USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
-
- Director del Fútbol

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Jah, ezzel nagyjából egyet is értek. Iggy - AI hasonlat nem volt, mert valóban szokták A.I. 2.0-nak hívni, nyilván valójában totál semmi közi IversonhozKalap1988 írta:Szerencsére volt egy jó megérzésem és nem maradtam fentMindenesetre Eazzy, nyugtával dícsérd a napot
Ha azt mondom, hogy ez a meccs, egy jobban kipihent po formánknak a 10%-át közelíti meg, akkor szerintem jól tippeltem. Ti fiatalok vagytok, lehet, hogy kibírtok 3 napon belül 2 hosszabbítást, majd a negyediken egy csoportrangadót, de mi nem. Várható volt az előző két meccs után, hogy ha valami csoda nem történik, akkor mi fáradtak és nehezen használhatóak leszünk. Arról nem is szólva, hogy ebben a 4 napban volt egy nyugati utazásunk a Houston ellen, majd onnét vissza kellett jönnünk keletre és e között nem volt pihenő. Ez nem kifogás, egyszerűen ezeknek a srácoknak ez már nem megy. Viszont a po-ban nem lesz ilyen és ti is elég hektikusak vagytok, nincs egy igazi franchise emberetek, szóval 50-50%-ot jelenleg is adnék a tapasztalat és a tudás alapján is. Az Iggy AI hasonlat egy kicsit erős
Jó játékos Iggy és képességekben tényleg a posztján top 5-ös,de valahogy sosem volt fp és azt hiszem már nem is lesz. Összetett játékos, aki minden statban tud kiemelkedőt hozni, de az átlagai még sem magasak. Összességében kellene a Phillybe egy extraklasszis szerintem, 25 körüli pontátlaggal ( mindegy,hogy milyen poszton) de egy olyan személyiség, aki nem teszi tönkre ezt a kiváló csapategységet, és akkor bőven bajnokesélyesek lehettek.

Jelenleg kicsit megrekedtünk a csapatépítéssel úgy gondolom. Sajna az 1/2-es pickkel néha Wade- Melo stb szintet lehet húzni, néha meg bust...szerintem ez most kulcs lesz, hogy Turner mit tud fejlődni. Ha semmit, akkor viszonlátás lesz valami komolyabb emberért.
NFL: kirúgták Peytont...talán várható volt, de még így is elég megrázó...14 év után
Szakértők szerint Doplhins vagy Jets, de már látták is Miamiban...

-
- Director del Fútbol
Szerencsére volt egy jó megérzésem és nem maradtam fentEazzy írta:Nem élem ki magam, csak örülök, hogy végre azt hozzák a srácok amit tudnak. Iggy olyan passzokat nyomatott megint...nagyon nagy idényt fut A.I. 2.0. Na és Turner véééééégre már. Hát ezt tudja ez a srác, erre meg eddig átlagol pár pontot...
Bíztató mindenképp, azért ne feledjük, hogy az OKC is meg lett szorongatva nagyon komolyan, szóval a védekezés továbbra is ligaszinten a legjobbak között van, ha nem a legjobb.
Az igazság az, hogy tőletek annyira nem is féltem, de hát ezt írtam is. Első körben ellenetek szerintem menne a továbbjutás, Knicks ellen is, csak Holidaynek szólni kell, hogy Lin-re különösen figyeljen, mert általában a PG-k ölnek meg minket.
Ráadásul még Hawes sincs...

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Én igazából annak örülnék, ha jó rosszul játszanánk, és minél lejjebb csúsznánk. PO-ban úgy se lenne sok esély, akkor már inkább tankoljunk az idei erős draftra.Bob_Marley írta:
Slither gondolom örül, ők is végre bepréselték magukat a 8-ba erre most kikapott a Rockets Torontoban

