Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a baj,hogy idén nem csak a Chelsea ellen van ez. 5x annyi helyzet kell a csapatnak mint akármelyik másik csapatnak, hogy képesek legyenek betalálni.socio66 írta:de még ha először fordult volna ez elő,azt mondom jólvan.
de nem,MINDIG ez van a chelsea ellen,olyan fogalmatlan egy csapat,hogy a pályára nem szabadna felengedni őket,egy értelmes,futballra emlékeztető megmozdulást nem tudnak produkálni.
de nem,ez nem számít,ők mennek előnnyel a visszavágóra..agyam eldobom, legszívesebben beleb.sznék valamit a tévébe.
akik meg arról írnak hogy majd 'szétkapjuk' őket otthon,hát azoknak gratulálok. már a sorsoláskor írtam a sok nagyszájúnak,hogy higgadjon le,vért fogunk izzadni,és tessék,pontosan ugyanaz történt,ami eddig mindig.
de azért várjátok a 'szétkapást' jövő héten..
Szegény Pep, én őt sajnálom nagyon. Amúgy sajnos lelketlen produkciót mutattak ma a scrácok, ma 6-szor találtuk el a kaput, a legutóbbi meccsen itt a Stamfordon Iniesta gólja talált kaput egyedül, de mégis úgy éreztem, hogy akkor sokkal de sokkal jobban küzdöttünk. El kell ismerni, hogy kényelmesek lettünk most, hogy már megnyertünk mindent, de azt azért nem kellene hagyni, hogy egy ilyen csapat jusson helyettünk a Bajnokok Ligája döntőjébe, már csak az általunk képviselt futballfilozófia miatt is. A fejekben kell rendet tenni, mert feltűnő, hogy akkor nincsen egy csapatnak úgymond "szerencséje" a kapu előtt, ha nem hisznek benne, hogy egyáltalán bemegy. Hatalmas ziccerek maradtak ma ki, 2 kapufát is rúgtunk, mégis a létező eredmények közül az egyik legrosszabb született. Egyszerűen nem vagyok képes elhinni, hogy Messin kívül nem tud senki más gólt lőni ebben a csapatban, egyszerűen a koncentráció hiányzik.sjd írta:Mai produkciónkra:
Abszolút így érzem én is. Nagyon igazságtalan mecs volt...Mikaos írta:Azt hiszem,amióta focit nézek,ez a legigazságtalanabb,legmoslékabb eredmény,ami született.
5-6 gól különbség van a 2 csapat között, alsó hangon. Erre a másik nyer.
Egy hétvégi 5-0,s egy keddi 3-0 kárpótolni tudna azért.
Végre valakiSanama írta:Simán tovább lehet menni. ez a Chelsea, és most nem nézem le őket, de mérföldekre van a Barcelonatol. Nem értem miért nem lehet 5 ziccerből legalább 1et berúgni, vagy 2kapufából egyszer pattanna jól a labda.
Ettől függetlenül, a Chelsea a maxot vagy még többet is kihozta, 1/1, el kell ismerni. Nekünk 5/0
Cesc jól játsztott, viszont ziccert neki is be kéne vágni, csak úgy mint Sancheznek. Nem értem miért vár néha olyan sokat a lövéssel.
Második félidőben nagyon leült a játék, nem tudom, hogy miért, de 25percig kapuralövés nem volt. Ezen hazai pályán változtatni kell,mert be fogjuk szívni.
Igen, a komment csak az elkeseredésből ment el rögtön, persze most már látok reményt, de nem sokat. A Chelsea 11 emberrel fog védekezni a Camp Nouban. Ma szerencsénk se volt, reméljük jövő hét kedden lesz egy kevés. Tényleg nagyon el vagyok keseredve. Nem vagyok mérges, inkább csalódott, mert annyira vártam már ezt a meccset, ehhez képest a Chelsea győzött. Drogba meg elmehetne a színházba.fcbarca0827 írta:Kíváncsi voltam, hogy mikor jön az első ilyen hozzászólás. Sokáig nem kellett várni.nonomo írta:Kiestünk.![]()
Nehéz dió ez a Chelsea, ahogy azt vártam, de otthon ki kell jönnie a tudásbeli különbségnek és ki is fog (ahogy ma is egyébként...). Ma volt egy rakat helyzetünk, egy rakat 100%-os helyzettel. Ennél a Camp Nouban még több lesz és be fognak menni. Bemegyünk a döntőbe, ahol aztán a Reallal játszunk.
Na ebben igazat adok maximálisan.Pavel írta: Ezt a meccset Pep nagyon benézte. Ahogyan jól cserélt szombaton, ma olyan sz*rul.
A cseréi borzalmasak voltak.
Kíváncsi voltam, hogy mikor jön az első ilyen hozzászólás. Sokáig nem kellett várni.nonomo írta:Kiestünk.