Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A hurráoptimizmust sikerült kiölniük belőlem az elmúlt 7 év alatt. Amúgy nem kell nekem temetnem. A tegnapi és az idegenbeli Inter elleni játék sokkal beszédesebb mint én. Temetik saját magukat.
És honnan tudod, hogy nem az első félidei játék lesz, mielőtt sírba tennéd a csapatot.Nyiri81 írta: ↑2022.10.10. 09:22:25Tudom tegnap bajnoki volt, de ide illik amit gondolok. Tegnap a második félidő második felénél idegből kinyomtam a tévét. Szerintem hozzá lehet szokni a gondolathoz hogy az Inter ellen is ez lesz vagy még rosszabb és akkor irány az EL. Elképesztően szomorú de ez van.
Én egyébként most full a kiesésünket érzem. A válogatott szünet óta, nemhogy javulna a játék, de meccsről meccsre romlik.
Teljességgel kizárt,főleg amilyen cikkek jöttek előző ősszel a tagjaikról.Már a grada d'animació tagsághoz is erkölcsi bizonyítvàny kellBarcaforever írta: ↑2022.10.09. 11:21:12Most olvasom, h a Frankfurt elleni égés után, hogy ne kerüljünk mégegyszer olyan gáz szituba, Laportáék megengedtek a Boixos Nois-nak, hogy nemzetközi meccseken kijöhessenek szurkolni?
Ha a hír igaz, már ennek is örülök, nagyon vártam őket!
Ebben én túl sok logikát nem látok. Amúgyis elég magas az átlagnézőszám, nem vagyunk "rászorulva" a Boixos-ra, de pláne nemzetközi meccsen nem lenne értelme hazárdírozni. Amennyire szeretik a csapatot az UEFA-nál, szerintem az első adandó alkalommal repülni fognak a zártkapus meccsek.Barcaforever írta: ↑2022.10.09. 11:21:12Most olvasom, h a Frankfurt elleni égés után, hogy ne kerüljünk mégegyszer olyan gáz szituba, Laportáék megengedtek a Boixos Nois-nak, hogy nemzetközi meccseken kijöhessenek szurkolni?
Ha a hír igaz, már ennek is örülök, nagyon vártam őket!
Szerintem Te sem hiszed, hogy nem gyakorolják a pontrúgásokat. Én biztos vagyok benne, de ahhoz kell egy kis tehetség is.grgly50 írta: ↑2022.10.06. 22:09:50De van olyan játékos, csak gyakorolni kéne a pontrugasokat, mert nekem nagyon ad hoc amit csinálunk.
Betomorulo védelem ellen cseszhetjuk a nagy kiugratasokat, maximum keresztbe tudjuk, arra meg jo Pedri, Busquets de még Pique is.
Messit adom, de kizárólag egy dolog miatt, jelenleg nincs olyan emberunk aki meg tud bontani 1-2 testcsellel, megindulassal egy ilyen védelmet, marad az atloves, amit nem vállalunk soha, vagy az ivelgetes amitől a falra tudok mászni már.
Az átlövéssel annyi gond van, hogy lövöldözgethettünk volna, de úgy tömörült az Inter, hogy a védőkön nem jutott volna túl a labda, ha pedig nem találjuk el a kaput vagy csodával határos módon igen, de Onana véd, akkor kb. 2 perc elmegy a meccsből, plusz még vissza is kell szerezni a labdát.Fernando írta: ↑2022.10.06. 23:10:32De van olyan játékos, csak gyakorolni kéne a pontrugasokat, mert nekem nagyon ad hoc amit csinálunk.
Betomorulo védelem ellen cseszhetjuk a nagy kiugratasokat, maximum keresztbe tudjuk, arra meg jo Pedri, Busquets de még Pique is.
Messit adom, de kizárólag egy dolog miatt, jelenleg nincs olyan emberunk aki meg tud bontani 1-2 testcsellel, megindulassal egy ilyen védelmet, marad az atloves, amit nem vállalunk soha, vagy az ivelgetes amitől a falra tudok mászni már.
Így van, bírózni alapvetően tré,de itt pontosan erről van szó,hogy akár a továbbjutás kérdését is befolyásoló hibá(k)ról lehet szó.1-0 vagy 1-2,rohadtul nem ugyanaz. Na,de mindegy is, ütni kell mindenkit, aztán akkor nincs varia!