-
- aka Game90
Belenéztem a 76ers - Celtics meccsbe, de az 1. negyed után átkapcsoltam a Heat - Hawks-ra. Az eddig 0 Turner parádézik, Igoudala majdnem tripla-dupla, Vucevic 14/12. Egyébként ekkora különbségre nem számítottam, de az várható volt, hogy a Boston nem fog nyerni, elég fáradtak voltak, alig tudtak mozogni.
Miami - Atlanta izgalmas meccs volt. Wade elég rosszul kezdett (1/7 mezőnyből), de utána feljavult, LBJ szokásos, Bosh elég gyengén dobott, de a végén fontos pillanatban bedobott egy tempót.
Nap meccse pedig a Lakers - Wizards, -20-ról jött vissza a Wizards
Kobe megint nyomatta az idióta játékát, utolsó 15-16 dobásából kb. 3-4 ment be.
Nick Young a legnagyobb
:
Nick Young on career-high 6 assists: "That’s what I got to do. Make my teammates better. I’m just a complete player, you know."
És ebben az a legszebb, hogy ezt komolyan is gondolja
Thunder 115 pont, de csak 5 (!!!) játékos dobott pontot, mondjuk Durant 30, Harden 30, Westbrook 31
Rose:
http://www.youtube.com/watch?v=DP1OvNnGIis
Miami - Atlanta izgalmas meccs volt. Wade elég rosszul kezdett (1/7 mezőnyből), de utána feljavult, LBJ szokásos, Bosh elég gyengén dobott, de a végén fontos pillanatban bedobott egy tempót.
Nap meccse pedig a Lakers - Wizards, -20-ról jött vissza a Wizards

Nick Young a legnagyobb

Nick Young on career-high 6 assists: "That’s what I got to do. Make my teammates better. I’m just a complete player, you know."
És ebben az a legszebb, hogy ezt komolyan is gondolja

Thunder 115 pont, de csak 5 (!!!) játékos dobott pontot, mondjuk Durant 30, Harden 30, Westbrook 31

Rose:
http://www.youtube.com/watch?v=DP1OvNnGIis
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- neobarca
- Director del Fútbol
Megint kikaptunk... Hihetetlen... Pedig Meló is szórta a pontokat és Lin sem maradt kosár hiányában. De hát ilyen kezdővel mi a tökömet akarunk? Nem hiszem el. Chandlerrel meg mi volt? Olvastam olyat, hogy bokasérülés, meg olyat is, hogy eltiltását tölti,,,

Barca Fanatics 1999-For Life!!!
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=3vyJcov0 ... AAAAAAABAA
Első kettő a mixemet is vitte
De a Rockets is kikapott szóval nem osztott 
Kis öröm az ürömben, hogy kikapott a Lakers is
Megverik a Miamit majd zakóznak a Pistonstól meg a Wizardstól
Slither gondolom örül, ők is végre bepréselték magukat a 8-ba erre most kikapott a Rockets Torontoban
Első kettő a mixemet is vitte

