Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
LM10
Director del Fútbol

2011.03.18. 14:50:45

Az 1 meccset Április 6.-án Szerdán, a visszavágót pedig Április 12.én kedden játszák a csapatok. Melyik meccset tolják velünk 1 időben, mert a TV közvetítés miatt nem mind1.
levproff
Director del Fútbol

2011.03.18. 14:50:08

Egy biztos: a BL idegenbeli szereplésünkön mindenképp javítani kell. Nem igaz, hogy ennyire impotensek vagyunk a Nou Camp-tól távol. És szerintem idén is lesz olyan, amikor nem elég majd a hazai (jó) szereplés.
Meg kell törnie az átoknak. :?
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
MatyiG
Adminisztrátor

2011.03.18. 14:47:11

Örülök a sorsolásnak, egész jól jöttünk ki belőle, viszont most jönnek a realosok, h mekkora mákosak vagyunk. :roll:
Itthon verjük a Shaktart 3-1-re idegenben meg lexelünk velük egy 1-1-el. :wink:
Tovább fogunk jutni! :D
7 klasszikus lehet 1 évben. :D Az szép lenne mind a 7-et nyerni. :lol:

Csak annak nem örülök, h nem idegenben kezdünk, bár ha továbbjutunk akkor idegenben fogunk. :)
Visca!
LM10
Director del Fútbol

2011.03.18. 14:24:44

daffy írta:
áprilisban lesz 1 barcelona - real madrid meccs. annál jobb a világon nincs :wink:
Itt már a BL elődöntőre gondoltál? :wink: :D

A sorsolásról:

MU-Chelsea

Ember legyen a talpán aki ezt most eldönti, hogy ki juthat tovább. Ez a párharc lesz a legkiélezettebb, kevés gól fog dönteni, és mindkét csapatnak a hazai meccsüket kell megnyomni.

Real-Spurs

Egész jó meccs lesz, kérdés, hogy a Spurs folytatja-e nagy BL menetelését, illetve, hogy a Real mennyire lesz elég ellenük. A Madridot tartom esélyesebbnek, de nem fogok meghökkeni, ha kiesik a Real.

Inter-Schalke

Hihetetlen, hogy ez a szerencsétlen Inter ott lesz az elődöntőben, mert ezt a Schalkét biztos legyűrik. De a Chelsea-MU győztese szerintem legyűrik majd az olaszokat, ezzel angol csapat lesz a döntőben.

Barca-Shaktar

Mi vagyunk a favoritok, de nagyon fontos a jó hazai meccs. Gólokkal kell nyernünk, mert Ukrajnában nagyon kemény lesz a menet.

Spanyol-Angol döntőre számítok, katalán résztvevővel :wink:
...AC...
Barça B

2011.03.18. 14:23:14

Mit latolgattok az is lehet, hogy Shaktar - Schalke 04 döntő lesz :D :D :D :D
FCB.Gabesz
Jugador del Barça

2011.03.18. 14:11:44

vitya1217 írta:idegenben az arsenal ellen is jol szerepelt a Sahtar

5-1 :) :) :)

a mi jatekunkban is benne lehet egy 5-6 -os csapas, es akkor mar nem kell kormot ragni a visszavagon....
nem szabad azzal összehasonlítani,teljesen más meccs volt, tavaly mi is simán vertük az intert,aztán már a kiesése szakbasz ők mentek tovább
LM10
Director del Fútbol

2011.03.18. 14:11:01

Ilúvatar írta:
Lionel85 írta:2009. augusztus 28., Monaco
FC Barcelona - Shaktar Donyeck 1-0
Pedro

>>Videó<<

Egy nehéz talajon lejátszott meccs volt, kemény ellenféllel, de nyerünk. Ennél csak jobb lehet.
mekkora szégyen, hogy Messit mutatták gólszerzőnek pedig nem ő lőtte... :roll: Nincs semmi bajom Messivel, de ezzel a bakival mintha lenézték volna Pedro -t.
Azóta már Pedro megmutatta mit is tud ő igazán 8)
Deus
Boixos Nois

2011.03.18. 14:03:06

Lionel85 írta:2009. augusztus 28., Monaco
FC Barcelona - Shaktar Donyeck 1-0
Pedro

