Kalap1988 írta:
Na jó, de a Nuggets a po-ra hajtott! Akkor azt felejtsük el, engem csak ez zavar. A sportérték csökkent ezzel
Igazából szerintem a szokásos kérdés merült fel, mi a fontos az adott év vagy a jövő!Ezzel spóroltak egy csomót, ráadásul Nené 2016!!!!ig lenne náluk!McGee-t nyáron megtarthatják, még az is lehet kikupálódik
Ha meg nem megy a csapatnak, akkor meg még jobb (paradox de jövő szempontból jobb) akkor tudnak jó helyen draftolni!Fiatal csapat Lawsonnal, Gallinarival, Faried-dal pickkekel ebből lehet valami, mintsem lehet idén becsúsznak 7-8 helyen és kiesnek az első körben!Ráadásul ezek szerint a vezetőség bízik is bennük, mind Gallinarinak, mind Lawsonnak hamarosan új szerződést kell adni, nem tudták volna megtartani, ha Nené elvisz 13 milliót és hangsúlyozom 2016ig!
És Chandlerre is marad zseton
Portlandet sajnálom, ők iszonyatosan szimpatikus csapat volt, de a sérülések minden tönkre vágták őket!Most "ledózeroltak" mindent, kezdődhet az építkezés!Ott azért fontos Batum megtartása!Szépen beszedtek pickeket, s talán Flynnből Portlandben lesz valami!
Mostanában erre készültek, ezért is volt teljesen kiábrándító a játékuk!
Lakers, Clippers meg ....nagyot húzott!
És ne felejtsük a Lakers Jordan Hillt is megkapta, Murphy McRobertsnél jobb!
Young meglátjuk marad-e erre az évre van szerződése, CP3 mellett lehet belőle játékos, s maga a mag miatt, s a gyűrűvágy miatt, de mondjuk ott Del Negro közbe szólhat
Összegezve, letudtuk a kötelezőt, akkora hatalmas mozgás nem volt, sokan Howardra mentek, hoppon maradtak

Nets az aki megint szívott, se James se Howard 2 év alatt, s nyáron megy???? Deron Williams...Az lenne az igazi öngól nekik!
Mi meg halvány reménysugár van a Hornets kivásárolja Kaman-t és eljön hozzánk, de a Miami is erősen a kalapban van, s velük reklámérték, bajnoki esélyek miatt idén nem tudunk versenyezni!
Sajnálom, hogy picket nem tudtunk szerezni, vagy legalább valami magasat, már tök mindegy kit, csak egyenlőre, úgy festünk, hogy van egy Bass Kg frouncourt, amiből mindkettő 4es, ráadásul Bass "csak" 6'8 magas!ÉLs van egy sérült JO meg Stiemsma!De éljen a small ball

De nem rejtem véka alá, kicsit csalódott vagyok!De mindjárt meghallgatom Ainge mit nyilatkozott, mert egy rohadt magasat még a MAFCból sem tudtunk hozni, azért az kemény

De ahogy olvasgattam, csak a Portlanddel voltunk kapcsolatban meg Kamannel!Bár komolyan Cambyt pl elhozhattuk volna!Rutin meg arra a 20-30 percre jó lett volna, s korban is hozzánk illő

Kettősséget lehet erre is írni, mert legalább megtartottuk a BIG 4-t

viszont a jövő szempontjából 0-t léptünk előre, sőt inkább látva a több i mozgást inkább hátra fele 2őt!
Nem lesznek annyira minőségi játékosok a szabad ügynök piacon nyáron, s pl a Portland takarítással Batumról is lemondhatunk!
Bár majd kiderül nyáron, jövőre kb 31 milliónk felszabadulEz rengeteg, s ebből lehet építkezni, de az FA lista annyira nem veretes!
Viszont azt borítékolom a göcs felszabadulás 1-2 monster ninghtot fog hozni pl Rondonál!Meg a többiek is dacból, s "láncok nélkül" odateszik magukat!
LETS GO CELTICS ez a lényeg
szerk: JaJuwan Jonhsont kihagytam, mea culpa

JJJ-nek voltak azért ígéretes meccsei, de egy rookie, így nagy felelősséget nem lehet a vállára tenni!
JO amit kap külföldi fórumokon, cikkekben, azt nem teszi ki az ablakba

Ugyanis mindenáron kiakarja magát vásároltatni, s menni akar a Miamiba, ami azért "vicces" mert nálunk nagyon fáj a csuklója, viszont a Miamiban nem fájna

Már nyáron is "hisztizett" mikor David Westet akartuk...Csupa-csupa jó hírek az elmúlt pár napban Bostonból....
És a jó öreg Snoop meg Harden: