Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még szerintem rosszabb lesz mint gondolod. Két góllal kéne verni őket, hogy eléjük kerüljünk. 11 emberrel be fognak állni a kapu elé és tördelni rugdosódni félpályán, mint a barom, közbe meg várni hátha egy kontra összejön.
Egy életerős, valamit elérni igyekvő csapat vagyunk, ahol ilyen kifogásoknak fel sem szabadna merülniük.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.10.12. 10:11:50Ritka nagy pech ez a csoport...
Azt meg megköszönhetjük a kedves videobírónak
Tartok tőle hogy ma túl nagy lesz a nyomás
Dehogy hogy erősebb a csapat! Úgy az a csapat csak nincsenek túl jó formában.. ez a mi szegénységi bizonyítványunk, h mentálisan a béka segge alatt vagyunk. Lewának a nagy meccseken meg kell mutatnia, h miért is vezeti a góllövő listátboma írta: ↑2022.10.12. 10:37:18Őőőő, pöppet ferdítés ez a megfogalmazás, Madrid 3/3 győzelem után, hozott egy idegenbeli X-t. Tavaly amúgy oda-vissza vertük az Intert is, pedig az erősebb csapat volt az idei Nerazzurrinál. Nem lenne pech ez a csoport, ha elég erősek lennétek, és Lewa nem csak az "elchék" ellen rúgna gólt. De ezzel együtt is a bírói ítéletek számonkérésére van alapotok, az tény.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.10.12. 10:11:50Ritka nagy pech ez a csoport...Eközben pl a RM szendvedve, "örülünk hogy utolsó percben kihoztunk egy X-et" meccsekkel is csoportelső, a City-PSG szintén félgőzzel is biztos csoportelső, ezekben a csoportokban mi is azon fognánk a fejünket ha nem elsők lennénk.
Őőőő, pöppet ferdítés ez a megfogalmazás, Madrid 3/3 győzelem után, hozott egy idegenbeli X-t. Tavaly amúgy oda-vissza vertük az Intert is, pedig az erősebb csapat volt az idei Nerazzurrinál. Nem lenne pech ez a csoport, ha elég erősek lennétek, és Lewa nem csak az "elchék" ellen rúgna gólt. De ezzel együtt is a bírói ítéletek számonkérésére van alapotok, az tény.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.10.12. 10:11:50Ritka nagy pech ez a csoport...Eközben pl a RM szendvedve, "örülünk hogy utolsó percben kihoztunk egy X-et" meccsekkel is csoportelső, a City-PSG szintén félgőzzel is biztos csoportelső, ezekben a csoportokban mi is azon fognánk a fejünket ha nem elsők lennénk.
Az eddigiek fényében ez nem túl valószínű.
Itt nem a trófea a lényeg, hanem hogy égő lenne megint kiesni a BL csoportból. Azzal mindenki tisztában van, hogy BL-t nyerni nem sok esélyünk van.
Azért ez barokkos túlzás. Elhiszem, hogy hatalmas blama lenne, de utána még nyerhetnétek 4 trófeát. De ha "csak" bajnokságot nyernétek kiesés után már az is tök jó lenne a tavalyi szezon után, nem? Vagy ennyi igazolás után az kevés?Kovbal88 írta: ↑2022.10.12. 09:17:09Nagyon kíváncsi leszek a mai meccsre! Őszintén szólva, korábban nem aggódtam volna, egész jók voltunk, de az utóbbi meccsek hát nem remekeltünk. Az Inter is tisztában van vele, hogy nekik a döntetlen is elég. Nem nyerünk kuka lesz a szezon, mint a Juvénak.
Stegen
Balde, Pique, Eric, Alba
De jong Busquets Pedri
Dembele-Lewa-Ferran
kezdővel mennék neki a meccsnek
A mallorcai meccs után is ilyesmivel kerestük a magyarázatokat, hogy megyünk Milánóba.Subinho írta: ↑2022.10.10. 11:42:45Aludtam rá egyet és azt gondolom, hogy ez a tegnapi produkció inkább az lehetett, hogy valahogy nyerjük meg a meccset, nem érdekel hogyan, legyen 1 gól, 3 pont és a többi nem érdekel. Mert jön a sorsdöntő Inter meccs, amit meg kell nyerni, ha a BL-ben akarunk maradni, utána jön a classico, amin megint csak a győzelem az elfogadható, ráadásul élre állhatnánk pontelőnnyel, utána meg jön a Bayern, amin ki kell köszörülni a csorbát, nem kaphatunk ki megint.
Ezt adnám én is, viszont akkor sokkal, de sokkal kevesebb labdát fogunk fent szerezni, DJ erre teljesen alkalmatlan. És az intenzitás is kevesebb lenne a passzokban. Viszont tény, hogy ő azért érkezhet is a kapu elé, és szerintem amúgy nem is lő rosszul távolról, villantott már belőle, de ritkán látjuk.visca el barca írta: ↑2022.10.10. 11:22:15Tudom h esélytelen, de az inter ellen gavi helyett de jongot kezdetnem. Az inter ugyse fog semmit csinalni, csak 11 emberrel bekkelni es de jongot egy fel fokkal jobbnak erzem tamadasban mint a spanyolt.