>>Videó<<

Egy nehéz talajon lejátszott meccs volt, kemény ellenféllel, de nyerünk. Ennél csak jobb lehet.
mekkora szégyen, hogy Messit mutatták gólszerzőnek pedig nem ő lőtte... :roll: Nincs semmi bajom Messivel, de ezzel a bakival mintha lenézték volna Pedro -t.
KépKép
vitya1217
Barça C

2011.03.18. 14:00:18

idegenben az arsenal ellen is jol szerepelt a Sahtar

5-1 :) :) :)

a mi jatekunkban is benne lehet egy 5-6 -os csapas, es akkor mar nem kell kormot ragni a visszavagon....
VISCA EL BARCA
ab1daL
Director del Fútbol

2011.03.18. 13:49:38

Úgy tudnám összefoglalni a sorsolást, hogy nem a legerősebb ellenfelet és ágat kaptuk, de nem is a leggyengébb ellenfél a mienk, az ágról nem is beszélve. Olyan közepes szintet üt meg ez a besorolás, mondjuk ha a Madrid továbbmegy, akkor az elődöntő jóval több lesz közepesnél. :lol:
Shaktar ellen az első meccsen jó néhány gól kéne, és akkor Ukrajnában kicsit lazább lenne a dolog, de úgy érzem, ha csak nem jön be valami geb*sz akor elődöntősek vagyunk. Spurs-Madrid, hát ha a Spurs az első meccsen a Bernabeuban kitudja húzni egy elfogadható eredménnyel, bármi lehet.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.18. 13:41:21

Messithebest írta:Nagyon nem örülök a sorsolásnak....És nem a Shakhtar miatt,mert őket úgyis legyűrjük,de a Real is valszeg befog jutni és akkor már kicsit sok lesz a Clasicókból.....Reménykedem az Angolokban.....
Azért én azt mondom, ha sokszor előjön, hogy „bosszú” az Internazionaléval szemben, akkor azért a Reallal szemben is lehet egy kis + motiváció (ha egyáltalán lehet ilyenről beszélni), mert ne feledjük, mikor legutóbb találkoztunk velük a BL-ben az elődöntőben kiejtettek minket!Emlékszem Raul nem kis gólt ragasztott a Bernabeuban!Plussz nem kell sokat utazgatni, de ehhez persze mindkét csapatnak tovább kell jutnia, nem lenne egy „unalmas” kis elődöntő!
Kép
Kép
Kép
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.03.18. 13:31:41

Érdekes, hogy mindenki (és persze én is) a Tottenhamnek szurkol, de ha esetleg bejutunk a döntőbe a sahtaron meg a tottenhamon keresztül akkor nekem hiányérzetem lenne :D Viszont ha a Madridot kiütnénk az elődöntőben, az valami évekig szóló élmén lenne. Persze lehet félni az ellentettjétől is, de akkor emlékezetes egy menetelés, ha sok drámai, kiélezett meccsen keresztül verekszi be magát a csapat a döntőbe. Na mindegy, el lehet játszani a gondolatokkal, először a Sahtaron legyünk túl, addig nem is kell számolgatni.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.18. 13:27:27

Nagyon nem örülök a sorsolásnak....És nem a Shakhtar miatt,mert őket úgyis legyűrjük,de a Real is valszeg befog jutni és akkor már kicsit sok lesz a Clasicókból.....Reménykedem az Angolokban.....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
davidvilla007
Barça B

2011.03.18. 13:26:58

Barcafanok!!
Egyszerűen nem értelek titeket,olyan hozzászólásokat olvasok,amiből az szűrődik le,hogy teljesen bevagyunk trágyázva a sok klasszikusoktól!De miért,azért mert mostanában hullámvölgyben vagyunk ami minden évben igaz?Naés,már jövünk ki belőle,már az Arsenal ellnei visszavágon is élt az igazi Barca játék!A Sevilla meccs meg egy dolog ,szerencsétlenségek halmaza!Akiknek itt félni valójuk van azok nem mi vagyunk hanem az ellenfél!!Nyilván nem nyerjük meg az összes classikót,már csak a valószinűség miatt,de sztem mindig a hátunkat nézik majd!Szombaton elkezdjük a Getafe ellen és megsem állunk,legyen bárki az ellenfél!És remélem a CAPTAIN már visszatér!! MINDENT BELE!! VISCA EL BARCA!!!! MES QUE EN CLUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daffy
Madridista

