Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez tényleg nagyon jó volt.Sanama írta: MWP-t vinné Csabi, de a legnagyobb az volt, hogy Kobe tuti kijutna, csak egyedül
Én is röhögtem, csak lehet páran nem fognakfcbarca0827 írta:Most lett vége. Talán az eddigi legjobb rész volt.Sanama írta:Sok Barcás fog bedurcizni rájukÉn a Barcás részen is röhögtem.
Amúgy én is MWP-t választanám.
Most lett vége. Talán az eddigi legjobb rész volt.Sanama írta:Sok Barcás fog bedurcizni rájuk
azt mondták a héten felveszikneobarca írta:Podcast-ról nem tudtok valamit? Mondták, h késni fog, na de ennyit?
Csabi írta twitteren, hogy ma délután veszik fel, aztán valószínűleg hétfőn teszik ki.neobarca írta:Podcast-ról nem tudtok valamit? Mondták, h késni fog, na de ennyit?
Hát igen, egy Spurs-Celtics :d Itt előttetek megfogadom, hogy ha bejutunk a Nagydöntőbe ( akkor már úgy is nyerünkBob_Marley írta:Mondjuk én pont emiatt nem szeretem a Miamit, mert nem rossz keret, de csapatként pl sokkal inkább egy Bulls!vannak lukak itt is ott is, Bullsnál a kettes poszton a "gáz", de viszont csapatként jobbak!
És nem mellesleg Thibo papa jobb mint SpoelstraViszont tavaly is láthattuk a 2 gigasztár ellen ez olykor kevés!
Na meg a nyerünk 2 millió bajnoki címet csinagratta sem volt túl baráti, de arra azt mondom kell a show, meg ez Amerika!
A 3 gonddal is egyet értek!
Spoelstra-t én tavaly végig savaztam, idén már nem akarom, nehogy azt higgyétek, hogy én mindenkit utálok
Ugyanezek a problémák jöttek elő, csak akkor még megvolt spékelve sírásokkal, James lökdösődéssel stb.....Miami borzasztó erős, legfőképpen a 2 ember ezt tudjuk, Haslem nagyon hasznos lehet, az ő teljesítménye is rohadt ingadozó!Miller is többet sérült mint egészséges!Battier csalódás!De a PO tudjuk más
Én is úgy gondolom, hogy alapból a Miami a nagy esélyes, de ez a csapat koránt sincs készen!Összeálltak kellett 1 év mire el lett osztva Wade-James, idénre ez megvan, most jön a többiekkel való gond![]()
Én azért továbbra is tartom, hogy a Miami megnyeri keletet és ott lesz a döntőben, viszont a bajnoki címükre idén sem fogadnék!
Viszont akkor lehet borul a bili, s Spoelstra nem hiszem, hogy marad!
Amúgy ami múltkor elő került, egy Spurs-Celtics döntő lenne az igazi csodás álom idénre!
És nem csak mert Celtics szurkoló vagyok, de az a kosárlabda csúcsa lenne számomra!
2 tökéletesen összerakott CSAPAT, finomságokkal, nem pl mint egy OKC-Miami-n az menne, hogy Durant-Westbrook-Harden 94 pont kontra James-Wade-Bosh 95....2 kiemelkedő edzővel mind a Spursnál mind a Celticsnél!Ráadásul a 2 veterán csapat utolsó véres küzdelme!
De lehetne Lakers-Celtics is![]()
Csak ott megint Kobe Bryant az egyszemélyes csapat, s Mike Brown se edzőzseni
Ja Bob, csak a te -34-edben nincs benne ( ahogy Battierében sem), hogy hány pontot dobott rólad a matchupodBob_Marley írta:Csak kiegészíteném azzal, hogy Bosh volt szabad azon az FA piacon (hozhatták volna még Boozert...na bumm)!
Illetve domináns centerre mindenkinek szüksége lenne
Nekem ez hiányzik a legjobban a mostani NBA-ből, hogy nincsenek kemény centerek, már a centerek is kint állnak, s dobálják a 3asokat....Oké labdaügyesek meg minden, de bent a darálóban meg súlytalan az összes...Howard él, de ha olyan korszak lenne, hogy Mourning-Ewing-Olajuwon és sorolhatnám emberek kellene aprítani, akkor lehet Howardot is lecsapnák
Boshhoz csak annyit, neki alapvetően annyit kellene csinálnia, hogy zárásokból leválva, vagy csak simán belépve a passzsávokba csinálhatna 20-25 pontot!Ez valamikor működik is, de mostanában a tempóit is rendre kihagyja!Védekezése meg nem elég kemény!De ezt mint írtam a mostani generációra unbloc írható szerintem!Ezért pl egy Ibaka vagy Howard aranyat ér!6ik embernek szerintem tuti nem ülne le a padra!
