daffy írta:barca2010 írta:
Igazad van! Egy kérdés! Ha te valamit nem úgy csinálsz a munkahelyeden, ahogy a főnököd kéri, akkor tőled is levonják a fizudat??? Ja, te mindig tökéletesen csinálsz mindent!
Daffyt csíptem eddig, de mostanság kezd egy kicsit átmenni arcosba, nehogy a szezon vége megint nagy csönd legyen!
úgy kirúgnak,mint a huzat,ők pedig max nem játszanak.
én vagyok arcos? ember,mi megy a forumon? pep a tökéletes edző,meg motivátor,holott a csapat nincs motiválva. messi az isten,de nem lehet elvenni tőle a tizenegyest,mert megsértődik. a sorfal témát feszegetik,aztán meg alázás lesz a klasszikuson. undorítónak titulálják a bírózást,most meg nincs 2 olyan hsz,amelyben ne lenne megemlítve. a játékosok mindenféle kifogásokat említenek,pálya nagyság,meg fagyott talaj. nem lehet kritizálni a csapatot,mert a múltban nyert 3 évig mindent. a real is a barca ellen,mégsem írja senki kifogásnak. egyszóval kétszínűség,nagyzolás,ellentmondások tömkelege ami itt megy és én vagyok a nagyképű? ez a forum akkor színvonalas,ha fut a szekér. kritikát elfogadni itt kevesen tudnak,de osztani annál inkább. most pl veled az élen.
Az a legnagyobb probléma, hogy a szurkolók nincsenek hozzá szokva ahhoz, amit mostanában látnak a pályán...
Amúgy nagy részével egyet értek, amit írtál. De arról szerintem nem volt szó, hogy Pep lenne a tökéletes edző és motivátor, max arról, hogy a Barca számára ő a tökéletes, mert ízig-vérig katalán, itt nőt fel, ebben a stílusban játszott, mindent tud a csapatról. Számunkra igenis ő a tökéletes edző. valószínűleg máshol nem lenne ekkora király, de ezt sem lehet, addig kijelenteni amíg nem megy el, persze az ellenkezőjét sem! Eddig bizonyította Pep, hogy mekkora motivátor, erre a bizonyíték a rengeteg kupa, de mutass még egy csapatot akik ennyi időn keresztül a csúcson tudtak maradni!
Messit szerintem sokkal többen küldenék a padra mostanában, mint akik szentnek látják. Legalábbis a fórumon nekem ez jött át.
Az meg, hogy bírózunk, mert mit csináljunk? Nyeljük le azt, ami mostanában megy a meccseken? Mert, ha láttad az elmúlt kb 10 meccsünket, akkor te is tudod, hogy hány meg nem adott 11-es vagy les címen visszafújt szabályos gólt vettek el tőlünk! Amúgy meg nem pontosan de téged foglak idézni: mindig az a csapat bírózik többet, akik hátrányban vannak. Akkor most mit akadsz ki ezen? A fagyott talajra és hasonló hülyeségekre nem illik fogni egy vereséget, és szerintem se helytálló.
Kétszínűek a fórumerek, de mutass még egy olyan szurkolói gárdát, akik ebben a helyzetben nem így viselkednének!
Ja, és azt is vedd figyelembe, hogy az ilyen fórumokon nagyrészt nem annyi idős emberek írogatnak mint mi, hanem kb 8 - 10 évvel fiatalabbak!