Kis öröm az ürömben, hogy kikapott a Lakers is

Megverik a Miamit majd zakóznak a Pistonstól meg a Wizardstól

Nem élem ki magam, csak örülök, hogy végre azt hozzák a srácok amit tudnak. Iggy olyan passzokat nyomatott megint...nagyon nagy idényt fut A.I. 2.0. Na és Turner véééééégre már. Hát ezt tudja ez a srác, erre meg eddig átlagol pár pontot...
Bíztató mindenképp, azért ne feledjük, hogy az OKC is meg lett szorongatva nagyon komolyan, szóval a védekezés továbbra is ligaszinten a legjobbak között van, ha nem a legjobb.
Az igazság az, hogy tőletek annyira nem is féltem, de hát ezt írtam is. Első körben ellenetek szerintem menne a továbbjutás, Knicks ellen is, csak Holidaynek szólni kell, hogy Lin-re különösen figyeljen, mert általában a PG-k ölnek meg minket.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mekkora ez a Slam magazinos háttér 
Én is leszek, valahogy megpróbálok fent maradni, iszonyat fontos meccs, ilyet nem hagyhatok ki
LETS GO CELTICS
szerk: steream a szokásos
http://www.firstrowsports.eu/watch/1118 ... ltics.html
részsiker nem játszik Thaddeus Young
Szétszednek minket a festékben!Mi meg csak perimeterről tempózgatunk
Evan Turner végez ki minket, aki eddig idén a 0 felé konvergál...Na ne már
Nem tudunk könnyű pontot dobni, minden középtávoli kimarad, s egyből jön a rohanás!Első negyednél csak jobbak lehetünk, ez eddig katasztrófa!
33-17, lepattanókban 16-7 re vezet a Philly Points in the Paint:6-24 szintén nem ide
Lassan jöhetnek a cserék, ez nagy verés...Esélyünk sincs bejutni a festékbe, jól védekezik a Sixers, Rondo 0, s nagyon látszik, hogy mára elfogyott az erő az előző 2 OT-s meccs miatt
55-33 a szünet, kilátástalan
Gyengék vagyunk, minden dobás kimarad, rövid, egyből rohannak ezek a suhancok, s szétszednek minket a festékben!30%al dobunk mezőnyből ők 52% és ami a legdurvább 31-15 a pattanó csata!Volt közte majdnem 30 is, most ez a -22 még a jobbik kategória
KG dobál középtávolról ennyi a támadásunk, s ereje ma nem sok van KG-nek, hogy pattanókat szedjen, mindenki szedi körülötte a Sixersből
Evan Turner kezdő megint 16 pont 8 pattanó.....Meg Elton Brand dob 12-t egy félidő alatt????

80-53 pozitívum, hogy már csak 1 negyed van hátra....
Evan Turner career high-t érte el!Igoudala majdnem tripla-dupla!
Vége 103-71, ez volt az idei év legnagyobb buktánk, Pénteken jön a Gardenbe a Blazers!
Végigszenvedtem ezt a meccset
7-1 után visszahozott a Celtics valóságba
Mindegy el kell felejteni, legalább láttam Nocionit
meg Brackinst, akinek nagyon megörültek a Sixerses riporterek 
Eazzy kiélheted magad pár napig
Ma esélyünk sem volt, meglátszódott, hogy mi mostanában szeretünk 53 percet parketten lenni....
Ja és Evan Turner nagyon finoman kulturáltan elmehet a búsba, hogy ellenük nyom egy ilyen estét!

Én is leszek, valahogy megpróbálok fent maradni, iszonyat fontos meccs, ilyet nem hagyhatok ki

LETS GO CELTICS
szerk: steream a szokásos
http://www.firstrowsports.eu/watch/1118 ... ltics.html
részsiker nem játszik Thaddeus Young

Szétszednek minket a festékben!Mi meg csak perimeterről tempózgatunk

Evan Turner végez ki minket, aki eddig idén a 0 felé konvergál...Na ne már

Nem tudunk könnyű pontot dobni, minden középtávoli kimarad, s egyből jön a rohanás!Első negyednél csak jobbak lehetünk, ez eddig katasztrófa!

33-17, lepattanókban 16-7 re vezet a Philly Points in the Paint:6-24 szintén nem ide

Lassan jöhetnek a cserék, ez nagy verés...Esélyünk sincs bejutni a festékbe, jól védekezik a Sixers, Rondo 0, s nagyon látszik, hogy mára elfogyott az erő az előző 2 OT-s meccs miatt

55-33 a szünet, kilátástalan

Gyengék vagyunk, minden dobás kimarad, rövid, egyből rohannak ezek a suhancok, s szétszednek minket a festékben!30%al dobunk mezőnyből ők 52% és ami a legdurvább 31-15 a pattanó csata!Volt közte majdnem 30 is, most ez a -22 még a jobbik kategória

KG dobál középtávolról ennyi a támadásunk, s ereje ma nem sok van KG-nek, hogy pattanókat szedjen, mindenki szedi körülötte a Sixersből

Evan Turner kezdő megint 16 pont 8 pattanó.....Meg Elton Brand dob 12-t egy félidő alatt????

80-53 pozitívum, hogy már csak 1 negyed van hátra....
Evan Turner career high-t érte el!Igoudala majdnem tripla-dupla!
Vége 103-71, ez volt az idei év legnagyobb buktánk, Pénteken jön a Gardenbe a Blazers!
Végigszenvedtem ezt a meccset

Eazzy kiélheted magad pár napig

Ja és Evan Turner nagyon finoman kulturáltan elmehet a búsba, hogy ellenük nyom egy ilyen estét!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.08. 08:46:53-kor.

