Castiel írta:
meccsről:
Neymar, azon kívül hogy nem nagyon fekszik neki sem ez a korai meló, azért kapott is sokat, faragták, és kényelmetlenné tették számára a perceket... Messinek volt egy jó beindulása, amiből a "les"gól lett, más érdemi megmozdulására nem nagyon emlékszem!
Segi-jollyjoker-Roberto volt nálam a legjobb, rengeteg labdát szerzett, mindig ott volt ahol kellett. Ivánnal jól megoldották a kp-t!
Alves fejében lehet még a hajnali pókerparty járt, vagy apa-fia verseny volt az óvodában, és egy kicsit elfáradt, mert a játéka hagyott némi kívánnivalót maga után!Finoman fogalmazva!
Lényeg, a 3 pont, és a spórolás, valamint a sérülésmentes meccs!
Nálam messze volt az alvás. Barca meccsen még nem aludtam, másrészt hiába hagyott kívánni valót a játékunk maga után (és enyhén fogalmaztam) az izgalomban nem volt hiány. Buktunk el pontokat már nagyobb előnnyel és jobb játékkal, most meg gyakorlatilag egy X-el és egy minimális vezetéssel (öngól) játszottuk végig a meccset, ráadásul a Levante-ra se lehetett mondani, hogy veszélytelenek lettek volna. Volt ott kapufa, Bravonak is kellett nyújtóznia. Kb. a 70. percig lehettünk relatíve nyugodtabbak , mert ha előtte egyenlítenek még fel tudunk pörögni, de utána már veszett fejsze nyele.
Én SR-t nem tudnám a jobbak közé sorolni. Lehet, hogy nem az eredeti posztján játszott, de látszott a kontraszt, mikor Busi beeállt. Addig folyamatosan a Levante szerezte meg a kp-ra kitett labdákat és nagyon átszaladtak rajtunk. A csere után sokkal masszívabbak lettünk, több labdát szereztünk, az egész kp stabilabb lett.
Ini nem hiszem, hogy azért lett a szavazáson olyan jó, mert a kommentátor említette, hanem ő volt az aki meg tudta tartani a labdákat és megjátszani azokat. Nem vállalt be többet, mint amennyi muszáj volt és ez kellett.
Furcsa leírni, de a meccset most inkább a védelem hozta a Piqué-Masch páros "személyében". Közülük is Piqué volt aki kiemelkedett. Ha ő nincs nem ússzuk meg kapott gól nélkül. Úr volt a levegőben, a szerelései nagyon ültek és Alves helyett is ő melózott. Az a Morales gyerek úgy mászkált a jobboson ahogy akart, folyamatosan neki kellett tisztázni. Végre igazi vezérként játszott.
A támadók közül talán Neymart lehet legkevésbé elővenni. Neki is borzasztó meccse volt, de ő volt az aki leginkább próbálkozott, akart a három közül. Az már más kérdés, hogy nem nagyon sikerültek a dolgok. Azért ritkák azok a meccsek, amikor az MSN-ből mindenki a legrosszabb arcát nyújtja. Szerencsére most "csak" egy Levante volt az ellenfél, egy 'tico vagy hasonló ellen ez bukta. Mondjuk a Levante is megérdemel minden dicséretet, nem nagyon láttam a meccseiket, de ha így játszanának a meccseik többségén simán ott lehetnének a középmezőnyben.
Nagyon remélem, hogy volt valamennyi tudatosság abban, hogy ilyen lagymatagon játszottunk. Bár az is lehet, hogy csak az ellenfelet becsülték alá.