USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
scott neal
Barça B

2012.03.17. 18:58:06

Hello!Vki zud egy olyan oldalt ahol meg vannak az nba igazolások(tradek)?Előre is kösz
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.17. 14:08:45

P.U.Y.O.L. írta:
Game90 írta:Westbrook-nak meg 10-zel több rádobása volt, mint Durant-nek...
És ez talán az OKC jelenlegi legnagyobb gyengéje. (hiába potenciális 30 pontos játékos RW)
Hát igen. Westbrook egy ritka buta, de félelmetes fizikai adottságokkal rendelkező játékos. Most ezek a bakik, milliódobások nem annyira számítanak, de a PO-ban azért más lesz a helyzet. Egyre inkább úgy érzem, h egy ilyen RW-al az OKC nem lesz bajnok.

Mi azért ismét megvertük a Wolvest, bemutatkozott Sessions, ígéretesen mozgott, remélhetőleg beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.17. 12:07:39

Game90 írta:Westbrook-nak meg 10-zel több rádobása volt, mint Durant-nek...
És ez talán az OKC jelenlegi legnagyobb gyengéje. (hiába potenciális 30 pontos játékos RW)
PCsabi
aka Game90

2012.03.17. 11:32:31

LeBron egyszerűen elmebeteg, asszem 5/5-tel kezdett mezőnyből, végül 12/20-szal zárt és majdnem tripla-dupla. Wade most nem jeleskedett annyira a pontszerzésben, de legalább másban eléggé odatette magát, Haslem is nagyot játszott a padról. Bosh pedig összekaphatná a középtávoliját, az utolsó két meccsen 7/27-et dobott. Azt viszont nem értem, hogy miért kellett megint izgalmassá tenni a meccset :? Turner-ből viszont tényleg jó kis játékos lesz.

Thunder - Spurs meccset csak a félidőig néztem, elég sima volt, aztán bealudtam. De most néztem meg az összefoglalót, -2-re is feljött az OKC :shock: Aztán -4-nél ilyen bedobást, Westbrook eléggé elaludt. Duncan 19 lepattanó, az mi? :) Westbrook-nak meg 10-zel több rádobása volt, mint Durant-nek...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.17. 11:14:38

Hát hihetetlen, hogy a Miami már megint győzött...10 meccse nem tudjuk őket megverni. Azért nagyot küzdöttek a végén a srácok, közel kerültünk, megint nagyrészt Turnernek köszönhetően. Utálom már ezt, hogy ha Miami, akkor fogjuk és eldobunk egy negyedet, ahol ránk vernek plusz 20-at, aztán meg vért izzadva se tudjuk már persze visszahozni...egyszer lennénk partyban minden negyedben.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.17. 11:07:50

Tocy írta:
PP megsérült...mi van vele?
Semmi él és virul :D
Kiment a bokája mikor rálépett Thornton lábára, -30nál értelmetlen volt visszahozni, de jól van, s játszani is fog ma :D

Paul Pierce just became the 16th man in NBA history to make 6,000 free throws.

Nem mintha kérdés lenne, hogy HOF lesz ha befejezi, de azért meg is dolgozik érte ez a fking TRUTH :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.17. 10:58:22

Sessions meg azért bemutatkozott közben...19 perc alatt 7 pont, 4 pattanó, 5 assziszt, mondhatni náccerű :) bár volt közben 4 személyije, meg 3 eladott labdája :D

PP megsérült...mi van vele?
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.17. 09:30:28

P.U.Y.O.L. írta:
Kalap1988 írta: Igen, igazad van, van pillangó megálló is, elsőre azt hittem,hogy hosszú az az utca, ezért gondoltam inkább megkérdezek egy pestit. Akkor Örs 13:30 a metrónál? Szerintem a legegyszerűbb, hogy hozol a kezedben egy kosárlabdát, arról tuti megismerlek, mert nem hiszem, hogy sok ilyen ember lesz még ott :D Úgy is azt akartam kérni,hogy ha nem muszáj, akkor ne nekem kelljen vidékről labdát vinnem
Igen, viszek labdát. (remélem nem eresztett le nagyon, mert nem a pumpát már nem tudom, hogy hova tettem :lol: )

