Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A hurráoptimizmust sikerült kiölniük belőlem az elmúlt 7 év alatt. Amúgy nem kell nekem temetnem. A tegnapi és az idegenbeli Inter elleni játék sokkal beszédesebb mint én. Temetik saját magukat.
És honnan tudod, hogy nem az első félidei játék lesz, mielőtt sírba tennéd a csapatot.Nyiri81 írta: ↑2022.10.10. 09:22:25Tudom tegnap bajnoki volt, de ide illik amit gondolok. Tegnap a második félidő második felénél idegből kinyomtam a tévét. Szerintem hozzá lehet szokni a gondolathoz hogy az Inter ellen is ez lesz vagy még rosszabb és akkor irány az EL. Elképesztően szomorú de ez van.
Én egyébként most full a kiesésünket érzem. A válogatott szünet óta, nemhogy javulna a játék, de meccsről meccsre romlik.
Teljességgel kizárt,főleg amilyen cikkek jöttek előző ősszel a tagjaikról.Már a grada d'animació tagsághoz is erkölcsi bizonyítvàny kellBarcaforever írta: ↑2022.10.09. 11:21:12Most olvasom, h a Frankfurt elleni égés után, hogy ne kerüljünk mégegyszer olyan gáz szituba, Laportáék megengedtek a Boixos Nois-nak, hogy nemzetközi meccseken kijöhessenek szurkolni?
Ha a hír igaz, már ennek is örülök, nagyon vártam őket!
Ebben én túl sok logikát nem látok. Amúgyis elég magas az átlagnézőszám, nem vagyunk "rászorulva" a Boixos-ra, de pláne nemzetközi meccsen nem lenne értelme hazárdírozni. Amennyire szeretik a csapatot az UEFA-nál, szerintem az első adandó alkalommal repülni fognak a zártkapus meccsek.Barcaforever írta: ↑2022.10.09. 11:21:12Most olvasom, h a Frankfurt elleni égés után, hogy ne kerüljünk mégegyszer olyan gáz szituba, Laportáék megengedtek a Boixos Nois-nak, hogy nemzetközi meccseken kijöhessenek szurkolni?
Ha a hír igaz, már ennek is örülök, nagyon vártam őket!
Szerintem Te sem hiszed, hogy nem gyakorolják a pontrúgásokat. Én biztos vagyok benne, de ahhoz kell egy kis tehetség is.grgly50 írta: ↑2022.10.06. 22:09:50De van olyan játékos, csak gyakorolni kéne a pontrugasokat, mert nekem nagyon ad hoc amit csinálunk.
Betomorulo védelem ellen cseszhetjuk a nagy kiugratasokat, maximum keresztbe tudjuk, arra meg jo Pedri, Busquets de még Pique is.
Messit adom, de kizárólag egy dolog miatt, jelenleg nincs olyan emberunk aki meg tud bontani 1-2 testcsellel, megindulassal egy ilyen védelmet, marad az atloves, amit nem vállalunk soha, vagy az ivelgetes amitől a falra tudok mászni már.
Az átlövéssel annyi gond van, hogy lövöldözgethettünk volna, de úgy tömörült az Inter, hogy a védőkön nem jutott volna túl a labda, ha pedig nem találjuk el a kaput vagy csodával határos módon igen, de Onana véd, akkor kb. 2 perc elmegy a meccsből, plusz még vissza is kell szerezni a labdát.Fernando írta: ↑2022.10.06. 23:10:32De van olyan játékos, csak gyakorolni kéne a pontrugasokat, mert nekem nagyon ad hoc amit csinálunk.
Betomorulo védelem ellen cseszhetjuk a nagy kiugratasokat, maximum keresztbe tudjuk, arra meg jo Pedri, Busquets de még Pique is.
Messit adom, de kizárólag egy dolog miatt, jelenleg nincs olyan emberunk aki meg tud bontani 1-2 testcsellel, megindulassal egy ilyen védelmet, marad az atloves, amit nem vállalunk soha, vagy az ivelgetes amitől a falra tudok mászni már.
Így van, bírózni alapvetően tré,de itt pontosan erről van szó,hogy akár a továbbjutás kérdését is befolyásoló hibá(k)ról lehet szó.1-0 vagy 1-2,rohadtul nem ugyanaz. Na,de mindegy is, ütni kell mindenkit, aztán akkor nincs varia!
De van olyan játékos, csak gyakorolni kéne a pontrugasokat, mert nekem nagyon ad hoc amit csinálunk.
Nekem meg Messi.
