Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem is elpicsázzuk őket, most nagyon adja magát.Alcantara írta:Valamiért van egy olyan érzésem, hogy vasárnap a Celtára egy méretesebb zakót fogunk felpróbálni.
Jó ez a rotáció számunkra, elvileg nekik is elment a hajó a Sevilla ellen, kíváncsi leszek hogy állnak ma este fel. Jó lenne egy parázs kis meccs hosszabbítással, de ez csak álom. Valószínű ők is lepötyögtetik az esti meccset inkább.
Nem azért lehetett rajta aludni, mert meg volt nyerve, hanem mert nagyon rossz volt.Annyira azért nem volt megnyerve ez a meccs, hogy nyugodtan aludni lehetett alatta. Ha a szenvedő játékot nézzük, akkor már jogos a csukott szem.
Bravo, Masc és Busquets volt csak jó, Alves feltűnően gyenge.
Nálam messze volt az alvás. Barca meccsen még nem aludtam, másrészt hiába hagyott kívánni valót a játékunk maga után (és enyhén fogalmaztam) az izgalomban nem volt hiány. Buktunk el pontokat már nagyobb előnnyel és jobb játékkal, most meg gyakorlatilag egy X-el és egy minimális vezetéssel (öngól) játszottuk végig a meccset, ráadásul a Levante-ra se lehetett mondani, hogy veszélytelenek lettek volna. Volt ott kapufa, Bravonak is kellett nyújtóznia. Kb. a 70. percig lehettünk relatíve nyugodtabbak , mert ha előtte egyenlítenek még fel tudunk pörögni, de utána már veszett fejsze nyele.Castiel írta: meccsről:
Neymar, azon kívül hogy nem nagyon fekszik neki sem ez a korai meló, azért kapott is sokat, faragták, és kényelmetlenné tették számára a perceket... Messinek volt egy jó beindulása, amiből a "les"gól lett, más érdemi megmozdulására nem nagyon emlékszem!
Segi-jollyjoker-Roberto volt nálam a legjobb, rengeteg labdát szerzett, mindig ott volt ahol kellett. Ivánnal jól megoldották a kp-t!
Alves fejében lehet még a hajnali pókerparty járt, vagy apa-fia verseny volt az óvodában, és egy kicsit elfáradt, mert a játéka hagyott némi kívánnivalót maga után!Finoman fogalmazva!
Lényeg, a 3 pont, és a spórolás, valamint a sérülésmentes meccs!
Annyira azért nem volt megnyerve ez a meccs, hogy nyugodtan aludni lehetett alatta. Ha a szenvedő játékot nézzük, akkor már jogos a csukott szem.Zozzy 5 írta:a meccs valóban remek alkalmat nyújtott egy kis ebéd utáni alvásra, én is éltem vele. teljesen mind1 amúgy, hogy győzzük le most a Levante szintű csapatokat, tényleg csak a 3 pont a lényeg. lesz is még ilyen meccs, ez tuti, de nem baj.
A kérdésre nem tudok válaszolni, de kiváncsiságképp megnéztem, elmúlt öt szezonban kétszer volt déli kezdés, mindkétszer 6-1 - es win.(Rayo és Getafe ellen)Castiel írta:Na, valaki azt mondja meg, miért a mi meccseinkkel kell folyamatosan kiszolgálni az ázsiai piacot?
Arrafelé nem szeretik a madridi szupergárdákat?
Le persze diplomatikusan elmondja h ez a korai kezdés nem lehet kifogás, stb bla-bla-bla...
azért a teljesítmények rámutatnak hogy peddig de!(pontosabban kifogás nem lehet, de h hatással van a játékunkra, és sajnos negatívan az tuti)
sokadik eset hogy mi játszunk délben, meg du 4-kor, még a többi csapat a megszokott esti kezdéssel nem tud kizökkenni! Tudom, mert emlékszem h a fővárosiak is kezdtek már ilyen időpontban, de ennyiszer mint mi nem hiszem...

Hú ez Tata idejében hányszor megtörtént velem...visca el barca írta:a meccsről mindent elmond, hogy én, aki soha nem tud napközben aludni, simán belealudtam a második félidőbe

Rakitic annyit el is vesztett, amennyit szerzett.noname írta:Iniesta mégis miben volt jó? A kp-t nem uralta, labdákat sem szerzett. Sztem ritka gyenge meccse volt. Rakitic és SR pl kimondottan sok labdát szereztek legalább. Pique viszont hiba nélkül játszott és Bravo is bemutatta a szokásos bravúrt.