szerk: Kalap ment egy
Jól van, ha mégis puha lenne és nem tudod felfújni, akkor szóljál, viszek én. Azért jöjjön még 1-2 ember és Neo is reagáljon. Tegnap nem láttam meccseket, az eredményeket nézem, de úgy néz ki,hogy a megint elvesztett lepattanó csatán felül a BOS vereségének fő oka azt volt, hogy sajnos sok Kings játékos ( pl Thorton) élete meccsét játszotta. Ez van, ma okosan kell játszani, nem eladni labdákat és jó mezőnyszázalékkal dobálni, hogy ne tudjanak lerohanni. Kell a mai!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.17. 09:23:20

Kalap1988 írta: Igen, igazad van, van pillangó megálló is, elsőre azt hittem,hogy hosszú az az utca, ezért gondoltam inkább megkérdezek egy pestit. Akkor Örs 13:30 a metrónál? Szerintem a legegyszerűbb, hogy hozol a kezedben egy kosárlabdát, arról tuti megismerlek, mert nem hiszem, hogy sok ilyen ember lesz még ott :D Úgy is azt akartam kérni,hogy ha nem muszáj, akkor ne nekem kelljen vidékről labdát vinnem
Igen, viszek labdát. (remélem nem eresztett le nagyon, mert nem a pumpát már nem tudom, hogy hova tettem :lol: )

szerk: Kalap ment egy
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.03.17. 09:19:09

Bemutatkozott Ellis, meg is verték az előző csapatát.
OKC-nek meg eddig 1 veresége volt otthon, de az utolsó 4-ből 3-szor buktak hazai környezetben, pedig mindenki odatette magát most is, Westbrook 36 pont, Ibaka dupla-dupla és 6 blokk.
Zach Randolph visszatért, 25 pont 9 lepattanó 24,5 perc alatt, vele aztán már egész előre is végezhetnek és okozhatnak meglepetést.
Bullsnak így Rose nélkül talán még bele is fér ez a vereség, nekik talán a legjobb a sorsolásuk.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.17. 09:16:32

Én pont a második félidőre felébredtem a Kings-Celticse!Akkor még -1 volt :D
3ik negyed meg mintha rémálom lett volna, csak ébren!:D Minden bement, Thornton akinek mostanában voltak elég visszafogott estéi, folyamatosan dobált!Mi meg ha jól emlékszem a 6ik percben tudtuk egy árva pontot feltenni a táblára büntetőből!Megint egy nagy lehetőség kimaradt pedig kikapott a Sixers meg a Pacers is :twisted: De majd ma b2b Nuggets :roll: :lol:
(Szétfognak minket rohanni.... :? nagy verés lehet ma is...)

Taj Gibson says hi :D :
http://www.youtube.com/watch?v=0FO2ofDp ... AAAAAAADAA

Spurs visszavonultatta Bruce Bowen mezét :D
Az "NBA Pepéje" :D
Voltak alattomos megmozdulásai, de azért remek védő volt, s talán egyedüliként elmondhatja magáról, hogy egy adott szezonban jobban dobta a 3ast mint a büntetőt :lol:

Kis Bowen mix a "legszebb" kiütéseiről:
http://www.youtube.com/watch?v=KubRIzcLIA4
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.17. 08:53:11

27-tel vezettünk félidőben a Sixers ellen, utána nem nagyon akartunk már kosarazni, érezhetően fáradtak voltak a srácok a két kemény meccs és vereség után! Pattanózást most is elbuktuk 54-42-re és mekkora gáz már, hogy az amúgy 2 méter alatti Wade szerezte a legtöbbet nálunk, 11et...James megint állat: 29 pont, 7 pattanó, 8 assziszt...Vége az idegenbeli túránknak, nem a legjobb eredménnyel zártuk, de nagyon jobbat nem is vártam. Most végre hazamegyünk, és vasárnap jön a Magic, vissza kell nekik vágni a keddi OT-s vereségért és könyörgöm próbáljunk már meg legalább 10en belülre kerülni pattanózásban...ja meg nem ártana, ha nem csak James-Wade játszana jól :D

Viszont a feltámadó Portland megverte a Bullst, így nem is jöttünk ki olyan rosszul, 1 vereséggel vagyunk hátrébb, plusz ugye több meccset játszottak.