-
- aka Game90
Igen! Szerintem leszek én is, talán csak 1x láttam a 76ers-t ebben a szezonban, kíváncsi vagyok, hogy mire képesek a Boston ellen.Kalap1988 írta:1-kor lesz a Philly-Bos meccs? Csak, mert akkor lehet fennmaradnék, ha lesz link, akkor meg főleg
Linkek meg a szokásos helyen:
http://www.firstrowsports.eu/sport/basketball.html
Black Or White

- Melkor
- Entrenador del Barça
Sziasztok,
Kicsit off, de korábban láttam vagy itt vagy a humor topicban egy NFL-es trollface gif-et, ahol egy futó hátrébb szorul, majd mégis sikerül áttörnie az egész védelmen.
Megvan valakinek a linkje?
Köszi.
Kicsit off, de korábban láttam vagy itt vagy a humor topicban egy NFL-es trollface gif-et, ahol egy futó hátrébb szorul, majd mégis sikerül áttörnie az egész védelmen.
Megvan valakinek a linkje?
Köszi.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Capitá del Barça
Nem gázoltál bele semmibe, csak azért ne felejtsük el hogy Clevelandben is vannak normális játékosok.Bob_Marley írta:Varázshajúról elfeledkeztem, ő valóban nagy erősség!Próbáltam úgy kifejezni magamat, hogy közeljövőben előrébb tarthat a Wolves, de amúgy igazad van azért vannak Celevelandben is hasznos jó emberek!
Bocs ha "belegázoltam" a Cavs-s lelkedbe az előzővel

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Varázshajúról elfeledkeztem, ő valóban nagy erősség!Próbáltam úgy kifejezni magamat, hogy közeljövőben előrébb tarthat a Wolves, de amúgy igazad van azért vannak Celevelandben is hasznos jó emberek!

-
- Capitá del Barça
Abszolút nem vicces, ez nem soccer, hogy van heti egy max. két meccsed, és ennyi. A legtöbben örülnek ha a meccseket normálisan lenyomják, ezért is van ennyi sérülés, és ezért rohadt gyenge az FG% ligaszinten. A Miaminak pl. most volt egy olyan roadtripje hogy 4 nap alatt játszottak 3 meccset, és mindegyiket idegenben (Portland, Utah, Los Angeles). Dobóedzések nyilván vannak, csak limitáltan és szolidabban mint egy normális szezonban.Sanama írta: Azért ez kicsit durva/vicces.
Nash mindenképp. 38 évesen egyik legjobb szezonját futja az öreg.Tocy írta:Nem annyira a témához kapcsolódik, de érdekel: szerintetek ki a legjobb/csapata számára leghasznosabb PG az NBA-ben?
Itt mondjuk kicsit elvagyunk tévedve. Van ott egy Varejao aki a legjobb hustle player a ligában, Thompson aki bőven játszik úgy mint Derrick Williams sőt (támadó oldalon még nagyon nyers, de 20 éves, idén nem volt semmilyen nyári felkészülés, jövőre lesz, az mindenképp jót fog neki tenni), és szolid de hasznos role playerek mint Casspi vagy Gee. Még az idei, és talán a jövő évi draft, aztán egy egész korrekt PO csapat fog ott kialakulni idővel ha nem rontják el nagyon a dolgokat. Az persze egyértelmű, hogy a Wolvesben több van (egyelőre).Bob_Marley írta: A Cavs átépítése problémásabb, egyenlőre van egy Irving és csókolom!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Szerintem közeli jövőben Rubionak nagyobb jövőt jósolok!
Illetve a jó szó, hogy sikeresebb jövőt!
Ne felejtsük el ha találnak 1-2 jó tűzért a kezdőbe ott szép csapat lehet!
A Cavs átépítése problémásabb, egyenlőre van egy Irving és csókolom!
Pekovic-Love-Rubiora lehet építeni!+Derrick Williams!
Nem hiába lett divatcsapat a Wolves
Bennük most több a potenciál!
Illetve a jó szó, hogy sikeresebb jövőt!
Ne felejtsük el ha találnak 1-2 jó tűzért a kezdőbe ott szép csapat lehet!
A Cavs átépítése problémásabb, egyenlőre van egy Irving és csókolom!
Pekovic-Love-Rubiora lehet építeni!+Derrick Williams!
Nem hiába lett divatcsapat a Wolves

