Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen. Westbrook egy ritka buta, de félelmetes fizikai adottságokkal rendelkező játékos. Most ezek a bakik, milliódobások nem annyira számítanak, de a PO-ban azért más lesz a helyzet. Egyre inkább úgy érzem, h egy ilyen RW-al az OKC nem lesz bajnok.P.U.Y.O.L. írta:És ez talán az OKC jelenlegi legnagyobb gyengéje. (hiába potenciális 30 pontos játékos RW)Game90 írta:Westbrook-nak meg 10-zel több rádobása volt, mint Durant-nek...
És ez talán az OKC jelenlegi legnagyobb gyengéje. (hiába potenciális 30 pontos játékos RW)Game90 írta:Westbrook-nak meg 10-zel több rádobása volt, mint Durant-nek...
Semmi él és virulTocy írta:
PP megsérült...mi van vele?
Jól van, ha mégis puha lenne és nem tudod felfújni, akkor szóljál, viszek én. Azért jöjjön még 1-2 ember és Neo is reagáljon. Tegnap nem láttam meccseket, az eredményeket nézem, de úgy néz ki,hogy a megint elvesztett lepattanó csatán felül a BOS vereségének fő oka azt volt, hogy sajnos sok Kings játékos ( pl Thorton) élete meccsét játszotta. Ez van, ma okosan kell játszani, nem eladni labdákat és jó mezőnyszázalékkal dobálni, hogy ne tudjanak lerohanni. Kell a mai!P.U.Y.O.L. írta:Igen, viszek labdát. (remélem nem eresztett le nagyon, mert nem a pumpát már nem tudom, hogy hova tettemKalap1988 írta: Igen, igazad van, van pillangó megálló is, elsőre azt hittem,hogy hosszú az az utca, ezért gondoltam inkább megkérdezek egy pestit. Akkor Örs 13:30 a metrónál? Szerintem a legegyszerűbb, hogy hozol a kezedben egy kosárlabdát, arról tuti megismerlek, mert nem hiszem, hogy sok ilyen ember lesz még ottÚgy is azt akartam kérni,hogy ha nem muszáj, akkor ne nekem kelljen vidékről labdát vinnem
)
szerk: Kalap ment egy PÜ
Igen, viszek labdát. (remélem nem eresztett le nagyon, mert nem a pumpát már nem tudom, hogy hova tettemKalap1988 írta: Igen, igazad van, van pillangó megálló is, elsőre azt hittem,hogy hosszú az az utca, ezért gondoltam inkább megkérdezek egy pestit. Akkor Örs 13:30 a metrónál? Szerintem a legegyszerűbb, hogy hozol a kezedben egy kosárlabdát, arról tuti megismerlek, mert nem hiszem, hogy sok ilyen ember lesz még ottÚgy is azt akartam kérni,hogy ha nem muszáj, akkor ne nekem kelljen vidékről labdát vinnem
Igen, igazad van, van pillangó megálló is, elsőre azt hittem,hogy hosszú az az utca, ezért gondoltam inkább megkérdezek egy pestit. Akkor Örs 13:30 a metrónál? Szerintem a legegyszerűbb, hogy hozol a kezedben egy kosárlabdát, arról tuti megismerlek, mert nem hiszem, hogy sok ilyen ember lesz még ottP.U.Y.O.L. írta:Elég ha 2 Metroval mész. A Deákon átszállsz és az M2(? sose tudom, hogy melyik melyikKalap1988 írta: Nekem jó, mi egész pontosan a cím, ugyanis nem vagyok budapesti? Ez, ami a XIV-ben van? Mert akkor a bkv útvonaltervezőben egy ilyet néztem:
Felszáll Nyugati pályaudvar
M3 Metró 2 megálló
6 perc várakozás 3 perc utazás
Átszáll Deák Ferenc tér
M2 Metró 3 megálló
4 perc várakozás 5 perc utazás
Átszáll Keleti pályaudvar
80 Trolibusz 6 megálló
3 perc várakozás 9 perc utazás
Leszáll Pillangó utca
Tehát kb fél óra, 40 perc alatt ott vagyok, így mondjuk adott esetben nekem vagy 13:40 körül vagy egy órával később lenne jó ( akkor jön vonatom, de inkább utóbbi, mert a holnap este valszeg hosszú lesz)
, de a lényeg az hogy átszállsz a másikra) megáll a Pillangónál! (az Őrs a végállomás, ha többen leszünk, találkozhatunk ott is, mert a Pilangónál fogalmam sincs, hogy milyen konkrét helyet írjak, ahol összeröffenhetünk.)