Nyugati kedvenvem ( Spurs ) legyőzte a Thundert, Tim bácsi 19 lepattanója nem gyenge...tehát az alapszakaszbeli elsőség maradt ugyanolyan szoros :)

Boston sajnos kikapott, dehát 120 kapott pont, plusz megint a lepattanók ( 45-28 ), így még egy Kingst sem lehet megverni, hiába dob Ray 26-ot...pedig itt lett volna a lehetőség feljönni a Sixersre, aztán 4. hely konferenciában...
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.17. 08:36:46

P.U.Y.O.L. írta:
Kalap1988 írta: Nekem jó, mi egész pontosan a cím, ugyanis nem vagyok budapesti? Ez, ami a XIV-ben van? Mert akkor a bkv útvonaltervezőben egy ilyet néztem:
Felszáll Nyugati pályaudvar
M3 Metró 2 megálló
6 perc várakozás 3 perc utazás
Átszáll Deák Ferenc tér
M2 Metró 3 megálló
4 perc várakozás 5 perc utazás
Átszáll Keleti pályaudvar
80 Trolibusz 6 megálló
3 perc várakozás 9 perc utazás
Leszáll Pillangó utca
Tehát kb fél óra, 40 perc alatt ott vagyok, így mondjuk adott esetben nekem vagy 13:40 körül vagy egy órával később lenne jó ( akkor jön vonatom, de inkább utóbbi, mert a holnap este valszeg hosszú lesz :D)
Elég ha 2 Metroval mész. A Deákon átszállsz és az M2(? sose tudom, hogy melyik melyik :D , de a lényeg az hogy átszállsz a másikra) megáll a Pillangónál! (az Őrs a végállomás, ha többen leszünk, találkozhatunk ott is, mert a Pilangónál fogalmam sincs, hogy milyen konkrét helyet írjak, ahol összeröffenhetünk.)

Kalap, úgy ismersz majd meg, hogy 1 szál piros rózsa lesz nálam. :lol:
Na jó, valószínűleg Barca táska, bár nem biztos. Ma mindent megbeszélünk...

szerk: valószínűleg kb. 20 perc max fél óra alatt ott vagy a 2 Metroval, így szerintem a 13:30-as találkozó jó lenne. Már csak az a kérdés, hogy ki jön még és hogy PONTOSAN hol találkozzunk...
Igen, igazad van, van pillangó megálló is, elsőre azt hittem,hogy hosszú az az utca, ezért gondoltam inkább megkérdezek egy pestit. Akkor Örs 13:30 a metrónál? Szerintem a legegyszerűbb, hogy hozol a kezedben egy kosárlabdát, arról tuti megismerlek, mert nem hiszem, hogy sok ilyen ember lesz még ott :D Úgy is azt akartam kérni,hogy ha nem muszáj, akkor ne nekem kelljen vidékről labdát vinnem
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.17. 08:29:49

Kalap1988 írta: Nekem jó, mi egész pontosan a cím, ugyanis nem vagyok budapesti? Ez, ami a XIV-ben van? Mert akkor a bkv útvonaltervezőben egy ilyet néztem:
M3 Metró 2 megálló
Átszáll Deák Ferenc tér
M2 Metró 3 megálló
80 Trolibusz 6 megálló
Leszáll Pillangó utca
Tehát kb fél óra, 40 perc alatt ott vagyok, így mondjuk adott esetben nekem vagy 13:40 körül vagy egy órával később lenne jó ( akkor jön vonatom, de inkább utóbbi, mert a holnap este valszeg hosszú lesz :D)
Elég ha 2 Metroval mész. A Deákon átszállsz és az M2(? sose tudom, hogy melyik melyik :D , de a lényeg az hogy átszállsz a másikra) megáll a Pillangónál! (az Őrs a végállomás, ha többen leszünk, találkozhatunk ott is, mert a Pilangónál fogalmam sincs, hogy milyen konkrét helyet írjak, ahol összeröffenhetünk.)

