Én Puyolt nem játszatnám most, de sztem Pep jobban tudja.

Rá kell majd játszani a jobb szélre, ez nem kérdés, így Messi és Alves játéka nagyon fontos lesz. Viszont jobb szélen még egy tapasztalatlan védőjük van, akivel szemben Henry áll, aki ezt valszeg ki tudja majd használni!
Védelemtől annyit kérek, hogy ne nagyon cselezzenek hátul, meg ne adjanak veszélyes passzokat keresztbe a saját kapunk előtt, mert akkor úgy járhatunk, mint a Valencia ellen. ( Ott is gyakran ezt tették

)
Középpálya remélem stabil lesz és pontos passzokat tudunk majd adni! Xavi ha jó napot fog ki Inivel együtt ( akinek mostanában midnig jó napja van

) akkor csodálatos játékra számíthatunk.
Támadósor: itt minden egyértelmű, Henry rutinnal, Messi technikával, Eto'o küzdéssel próbáljon meg minél veszélyesebb lenni a kapura, meg segítsenek egymásnak, helyezkedéssel, húzzák szét a pályát!
Bár a logika nem ezt mondja, de én egy 4-1-s hazai sikerre számítok. Van egy ilyen megérzésem. ( A Madrid-Getafe meccsre tökéletesen teljesült a megérzésem

) Ettől függetlenül még egy 1 gólos sikernek is örülnék. Főleg, hogy néhány 3 éve idegenben 2-t lőttünk, míg otthon csak 1-t.
HAJRÁ BARCA!