De van olyan játékos, csak gyakorolni kéne a pontrugasokat, mert nekem nagyon ad hoc amit csinálunk.
Nekem meg Messi.
Mosdatás, mosdatás, mosdatás, mellébeszélés és kifogások keresése. A Madrid kétszer ennyit elért, fele ilyen kerettel. A világ talán legdrágább klubja, és mint ilyen, tudjuk, hogy ott sosem volt, van, lesz nyomás, dehogy. A Realnál tudnak dolgozni, és felszívni a tüdőt. Ott nincs ilyen Piquéhez meg Albához hasonló balfszok gyülekezete, akik kitanítják a többieket. Ha egy Benzema, Vinícius és egyebek tudnak BL-t nyerni a Madridnak, akkor nekünk is legalább ugyanezt le kell hozni. De nekünk sosem megy, mi mindig elvérzünk, mindig tele a gatya, évek óta egy merő szégyen az egész. És még nem is az, hogy a négy közé nem bírunk bejutni, egy csoportkör sem sikerül már... Egy Frankfurt kip.csázott minket az Európa Ligában, hogy öröm volt nézni azt az elánt, azt a kraftot, amivel ők mentek, itt meg állt ez a sok semmirekellő, mint Bálám szamara. Nagyon nem érezném férfiként magamat, ha hétről-hétre ezt a teljesítményt raknám le, mint a Barcelona. Iszonyatosan kevés az egész, a szekunder szégyenérzetem körbepörög, amikor meglátok egy ilyet, hogy Xavi ki van akadva, hogy nem kaptunk meg egy tizenegyest, amivel X-re húztuk volna a meccset. Az volt, de tényleg ezen rugózzunk? Nagyon nagy csalódássá kezd válni ő is, de Lewandowski is egyre közelebb áll ehhez. Azért őket kettőjüket emelem ki, mert a kölyköktől és a többi gyökértől a világon semmilyen vezérszerepet nem lehet elvárni, vagy azért, mert kölykök, vagy azért mert alkalmatlanok rá.
Volt egy kezezése Garcianak ami, csak, azéert nem lett 11-es mert előtte 2 centis lesen volt az Interes fickó. Azon kívül amúgy nem volt vele gond. Csak lassú szegény, javulhat még a játéka, de belőle nem lesz itt sose kezdő játékos, ha mindenki egészséges. Annyira nem volt szükség védőmunkára a meccsen támadásnál ő se tudott hozzátenni.bence0330 írta: ↑2022.10.06. 01:44:54Huhh, most sajna belekötök a főoldali értékelőbe, pedig nem szoktam. Nevezetesen a Christensen-Garcia azonos pontszámba. Utóbbi mindenfelé bolyongott, Christensen meg már többedik meccsen menti meg a spanyol sejhaját, precíz, sallangmentes játékkal, aki alig volt ott, ahol kellett volna lennie, és akkorákat dolgozik és ment helyette, hogy Eric néha már-már tényleg jó védőnek tűnt, csak hát közben más végzi a dolgát, megint. 1-1 jó szerelése szerencsére neki is volt, de ha rajta múlt volna, akkor ez simán lehetett volna 3 kapott gól is. Megint. Ég és föld volt a két játékos újra, ráadásul Christensen is elég jó előrefelé, szóval ezzel sem igen tud kompenzálni. A dán a meccs legjobbja volt sajna, Garcia meg legalább most talán nem lógott ki lefelé, olyan gyenge volt mindenki. Nem tudom megítélni egy ilyen meccsen, kinek mennyit adtam volna, a dánnak 7-8 körül is akár, és akkor Garcia 5-6, de ha lejjebb is kerültek volna, akkor is nagyon minimum 2 pontos difi maradt volna nálam.
Egyébként hivatalos panaszt akartunk benyújtani a játékvezetés miatt, de úgy tűnik, el fog halni a dolog az előrelátható értelmetlensége miatt. A Seria A-ban amúgy ilyen súlyos tévedéskor formálisan bocsánatot szoktak kérni a méltánytalanságot elszenvedett csapattól, és elismerik a tévedést. Nem mintha bármit segítene, de egy fokkal jobb, mint ez a néma csend, ami itt fog következni.