2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bizony, a 20. (gyakorlatilag 1.) forduló lesz megrendezve a 36. és a 37. között, tehát 16 pont kell a Realnak a sorfalhozferninho írta: 35,36,37,38
ez 12 pont
szóval szerintem 13 pontnak kéne lennie...
vagy lesz még valami elhalasztott forduló a végén?
már elég régen volt ez a sorfalas történet, de mintha úgy emlékeznék, hogy a következő meccsen is sorfalat állt volna az ellenfél...Ez egész véletlen nem csak hazai pályán játszik?
Ez egész véletlen nem csak hazai pályán játszik?Deus írta: mert matematikailag már bajnokok lesznek. Bajnokoknak gratulációképen kötelező sorfalat kell állnia az aktuális ellenfelének.
mert matematikailag már bajnokok lesznek. Bajnokoknak gratulációképen kötelező sorfalat kell állnia az aktuális ellenfelének.KingSimon írta:Többen is mondták,csak én nem értem,hogy miért kéne sorfalat állni?(15 pont esetén)
Akkor szokás a sorfalállás, ha egy csapat a már matematikailag is biztos bajnok ellen lép pályára.KingSimon írta:Többen is mondták,csak én nem értem,hogy miért kéne sorfalat állni?(15 pont esetén)
Többen is mondták,csak én nem értem,hogy miért kéne sorfalat állni?(15 pont esetén)S.Agüero írta:Ha jól informált vagyok, akkor 15 lesz az a szám.Deus írta:lenne egy kérdésem...
Még pedig az, hogy hány pont különbségnek kell lennie ahhoz, hogy már sorfalat kell állnunk Madridnak?![]()
Eddig megvan most 10p különbség...
![]()
![]()
nem fog összejönni
Ha jól informált vagyok, akkor 15 lesz az a szám.Deus írta:lenne egy kérdésem...
Még pedig az, hogy hány pont különbségnek kell lennie ahhoz, hogy már sorfalat kell állnunk Madridnak?![]()
Eddig megvan most 10p különbség...
Én azért még mindig inkább egy Montoyát látnék a jobbszélen, mint az említett két fiatalt középenmessideco írta:Nagyon valószínű, hogy 3-4-3 lesz a Valencia ellen Alves és Mashcerano eltiltásának következtében :S
Ha nem, akkor Puyol vagy Adriano lehet a jobbszélen, középre kerülhet Bartra vagy Muniesa, írja a hivatalos oldal.
Na ez az, ami gáz. Elvileg van egy kisebb sérülése. Remélhetőleg játszhat a hévégén, de én sosem voltam elájulva a védői teljesítményétől (sem). Ha nem épülne fel, akkor még azt tudnám elképzelni, hogy Sergio lép hátra és Thiago, vagy Keita lesz a vkp.messideco írta:Adriano nem sérült?
Ha a Barca továbbra is ezt a tendenciát folytatja, akkor lassan a Real is lightosabbra veheti a dolgokat a bajnokságban (na persze csakis ésszerű keretek közöt)!a Madrid remélem nagyon a bajnokságra koncentrál majd,
ha a klasszikus előtti meccsen matematikailag is bebiztosítanák a bajnoki címet,akkor kéne sorfalat állnunk nekik tiszteletbőlvisca el barca írta:vki magyarazza mar el nekem, hogy ez a sorfalállás miként mukodik, mikor kell, miért nekunk stb.