Kalap, úgy ismersz majd meg, hogy 1 szál piros rózsa lesz nálam. :lol:
Na jó, valószínűleg Barca táska, bár nem biztos. Ma mindent megbeszélünk...

szerk: valószínűleg kb. 20 perc max fél óra alatt ott vagy a 2 Metroval, így szerintem a 13:30-as találkozó jó lenne. Már csak az a kérdés, hogy ki jön még és hogy PONTOSAN hol találkozzunk...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.16. 23:37:31

És az olasz hosszabbított tényleg!
Ma mindkettő rangadó jónak ígérkezik, szerintem a Sixers-Heatet megnézem, ha nem alszok el, akkor utána Kings-Celtics :lol:

Ja meg ma van a Warriors-Bucks meccs is :D
Monta:I'm coming home, I'm coming home.....
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.03.16. 23:32:48

Ma két NBA meccset tervezek megnézni, Heat - 76ers és Thunder - Spurs. Lesz még valaki?
Bob_Marley írta:Ráadásul ezek szerint a vezetőség bízik is bennük, mind Gallinarinak, mind Lawsonnak hamarosan új szerződést kell adni, nem tudták volna megtartani, ha Nené elvisz 13 milliót és hangsúlyozom 2016ig!
És Chandlerre is marad zseton :D
Gallinari már hosszabbított, 4 év/42 millió. Szerintem nagyon jól járt vele a Denver, elég olcsón megúszták.

Mivel most lusta vagyok leírni a véleményemet, ezért megkértem Bazskát, hogy írja le helyettem a dolgokat:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... o-semmiert

Viszont azt csak most tudtam meg ebből a cikkből, hogy Oden szerződését felbontotta a Portland. Kíváncsi vagyok, hogy melyik csapat vállalja majd őt be, mert nagyon tehetséges srác (Howard mellett/után a legjobb center lehetne), csak hát 3 meccset nem bír lejátszani egymás után, a térde kb. alkalmatlan a profi kosárlabdára. Portland-et meg nagyon sajnálom, a Thunder mellett évekig uralhatták volna Nyugatot egy ilyen csapattal: Oden - Aldridge - Batum - Roy - Felton/új irányító...
Bob_Marley írta:
És a jó öreg Snoop meg Harden:
http://distilleryimage2.instagram.com/3 ... 6265_7.jpg
Harden-ből ki nem nézném, hogy kosárlabdázó, nagyon nagy forma lehet :D

Kép

BasketballJones-ról :arrow:

Korrekt passz Rondo-tól:
http://www.youtube.com/watch?v=tccSvlrsAUM

Rubio is nagy arc :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=9ERmxp1FC0Y

Griffin :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=Ee9zviqFOIo
Ben Wallace szokott így büntetőzni...na de egymás után 2x :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.16. 21:48:35

P.U.Y.O.L. írta:Kalap, neobarca! Akkor vasárnap jó nektek? Mert megpróbáltam úgy intézni a dolgaimat, hogy üres legyen a vasárnap. Pillangó tér, kora d.u. (13:00-14:00 óra) körül mehetne a dolog.

Van még valaki, akinek jó a vasárnap és szívesen jönne?
Nekem jó, mi egész pontosan a cím, ugyanis nem vagyok budapesti? Ez, ami a XIV-ben van? Mert akkor a bkv útvonaltervezőben egy ilyet néztem:
M3 Metró 2 megálló
Átszáll Deák Ferenc tér
M2 Metró 3 megálló
80 Trolibusz 6 megálló
Leszáll Pillangó utca
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.16. 11:08:35

Éééértem. Hát jelen helyzetben még JO-nak is örülnék, bár ha vhogy idekerülne Kaman, az lenne maga a tökély :D
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.16. 10:47:31

Kalap, neobarca! Akkor vasárnap jó nektek? Mert megpróbáltam úgy intézni a dolgaimat, hogy üres legyen a vasárnap. Pillangó tér, kora d.u. (13:00-14:00 óra) körül mehetne a dolog.

