Mihu írta:
Egy vereség megfoghat minket nagyon....előbb utóbb úgyis ki fogunk kapni a Madridtól. Ami késik nem múlik. Kicsit egyébként én is félek attól, hogy a sok gyökér divat madridos egy esetleges elődöntőbeli továbbjutás után egy évig mást se szajkózna, csak azt hogy "kuss, a BL-ből úgy kiütöttünk benneteket mint a sz.rt". Csak ez idegesítene, semmi más.
Ezt úgy értettem, hogy ha az első meccsen 17.én kikapunk, akkor bizony könnyen lehet,hogy borul a szezon.
De ez igaz madridi szempontból is.
Ezek a meccsek nagyon közel vannak időben egymáshoz, így szerintem minden hatással lesz egymásra.
Mindenesetre, ha tartjuk addig az 5 pontos fórt, akkor nem leszek szomorú egy esetleges bajnoki vereség miatt, a kupát hozni kell, BL-ből meg tovább kell menni, akár úgy is, hogy az odavágót elbukjuk.
Érdekes helyzetet teremtett a sors, nem hiszem, hogy egyhamar lesz még egyszer ilyen.
Persze ez az egész nem is biztos hogy létrejön, hiszen a Spurs megtréfálhatja a madridot

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."