Kalap, úgy ismersz majd meg, hogy 1 szál piros rózsa lesz nálam.![]()
Na jó, valószínűleg Barca táska, bár nem biztos. Ma mindent megbeszélünk...
szerk: valószínűleg kb. 20 perc max fél óra alatt ott vagy a 2 Metroval, így szerintem a 13:30-as találkozó jó lenne. Már csak az a kérdés, hogy ki jön még és hogy PONTOSAN hol találkozzunk...
Elég ha 2 Metroval mész. A Deákon átszállsz és az M2(? sose tudom, hogy melyik melyikKalap1988 írta: Nekem jó, mi egész pontosan a cím, ugyanis nem vagyok budapesti? Ez, ami a XIV-ben van? Mert akkor a bkv útvonaltervezőben egy ilyet néztem:
Felszáll Nyugati pályaudvar
M3 Metró 2 megálló
6 perc várakozás 3 perc utazás
Átszáll Deák Ferenc tér
M2 Metró 3 megálló
4 perc várakozás 5 perc utazás
Átszáll Keleti pályaudvar
80 Trolibusz 6 megálló
3 perc várakozás 9 perc utazás
Leszáll Pillangó utca
Tehát kb fél óra, 40 perc alatt ott vagyok, így mondjuk adott esetben nekem vagy 13:40 körül vagy egy órával később lenne jó ( akkor jön vonatom, de inkább utóbbi, mert a holnap este valszeg hosszú lesz)
Gallinari már hosszabbított, 4 év/42 millió. Szerintem nagyon jól járt vele a Denver, elég olcsón megúszták.Bob_Marley írta:Ráadásul ezek szerint a vezetőség bízik is bennük, mind Gallinarinak, mind Lawsonnak hamarosan új szerződést kell adni, nem tudták volna megtartani, ha Nené elvisz 13 milliót és hangsúlyozom 2016ig!
És Chandlerre is marad zseton
Harden-ből ki nem nézném, hogy kosárlabdázó, nagyon nagy forma lehetBob_Marley írta:
És a jó öreg Snoop meg Harden:
http://distilleryimage2.instagram.com/3 ... 6265_7.jpg
Nekem jó, mi egész pontosan a cím, ugyanis nem vagyok budapesti? Ez, ami a XIV-ben van? Mert akkor a bkv útvonaltervezőben egy ilyet néztem:P.U.Y.O.L. írta:Kalap, neobarca! Akkor vasárnap jó nektek? Mert megpróbáltam úgy intézni a dolgaimat, hogy üres legyen a vasárnap. Pillangó tér, kora d.u. (13:00-14:00 óra) körül mehetne a dolog.
Van még valaki, akinek jó a vasárnap és szívesen jönne?
Azt jelenti, hogy a klub ha kifizeti a szerződéséből hátralévő összeget, akkor waive-lheti a játékost, magyarul kiteheti a rosterből!És onnantól kezdve a játékos teljesen új koncepciójú szerződést köthet máshol, mert az előző megszűnt!Ezt közös megegyezéssel lehet elintézni!Tocy írta:Lakers baromi jól járt, az fix. Clippersnek is csak egy ilyen játékosra volt szüksége, ők is nagyot húztak. Sem mi, sem a Boston nem talált centert...többi annyira nem hat meg. Illetve de, még a Denver, persze a szerződések miatt jogosnak is mondható akár Nene elpasszolása, és valóban tarthatatlan lehetett volna olyan sokáig ez a szerződés...viszont ott is, meg Portlandben is elkezdtek csapatot építeni, már jók voltak, és mielőtt még igazán komoly csapat válna belőlük, szétrobbantják újra. Ez főleg a Portlandre igaz...
Azt lehet tudni, hogy JO miért akar ennyire Miamiba jönni? Csak a gyűrű? Illetve hogyan is van ez a kivásárlás, mert pontosan nem vágom...
Igazából szerintem a szokásos kérdés merült fel, mi a fontos az adott év vagy a jövő!Ezzel spóroltak egy csomót, ráadásul Nené 2016!!!!ig lenne náluk!McGee-t nyáron megtarthatják, még az is lehet kikupálódikKalap1988 írta: Na jó, de a Nuggets a po-ra hajtott! Akkor azt felejtsük el, engem csak ez zavar. A sportérték csökkent ezzel