Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem sikerülni fog. 2:0, vagy 3:1, esetleg 3:0 lesz ide. Lehet, hogy hosszabbítással, de tovább fogunk jutni.robertfcb írta:Csak saját magunknak köszönhetjük. 2 góllal kell nyerni ami eszméletlen nehéz lesz. Ha otthon az első félidőben nem sikerül ledolgozni a hátrányt, vért kell majd izzadni a döntőhöz...
Egyértelműen sokkal jobb meccs mint a tegnapi!Mezner2 írta:Csak én érzem úgy,hogy mind2 csapat jelenleg komolyabb tényező Európában és nagyobb játékerőt képvisel,mint a tegnapi összecsapás 2 résztvevője???![]()
Így a komidat, átgondolva, igazad lehet. ugyanis a Real ellen kellene igazábó rendbe jönnie, mert a Chelsea ellen még lehet otthon javítani ha esetleg.... NEM!!! NINCS ESETLEG!!!!:D szóval... igazad lehetP.U.Y.O.L. írta:Vagy azért mert még mindig nem 100%-os...
Nem tűnt túl vészesnek a sérülése, de Pep ilyenkor elég óvatos szokott lenni. Lehet, hogy 90 percet még kockázatos lenne játszania. De én is csak tippelgetek, mert fogalmam sincs.![]()
Mindenesetre a Puyol - Masch duó rendben van. Csak ne kapjanak lapot... (de legalábbis ne mind a 2)