nincs Wade és 2. opció, akkor általában megtáltosodik, szal nekem jó ötletnek tűnik, hogy padról szálljon be, így többnyire lehetne 2. opció. A gond ezzel az, hogy nem tudják ezt meghúzni, mert rajta kívül nincs értelmes magasuk.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.04.13. 11:55:09

MessiFan írta:Am Slither! Megnéznél egy Duncan vs. Garnett párharcot a döntőben? :wink: 8) :lol:
Inkabb nem, mert akkor nem tudnek teljes mertekben orulni egyik csapat sikerenek sem. :D
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.04.13. 11:35:12

Heatnek mostanában nem nagyon jönnek össze a dolgok, ez is egy végig szoros küzdelem volt, nagyrészt a Miami vezetett néha 10 ponttal is, de aztán 2.2 másodperccel a vége előtt jött Watson és a hármasa, OT-ben meg összesen 2 pont (büntetőből), így egy újabb vereség. Pedig Rose gyenge napot fogott ki, 1-13 mezőnyből.

SAS újra nyert. Nem kedvelem őket, de nálam jelenleg első számú esélyesek, ha az alapszakaszt nem is nyerik meg a rájátszásban odaérhetnek.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.04.12. 16:57:53

Válasz küldése