Alapvetően a Miami rosterrel nagy baj nincsen, persze vannak lukak, náluk is a magas állományban!De chalmers tökéletes a gépezetbe, megtudja oldani, továbbpasszolja Wade-knek, s a 3asokat meg bedobálja!És nem labdaigényes!Battier egyenlőre a nagy talány, de PO-ra tuti összeszedi magát, s Miller-Haslem is impact lesz!
Annyira nem kell szerintem kongatni a vészharangokat, az viszont tény Boshnál jobb embert is találhatnak, de a kérdés kit!
offseasonben meg úgyis valamelyik veterán odafog hozzájuk kuncsorogniÉn félek tőle, hogy tőlünk is a KG-Allen párosból jövőre az egyik Floridában fog pattogtatni....
Tavaly is ezt mondtuk achilles pontnak, hogy mit alkot a pad, s midnen bajnokesélyes csapatnál ez fontos a Po-ban!
Miami a Bulls padhoz képest egyértelműen vékonyabb, de azért a Po más!
Viszont tegnapról padoknál Watson +38 túloldalt Battier -34![]()
![]()
Ha adnak 2 gateorade-t én is összehozok -34-t 10ed ennyi pénzért is ha kell
Azt mondták, hogy a héten meg lesz, úgy hogy még időben vannakneobarca írta:Podcast-ról nem tudtok valamit? Mondták, h késni fog, na de ennyit?
Na ebben teljesen igazad van. Szerintem is jobban járnának mindkettővel.Kalap1988 írta:Sok mindenben egyetértek veled, de ezt a 3-ik vagy 2-ik opció kérdését Bosh esetében nem tudom elfogadni. Sokan mondják ezt, de csak mentegetésnek érzem. A Celtics ellen csak a 4-ik negyedben tett hozzá valamit a meccshez támadásban ( védekezésben végig 0 volt... és úgy egyébként sem erőssége, ami luxus a Miaminál, mert gyengék magas poszton), akkor is elhomályosította a Garnett, de nem azért, mert előtte nem volt labdája, nem voltak tiszta helyzetből elengedett dobásai. Hanem azért, mert nem dobta be, nem elég jó játékos ehhez. Ez független attól, hogy egyébként elismerem, hogy mennyire tehetséges, csak mindezt egy 66 meccses alapszakasz kb 20-30 meccsén látom rajta csak, a PO-ban pedig szökőévenként. Ha idén sem lesznek bajnokok, akkor azt hiszem mennie kell, csak az a baj, hogy az ellenértéke sem lesz nagy... Faramuci helyzet. Egy Garnett-Duncan típusú "nyugdíjassal", bármennyire is öregek, már sokkal, de sokkal többet elértek volna. Nem beszélve a fiatal feltörekvő PF-ekről. Én nem hiszek Boshban, a legjobb korban van, de ezt túl ritkán bizonyítja és nem kell mentegetni azzal, hogy hányadik opció. Garnett sem 1. és 2. opció a Celticsben ( mostanság talán igen, de általánosságban nem), ahogy már Duncan sem az a SAS-ban, mégis sokkal, de sokkal többet hozzátesznek. Pedig gyanítom, hogy Bosh több labdát kap, mint ők, még így is...
Én is várom már nagyon. Iszonyatosan rákattantam, mintha valami sorozat lenne, amit minden héten nézni kell.neobarca írta:Podcast-ról nem tudtok valamit? Mondták, h késni fog, na de ennyit?