Mosdatás, mosdatás, mosdatás, mellébeszélés és kifogások keresése. A Madrid kétszer ennyit elért, fele ilyen kerettel. A világ talán legdrágább klubja, és mint ilyen, tudjuk, hogy ott sosem volt, van, lesz nyomás, dehogy. A Realnál tudnak dolgozni, és felszívni a tüdőt. Ott nincs ilyen Piquéhez meg Albához hasonló balfszok gyülekezete, akik kitanítják a többieket. Ha egy Benzema, Vinícius és egyebek tudnak BL-t nyerni a Madridnak, akkor nekünk is legalább ugyanezt le kell hozni. De nekünk sosem megy, mi mindig elvérzünk, mindig tele a gatya, évek óta egy merő szégyen az egész. És még nem is az, hogy a négy közé nem bírunk bejutni, egy csoportkör sem sikerül már... Egy Frankfurt kip.csázott minket az Európa Ligában, hogy öröm volt nézni azt az elánt, azt a kraftot, amivel ők mentek, itt meg állt ez a sok semmirekellő, mint Bálám szamara. Nagyon nem érezném férfiként magamat, ha hétről-hétre ezt a teljesítményt raknám le, mint a Barcelona. Iszonyatosan kevés az egész, a szekunder szégyenérzetem körbepörög, amikor meglátok egy ilyet, hogy Xavi ki van akadva, hogy nem kaptunk meg egy tizenegyest, amivel X-re húztuk volna a meccset. Az volt, de tényleg ezen rugózzunk? Nagyon nagy csalódássá kezd válni ő is, de Lewandowski is egyre közelebb áll ehhez. Azért őket kettőjüket emelem ki, mert a kölyköktől és a többi gyökértől a világon semmilyen vezérszerepet nem lehet elvárni, vagy azért, mert kölykök, vagy azért mert alkalmatlanok rá.
Volt egy kezezése Garcianak ami, csak, azéert nem lett 11-es mert előtte 2 centis lesen volt az Interes fickó. Azon kívül amúgy nem volt vele gond. Csak lassú szegény, javulhat még a játéka, de belőle nem lesz itt sose kezdő játékos, ha mindenki egészséges. Annyira nem volt szükség védőmunkára a meccsen támadásnál ő se tudott hozzátenni.bence0330 írta: ↑2022.10.06. 01:44:54Huhh, most sajna belekötök a főoldali értékelőbe, pedig nem szoktam. Nevezetesen a Christensen-Garcia azonos pontszámba. Utóbbi mindenfelé bolyongott, Christensen meg már többedik meccsen menti meg a spanyol sejhaját, precíz, sallangmentes játékkal, aki alig volt ott, ahol kellett volna lennie, és akkorákat dolgozik és ment helyette, hogy Eric néha már-már tényleg jó védőnek tűnt, csak hát közben más végzi a dolgát, megint. 1-1 jó szerelése szerencsére neki is volt, de ha rajta múlt volna, akkor ez simán lehetett volna 3 kapott gól is. Megint. Ég és föld volt a két játékos újra, ráadásul Christensen is elég jó előrefelé, szóval ezzel sem igen tud kompenzálni. A dán a meccs legjobbja volt sajna, Garcia meg legalább most talán nem lógott ki lefelé, olyan gyenge volt mindenki. Nem tudom megítélni egy ilyen meccsen, kinek mennyit adtam volna, a dánnak 7-8 körül is akár, és akkor Garcia 5-6, de ha lejjebb is kerültek volna, akkor is nagyon minimum 2 pontos difi maradt volna nálam.
Egyébként hivatalos panaszt akartunk benyújtani a játékvezetés miatt, de úgy tűnik, el fog halni a dolog az előrelátható értelmetlensége miatt. A Seria A-ban amúgy ilyen súlyos tévedéskor formálisan bocsánatot szoktak kérni a méltánytalanságot elszenvedett csapattól, és elismerik a tévedést. Nem mintha bármit segítene, de egy fokkal jobb, mint ez a néma csend, ami itt fog következni.
Csupán annyit szólnék hozzá, hogy amellett, hogy az edzőnek valóban döntő része van a dolognak, ha játékosként nem rúgod be a gólt, még ne neked álljon feljebb. A Bayern elleni meccs minden mozzanatában egy idegesítő valami volt, annyi hülye hibával, amiket el lehetett volna kerülni... Az Inter elleni meccset nem láttam, szerencsére, de hogy ennek az Internek egy darab gólt nem bírnak rúgni... Rögtön a Trainspotting jut eszembe, Renton ecsetlésével, hogy "a csapat, amelyik nem képes nyerni". Országot-világot hülyére kellene erőszakolnunk ezzel a kerettel, és erre összesen fel tudtunk a BL-ben mutatni valami használhatót egy Plzen ellen. Gratulálok mindenkinek, sok sikert a Real ellen is.LG írta: ↑2022.10.05. 20:49:57Szóval nincs mese, ezt be kell húzni, különben világvége hangulat lesz a csapat körül, Xavi alatt is meginog majd a pad. Az új igazolások nem azért jöttek, hogy tavasszal EL-t játszanak, de a fiatal tehetségek is előbb-utóbb el fognak gondolkozni, ha olyan csapat akarja őket, akikkel reális esélyük lehet BL-t nyerni.
Xaviban épülő Barcájában sokan komoly lehetőségeket látnak, de egy újabb BL-zakó ezt tönkreteheti.