daffy írta:barca2010 írta:
Igazad van! Egy kérdés! Ha te valamit nem úgy csinálsz a munkahelyeden, ahogy a főnököd kéri, akkor tőled is levonják a fizudat??? Ja, te mindig tökéletesen csinálsz mindent!
Daffyt csíptem eddig, de mostanság kezd egy kicsit átmenni arcosba, nehogy a szezon vége megint nagy csönd legyen!
úgy kirúgnak,mint a huzat,ők pedig max nem játszanak.
én vagyok arcos? ember,mi megy a forumon? pep a tökéletes edző,meg motivátor,holott a csapat nincs motiválva. messi az isten,de nem lehet elvenni tőle a tizenegyest,mert megsértődik. a sorfal témát feszegetik,aztán meg alázás lesz a klasszikuson. undorítónak titulálják a bírózást,most meg nincs 2 olyan hsz,amelyben ne lenne megemlítve. a játékosok mindenféle kifogásokat említenek,pálya nagyság,meg fagyott talaj. nem lehet kritizálni a csapatot,mert a múltban nyert 3 évig mindent. a real is a barca ellen,mégsem írja senki kifogásnak. egyszóval kétszínűség,nagyzolás,ellentmondások tömkelege ami itt megy és én vagyok a nagyképű? ez a forum akkor színvonalas,ha fut a szekér. kritikát elfogadni itt kevesen tudnak,de osztani annál inkább. most pl veled az élen.
Milyen kritikát?
Azt, hogy nincs meg a kellő motiváció? Igazad van, de ez nem biztos, hogy csak az edző hibája! Egyébként nem véletlenül mondják, hogy 3 évente tovább kell állni az edzőnek, mert az új mindig hoz valami érdekeset! Pep élete a Barca, és nem hinném, hogy ne akarna jót a csapatnak! Ami meg a többi dolgot illeti (tökéletes edző, bírózás, fagyott talaj, kétszínűség, nagyzolás), ha tudod nézd meg a hozzászólásaimat, hogy mikor és mit írtam ezekkel kapcsolatban! Azt hiszem kevesek közé tartozom, akik szinte mindig példaként hozzák fel a Galaktikus Madridot, aminek igenis csodálója voltam! Igen, lehet hogy elfogytak a motivációs kártyái Pepnek, úgy ahogy elfogytak Mounak is a Chelseanél a második év után, pedig közel sem volt ilyen sikeres, mint Pep a Barcával! Most Mou jó helyen van a Madridnál, mert már annyira akarnak nyerni valamit, hogy szinte motiválni sem kell Őket! Ez semmit nem von le az érdemeikből, nagyon jól tolják, és eredményesen! Pep is jókor vette át a Barcelonát, ez nem vitás! Na itt jön az amiért megvédem, hogy Ő ki is hozta maximumot a csapatból! Plusz még a válogatott játékosoknak egy EB és VB cím, ahol igencsak a Barca tengely dominált! Most van egy kis leeresztés, ezt sem vitatom, azt már igen, hogy mi lehet ennek az oka, de ezt csak Ők tudják!
Ami itt megy az csak találgatás! Egyébként szívesen beszélgetnék Veled erről, mert jól látod a dolgokat! Amire írtam, hogy arcos vagy, az csak annyi, hogy kezded érezni a biztos bajnoki címet, és egy kicsit jobban odaszólogatsz ami tulajdonképpen rendbe is van!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!