Sok mindenben egyetértek veled, de ezt a 3-ik vagy 2-ik opció kérdését Bosh esetében nem tudom elfogadni. Sokan mondják ezt, de csak mentegetésnek érzem. A Celtics ellen csak a 4-ik negyedben tett hozzá valamit a meccshez támadásban ( védekezésben végig 0 volt... és úgy egyébként sem erőssége, ami luxus a Miaminál, mert gyengék magas poszton), akkor is elhomályosította a Garnett, de nem azért, mert előtte nem volt labdája, nem voltak tiszta helyzetből elengedett dobásai. Hanem azért, mert nem dobta be, nem elég jó játékos ehhez. Ez független attól, hogy egyébként elismerem, hogy mennyire tehetséges, csak mindezt egy 66 meccses alapszakasz kb 20-30 meccsén látom rajta csak, a PO-ban pedig szökőévenként. Ha idén sem lesznek bajnokok, akkor azt hiszem mennie kell, csak az a baj, hogy az ellenértéke sem lesz nagy... Faramuci helyzet. Egy Garnett-Duncan típusú "nyugdíjassal", bármennyire is öregek, már sokkal, de sokkal többet elértek volna. Nem beszélve a fiatal feltörekvő PF-ekről. Én nem hiszek Boshban, a legjobb korban van, de ezt túl ritkán bizonyítja és nem kell mentegetni azzal, hogy hányadik opció. Garnett sem 1. és 2. opció a Celticsben ( mostanság talán igen, de általánosságban nem), ahogy már Duncan sem az a SAS-ban, mégis sokkal, de sokkal többet hozzátesznek. Pedig gyanítom, hogy Bosh több labdát kap, mint ők, még így is...Cumbee írta:Van még több ilyen karaoke-s, bár azok nem ennyire jók.Gerard3Piqué írta:http://www.youtube.com/watch?v=kQDut-MH ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=KYDzvmoG ... r_embedded
Nagyot üt!
Puzsér Róbert megmondaná nekik xd
pl:
http://www.youtube.com/watch?v=DPvYAWz2 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=JLAdE6w8 ... re=related
Ezt viszont minden képen be akartam linkelni. Valszeg sokan látták már, mert régi videó, én most találtam és valami eszméletlen.
http://www.youtube.com/watch?v=XXjNkFvZcaw
És hogy ne legyen annyira off: A tegnapi Miami-Chicago meccset nem láttam élőben, most délután pótlom a hiányosságot, viszont egy ideig néztem az eredményt, simán ment a Miami, erre ma arra kelek, hogy 10 pontos vereség. Ránézve a Box score-ra egyébként [auto_cenzúra]án látszik a legnagyobb gyenge pontja a miami-nak. Van a nagy 3, Chalmerst néha fejbeverik az öltözőben és akkor hasít, de rajtuk kívül egyszerűen nincs ember, aki képes pontokat dobni. A Chicago-nál 3 embernek nem ment a kezdőből, erre jött a padról 3 ember, aki betette a közösbe amit kell. 3 ember 10 fölött, Watson majdnem dupla dupla, ezzel szemben ott van a Miami oldalról 3 játékos, mind több időt voltak pályán, mint a Chicago padról bárki, Battier 2 pont, Turiaf 0, Millernek meg sikerült összehoznia egy 9-ből 1-et. Amíg nem lesznek értelmes emberek a 2. sorban, addig nem lesz itt bajnoki cím szvsz. Nézegetem a meccseiket, James és Wade majd meg szakadnak, elvonják az embereket, erre a leosztott labdákból a többiek akkora openeket hagynak ki, hogy már nekem ég az arcom, hogy 2-3 másodpercnyi rákészüléssel nem tudják bedobni. Nagyon kéne nekik egy Hardenhez hasonló értelmes 6. ember. Ha Terryt meg tudnák olcsón szerezni, akkor szerintem tényleg megállíthatatlanok lennének. Vagy én még azt is el tudnám képzelni, hogy ha nem lennének ennyire lukasak magas poszton, akkor Bosh mehetne 6. embernek. 3. opcióként nyilván valóan szinte semmit nem tud hozzátenni, vétek erre elpazarolni. Amikor viszont nincs Wade és 2. opció, akkor általában megtáltosodik, szal nekem jó ötletnek tűnik, hogy padról szálljon be, így többnyire lehetne 2. opció. A gond ezzel az, hogy nem tudják ezt meghúzni, mert rajta kívül nincs értelmes magasuk.
Van még több ilyen karaoke-s, bár azok nem ennyire jók.Gerard3Piqué írta:http://www.youtube.com/watch?v=kQDut-MH ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=KYDzvmoG ... r_embedded
Nagyot üt!
Puzsér Róbert megmondaná nekik xd