2011.03.18. 13:25:05

vation írta:Köszi,

Hol lehet rá jegyet venni?
Mennyi lehet? Gondolom több ár..
ebben nem vagyok otthon,de itt biztos válaszolnak.
vation
Barça C

2011.03.18. 13:22:37

Köszi,

Hol lehet rá jegyet venni?
Mennyi lehet? Gondolom több ár..

daffy írta:
Hali,

Na kiderült, hogy melyik meccsre lenne érdemes kilátogatni??
Volt már sorsolás?
Köszi
áprilisban lesz 1 barcelona - real madrid meccs. annál jobb a világon nincs :wink:
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.18. 13:16:05

Örülök is meg nem is. A szatyorral szerintem nem lesz gond, viszont a realt elkerülhettük volna... :?
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
daffy
Madridista

2011.03.18. 13:11:36

Hali,

Volt már sorsolás?
Köszi
vation
Barça C

2011.03.18. 13:10:11

Hali,

Volt már sorsolás?
Köszi

LM10 írta:
vation írta:Hali Mindenki,

Segítséget szeretnék kérni.
Apum nagy kedvence a Barcelona és arra gondoltunk meglepjük egy Barcelonai meccsel valamikor áprilisban születésnapjára.
Ha helyzet az, hogy én egyáltalán nem értek a focihoz.
Jó lenne, ha adna valaki tippet, hogy milyen meccsre lenne érdemes kilátogatni az említett hónapban.
Azt is jó lenne tudnom, hogy hol tudok jegyet venni. internet, itthon valahol, stb.

Köszönöm szépen..
Üdv :D Ha a pénz nem számít, akkor BL meccsre is mehettek, az drágább mint egy bajnoki meccs. Szerintem a holnapi sorsolást várjátok meg, és utána lehet már mérlegelni melyik lehet a legjobb meccs. :wink:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.18. 13:08:54

Mihu írta: Egy vereség megfoghat minket nagyon....előbb utóbb úgyis ki fogunk kapni a Madridtól. Ami késik nem múlik. Kicsit egyébként én is félek attól, hogy a sok gyökér divat madridos egy esetleges elődöntőbeli továbbjutás után egy évig mást se szajkózna, csak azt hogy "kuss, a BL-ből úgy kiütöttünk benneteket mint a sz.rt". Csak ez idegesítene, semmi más.

Ezt úgy értettem, hogy ha az első meccsen 17.én kikapunk, akkor bizony könnyen lehet,hogy borul a szezon.
De ez igaz madridi szempontból is.

Ezek a meccsek nagyon közel vannak időben egymáshoz, így szerintem minden hatással lesz egymásra.

Mindenesetre, ha tartjuk addig az 5 pontos fórt, akkor nem leszek szomorú egy esetleges bajnoki vereség miatt, a kupát hozni kell, BL-ből meg tovább kell menni, akár úgy is, hogy az odavágót elbukjuk.

Érdekes helyzetet teremtett a sors, nem hiszem, hogy egyhamar lesz még egyszer ilyen.

Persze ez az egész nem is biztos hogy létrejön, hiszen a Spurs megtréfálhatja a madridot 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
gergo9
Director del Fútbol

2011.03.18. 13:05:33

Kevés jobb végkimenetelt tudtam volna elképzelni sorsolás előtt.
Először is a miénkről. Negyeddöntőn nyújtjuk mindig a legjobb teljesítményt nem lesz itt semmi probléma. Ilyenkor jön mindig a brutál forma akkor meg nem nagyon van olyan ellenfél aki csak meg tud szorítani.
A tavalyi augusztusi miki-egér kupából a legelő kvalitású pályán felesleges kiindulni teljesen formán kívül volt az egész csapat.
Ágsorsolás a lehető legjobb mind a 3 csapat akitől komolyabban tartok másik ágon van.
Real rendesen becopta , Spurs esélyesebb Lennon,Bale párharcát a két madár Marcelo,Ramos ellen külön érdemes lesz nézni. Otthon szét fogják futni,darálni ezt a szervezetlen Madridot.
Persze nem tartom sansztalannak a Madridot de bőven fejlődniük kell még addig.
60-40% nem a spanyoloknak.
MU-Oroszok 50-50%
Egyiknél brutál keret van másiknál meg a világ legjobb edzője. Párharcban az edzőre voksolok többet számíthat.
Meg gondolom picit mentálisan rápörögnek a 3 elcsalt meccs után.
Sérülések remélem rendbejönnek addig főleg a védelem.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.03.18. 13:03:44