Van még valaki, akinek jó a vasárnap és szívesen jönne?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.16. 10:31:55

Tocy írta:Lakers baromi jól járt, az fix. Clippersnek is csak egy ilyen játékosra volt szüksége, ők is nagyot húztak. Sem mi, sem a Boston nem talált centert...többi annyira nem hat meg. Illetve de, még a Denver, persze a szerződések miatt jogosnak is mondható akár Nene elpasszolása, és valóban tarthatatlan lehetett volna olyan sokáig ez a szerződés...viszont ott is, meg Portlandben is elkezdtek csapatot építeni, már jók voltak, és mielőtt még igazán komoly csapat válna belőlük, szétrobbantják újra. Ez főleg a Portlandre igaz...

Azt lehet tudni, hogy JO miért akar ennyire Miamiba jönni? Csak a gyűrű? Illetve hogyan is van ez a kivásárlás, mert pontosan nem vágom...
Azt jelenti, hogy a klub ha kifizeti a szerződéséből hátralévő összeget, akkor waive-lheti a játékost, magyarul kiteheti a rosterből!És onnantól kezdve a játékos teljesen új koncepciójú szerződést köthet máshol, mert az előző megszűnt!Ezt közös megegyezéssel lehet elintézni!
Mostanában fog Ainge tárgyalni JO-val, s azért akar menni a Miamiba, mert onnan jött :D és nyilván azért mert nagyobb esélye lenne bajnokságot nyerni!"Megsértődött", hogy cserélni akartuk, mert nyáron az volt a baja, hogy Westet akarjuk, most meg idáig azt mondta nem tud játszani, mert annyira fáj a csuklója, aztán kiderült, trade kalapban van, s menni akar Miamiba! :D Korrekt csávó :D
És erre, hogy legyen egy csavar fél év után tweetelt párat az elmúlt 2 órában:

You can't always believe what you see and hear on tv! Smdh!

I see I'm going to have to start back tweeting more because It looks like people know more about me than I know about myself! #crazy#

But I can tell yall that I do really miss playing and some of yall are crazy as hell on twitter lol! But its all love tho!

Ha menni akar menjen, csak álljon ki mondja ki :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.16. 10:03:32

Lakers baromi jól járt, az fix. Clippersnek is csak egy ilyen játékosra volt szüksége, ők is nagyot húztak. Sem mi, sem a Boston nem talált centert...többi annyira nem hat meg. Illetve de, még a Denver, persze a szerződések miatt jogosnak is mondható akár Nene elpasszolása, és valóban tarthatatlan lehetett volna olyan sokáig ez a szerződés...viszont ott is, meg Portlandben is elkezdtek csapatot építeni, már jók voltak, és mielőtt még igazán komoly csapat válna belőlük, szétrobbantják újra. Ez főleg a Portlandre igaz...

Azt lehet tudni, hogy JO miért akar ennyire Miamiba jönni? Csak a gyűrű? Illetve hogyan is van ez a kivásárlás, mert pontosan nem vágom...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.16. 01:31:14

Kalap1988 írta: Na jó, de a Nuggets a po-ra hajtott! Akkor azt felejtsük el, engem csak ez zavar. A sportérték csökkent ezzel
Igazából szerintem a szokásos kérdés merült fel, mi a fontos az adott év vagy a jövő!Ezzel spóroltak egy csomót, ráadásul Nené 2016!!!!ig lenne náluk!McGee-t nyáron megtarthatják, még az is lehet kikupálódik :D
Ha meg nem megy a csapatnak, akkor meg még jobb (paradox de jövő szempontból jobb) akkor tudnak jó helyen draftolni!Fiatal csapat Lawsonnal, Gallinarival, Faried-dal pickkekel ebből lehet valami, mintsem lehet idén becsúsznak 7-8 helyen és kiesnek az első körben!Ráadásul ezek szerint a vezetőség bízik is bennük, mind Gallinarinak, mind Lawsonnak hamarosan új szerződést kell adni, nem tudták volna megtartani, ha Nené elvisz 13 milliót és hangsúlyozom 2016ig!
És Chandlerre is marad zseton :D

Portlandet sajnálom, ők iszonyatosan szimpatikus csapat volt, de a sérülések minden tönkre vágták őket!Most "ledózeroltak" mindent, kezdődhet az építkezés!Ott azért fontos Batum megtartása!Szépen beszedtek pickeket, s talán Flynnből Portlandben lesz valami!
Mostanában erre készültek, ezért is volt teljesen kiábrándító a játékuk!