-
- Director del Fútbol
Na jó, de még mindig kevesebb fontos meccs ment el az ilyen hibáin ( sőt, szinte semennyi), mint a James betliken fontos pillanatokbanTocy írta:Amúgy Rondot pont az ilyen érthetetlen hibái miatt nem tartom egy igazán komoly játékosnak...bár az irányító munkája elsőrangú, védekezésben is az, na de ezek...

Amúgy Rondot pont az ilyen érthetetlen hibái miatt nem tartom egy igazán komoly játékosnak...bár az irányító munkája elsőrangú, védekezésben is az, na de ezek...
-
- aka Game90
Ez alá is mehetne:Bob_Marley írta: És akkor Game kedvence Benny Hill zene mehetne Rondo ziccer alá:
http://www.youtube.com/watch?v=vieusWo-h0c
http://www.youtube.com/watch?v=oohsQDkuGo8
Hogy röhögnek rajta

Odom-ról:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... a-nem-odom
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.03.07. 17:28:38-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
Eazzy írta:Kombányon azt mondta Luck, hogy simán eljátszik PM mögött is.visca el barca írta:hogy egy kicsit próbáljam elszakítani a népet az nba-től
mit gondoltok mi lesz p. manning sorsa? kiteszik? hozzák helyette 1/1-be a nagypofájú andrew luckot? esetleg a nyakára hozzák?
azért nem semmi gyerek lehet, simán kijelentette, h ő bizony 1/1-es (az is lesz) és nem fog csere qb-nek elmenni sehova(oh, innen mekkorát lehet pofára esni
)
kivancsi vagyok a colts vezetoire, nem kis feladat előtt állnak... én meghagynám manninget.
Az meg egyértelmű, hogy ő lesz a 1/1.
ennek a legkevesebb a valoszinusege. 1/1-es qb az életben nem fog padozni. max ha kap pár meccset kezdőként, aztán tele lesz ic-vel, meg 100 alatti pass yardokkal.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Kombányon azt mondta Luck, hogy simán eljátszik PM mögött is.visca el barca írta:hogy egy kicsit próbáljam elszakítani a népet az nba-től
mit gondoltok mi lesz p. manning sorsa? kiteszik? hozzák helyette 1/1-be a nagypofájú andrew luckot? esetleg a nyakára hozzák?
azért nem semmi gyerek lehet, simán kijelentette, h ő bizony 1/1-es (az is lesz) és nem fog csere qb-nek elmenni sehova(oh, innen mekkorát lehet pofára esni
)
kivancsi vagyok a colts vezetoire, nem kis feladat előtt állnak... én meghagynám manninget.
Az meg egyértelmű, hogy ő lesz a 1/1.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát azért Felton idén váltogatja a rossz teljesítmény a borzalmas, s a makker estéit 
Ő neki a Knicks feküdt, ment a p&r Stoudamire-rel!Denverben még kitartott az a lendület, de a Portlandben tényleg nagyon gáz!
Én szeretem a játékát, de mindent elmond, hogy most tették vissza a kezdőbe!
Bízom benne javul, ezért is hoztam el fantasyban
Amúgy meg írtátok, hogy Rose talán a csapatának a legfontosabb, némi támpont, hogy azért nélküle is nyertek folyamatosan, s akkor Deng lépett elő a sokak szerint unalmas munkásember mivoltából, s hátán vitte a csapatát!Akkor repkedtek tőle 10 assistos meccsek stb!
Míg Rondo nélkül láthatóan a támadásunk szinte a kilátástalant súrolja!
Én Bradley-t szeretem, szerintem egy Tony Allen típusú játékost ki lehet belőle sajtolni, s olyanra mindenhol szükség van, viszont a kezébe ne adjunk labdát
Tegnap is bejött "irányítani" 3 támadásból 2szer eladta, 3iknál össze-vissza küldözgette Bass-t, hogy itt zárjon oda menjen ki a sarokba, s végül a 24ik mp végén ha jól emlékszem Dooling valahogy begyötörte egy kiszorított dobásnál!Na ez volt a figura
Rondo nélkül teljes káosz van, hozzáteszem védekezésben meg KG nélkül van fejetlenség!
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nyilván elfogultságomban mondom, de Rondo nagyobb achilles pont mint Rose ,szerintem!
Kobe meg tényleg gyilok mostanában:

