2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
onnan hogy az odavágót szerdán játsszuk.FCB.Gabesz írta:honnan veszitek, hogy a tv 2 nem a mi meccsünket fogja adni?
idegenben kezdünk szerencsére!nagyatyesz írta:Srácok! Azt lehet tudni, hogy ha továbbmennénk, akkor a Tottenham- Madrid meccs továbbjutójával hol kezdünk? Otthon vagy idegenben? És egyáltalán melyik nap, kedden vagy szerdán? Köszi előre a segítséget!
utálom hogy mindig ugy jön ki hogy a mi meccsünket ne kelljen adniS.Agüero írta:Hú, tényleg nagy szégyen, h inkább a Chelsea-MU-t adják mint a Barca meccset.samy85 írta:nem fogják adni az odavágót??? ez mekkora szégyen!!!
hihetetlen!
a barca meccseit nem adni? amikor...na mindegy!
tavaly sem láttam az arsenal elleni odavágót!
most megint...áááá nem igaz ráadásul a pendrive-os a netem is.. azon sem tudok meccset nézni!
örülök...
azért ne legyünk ilyen elfogultak. Chelsea meccset sokkal többen nézik meg biztos.![]()
1x kibírjuk a netet is.![]()
amúgy minek írsz minden mondatod után 1 felkiáltójelt?
Úgy gondolom, ha itthon tudunk 2 esetleg 3 góllal nyerni (és 1et sem kapunk), akkor idegenben már egy silány döntetlennel is kiegyeznék. Több mint valószínű, hogy 1x ott is betalálunk, és akkor onnantól majdhogynem meg is van a továbbjutás. De ehhez előbb itthon kell bizonyítani...Tocy írta:Szóval az ukránok...hát kellemetlen meccsek lesznek szerintem, de itthon mindenképp gólokkal kéne nyerni. Idegenben, hideg, hosszú utazás, rossz idegenbeli mérleg...tökéletesen kiegyeznék egy 1-1-es döntetlennel isNem panaszkodhatunk, kaphattunk volna papíron erősebb ellenfelet, de ez sem lesz egyszerű. Persze egy BL-negyeddöntőben ne is legyen senkinek sem egyszerű.
Hú, tényleg nagy szégyen, h inkább a Chelsea-MU-t adják mint a Barca meccset.samy85 írta:nem fogják adni az odavágót??? ez mekkora szégyen!!!
hihetetlen!
most megint...áááá nem igaz ráadásul a pendrive-os a netem is.. azon sem tudok meccset nézni!
örülök...
De a diginek most már 2 csatornája van. Nem néztem utána, és nem tudom, hogy lehetővé teszi-e a szerződésük, de elméletileg adhatnák egy időben mindkét meccset. Bár azt sem tudom, hogy a digitv előfizetőkön kívül hány embernek van digisport plus-a.Xanthor írta:Hát az sz.r, nekem megfog érni 600 forintot, és akkor legalább nézem majd a digi honlapján jó minőségben, tuti akadás nélkül (és ja jól emlékszem azokon a meccseken kommentár sincsLM10 írta:Igen utána néztem, szerdán mivel csak a digi közvetít biztos, hogy az angol meccset adják. Marad a net. A visszavágót pedig már közvetítik, valószínűen a digi.)
Vagy ha Paulanerbe tudják adni, akkor megyek oda
Hát az sz.r, nekem megfog érni 600 forintot, és akkor legalább nézem majd a digi honlapján jó minőségben, tuti akadás nélkül (és ja jól emlékszem azokon a meccseken kommentár sincsLM10 írta:Igen utána néztem, szerdán mivel csak a digi közvetít biztos, hogy az angol meccset adják. Marad a net. A visszavágót pedig már közvetítik, valószínűen a digi.
Van orfeins-ed? Ott menni fog.samy85 írta:nem fogják adni az odavágót??? ez mekkora szégyen!!!
hihetetlen!
örülök...
Igaz, elnéztem, bocs. Kicsit belezavardotam már az infóáradatba.LM10 írta:Biztos nem.levproff írta:Minden nap csak egy meccs lesz.
5.-6.-án 2-2 meccs odavágója, 26-27. 2-2 meccs visszavágója.
Igen, KEDDEN. De az odavágót ami szerdán lesz, csak a digi fogja.S.Agüero írta:Szerintem az Inter - Shalkéval egy időben.LM10 írta:Az 1 meccset Április 6.-án Szerdán, a visszavágót pedig Április 12.én kedden játszák a csapatok. Melyik meccset tolják velünk 1 időben, mert a TV közvetítés miatt nem mind1.![]()
Tök mindegy nekem. 1 nap csak 2 meccs lesz, azaz TV2 vagy digi adja a meccsünket!![]()
Szerintem az Inter - Shalkéval egy időben.LM10 írta:Az 1 meccset Április 6.-án Szerdán, a visszavágót pedig Április 12.én kedden játszák a csapatok. Melyik meccset tolják velünk 1 időben, mert a TV közvetítés miatt nem mind1.
Itt már a BL elődöntőre gondoltál?daffy írta:
áprilisban lesz 1 barcelona - real madrid meccs. annál jobb a világon nincs
nem szabad azzal összehasonlítani,teljesen más meccs volt, tavaly mi is simán vertük az intert,aztán már a kiesése szakbasz ők mentek továbbvitya1217 írta:idegenben az arsenal ellen is jol szerepelt a Sahtar
5-1![]()
![]()
a mi jatekunkban is benne lehet egy 5-6 -os csapas, es akkor mar nem kell kormot ragni a visszavagon....