Hát sanszos, hogy a ngol-spanyol döntő lesz! Szerintem itthon 2-0ra legyőzzük a Donyecket. Jobb lett volna idegenben kezdeni, de ez van! Az első meccset meg kell nyomni, a másodikat pedig lehozni, és akkor ott vagyunk a négyben. A Real szerintem szenvedni fog a Totthenammel, de tovább fog jutni. Mi meg sokszor játszunk velük rövid időn belül, ami nem túl jó, mivel azért a nagy számok törvénye alapján a Realnak is ki fog jönni egyszer a lépés ellenünk. de hogy hol, az jó kérdés...Viszont szűk két hét alatt 3 cím (na jó azért a bl cím nem) sorsa el fog dőlni!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.18. 13:01:36

MessiFan írta: Jó csapat a Sahtar de ha nincs náluk a labda, akkor nem tudnak gólt lőni :)
Még akkor is benne van, hogy Busi rossz kaput néz ki magának :lol:
Viccet félre téve, ahogy az Arsenal ellen agresszív letámadással be kell pumpálni a kapujukba, nem fogják könnyen adni a bőrüket, de addig remélhetőleg elkerülnek minket a sérülések, Puyol felépül, Pique picit összeszedi magát, s akkor hátul sem lesz gond!Elől meg csak bedaráljuk a labdát!
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2011.03.18. 13:01:10

csababarca írta:Nehogy már egy Sahtartól mi féljünk emberek. :roll:

Mi lett volna itt ha egy Chelseat kapunk...

Simán kell továbblépni, itthon egy magabiztos 2-0, idegenben meg lövünk 1et úgyis, 4et meg nem fogunk kapni.

Elődöntő már érdekesebb, remélem kiveri a Spurs a madridot. Nem mert félek tőlük, csak az a 4 klasszikus nem lenne jó, ráadásul egy esetleges vereség megfoghat minket nagyon.

De az még messze van, ahhoz tovább kell jutni.
De ha nem jutunk tovább az a mi szégyenünk lesz.
Én jobban örültem volna egy Internek vagy Real-nak mint a braziloknak. Ha otthon játszanánk a visszavágót, pillanatnyi kétségem se lenne afelől hogy továbbmegyünk. De így meleg lesz.

Véleményem szerint is itthon kell elintézni a dolgot. Én is egy 2-0-val már elégedett lennék, a 3-0 meg maga lenne a Kánaán.

Nemtudom hogy kinek mi baja van ezzel a 4 klasszikussal....Emberek valószinűleg először és utoljára élhetnénk át ilyet. Engem ez inkább felspanol, mint lelomboz...nem is értem hogy mi ez a kollektív szomorkodás.

Egy vereség megfoghat minket nagyon....előbb utóbb úgyis ki fogunk kapni a Madridtól. Ami késik nem múlik. Kicsit egyébként én is félek attól, hogy a sok gyökér divat madridos egy esetleges elődöntőbeli továbbjutás után egy évig mást se szajkózna, csak azt hogy "kuss, a BL-ből úgy kiütöttünk benneteket mint a sz.rt". Csak ez idegesítene, semmi más.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.03.18. 12:58:27

Hmm nem tudom hogy örüljek-e ennek a párosításnak.
Ha csak a 2 névre nézünk akkor egyértelműen a Barca jutna tovább. Viszont ha a 2 csapat játékát akkor már nem egyértelműen, de még is barca.
Jó csapat a Sahtar de ha nincs náluk a labda, akkor nem tudnak gólt lőni :)
Viszont ehhez kell egy jó formában lévő Barca is.
Válasz küldése