Ma nagyon fontos próba Philadelphiában 2 OT játszottunk mostanában, fáradtak lesznek a lábak, s a karok remélhetőleg fejben azért maradt még
PP-nek ez lesz a 999 meccse kelta mezben!

Ő neki a Knicks feküdt, ment a p&r Stoudamire-rel!Denverben még kitartott az a lendület, de a Portlandben tényleg nagyon gáz!

Én szeretem a játékát, de mindent elmond, hogy most tették vissza a kezdőbe!
Bízom benne javul, ezért is hoztam el fantasyban

Amúgy meg írtátok, hogy Rose talán a csapatának a legfontosabb, némi támpont, hogy azért nélküle is nyertek folyamatosan, s akkor Deng lépett elő a sokak szerint unalmas munkásember mivoltából, s hátán vitte a csapatát!Akkor repkedtek tőle 10 assistos meccsek stb!
Míg Rondo nélkül láthatóan a támadásunk szinte a kilátástalant súrolja!
Én Bradley-t szeretem, szerintem egy Tony Allen típusú játékost ki lehet belőle sajtolni, s olyanra mindenhol szükség van, viszont a kezébe ne adjunk labdát

Tegnap is bejött "irányítani" 3 támadásból 2szer eladta, 3iknál össze-vissza küldözgette Bass-t, hogy itt zárjon oda menjen ki a sarokba, s végül a 24ik mp végén ha jól emlékszem Dooling valahogy begyötörte egy kiszorított dobásnál!Na ez volt a figura

Rondo nélkül teljes káosz van, hozzáteszem védekezésben meg KG nélkül van fejetlenség!
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nyilván elfogultságomban mondom, de Rondo nagyobb achilles pont mint Rose ,szerintem!
Kobe meg tényleg gyilok mostanában:

Ma nagyon fontos próba Philadelphiában 2 OT játszottunk mostanában, fáradtak lesznek a lábak, s a karok remélhetőleg fejben azért maradt még

PP-nek ez lesz a 999 meccse kelta mezben!

Uhh, ciki de ő nem jutott eszembe. Nélküle tényleg nem tartanának ott Griffinék ahol most. Egyébként igen. Felton. Hülyeségnek hangzik így, de elég sok Blazers meccset láttam és nekem ez a véleményem.Game90 írta:Rondo nélkül tényleg sokkal gyengébb lenne a Boston, de a legjobb PG szerintem még mindig CP3. Ha pedig a jövő csapatát kéne építeni, akkor Rubio vagy Irving. Csak a spanyol megtanulhatna majd dobni...
Egyébként nem látta ma meccsünket, de már szedem is. Ma este pedig ha megvernénk a 76erset akkor nem is tudom.. Az elképesztő teljesítmény lenne, de szerintem nem lesz meg, de ha van még a tegnapi kitartásból és erőből akkor meglehet.

- visca el barca
- Presidente del Barça
hogy egy kicsit próbáljam elszakítani a népet az nba-től
azért nem semmi gyerek lehet, simán kijelentette, h ő bizony 1/1-es (az is lesz) és nem fog csere qb-nek elmenni sehova
(oh, innen mekkorát lehet pofára esni
)
azért nem semmi gyerek lehet, simán kijelentette, h ő bizony 1/1-es (az is lesz) és nem fog csere qb-nek elmenni sehova

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...