Lakers, Clippers meg ....nagyot húzott!
És ne felejtsük a Lakers Jordan Hillt is megkapta, Murphy McRobertsnél jobb!
Young meglátjuk marad-e erre az évre van szerződése, CP3 mellett lehet belőle játékos, s maga a mag miatt, s a gyűrűvágy miatt, de mondjuk ott Del Negro közbe szólhat :lol:

Összegezve, letudtuk a kötelezőt, akkora hatalmas mozgás nem volt, sokan Howardra mentek, hoppon maradtak :D
Nets az aki megint szívott, se James se Howard 2 év alatt, s nyáron megy???? Deron Williams...Az lenne az igazi öngól nekik!

Mi meg halvány reménysugár van a Hornets kivásárolja Kaman-t és eljön hozzánk, de a Miami is erősen a kalapban van, s velük reklámérték, bajnoki esélyek miatt idén nem tudunk versenyezni!
Sajnálom, hogy picket nem tudtunk szerezni, vagy legalább valami magasat, már tök mindegy kit, csak egyenlőre, úgy festünk, hogy van egy Bass Kg frouncourt, amiből mindkettő 4es, ráadásul Bass "csak" 6'8 magas!ÉLs van egy sérült JO meg Stiemsma!De éljen a small ball :lol:
De nem rejtem véka alá, kicsit csalódott vagyok!De mindjárt meghallgatom Ainge mit nyilatkozott, mert egy rohadt magasat még a MAFCból sem tudtunk hozni, azért az kemény :D De ahogy olvasgattam, csak a Portlanddel voltunk kapcsolatban meg Kamannel!Bár komolyan Cambyt pl elhozhattuk volna!Rutin meg arra a 20-30 percre jó lett volna, s korban is hozzánk illő :lol:
Kettősséget lehet erre is írni, mert legalább megtartottuk a BIG 4-t :D viszont a jövő szempontjából 0-t léptünk előre, sőt inkább látva a több i mozgást inkább hátra fele 2őt!
Nem lesznek annyira minőségi játékosok a szabad ügynök piacon nyáron, s pl a Portland takarítással Batumról is lemondhatunk!
Bár majd kiderül nyáron, jövőre kb 31 milliónk felszabadulEz rengeteg, s ebből lehet építkezni, de az FA lista annyira nem veretes!
Viszont azt borítékolom a göcs felszabadulás 1-2 monster ninghtot fog hozni pl Rondonál!Meg a többiek is dacból, s "láncok nélkül" odateszik magukat!
LETS GO CELTICS ez a lényeg :D

szerk: JaJuwan Jonhsont kihagytam, mea culpa :D JJJ-nek voltak azért ígéretes meccsei, de egy rookie, így nagy felelősséget nem lehet a vállára tenni!
JO amit kap külföldi fórumokon, cikkekben, azt nem teszi ki az ablakba :D
Ugyanis mindenáron kiakarja magát vásároltatni, s menni akar a Miamiba, ami azért "vicces" mert nálunk nagyon fáj a csuklója, viszont a Miamiban nem fájna :D Már nyáron is "hisztizett" mikor David Westet akartuk...Csupa-csupa jó hírek az elmúlt pár napban Bostonból.... :roll:

És a jó öreg Snoop meg Harden:
Kép
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.16. 00:56:28

Messi, hogy blokkolta már Griffint? :lol: :lol: :lol:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6844_n.jpg[/url]
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
balinteer
Capitá del Barça

2012.03.15. 23:09:18

A Clippers nagyot húzott Nick Younggal,jól jártak nagyon. D-Will szerintem nyáron lelép a Netstől,nyárig most szünetel a Howard-saga. Csodálkozok,hogy nem történt Bostoni trade.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.03.15. 23:01:55

Csak nem? Walton..? :D Egy zsáknyi pénz szabadul így fel.. Jó kis cserék voltak, pad mindenképpen erősödött, de az irányító poszt is. Fisher előtt pedig kalapom emelem, nagy játékos volt és lesz is mindig, bárhol is pattogtasson.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése